Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2014 21:51 - Вече не пием мляко,а някаква зловредна напитка Автор: kostadin
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 3377 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 15.08.2014 21:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече не пием мляко,а някаква зловредна напитка

www.youtube.com/watch


Коментари 1. truthful - За да пиеш мляко трябва да има крави, ...
15.07 21:25
За да пиеш мляко трябва да има крави, овце и кози и то много от тях. Но уви няма кой да ги гледа, няма и кой да ги пасе. То има, но сещай се ДАЛИ ИСКАТ при привилегиите, които им даде демокрацията.
Второ и да има животни и кой да ги гледа и пасе - управляващите под диктата на ЕС СМЕНИХА бактерията на киселото ни мляко и млечни продукти бацилус булгарикус на БАЦИЛУС СТРЕПТОКОКУС ТЕРМОФИЛУС!! Добре чети, нsма
грешка. И освен това в млякото и млечните продукти влязоха куп химични вещества - АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНИ И ... ВРЕДНИ ЗА ЧОВЕКА! Повтарям ВРЕДНИ И ОПАСНИ ЗА ЧОВЕКА! Така се стигна до слагане на гипс в сиренето за ... сгъстяване!? Че ако аз искам за ям гипс дали ще си купя сирене? А какво прави гипса в тялото? Да не говорим за палмовото масло, оцветители, коагулатори и т.н. Т.е. тези хора, които направиха това и продават мляко и млечни продукти през демокрацията са едни СЕЯЧИ НА БОЛЕСТИ И СМЪРТ. Това е истината. защото сирене се прави от мляко, мая, сол. но даже и маята е СМЕНЕНА. Трябва да споменем и къде са пасли животнитеи каква кемтрейлка трева и вода са яли и пили. А тъпкането с хормони на растежа и антибиотици на животните е леко допълнение към коктейла отрови, които поемаме всеки божи ден.
В същото време ЗАБРАВЯМЕ КАК НИ СЕ ВДИГА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ и как много НЯМА ДА ДОЧАКАТ ПЕНСИЯ. Струва ви се измислица и не вярвате? За какво тогава ви е нета? Проверете дали е вярно. Да, ще се окаже ВЯРНО, защото Е ВЯРНО!
цитирай
2. kostadin - Има още една особеност-кравите, ...
15.07 21:51
Има още една особеност-кравите ,овцете и т. н. са тревоядни животни Но сега се хранят предимно със зърнени смески.И това не е добре ,както за животното така и за човека.
Всъшност ,който не може да си произведе храната обрича поколенията си на деградация.
С вдигането на пенсионната възраст е аналогично -използват ни живота за "благото "на богатите.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. nikikm - Народ,
15.08.2014 22:27
който чака други народи да го хранят,загива! Ако търпи да го хранят с тяхно,чуждо,което ТЕ искат,той е робски народ и не заслужава съществуването си! Съжалявам,че трябва да го кажа!
цитирай
2. bgman13 - Оня ден разказвах на един дебил, как ...
16.08.2014 10:02
Оня ден разказвах на един дебил, как когато преди няколко години си пазарувах от едно пени в Слънчев бряг и си купух прясно мляко в найлонови пликове, понеже реших че е като едно-времешното, през комунизма. Но по-късно като погледнаха съдържанието и там беше написано, че това съдържа, до два процента сухо мляко, останалото - някакви растителни съставки (дано да не са били много отровни).

След това оня малоумник ми отговаря, че да така е приятелю, защото евтините храни били такива. А пък аз го питам "Приятелю, храните от първа необходимост златни ли трябва да бъдат и дали тия, които имат привилегията да ги ядат трябва да се пъчат пред останалите че са потомствени аристократи? И освен това, има ли гаранция, че като си купиш скъпи храни, те пак не са ментета?"

А иначе по всичко личи, че по отношение на яденето на истинско мляко, както и на най-важните храни (според моя критерии) аз съм истински аристократ. Защото си купувам млякото от комшията, който има крави и доста ливади, да ги пасе. Плодове почти не купувам, защото си ги отглеждам. До колкото не ме мързи си бера и коприва. Имам пчели и си произвеждам мед, който е основно от диви медоноси - акация и липа.
Оттука натам, наистина не зная, какво съдържа хлябът, който консумирам редовно, както и някои други продукти. Но какво да се прави.
цитирай
3. nikikm - 2. bgman13
16.08.2014 16:22
Няма по-добро от това,което си произведеш или размениш с комшията.Храна правена за пари /печалба/,огън да я гори!Въпросът е че цялата нация яде отрови.А хлябът съдържа всичко освен..хляб.Смес с набухватели,оцветители,подобрители,стабилизанти,овкусители,отровна мая и пр.Това е хлябът днес!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702651
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031