Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2019 08:52 - МАЧА ЛЕВСКИ-ЦСКА И ТОПКАТА НАРОД
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1057 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Със сигурност знам, че когато се е взело решение за промените в ръководството на човешкото общество,нареждането е било, смяната по креслата да става по мирен път.Без войни и кръвопролития. Както виждаме обаче, кръвопролития има. Отбора на либерастите,или на мама Килъри,елиминира де чрез катастрофи,де чрез “самоубийства“ неудобните им. 
Отбора на Тръмп и Путин, го играят по-интелигентно. Бавно и сигурно залагат капани, в които хитрата сврака да падне с двата крака.
Какво става у нас? У нас Левски и ЦСКА се блъскат,ритат,хапят, настървено за топката,която го играе народа.
За жалост, не виждам кой е капитана на момчетата от ЦСКА. Изплуват от време на време лица, Милен, Иван-Драган, Елена,господин Франц,напоследък, които викват-дайте братя да дадеТЕ. Като че ли топката сама може да подскори във вратата на противника. Надяват се топката-народ да узрее,да се събуди,да рипне,та свърши мръсната работа. Горкият Бивол, с последни сили го играе говорител на мача и май взе да преграква от умора. 
Капитана на Левски, едноличния търговец, цар-слънце, просто го чувам как през зъби ги псува- вие на мене ли ще ми клатите стола,бе? Вашта мама, вода ще ми подливате.Е,нема да стане. И на инат хванал стола и не го пуска. 
Кой чие кранче врътва,кой на кого и как вода подлива, замеряне с вини, “извинисебе“, бъркане в очи и задници...гладиаторският мач продължава. САМО ДЕТО ТОПКАТА СЕ Е РАЗПУКАЛА ПО ШЕВОВЕТЕ ОТВСЯКЪДЕ. 
Топката е станала на парцал,с който и кенеф не можеш уми.
Ееххх,Перник,Перник. И винкело свърши. 

60-годишно безумие е причина за бедствието в Перник обяви министър Караниколов ВИДЕО

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/politika/razkritie-60-godishno-bezumie-e-prichina-za-bedstvieto-v-pernik-obyavi-ministr-karanikolov-video_news717330.html?fbclid=IwAR0qkfAcWqycsdEEp-jeMWldafsFV0tFjuuFTJzN7xg7HeQPXzo6oKpq4QE

Убеден съм, че много скоро за водната криза в Перник и предстоящите такива на други места в страната ще бъдат изкарани виновни Орешарски, Иван Костов, КТБ, Цветан Василев, Прокопиев, комунистите, „десните екстремисти“, неправилните за властта „журналя“ и всички недоволни във Фейсбук.
Борисов, ГЕРБ и министрите на Пеевски в кабинета Му са спасители! Та са от второто пришествие!

Стоян Тончев




Гласувай:
0



1. misbis - https://www.facebook.com/asterixu/videos/3126346474061723/UzpfSTEwMDAwNDA3MDY0Mjk0MzoyMzYwMzkwMTkwNzMxNTM3/
28.12.2019 09:52
По-страшен от спина, по-жилав от рака сега засега се оказа Простака. Простакът е кремък- корав и могъщ, Простакът е демон без лик, въздесъщ. И хиляди пъти се питаш, Уви, къде ли се мъти тоз дяволски вид. Акула на сухо, безкрил, а хвърчи Удариш на кухо, Простакът звучи Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, Защото простаци край него вървят и дават му знаци и правят му път. Надкласов, безкласов без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс. Такъв е Простакът-ламя с пипала, с оръжия лакът,с език от пила. Простакът е драка щом теб закачи, и двата си крака ...върви отсечи. Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви!!! За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт, по-страшен от спина, по-жилав от рака сега засега се оказа Простака.

Още на: https://textove/todor-kolev-pesen-za-prostaka-tekst
Благодариние на textove
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542616
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031