Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2011 10:18 - Едно ново начало(превод)
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9592 Коментари: 8 Гласове:
17

Последна промяна: 02.11.2011 10:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Съвета на Андромеда. Достижение с помощта на цялото небе.

Ние, от звездните системи и планети на Андромедианския съвет сме твоето семейство и приятели.Ние сме тук,за да ви кажем,че вашата планета Земя/Терра и всички вие,хора сте пред прага на огромни промени, на разтеж, повишаване на вибрациите,наречено “издигане“.Това е едно съвършенно ново вибриране,ново издигнато съзнание и осъзнатост,ново съществувание....за първи път във вашата планетарна история.

 Това е пречистване,раждане изново,трансформация.Това е преход.За вас,на тази планета Земя-това е едно ново начало.Най-важното,това просто е еволюция.

 Процесът всъщност е започнал отнякъде.Земята е пред прага на трансформация от вибрационни честоти на настоящето 3то измерение,със стабилна материя, към 4то измерение, вибрационно една честота по-бързо, отколкото в момента на Земята, тъй като слънчевата система на Земята и планетата Земя са на път да преминат в галактически екваториална зона, равнината на галактика Млечен път.

 Тази нова зона на 4то измерение е зона, където материята има по-малка плътност и тегло, зона на много по-бързи и високи вибрационни енергии. Това е също така, измерение ,където времето вече няма да задържа хората от земята.От перспективата на 4тото измерение,време не съществува...най-малкото не и по начина както  се чувства сега.

 В допълнение, тази област на 4-то измерно пространство има "черна дупка" с високо заредени магнитни енергии в центъра си. Слънчевата система на Земята и планетата Земя, след влизането в тази зона, се сблъскват с високо заредени магнитни енергии на тази "черна дупка" и ще чувстват нейният ефект. Някои от Земните учени, астрофизици, наричат тази област - Galactic или Torsion енергията на вълните ..

 

Ускоряването на тази слънчева система и планетите и, включително Земята, поради по-бърза и по-високочестотна енергийна вибрация на тази област - извисяването им в 4-та плътност, в резултат на продължаващите геофизични събития и допълнителни промени на планетата Земя - тези промени се очакват да започнат от средата на октомври 2011.

 

Официаното начало,когато енергиите на 4тото измерение ще започнат да засягат Слънчевата система на Земята е на 11.11.11 когато тя пресреща региона на  галактическата екваториална равнина - като една вселенска и галактическа хармонична честота - ще се отвори и засегне цялата тази област на пространството.

 

Насищането с  тази по-висока честота на вибрациите ще продължи през цялата 2012 г., достигайки  пълна сила на времевата рамка от декември 2012 г., до март 2013 г., когато  крайното завъртане на  90гр. на  изместване на земната кора прилкючи,от сегашната  Изток / Запад ориентация на континентите, към Северно / Южна ориентация.

 

 

Тези промени се очаква да продължават през цялата 2013 и  завършването на този цикъл започнал от края на октомври, да приключи до към декември 2013. Животът в 4-тото измерение официално започва в  началото на януари 2014 г.

 

През този период всичко живо,от най-голямото до най-малкото ще има възможност да се промени, развие в 4то измерно същество.

 

Очаква се Земята  да се установи в новото си 4-то измерено вибрационно съществуване, нов живот в 4D, през януари 2014. Да, планетата Земя най-вероятно ще  мине през продължителни драматични промени докато отиде там. Но тези събития, променящи живота, те ще бъдат както за хората, така и за целия живот на планетата ... тези промени са нормални и необходими за този процес. Това е еволюция.

 

 

Точно както тялото на една жена се променя, настройва и разширява, Земята също трябва да мине през неудобни корекции, на родилни болки, и моментната силна болка на раждане на дете. Земята също трябва да се коригира и да се подготви за това ново начало, за новия си живот като свят от 4-та  плътност ... далеч по-цветен, ярък и красив 4-то размерен свят.

След като Земята веднъж вече завибрира през 4-то измерение, останалите съзнателни обитатели, включително и всички хора, ще се променят завинаги. Те ще  проявят разнообразни природни, мулти-сензорни способности, както никога досега през Земната история. Тези нови способности са: телепатия, телекинеза, телепортация и левитация. За цялото трансформирано човечеството - човешкото съзнание, човешкия живот, ще направи квантов скок в еволюцията.

 

 

Хората най-накрая разбират и  научават от първа ръка за истината и реалността на собствената си душа, истинската им духовна същност.

4D човечеството преживява истински духовен живот - пълна осведоменост и познание за себе си, спомняне на всичко, ясновидство, и великолепна,естествена хармония с другите.

Пълна трансформация на вашата слънчева система. Пълна трансформация на човешката раса на планетата Земя. Този път в историята на Земята ще започне това, което много от тях са описвали като нова епоха на Просвещението, истинско духовно осъзнаване, на живот и съзнание, епоха на истинското човешко подновяване ...

 

 

Назад към първоначалната идея какво трябваше да стане с човешката раса. Вие от планетата Земя,вие ,хората ще създавате собствената си съдба,вие ще правите своите избори...вие ще създавате вашето бъдеще.Никой друг.

 

 

Но разликата е, че от този момент напред вие, хората на планетата Земя, сега  4-то измерение раса, вие вече няма да бъдете сами, и сега, наистина отново свързани с вашите братовчеди, братя и сестри сред звездите в тази огромна вселена, пълна със съзнателен, интелигентен живот.

За да прочетете новите публикации на Андромедианския съвет,и чуете интервютата,моля посетете

 

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/5-0-gulf-of-aden-quake-andromeda-council-sonic-beam-destroys-reptilian-base

и/или

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/andromeda-council-removing-reptilian-undersea-bases-from-middle-east-china

и/или

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/andromeda-council-11-11-11-the-facts-about-life-as-a-4th-dimensional-human

и/или

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/andromeda-council-transformation-to-a-4th-dimensional-earth-life

и/или

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/andromeda-council-update-on-elenin-brown-dwarf-nibiru-earth-changes-4d-earth

и/или

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/et-council-war-with-grey-draco-reptilian-ets-is-won-no-false-flag-et-invasion

 

 

За да подпомагне и да подготви всички хора на Земята, за да направят стъпка нагоре, това "извисяване", в духовно осъзнаване и съзнание на 4-то измерение, тъй като Земята е на път да премине през екваториалната равнина на галактиката,съвета на Андромеда е употребил много ресурси, обучил е хора, кораби, съветници в много области на компетентност, за да помогне на Земните хора през различните етапи на приспособяване и растеж. Те ще направят това чрез наставничество, обучение и подпомагане на земните хора да се развиват емоционално, интелектуално, физически, социално и най-важното духовно.

 

Те ще напомнят на хората на Земята за истината и реалността на собствения им произход като свещени искри на Създателя / на Творението ... като свободни суверенни души, свободни, суверенни човешки същества.

Те ще обучават Земните хора чрез, като например: те ще използват значителни, специфични действия на любов и доброта, някои виждани и невидими за хората на Земята ... за техните братовчеди, братя и сестри на този малък, син свят.

 

Един пример на специален акт на доброта е броят на биосфери / кораби на съвета на Андромеда, с които те са се отзовали. Тези кораби ще използват своите комбинирани, полеви сили, за да  обгърнат планетата Земя – за свеждане до минимум на корекциите, причинени от вибрациите и ефекта им върху  тази планета по време на смяна в 4-то измерение.

Те ще споделят и  напомнят на хората на Земята, че най-важната, най-мощната сила във Вселената е: любов.

 

Те ще посетят Земята тихо,ще се представят,ще споделят с хората кои са те, как живеят те, ще говорят директно с хората на тази планета от всички сфери на живота. Също както  повторното представяне  на стари приятели и семейство.

 Времева линия, проектирана за този контакт и посещения:

най-вероятната времева рамка се очаква да бъде през средата на тази есен, продължаващо през 2012 / 2013, както и когато е необходимо, в зависимост от темпото на напредъка в свързването  с човечеството по целия свят.

Тъй като ние обсъждаме времето, свързано  с големи космически събития, въпроса за "времето" по отношение на датата на първоначалния контакт и посещения  може да бъде променлив. Затова, моля, бъдете търпеливи.

 Колкото по-близо нашата слънчева система и планетата Земя  идва  към това начало на разширение към 4-то измерение,  11.11.11 ... по-лесно е за тях за посещение.
andromedacouncil.com/index.html


 







Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. misbis - ТОВА Е ПРЕВОд НА ВЕБ СТРАНИЦА
02.11.2011 10:26
НЕ СЪМ ОТРАЗИЛА МОЕ МНЕНИЕ. ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИИ ПО ИЗЛОЖЕНОТО,НЕ КЪМ МЕН
цитирай
2. анонимен - dali e istina vsi4ko tova. . . ot kade ...
02.11.2011 11:43
dali e istina vsi4ko tova... ot kade se znae?
zvu4i dobre no..
цитирай
3. misbis - ще видим.малко остава.
02.11.2011 14:17
източника или веб стр. е най-отдолу. Предисторията е,че Алфред Вебре,известен лекар в ексополитик средите, и Камелот конференциите, все търсачи на истината, излъчи 6 интервюта с земен представител на този андромедиански съвет,който нарича себе си Толек. Тази страница Толек я ъпдейтва.Толек не е контактьор-медиум,а физически участва в този галактически съвет.
анонимен написа:
dali e istina vsi4ko tova... ot kade se znae?
zvu4i dobre no..

цитирай
4. анонимен - Окуражи ме ! Но мисля, че прека...
02.11.2011 14:23
Окуражи ме !
Но мисля, че прекалено голямо значение отдавате на 11.11.2011. Примерно 11.11.1111 е още по силна дата според мен.
цитирай
5. misbis - аз не отдавам значение на нищо.това е превод
02.11.2011 14:45
аз лично нямам мнение за дати, или се въздържам да вярвам на дати. ще видим...
анонимен написа:
Окуражи ме !
Но мисля, че прекалено голямо значение отдавате на 11.11.2011. Примерно 11.11.1111 е още по силна дата според мен.

цитирай
6. mileidi46 - Права си мила...ще видим..
04.11.2011 14:55
Толкова много информации..и все различни..почти се обърках вече...
цитирай
7. misbis - така е, но не е нужно сляпо да вярваме на всичко. аз следя информациите, и запомням важното..и ще видим
04.11.2011 19:14
mileidi46 написа:
Толкова много информации..и все различни..почти се обърках вече...

цитирай
8. bven - НОВА ГОДИНО, ДОБРЕ СИ ДОШЛА
02.01.2012 19:51

НОВА ГОДИНО, ДОБРЕ СИ ДОШЛА!
ВЛЕЗ ТИХО ПРЕЗ ВРАТАТА
И БЪДИ КЪМ НАС ДОБРА!
ДАЙ НИ ЗЛАТНО ЖИТО,
БИСТРА ВОДА В РЕКИТЕ,
ХУБАВИ И БЛАГИ МИСЛИ В ДУШИТЕ
И КРИСТАЛНО СВЕТЛИ ЧУВСТВА
ЗА СТРЕМЕЖ КЪМ ВИСИНИТЕ!
НЕКА ДА ЖИВЕЕМ БРАТСКИ
И ЩАСТЛИВО НА ЗЕМЯТА
ДА ТВОРИМ ДОБРО ЗА ВСИЧКИ
И ДА СЛАВИМ НА БЪЛГАРИТЕ ИМЕНАТА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4541733
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031