Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2011 15:41 - 80 различни държави са се обединили против кабалистичната-наци група на новия световен ред
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 13400 Коментари: 22 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Според разприказвали я се финансов журналист Бенжамин Фулфорд,също така свързан с разузнаванията на няколко страни, това е предисторията на новия световен ред. Заплануван от собствениците на федералния резерв, т.н. кабалистична група евреи. На голямата световна сцена има различни групировки,които се борят един срещу друг за световно господство. Или атовете се ритат яко. Лично за мен предпочитанията ми към която и да е група е равна на нула. Тъй като нито една НЯМА в плана си освобождаване на човешката маса от робството. Просто смяна на едни окови с други. Но така или иначе наближава момент,в който тези групировки се разкриват полека –лека и всяка ще претендира за народната любов,защото “ ние се борихме за вас“
Ето обобщена част от интервюто.

“След края на втората световна война,Англия,Франция и Америка получиха правата да контролират световната валута.Идеята е била да се разработи план на Маршал за Африка,Азия и Европа.Но вместо това те започнаха фалшивата Студена война с цел развиване на военната индустрия.След това група от необвързани нации -77 на брой,събраха активите си,всичкото си богатство и злато в глобален,общ акаунт.Те искаха да използват парите за започване плана на Маршал в Азия и Африка.

 

Кенеди се опита да промени нещата и приключи със студената война. Първоначално той е бил съгласен с този развой, докато разбира,че има група,която има интерес да унищожи и Америка и Съветския съюз. Това беше Кубинската криза. Записа се нарича Hilton Green Memorial. Президента на Индонезия Сукарно даде на Кенеди 140000 тона злато. Кенеди прокара закон,с който конгреса,НЕ федералния резерв ще печатат пари обезпечени с това злато. Кенеди също искаше да развие космическа програма с тези пари,които отиват за войни.

Кенеди направи много,но го убиха.Интернационалният договор,според който водачески финансови права имаха Англия,Франция и Америка ,изтече през 1994. Ето защо те “разпуснаха“ Съветския съюз.След 1994 спират всички записки на висшо ниво за това,какво става със световната икономическа система.Няма водещ,имаше разделение между фракциите.

Китай и останалите необвързани нации оказаха натиск върху олигарсите,които имаха контрола на печатане на долара от втората световна война насам.Имало е съдебен процес в интернационалния съд в Хага от Китай срещу Федералния резерв за продаденото от тях злато.

Олигарсите искаха глобален фашизъм и избиване на 90% от полулацията.Нацистите -симпатизанти  от Америка,Англия,Италия ( сред армията,конгреса и Ватикана) искаха да наложат глобално фашистко управление.Те наложиха това вярване,че има прекалено много хора по планетата и искаха унищожението на 90 % от тях. Това е документирано при срещата на Японския финансов министър с тази група.

Собствениците на Федералния резерв изгубили делото в Хага и е трябвало да предадат златото с краен срок 12.09.2001

На 11.09.2001 както всички знаете,те показаха среден пръст на човечеството като започнаха огромната, фалшива игра на терора.

Те бяха планирали да се скрият в огромните си подземни бази, когато започнат ядрения холокост.

Първоначалният план е бил да започнат война между Иран и Израел.Една такава война ще е достатъчно условие за военно положение в страните от Г7.

И тогава може да се започне войната срещу Китай.Този план се провали,когато Путин обяви независимост за Русия.Китай от своя страна спря вноса от Америка,за да притисне още повече тази група.И така групата бе принудена да смени стратегията и предложи световна диктатура на Китай в съюз с тях.

Ето защо Обама посети Китай през 2009 и предложи  Г2

Групата,създала атентата на 11.09 е била притисната и изолирана от всякъде в международен мащаб.Те свършват парите.

Много хора не обръщат внимание или забравят,че точно преди 11.09 Рамсфелд обяви по националната телевизия,че Пентагона е “изгубил“ и не може да отчете 2,3 милиарда долара.Тези пари са били използвани да се финансиират т.н. Черна вода- частна армия,под контрола на Пентагона. Пентагона няма да допусне да бъде контролиран от тази кабала.Така,че те направиха това,което нацистите направиха през войната-създадоха СС корпус. Ето там отидоха парите.

Една част от финансовите световни фракции се обединяват в общество,наречено Белите дракони. Те стават противници на тази група. В драконовото общество влизат ЦРУ,Пентагона, други секретни служби,включително Азиатското разузнаване. Една друга група се обедини под името-белите шапки. Но ние, всички тези групи имаме една цел-да съборим от власт групата на кабала на финансовия контрол.

Така,че тази кабалистична група няма вече толкова пари и се опитват да рекетират различни държави. Те стоят в основата на атентата в Норвегия.Това бе заплаха срещу Норвегия,че ако не им дават пари те ще ги избият.Те нападнаха Либия и се опитват  да сложат ръка на петрола,защото Либия отказа да им дава петрол.

Сега за Япония. Група от ЦРУ от години движи превозването на наркотици към Япония. Тази група е превозила атомна бомба сред доставката от наркотици. Ядрения заряд на тази бомба е бил откраднат от Курск,когато е потънал.Извърши го нациската група в Одеса. Ядрената бомба е пусната в сондата на японския кораб Чикиу Мару.Този кораб е сондирал точно на мястото на епицентъра на земетресението.Така че, Япония бе наказана за отказа на рекета им. Предупредили са японското правителство,че ако не им даде парите, следващия е Фиджи.

Зачестилите земетресения са изкуствено провокирани. През август са били унищожени 2 подземни в Америка. Последвалото земетресение в Ню Йорк бе резултат от това.

Израелския министър-председател е звъннал на японския си колега веднага след земетресението и му казал,че ако не преведат сумите, още атомни ужаси ще последват Япония. Известно е,че Израелска фирма е охранявала Фукушима.

Целия Израел не е участник в тази кабалистична групировка, но една върховна част от управлението им.Самите израелци са жертви на тази група.

Когато са планирали войната между Израел и Иран, Буш младши е дал на Иранското правителство 12 неутронни бомби. С цел започване на 3та световна и унищожението на 90% от човечеството. Неутронните бомби убиват хората,но не разрушават сградите.Иран са отказали бомбите,поставили са ги на границата с Ирак и са казали на Обама да си ги приберат.Обама не искал и да чуе.

Една друга фракция от американски тайни служби иска да се наложи с власт и контрол,като обявява,че имат възможността да развият над 6000 патента за нови технологии,базирани на антигравитация,които са блокирани за масова употреба поради национална сигурност причини.

Голяма част от НЛО,които се наблюдават са военни летателни апарати,базирани на тези технологии. Тази група е планирала и фалшивата извънземна инвазия,ако е необходима за установяването на нов световен ред.

Тази група гледа на хората като на своя собственост и те практикуват еугеника. Според тях толкова много тъпи хора се размножават. Безполезни лапачи.Те искат да унищожат слабите и безполезните и да остане само елита на човечеството.

Те правят всичко възможно хората да се чувстват безпомощни и осъдени.Но няма как да успеят.Те контролират само страните от Г5- Италия,Франция,Германия и Америка.

57 страни бяха поканени в края на август на среща в Монако от Швейцарска страна да се обсъди как да се бойкотират Г5. Източноевропейските страни,включително България и Румъния са били на тази среща.( няма информация какво становище са взели Бг представителите и дали са подписали.)

От тогава 80 страни са подписали това предложение.

Няма световна финансова криза.Има криза между страните контролирани от тази кабалистична група.

Продължение следва.....





Гласувай:
26



1. josarian - Леле ама си се оплела като пате в калчища.
22.09.2011 16:35
Човек трябва да разсъждава преди всичко с главата си, не да взима всяка написана небивалица за истина. И да обвинява в нацизъм. Горенаписаното са нищо повече от налудни идеи или майтап на някой, който няма какво да прави и запълва времето си със измисляне на световни конспирации.
цитирай
2. misbis - много аргументиран коментар. научих много от него
22.09.2011 16:43
josarian написа:
Човек трябва да разсъждава преди всичко с главата си, не да взима всяка написана небивалица за истина. И да обвинява в нацизъм. Горенаписаното са нищо повече от налудни идеи или майтап на някой, който няма какво да прави и запълва времето си със измисляне на световни конспирации.

цитирай
3. lisa19 - Благодаря за инфото мисбис.
22.09.2011 18:21
Поздрави!
цитирай
4. josarian - Всъщност, мисля че случая е чисто клиничен.
22.09.2011 22:17
Какво да се прави, може да се случи на всеки...
цитирай
5. lisa19 - 4. josarian
22.09.2011 22:32
О, при теб е много по-зле. Чудя се, как още не са те прибрали на завет. И това ще стане някой ден.
цитирай
6. misbis - потърси инфо за човека,който казва това и после раздавай диагнози..ако въобще това е уместно
22.09.2011 22:51
josarian написа:
Какво да се прави, може да се случи на всеки...

цитирай
7. анонимен - Мисбис давай и да не ти пука. Ние сме с ...
22.09.2011 23:23
Мисбис давай и да не ти пука. Ние сме с теб. Истината трябва де се казва, колкото и да не им харесва на местните пишман-демократчета. Жалко, че ще пътувам няколко дни и нямам време за коментари, но има време.
цитирай
8. maranatha - Фулфорд лъже и си противоречи
23.09.2011 00:19
Същият този г-н Фулфорд твърдеше, че земетресението край Фукушима е създадено от технологията ХААРП, а сега пък е на мнение, че това е станало в резултат на подземен ядрен взрив. Каква ли теория ще измисли в третото си интервю?
цитирай
9. анонимен - Смърт за империализма! Да живее ...
23.09.2011 07:24
Смърт за империализма! Да живее БРИГ!
цитирай
10. misbis - той е ченге,а ченгетата ВИНАГИ лъжат.те са професионални лъжци.
23.09.2011 08:00
но това не пречи да се следи инфото. Кой ви е казал да му вярвате? Информацията умния човек я разглежда, сравнява,анализира и си прави заключение сам.

maranatha написа:
Същият този г-н Фулфорд твърдеше, че земетресението край Фукушима е създадено от технологията ХААРП, а сега пък е на мнение, че това е станало в резултат на подземен ядрен взрив. Каква ли теория ще измисли в третото си интервю?

цитирай
11. alexalexalex - Колега Кушел
23.09.2011 09:01
и - за да не се излагаш - поправи навсякъде БРИГ на БРИК.
това не е някаква комунистическа партия (абривиатурката) , а съкращение на Бразилия, Русия, Индия и Китай.
Доколкото знам Китай все още се пише с К, не Г)))
Още повече, че това не е икомонически съюз (поне досега) , а така се наричат фондове, опериращи с акции от тези пазари))
Има и ПИИГ(с), което е Португалия, Ирландия, Италия и Гърция, ама и това е само съкращение, за удобство на кофтите икономика в Еврозоната.

ндам)))
цитирай
12. bosia - относно граматиката
23.09.2011 10:32
В българският език има и пълен член. Когато е подлог, се членува с пълен член. Може да се пише всичко, но правилата трябва да се спазват.
цитирай
13. vidrica - Това има ли го някъде на английски?
23.09.2011 14:29
Това има ли го някъде на английски?
цитирай
14. kapucinonews - Дето беше споменала че не си синя червена или дясна лява. Те все пак са илюминати
23.09.2011 16:08
Червено = окислена кръв, Синьо = неокислена кръв За разлика от
студенокръвните, сърцето при топлокръвните, а
следователно и при хората, има две изцяло разделени една от
друга камери. Поради
това сърцето може да
се разглежда като
разделено на две
половини, въпреки че става въпрос за един орган. Всяка от тези две половини е изградена
от едно предсърдие и
една камера, които
работят като една
функционална
единица. Докато дясната половина на
сърцето изпомпва
кръвта в малкия
(белодробен) кръг на
кръвообращението,
където кръвта се окислява, лявата
половина на сърцето
изпомпва кръвта през
големия (телесен) кръг
на кръвообращението,
където тя снабдява всички органи с
хранителни вещества и
кислород. ....... Демократична партия на САЩ са сини - и са десни - консерватори(поне до Рузвелт).. Републиканците са либерали - леви - и са червени.. Демократите са били подкрепяни от Юга, расистите, консерваторите, елита.. Републиканците са били либералното и масите да се развиват.. Няма нищо случайно.. Ни в цвят.. Ни в посока.. Ако прочетете за химия.. аминокиселини.. ДНК.. Или физика.. Там също е така..
цитирай
15. kapucinonews - Дервишите взимат с дясна ръка от Бог ...
23.09.2011 16:19
Дервишите взимат с дясна ръка от Бог и дават с лявата - при танцът. Но те имитират Вселената, Абсолюта, Бога. И Исус казва когато даваме - дясната ръка да не знае. Значи се дава с лявата. С дясната се взима. Дясното е егото. Лявото е любовта.
цитирай
16. josarian - kapucinonews, обясни ми, тогава по твоята логика излиза, че твоите леви другари са избивали
23.09.2011 19:07
милиони от любов към ближния? Нали правилно съм те разбрал? С една дума "Човек за човека е брат, разбрали бе, гад!?" /по Радой Ралин/
цитирай
17. kapucinonews - Кой? Исус ли е избивал милиони? Л...
23.09.2011 20:52
Кой? Исус ли е избивал милиони? Лявото - любовта не е за разделение. То не е конформизъм. Затова не е със силните на деня. То се жертва за другите. Творчество е. Свобода. Подкрепа. Доверие. Демокрация. Това е Лявото - Сърцето - Любовта. Дясно е Дявола. Егото. Разделението. Почитта към силният. Култ към личноста. Това е дясното. Йоско е десен. Конформист е. Обича силните на деня. Такива като него са обичали Сталин, Хитлер.. Няма зло което да не е дясно. Така че който е избивал милиони е бил десен. Тоест - Е Г О И С Т
цитирай
18. ferdi - :)
23.09.2011 22:10
Статиите на Фулфорд са си много интересни - следя ги всяка седмица, така че много се радвам че си пуснала превод на последната. Иначе заедно със статиите на Уилкок се получава доста интересна съпоставка на вътрешна информация - а особено последното интервю на Уилкок с Фулфорд беше направо ...невероятно!
цитирай
19. raison - :)
10.10.2011 02:19
Много интересна и задълбочена публикация, има още много да излиза на яве и да се анализира - като например къде е Испания в цялата схема. Там имаше атентат на 11.06, имаше и земетресение....което ме кара да мисля, че рекета там не е провървял...и това е една стабилна държава.
цитирай
20. motsi - Възхитително!
25.01.2012 17:48
А с цялото си нахалство някои личности се осмеляват да коментират качествата на народния ни материал,относно интелектуалния му капацитет.Не се е родила личността,която ще подведе просветеното съвременно младежко общество!
цитирай
21. анонимен - my photo shop
19.02.2012 13:37
descargar gratis adobe photoshop web photo editor http://afurrpb.hostingsociety.com/acrobat-9-standard.html acrobat 9
цитирай
22. abadonka - толкова много тъпи хора се размножават...
09.04.2012 21:38
...че това трябва да спре. Не с унищожение, а със закони за намаляване на раждаемостта. А в народния ни материал има много безполезни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542446
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031