Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2010 12:40 - "Валентин Костов: Няма световни конспирации"-Верно е,няма конспиратори.Има хора с будно съзнание,които искат да знаят истината
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 13460 Коментари: 32 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Типичен пример е това интервю,за  поднасяне на полуистини-сандвич и в резултат подвеждане съзнанието на масата.

Част от интервю с Валентин Костов
"В този ред на мисли вярваш ли в световна конспирация от типа "всявай хаос и владей"?

Няма световни конспирации. Наистина напоследък зачестиха терористичните заплахи то две посоки – от една страна от ислямските фундаменталисти, които мразят западния свят, обидени са – донякъде имат основания, но нищо не оправдава техните терористични действия и убийството на толкова много хора, както станахме свидетели от 11 септември насам. От друга страна, имаме традиционния гръцки левичарски тероризъм – Гърция е една много особена страна със силно левичарско мислене, което през последните десетилетия винаги е изкристализирало в терористични нападения. Така че имаме съвпадение на тези събития, но няма световна конспирация.
коментар- Г-н Костов просто е убеден,че няма такова явление и ерго-всеки,който задава разумни въпроси,би трябвало да не се приема на сериозно.Ислямските фундаменталисти били обидени и мразели. Така,че всички ние би трябвало също да ги мразим и обявим за наши врагове,така ли? И защо мразят запада-нито дума за това.Нито дума,че седмица преди 11 септември,талибанските водачи бяха на гости в ранчото на Буш и получиха не помня колко милиона долара,джобни пари.А фирмата на брат му на Буш,организира "подмяната" на инсталациите за сигурност на последните етажи на кулите месец преди сриването им.Това,че американски учени-физици,инженери седнаха и доказаха,че сриването на кулите е демолиция-абе не ги слушайте,конспиратори шантави. Талибаните-този супер,кибер враг, дето живее по пещерите и не може да си завърже обувките на краката,защото няма такива....но карай да върви,трябва ни терор,иначе как ще се прокара фашизацията на Европа. А и гърците се навъдиха едни терористи,защото се бориха за живота си след "грешката" на компютъра на борсата...така поне се изказа Уолстриит- "Fet finger",за инцидента.
Прекалено много съвпадения,Г-н Костов.

Можем ли обаче да се чувстваме защитени в този свят, в който живеем?
Войните в цивилизования свят все повече спират, но продължават микровойните – един терористичен акт си е микровойна. Така че наистина не сме защитени, но ние не сме защитени и в нашето всекидневие.
коментар-Е,сега вече трябва да вярваме,че живеем в мечтания мир.Войните спряха.Обаче военните действия продължават, и омразата също.И не сме защитени срещу тези супер-терористи,страхувайте се и се молете НАТО да ни пази от лошите,а бате Бойко от ежедневието ни. Детска градина-мирно,и чакай спасител.

Не можах да се сдържа да не изкоментирам този памфлет,защото казаното от господин Костов ми звучи толкова повърхностно на фона на световните събития,където и на децата вече е ясно,че лъжите са инфилтрирали всичко.

Сега да видим защо имаме явлението конспирация.Обществото е фрагментирано от нива на секретност.Всеки държавен служител знае това.След като нещо се крие от масата, ще има и будни хора,които ще искат да знят какво всъщност става.Имаме  и комисия за това-ДКСИ. И тъй като не само будните,но и играчите на едро искат да знаят, се стига до кражби на тази секретна информация.

Цитат от вести.бг 19.03.2010 20:58

«Половината от случаите на злоупотреби се дължат на загуба на секретните документи

Четири пъти е нараснал нерегламентираният достъп до класифицирана информация през миналата година.
Това каза пред журналисти председателят на Държавната комисия по сигурността на информацията (ДКСИ) Цвета Маркова.
Докато през 2008 г. са регистрирани 9 случая, то през миналата година са 35.
Сред нарушителите са хора на високо ниво в държавата, каза Цвета Маркова, но отказа да посочи конкретни имена.»


Напълно законно е да се крие важното от масата. А кой и според какви критерии определя класифицирането на информацията-ни дума за това. Не бих се учудила,ако много скоро такива като мен,които все питат и се врат, да се обявят за заплаха,ерго-терорист.Въпрос на тълкуване на критериите.Ето-

Законът за защита на класифицираната информация е обнародван в Държавен вестник на 30 април 2002 година, като в последствие са извършени някои поправки. В член първи е записано, че той урежда обществените отношения, свъзани със създаването обработването и съхраняването на класифицираната информация, както и реда и условията за предоставяне на достъп до нея. Законът за защита на класифицираната информация е обособен в осем глави със съответните раздели. В него са включени и допълнителни разпоредби конкретизиращи редица текстове в закона.

Раздел ІІ от тази глава разглежда функциите на службите за сигурност. По смисъла на този закон такива служби са: Националната разузнавателна служба, Националната служба за охрана, Национална служба – „Сигурност”- МВР, дирекция „Защита на средствата за връзка”- МВР, дирекция „Оперативно издирване” – МВР, дирекция „Оперативно техническа информация” – МВР, служба „Военна информация” – МО и служба „Сигурност – военна полиция и военно контраразузнаване” – МО.

Нашата страна не е изолиран случей естествено, този дефрагмантиран модел на нива на секретност е в устройството на западната система. Всеки един държавен служител на запад му се определя зона на достъп в компютърната база,в зависимост според служебните отговорности.Така,че си знае само неговото малко фрагментче от Биг брадър. И през ум не му минава да удари един чат с колегите и те да му снесат нещо от тяхната информация.Абсурд.Подписал си при назначението клетва за пазене на информация,чийто стандарт,критерии и наказания се разшириха от миналата година.Тихичко,без шум.

Ето например как изглежда американския модел на нива на секретност.

 SECURITY CLEARANCE ORGANIZATIONAL CHART

-Restricted- ограничено

-Confidential- поверително

-Secret - секретно

-Top secret- строго секретно

-Special compartmented information- Специално отделена информация

-Unacknowledged special access program- Непризната специална програма за достъп

-28 top secret cryptic- usa president has 17 level (nuclear information) - 28 строго секретни загадъчни.  Американския президент е с 17 ниво (ядрена информация)

-10
level above 28-cosmic and  majestic - 10 нива над 28те -космически и величествени

 Източници , вътрешни хора, интервюирани от прожект Камелот, разказват,че над 17тата степен на президента,в т.н. Космическа и Величественна-10те нива, е  информацията отнасяща се до-

Контакт с извънземни

Извънземна летателна технология

Технологии за контрол над съзнанието на масата

Пътуване във времето и пространството

Технологии за генно манипулиране на човешките същества

Технологии за използване на т.н. енергийно човешко тяло- излизане от тялото,влизане в друг вид(както на други хора,така и на животни,например делфини)

Технологии за повлияваване на енергийното човешко тяло, т.н. аура и душа

...още може би много други


Ами оказва се,че една част от населението на земята знае много повече от другите,като ги счита вероятно за малоумници,които да не се врат където не им е работата.

Какво толкова криете от нас?

Нали казвате,че живеем в мечтаната демокрация и има свобода на слово,на мнение,на ...абе идеалната система,прозрачна като кристална чаша.Как ,кажете ми да няма хора-личности,които не се задоволяват от полуистините,имат здрав разум, използват интелекта си да вържат фактите..и задават неудобни въпроси,след като обществото е просмукано от секретност? Логично е да има,защото не всеки от масата е послушната овца. Разбираемо е да се пусне пропагандната  програма за мислене-конспирации няма.Не вярвайте на конспираторите и не ги взимайте на сериозно.Гледайте си Тв,шоу,лигави сапунки,вярвай на новините,те казват истината,която ти е необходима,не мислете много,че така пречите на тези,които играят тази игра....конспирации няма.

 Гласувай:
19
1
1. estirbg - ПРИЗОВАВАМ ТЕ НА ДУЕЛ! НО НЯМА ДА СЕ УНИЖАВАМ ДА ЧАКАМ ОДОБРЕНИЕТО ТИ ТУК, В ТВОЯ БЛОГ!!!
18.11.2010 13:54
Мисбис, скоро ще те призова на война!!! Защото ти си най-големя манипулатор на човешката съзнание - защо ли? Защото водиш хората по фалшивата следа, продиктувана от истинския враг. Достатъчно търпелива бях, дадох толкова доказателства и показах къде се крие погубителя ни и с кого е в тандем. Ти продаължаваш в упоритото си невежество да мамиш и подвеждаш хората! За десети път казвам: НЯМА ИЗВЪНЗЕМНИ ТУК НА ЗЕМЯТА, ТУК Е САМО САТАНА С НЕГОВАТА АРМИЯ ПАДНАЛИ АНГЕЛИ. ТЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО ИЗВЪНЗЕМНИ! ИЛЮМИНАТИТЕ СА ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗЛИТЕ СИЛИ И СА ИНСТРУМЕНТИ НА САМИЯ ЛУЦИФЕР! ТАКА Е ДАДЕНО В БИБЛИЯТА, А ТЯ Е НАЙ-АВТОРИТЕТНИЯ И ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК!!! СТИГА СИ МАМИЛА ХОРАТА С ИЗМИСЛЕНИ ЧОВЕШКИ ЛЕГЕНДИ!!!
цитирай
2. misbis - верно,че не съм религиозна, но чувствам в сърцето си Любовта на твореца, и усещам
18.11.2010 14:11
само хармония и никакви нужди от войни или омраза.

estirbg написа:
Мисбис, скоро ще те призова на война!!! Защото ти си най-големя манипулатор на човешката съзнание - защо ли? Защото водиш хората по фалшивата следа, продиктувана от истинския враг. Достатъчно търпелива бях, дадох толкова доказателства и показах къде се крие погубителя ни и с кого е в тандем. Ти продаължаваш в упоритото си невежество да мамиш и подвеждаш хората! За десети път казвам: НЯМА ИЗВЪНЗЕМНИ ТУК НА ЗЕМЯТА, ТУК Е САМО САТАНА С НЕГОВАТА АРМИЯ ПАДНАЛИ АНГЕЛИ. ТЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО ИЗВЪНЗЕМНИ! ИЛЮМИНАТИТЕ СА ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗЛИТЕ СИЛИ И СА ИНСТРУМЕНТИ НА САМИЯ ЛУЦИФЕР! ТАКА Е ДАДЕНО В БИБЛИЯТА, А ТЯ Е НАЙ-АВТОРИТЕТНИЯ И ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК!!! СТИГА СИ МАМИЛА ХОРАТА С ИЗМИСЛЕНИ ЧОВЕШКИ ЛЕГЕНДИ!!!

цитирай
3. анонимен - лелеее,сега разбрах какво се има в предвид под- Войните на Христа
18.11.2010 14:28
бой на невярващите
цитирай
4. misbis - :-) тях не ги знам,но доста войнствено изглежда
18.11.2010 14:30
анонимен написа:
бой на невярващите

цитирай
5. анонимен - horata po sveta daje napraviha dvijenie
18.11.2010 14:51
Stop Secrets, a nie tuka se darlim ima li nema li takova jivotno. sram
цитирай
6. misbis - i az go mernah,be6e vreme za ne6to takova
18.11.2010 15:04
анонимен написа:
Stop Secrets, a nie tuka se darlim ima li nema li takova jivotno. sram

цитирай
7. penchoan - Някои хора с това си изкарват хляба - ...
18.11.2010 16:48
Някои хора с това си изкарват хляба - да прикриват следите на конспирацията. Целта е да се въздействува на неориентираната част от населението.
Но винаги се намира начин поне част от истината да излезе на яве.
цитирай
8. misbis - taka e napravena iluminatskata piramida,no na horata vze da im pisva
18.11.2010 17:05
penchoan написа:
Някои хора с това си изкарват хляба - да прикриват следите на конспирацията. Целта е да се въздействува на неориентираната част от населението.
Но винаги се намира начин поне част от истината да излезе на яве.

цитирай
9. misbis - нито аз,нито Камелот някъде е казал на някого-"ВЕРВАЙТЕ МИ",както истинските манипулатори правят
18.11.2010 19:33
винаги казвам-провери информацията, прочети,проучи, и си създай собствено мнение.Това е да бъдеш личност и осъзнат

daimyo написа:
Project Camelot са такива смешници, че не може повече. Дейвид Айк, жената и оня с каубойската шапка.

Ако някой вярва на проджект Камелот значи има въздух между ушите, както мисбис

Още помня като оная патка интервюира един и го пита какво очаква през 2012 и космическото съзнание и след като той и обясни, че това са глупости измислени от илюминатите оная дезинформаторска патка не очакваше такъв отговор :) хахахаха ха ха

цитирай
10. misbis - а собственото мнение
18.11.2010 19:35
НЕ означава да наричаш грубо,обиждаш, или присмиваш този с друго мнение.
Цивилизования диалог е уважение на другото мнение без лични нападки.
Останалото е простащина и не води до развитие
цитирай
11. анонимен - Propaganda Alert!
19.11.2010 09:02
Propaganda Alert! Germany tightens airport security over attacks threat

Interior Minister Thomas de Maiziere said it followed a tip-off from another, unnamed country.
Germany had information on "sustained efforts" by Islamist extremists to carry out attacks, he said.
He said the extra security would remain in place "until further notice".
http://www.sott.net/articles/show/218029-Propaganda-Alert-Germany-tightens-airport-security-over-attacks-threat

Comment: Don't believe a word of it folks. If there is some terror attack this month, you'll know where to look. If you have any doubts, check Sott.net for the details.
цитирай
12. анонимен - Who Is Responsible for Suicide-Bomber Academies?
19.11.2010 09:02
Who Is Responsible for Suicide-Bomber Academies?
http://www.opinion-maker.org/2010/11/who-is-responsible-for-suicide-bomber-academies/
The drug used was sodium amytal, commonly called amo-barbital today. It is often referred to as a ‘”truth drug,” when used in the process of “narco-analysis” by the world’s police departments. When administered in low dosages, amo-barbital produces a state of “somnambulism” [i.e. sleepwalking] in the subjects. In this mental state, the subjects are highly susceptible to hypnotic suggestion. It is logical to assume that there are drugs available today which are even more powerful than intravenous sodium amytal. Further military research which was performed by the office of military intelligence (CIA) later, after the war time testing era had ended, demonstrated that this technology was so effective that it conferred on the technicians using it the capability to program individuals to overcome their deep-seated fear of firearms, as well as their natural resistance to killing other humans, which required the suspension of moral judgment and their own personal religious beliefs (SEE: CIA Document Scan On Creating Mind-Controlled Assassins).
цитирай
13. анонимен - The TSA is out of control
19.11.2010 09:03
The TSA is out of control
http://www.brasschecktv.com/page/978.html
цитирай
14. анонимен - It's Not Just About Flying
19.11.2010 09:04
It's Not Just About Flying

Each time "security gets heightened, the reason always turns out to be some bogus bullshit created by Homeland Security itself: usually something that involves their "FAILURE TO DETECT or to Stop something that they can then 'claim' requires a heightened SECURITY ALERT. A child could see through this obvious ploy to get more money, to terrify more people, and to intensify their own intrusions into the daily life of ordinary people. But apparently Americans are incapable of being able to look upon this situation with clear and open eyes: Because when you do that you can easily see that "We, the public" are being played like a cheap guitar" for no real reason except to further degrade our own opinion of ourselves-and to insure that we NEVER QUESTION anything from any of the thugs in a TSA uniform.
http://rense.com/general92/fly.htm
You see this has never been just about flying which TSA says is "not a right but a privilege" which they can disallow at will. So if Americans do not stop this continuing molestation and invasion of our fundamental rights: Then very soon there will be no alternative whatsoever to protect people from this virtually unlimited snooping and scanning and molestation that will be carried out by VIPER-Teams all over the country-and it will no longer matter why you will be subjected to these searches-the very fact that you disagree with them will be enough to jail you on the spot.
цитирай
15. misbis - thank you for shareing this useful information-)
19.11.2010 11:45
анонимен написа:
Who Is Responsible for Suicide-Bomber Academies?
http://www.opinion-maker.org/2010/11/who-is-responsible-for-suicide-bomber-academies/
The drug used was sodium amytal, commonly called amo-barbital today. It is often referred to as a ‘”truth drug,” when used in the process of “narco-analysis” by the world’s police departments. When administered in low dosages, amo-barbital produces a state of “somnambulism” [i.e. sleepwalking] in the subjects. In this mental state, the subjects are highly susceptible to hypnotic suggestion. It is logical to assume that there are drugs available today which are even more powerful than intravenous sodium amytal. Further military research which was performed by the office of military intelligence (CIA) later, after the war time testing era had ended, demonstrated that this technology was so effective that it conferred on the technicians using it the capability to program individuals to overcome their deep-seated fear of firearms, as well as their natural resistance to killing other humans, which required the suspension of moral judgment and their own personal religious beliefs (SEE: CIA Document Scan On Creating Mind-Controlled Assassins).

цитирай
16. semtomovi - Госпожо Естер, тогава идете да гледате саме филмите на НАСА!
19.11.2010 12:04
estirbg написа:
Мисбис, скоро ще те призова на война!!! Защото ти си най-големя манипулатор на човешката съзнание - защо ли? Защото водиш хората по фалшивата следа, продиктувана от истинския враг. Достатъчно търпелива бях, дадох толкова доказателства и показах къде се крие погубителя ни и с кого е в тандем. Ти продаължаваш в упоритото си невежество да мамиш и подвеждаш хората! За десети път казвам: НЯМА ИЗВЪНЗЕМНИ ТУК НА ЗЕМЯТА, ТУК Е САМО САТАНА С НЕГОВАТА АРМИЯ ПАДНАЛИ АНГЕЛИ. ТЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО ИЗВЪНЗЕМНИ! ИЛЮМИНАТИТЕ СА ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗЛИТЕ СИЛИ И СА ИНСТРУМЕНТИ НА САМИЯ ЛУЦИФЕР! ТАКА Е ДАДЕНО В БИБЛИЯТА, А ТЯ Е НАЙ-АВТОРИТЕТНИЯ И ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК!!! СТИГА СИ МАМИЛА ХОРАТА С ИЗМИСЛЕНИ ЧОВЕШКИ ЛЕГЕНДИ!!!


и да чуете руските учени или америк. учени! Интернет бъка от техните интервюта! Не бива да се нахвърляте на мис Бис само защото ви резюмира тези материали от които Нета бъка! Самите учени признават тия неща!

а вие смятате че цялта Вселена е населена от Дяволи ли, включително хората?
цитирай
17. semtomovi - Miss Biss - a hero is born!
19.11.2010 12:05
Mina hälsningar! Klok kvinna!
цитирай
18. анонимен - СЛЕД КАТО ЗА ТИЯ НЕЩА СЕ ИСКА МОЗЪК, ВРЕМЕ И МАЛКО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ НРАВ ДА ИЗСЛЕДВАШ
19.11.2010 12:28
ТО ВИЖДАТЕ ПЛАЧЕВНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, НА БЪЛГАРИНА МУ ДАЙ САЛАТКА, РАКИЯ, И ДА ОТРИЧА, ПЪК НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ИМ ДАЙ ПО 1 БИБЛИЯ. КЪДЕ ТИ ДА СИ БЛЪСКАТ МОЗЪКА ТЕ. НЯМА. НЕ И В БЪЛГАРИЯ. ТУКА НЕ СЕ МИСЛИ. ЖИВЕЕ СЕ ПО ИНЕРЦИЯ
цитирай
19. анонимен - КОЙ Е ТОЯ ВАЛЕНТИН КОСТОВ
19.11.2010 12:28
ЧЕ ДА ДАВА ТОН НА БЪЛГ. НАЦИЯ?
цитирай
20. анонимен - до 3. анонимен
19.11.2010 18:01
Да вярвам в христианското учение ли? Моля, остави ми право на избор кое учение в соца е за мен, и в какво да следвам! А иначе зная и вярвам - има Бог!

Така! Има три пътя към познанието:
- чрез вяра - най-краткият, не най-добрият
- чрез разум/учения - най-дългият път
- чрез личен опит - най-трънливият
цитирай
21. misbis - i az ne go znam-(
19.11.2010 20:00
анонимен написа:
ЧЕ ДА ДАВА ТОН НА БЪЛГ. НАЦИЯ?

цитирай
22. misbis - takker mye kjære deg-)))
19.11.2010 20:05
semtomovi написа:
Mina hälsningar! Klok kvinna!

цитирай
23. semtomovi - Страшен! Тоя мъж от първия клип е невероятен! Как се казва?
20.11.2010 21:57
???
цитирай
24. semtomovi - Dessa lattituter och landituder är också dem skumma!
20.11.2010 21:59
Varför å hela världen skall Google Map ha dessa?? Har Du tänkt på det?
Det är som om de kan skicka en bomb på dig vilken sek som helst.
Fan i dem!
цитирай
25. misbis - това е Richard Hoagland, бивш служител на НАСА,
21.11.2010 06:52
отвратен от манипулациите им и скриване на истината,започва сам да разследва доказателствата. Писал е много за руините на Марс и Луната,за които НАСА крие през всичките тези години
semtomovi написа:
???

цитирай
26. misbis - Det er enda verre i USA
21.11.2010 06:53
semtomovi написа:
Varför å hela världen skall Google Map ha dessa?? Har Du tänkt på det?
Det är som om de kan skicka en bomb på dig vilken sek som helst.
Fan i dem!

цитирай
27. misbis - za Richard Hoagland
21.11.2010 06:57
Richard C. Hoagland is a former museum space science Curator; a former NASA Consultant; and, during the historic Apollo Missions to the Moon, was science advisor to Walter Cronkite and CBS News. In the mid-1960's, at the age of 19 (possibly "the youngest museum curator in the country at the time"), Hoagland created his first elaborate commemorative event -- around NASA's first historic unmanned fly-by of the planet Mars, Mariner 4. A simultaneous all-night, transcontinental radio program the evening of the Encounter (linking the museum in Springfield, Mass., and NASA's JPL control center, in Pasadena, Ca.), co-produced by Hoagland and WTIC-Radio, in Hartford, Ct., was subsequently nominated for a Peabody Award, one of journalism's most prestigious.

In the early 1970's, Hoagland proposed to Carl Sagan (along with Eric Burgess) the placement of a "message to Mankind" aboard Pioneer 10 -- humanity's "first unmanned probe of Jupiter"; subsequent to its 1973 Jovian Encounter, celestial mechanics resulted in Pioneer 10 becoming the first artifact to successfully escape the solar system into the vast Galaxy beyond -- carrying "the Plaque" -- whose origins were officially acknowledged by Sagan in the prestigious journal, SCIENCE (175 [1972], 881).


semtomovi написа:
???

цитирай
28. анонимен - Извиняавам се за невежеството но кой е Валентин Кстов
21.11.2010 12:21
Незнам кой е Валентин Костов но вече съм много спокоен.
Няма световни конспираций,няма ХАРП,няма распръскване на химикали,няма тайни от хората,няма извънзмени,няма войни а само малко терористи които донякъде повтарям донякъде имат право за това което вършат,иначе с изключение на това всички хора си живеят прекрасно.
Благодаря че ми отворихте очите господин Костов вече съм много много спокоен ,а в Блога на манипулаторката МИСБИС повече няма да влизам :))))))))))))))
цитирай
29. misbis - i az ne go znam,no mnogo avtoritetno se izkaza po vaprosa
21.11.2010 19:12
ако му повярваме, трябва да си внушим,че с живота всичко е наред.
На света нищо му няма,всичко функционира перфектно.И сигурно е така,за една малка част от популациите е ок, а за останалото стадо- да си внушат,че е така и да не пречат.
Аз бих се радвала,ако със света всичко бе наред, а само с мене -не.Но такива като мене май станаха прекалено много,за да е вярно...
абе бягай за всеки случей като дявол от тамян от моя блог:-)))


анонимен написа:
Незнам кой е Валентин Костов но вече съм много спокоен.
Няма световни конспираций,няма ХАРП,няма распръскване на химикали,няма тайни от хората,няма извънзмени,няма войни а само малко терористи които донякъде повтарям донякъде имат право за това което вършат,иначе с изключение на това всички хора си живеят прекрасно.
Благодаря че ми отворихте очите господин Костов вече съм много много спокоен ,а в Блога на манипулаторката МИСБИС повече няма да влизам :))))))))))))))

цитирай
30. анонимен - Giant load someone in on
15.07.2011 05:33
Hey! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem. If you have any recommendations, please share. Thanks!
цитирай
31. misbis - I'm not an administartor of this site
15.07.2011 06:02
анонимен написа:
Hey! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem. If you have any recommendations, please share. Thanks!

цитирай
32. анонимен - Admin на този форум на YouTube
02.11.2012 15:27
Ти видя ли го ?
<a href=http://webdult.co.cc/411>&#1072;&#1085;&#1090;&#1080;&#1095;&#1085;&#1080; &#1087;&#1086;&#1088;&#1085;&#1086;</a>
<a href=http://androidsglobal.ru/?index=post&topic=%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC+%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D1%8B%D1%82%D0%B8%D1%8F+%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0>ростелеком карта покрытия белгорода</a>
&#1042;&#1080;&#1076;&#1077;&#1086; &#1089; &#1072;&#1076;&#1084;&#1080;&#1085;&#1080;&#1089;&#1090;&#1088;&#1072;&#1090;&#1086;&#1088; &#1085;&#1072; &#1090;&#1086;&#1079;&#1080; &#1092;&#1086;&#1088;&#1091;&#1084; &#1073;&#1077;&#1096;&#1077; &#1082;&#1072;&#1095;&#1077;&#1085; &#1085;&#1072; YouTube!

&#1045;&#1090;&#1086; URL:
( &#1047;&#1072;&#1083;&#1080;&#1095;&#1072;&#1074;&#1072; &#1086;&#1090; bamembemo &#1086;&#1090; &#1076;&#1085;&#1077;&#1089; )
---
&#1044;&#1086;&#1073;&#1072;&#1074;&#1077;&#1085;&#1086;:
&#1047;&#1072; &#1089;&#1098;&#1078;&#1072;&#1083;&#1077;&#1085;&#1080;&#1077; , &#1090;&#1086; &#1073;&#1077;&#1096;&#1077; &#1087;&#1088;&#1077;&#1084;&#1072;&#1093;&#1085;&#1072;&#1090;&#1086; &#1087;&#1086; YouTube!
&#1050;&#1072;&#1095;&#1077;&#1085;&#1086; &#1074;&#1080;&#1076;&#1077;&#1086; &#1090;&#1091;&#1082;:
http://webdult.co.cc/admin_misbis.blog.bg/videos436
<a href=http://androidsglobal.ru/?index=post&topic=%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%8B+%D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9+%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82+%D0%BE%D1%82+%D0%BC%D1%82%D1%81>цены на мобильный интернет от мтс</a>

&#1058;&#1072;&#1082;&#1072; &#1095;&#1077;, &#1075;&#1077;&#1088;&#1086;&#1081; ...
&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;, &#1082;&#1086;&#1077;&#1090;&#1086; &#1097;&#1077; &#1082;&#1072;&#1078;&#1072; &#1085;&#1072; &#1088;&#1086;&#1076;&#1080;&#1090;&#1077;&#1083;&#1080;&#1090;&#1077; &#1089;&#1080; &#1089;&#1083;&#1077;&#1076; &#1090;&#1086;&#1074;&#1072;?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4019670
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3601
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930