Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2010 11:13 - Имплантати - уфологични и земни
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9218 Коментари: 17 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Имплантати в уфологията се нарича дребен механизъм, вграждан от извънземен разум в телата на пациенти и едновременно с това – чисто човешко изобретение ( примерно зъбни протези или изкуствени кръвоносни съдове ).

    Според данни в САЩ около 20 млн. Души са уверени, че са се срещали с НЛО, а 4 млн. От тях са убедени, че са станали жертва на похищение от извънземни, или на уфологичен език – абдукации .

    С някои отвлечени са правени хирургически и биологически опити, за които самите похитени или не помнели, или си спомняли само под хипноза. Около 6 % от жертви на абдукация са им били открити микроскопични механични устройства – имплантати.

    През 80-те години при рутинно изследване на околоплодните води на бременна под микроскоп гинеколози в оксфордски родилен дом открили сред хромозомите нищожно по размер чуждо тяло с размери неколкостотин части от милиметъра. При по-старателно изучаване това се оказало клетъчна матрица с явно изкуствен произход, съдържаща още по-малки компоненти. Тогава лекарите , несъмняващи се в извънземния произход на устройството, за пръв път използвали думата “имплантат”.

    Освен любителите-уфолози от такъв род внедрявания започнали да се интересуват и спецслужбите. Например в момента в архива на ЦРУ са събрани най-различни имплантати, извадени от хора по хирургичен път. С изучаването на находките там се занимава специален отдел, начело с експерта д-р Лир. През 9-те години към него са били насочени за анализ около 200 носителя на имплантати. И нито едно от откритите устройства не прили      чало на друго. Намерените апарати били разположени под кожата, в мускулите, в костите и дори във вътрешните органи на често неподозиращите за това хора.

    Един от микроскопичните механизми, внедрени в тялото на поредния носител външно приличал на буквата “Т” с дължина около 10 мм. Апаратът,покрит с необичайно твърда покривка, напомняща кератин, бил буквално вграден в костта на стъпалото на човека. От Т-образния предмет във всички посоки излизали миниатюрни участъци, които влизали в околните мускули, хрущяли и нерви. Забележителното било, че при микроскопски анализ тъканите около имплантата също показвали необичайна структура.

    Защо ли ни бележат ? Откритите имплантати се отличават един от друг не само външно, но и по състав. Някои от тях били направени от метални сплави, съдържащи почти цялата Менделеева таблица, докато други били от органично вещество,напомнящо земната пластмаса. За съжаление никой не успял да изучи устройството и да определи както работи.

    Повечето изследващи стигнали до извод, че микроскопичните механизми са подобие на земен компютър, внедрен в човека чрез инжектиране в малък отвор с помощта на игла и спринцовка. Вероятно затова някои имплантати след изваждането им губели твърдата си структура и се размеквали като желе, но след повторното им потапяне в кръвта на същия човек отново се втвърдявали.

    Обикновено у носителя бил откриван само 1 имплантат, който бил отстраняван и рецидиви не се наблюдавали. Но една жителка на Сърбия нямала този късмет. Под кожата й в течение на вече 20 години периодично излизат сами или биват извличани хирургически микроскопични устройства, след които остават дълго незарастващи рани. Изследователите са поразени също от това, че тези парчета метал винаги се разполагали в местата на акупунктурни точки ...

    Характерното е обаче , че имплантатите все пак рядко причиняват дискомфорт или някаква болест. Именно затова най-често биват открити случайно – например при изследване с рентген или с ултразвук.

    Изключение е историята на бебе от Франция, което постъпило в клиника с патология на сърцето. По време на операцията хирургът открил до сърцето малък предмет, напомнящ старинен куршум от мускет, който препятствал достъпа на кръв, притискайки аортата. Веднага след отстраняването на чуждото тяло работата на сърцето и кръвообращението били възстановени напълно.

    Всичко изглежда странно. Учените стигнали до извода, че чужд разум проследява определени хора, като вгражда в организма им някакви измерителни прибори, а може би и модификатори на поведение. Има сходство с начина и целите, с които биолози поставят радиопредаватели и друга апаратура във врата или на лапите на диви животни.

    Психолози, които дълго време изучавали носителите на имплантати, стигнали до извода, че психиката на такива хора показва отклонения. Те са по-невротични, повече подложени на страх и паника, което е напълно обяснимо със самия факт на въздействие на микроскопичните апарати и с опасенията, че подобно нещо може пак да се случи с тях.

    Разбира се, имплантатите не са само привилегия на извънземния разум. Всички наши зъбни коронки, щифтове и зъбни пломби също са имплантати със земен произход.

    Те по висота на технологията и по качество трудно са сравними с извънземните. Но вече има и напредък. Двама англичани – Аугер и Лоазо – изобретили зъбен имплантат, който може да служи вместо мобилен телефон или дори като компютър. Те смятат, че “радиозъбът” има големи перспективи в най-различни човешки дейности, в това число и разузнаването.

    Отбелязани са също опитни образци на т.нар. хайтек-имплантати във вид на тънка тел в кората на главния мозък, които предават сигнали на намиращ се наблизо компютър с цел протезиране на някои изгубени функции на мозъка, както и вграждани под кожата микрочипове, пазещи собствения код на притежателя им. Някои от тях се зареждат дистанционно с енергия посредством индукция от външен източник, други използват за целта мускулната енергия на човека.

    Подобни новости позволяват да се контролира работата на вътрешните органи на индивида, да се включва той към телефона или нета, да тегли пари от банкомат, използвайки личен код, да се контролира поведението на престъпници, без те да бъдат в затвор и т.н. ...

в-к Феномен
приложение-снимка с имплант зад ухото. В последно време на много от познатите ми излизат идентични образуваниа зад дясното ухо. Изследването не потварждава атером,липом или друго познато на медицината образувание.Произход-неуточнен и неизяснен.
Някой друг от читателите да е изживял подобно  явление?
image
Гласувай:
17
3


Вълнообразно


1. samorasla - Имплантатите са голяма гадост
12.10.2010 13:11
Имплантатите са най-голямата гадост, от които никой нарочен, няма как да се предпази. По-лесно е да избегне извънземен източник, отколкото човек да се предпази от властимащи сънародник или землянин. Трябва да признаем, че всеки от нас е под пряк или косвен контрол. Важното е да знаем за това и при подозрение за подобна инвазия, да потърсим помощ. Но от кого? Аз например не се доверявам на докторите. Имам чувството, че за пари те са в състояние не само да ме отровят под прикритието на някоя диагноза, камо ли да ми инжектират някой мини-микро-чип. Навярно професията ги прави толкова себични и бездушни. Със сигурност познавам човек с имплантат от земен произход - бивш военен и отявлен комунист.
цитирай
2. анонимен - BE WISE AS SERPENTS
12.10.2010 14:41
...
Information that has come out of the Satanic cults is so unbelievable that most people
dismiss it. Why is the information unbelievable? Because the majority of people in this
nation have been programmed by the Satanists. Chapter 3.3 documents how the leading
Satanists control the mass media. Over a period of decades they have subtly
brainwashed the people, in such a subtle way that people do not even know they have
had their behavior modified and controlled. This author has repeatedly witnessed that
buzz words when told to the masses cause them to respond like Pavlov's dog. (Part of
the reason that this Author can write this book is that I was spared from watching
Television until age 11, and since then have only seen small amounts of Television and
Movies since, in part what little has been viewed was done to understand the American
people and the Power.) A program of kidnapping and implanting of control devices within
the heads of people has also been going on, without the people knowing what has
happened to them when they return to society.
....
BE WISE AS SERPENTS
Fritz Springmeier
SPECIAL
цитирай
3. анонимен - Total mind control
12.10.2010 14:49
...
When Mind-controlled
slaves who have alien programming are being abducted by
the intelligence agencies for their use and for programming here are
some of the details of how and what occurs: A bright light is shined into
their house. They have been hypnotically conditioned to view this light
as a Flying Saucer, whether it is a helicopter or something else. As the
NWO does have Flying Saucers, sometimes the real thing is used. Men
in Black (just like in SRA cases) are often associated with the
abductions. And the slaves frequently speak about "shadows in the
mind." The slaves are taken to rooms where examining tables with
white sheets and X-ray machines, Headgear and medical equipment is
in place. (The alien equipment has gotten more high-tech over the last
40 years. The aliens wear suits that are full of occult symbology. The
people are restrained with clamps and electrical shock and energy is
used on them. They are told that they are receiving information. They
are given tracking implants and other implants.
...
The Illuminati
Formula Used to
Create an
Undetectable
Total Mind
Controlled Slave
By
Fritz Springmeier
цитирай
4. анонимен - total mind control
12.10.2010 14:56
All of the 3 above
persons, receive information from the aliens regularly. Almost all of the
elements of Monarch trauma-based mind-control appear in these
abduction accounts, especially in the psychological features of the
victim. The victims of alien abduction programming feel suicidal after
they talk too much. They have headaches, sleep difficulties,
nightmares, obsessive thoughts, a fear of hypnosis, trapped feelings,
and paranoia. During their abductions the aliens use drugs, thought
transfers, and painful medical procedures. The aliens use language
that parallels the messages given to SRA victims, just change the
language from Satan is in charge to the Aliens are in charge . Cattle
mutilations where the blood has been drain are associated with
abductions. There is documented accounts where cattle mutilations
have been connected to Satanic cults using helicopters.
The victims of
aliens are forced to be impregnated and then the fetus is repeatedly
taken. The aliens are repeatedly telling these victims that a holocaust
is soon to come.
Another strange phenomena, that others and this
author have noticed is that these victims of alien abduction seen to
know each other, much in the same way that victims of Illuminati mindcontrol
seem to know each other. And the aliens seem to know
everything about the victims. The victims have amnesia of their
abductions.The memories of their abductions are hidden in altered
states of consciousness, that hypnosis sometimes can pull up. Most
victims are afraid of hypnosis or can t be hypnotized (they have been
hypnotized not to allow anyone else to hypnotize them.)
...
The Illuminati
Formula Used to
Create an
Undetectable
Total Mind
Controlled Slave
By
Fritz Springmeier
and
Cisco Wheeler
цитирай
5. анонимен - Deeper Insights into the Illuminati Formula
12.10.2010 15:00
...
Section B. An intro to implants
B1. Three typical implant victims
B2. Documentation of implants
REFERENCE PAGE FOR UNDERSTANDING ELECTROMAGNETIC WAVES & MIND-CONTROL
B3. GWEN Towers
B4. Body suits
Section C. Specific Implants
C1. Audio implants (a. public. b. secret)
BACKGROUND INFORMATION
BRIEF CHRONOLOGY OF AUDIO IMPLANTS
BASICS OF HOW THE IMPLANTS CAN FUNCTION
USES OF THE IMPLANTS
TYPES OF AUDIO IMPLANTS:
Part A. Publicly admitted audio implants
Part. B. Secretly implanted audio implants COCHLEAR DENTAL AUDITORY RIDGE
C2. Body manipulation implants
C3. Visual holographic implants
HOW THEY WORK
TYPES: FIBER OPTICS ARTIFICIAL LENSES BIO-CHIPS HOLOGRAPHIC OR H-INSERT
HOLOGRAPHIC IMPLANTS VIA NANOTECHNOLOGY & NANOBOTS
C4. Memex/Brain Link implants
INTERFACE DEVICES
...
Deeper Insights into the Illuminati Formula by Fritz Springmeier & Cisco Wheeler
цитирай
6. анонимен - Thanks for the memories
12.10.2010 15:16
...
THETA. Considered to be "psychic" programming. Bloodliners (those coming from multigenerational
Satanic families) were determined to exhibit a greater propensity for having telepathic abilities than did
non-bloodliners. Due to its evident limitations, however, various forms of electronic mind control
systems were developed and introduced, namely, biomedical human telemetry devices (brain implants),
directed-energy lasers using microwaves and/or electromagnetics. It is reported these are used in
conjunction with highly-advanced computers and sophisticated satellite tracking systems.
...
They told me to turn my head so I could watch everything they did to him that
day - they took my real father away from me and the doctor said that they would be in charge of
everything that happened to me and all my progeny from then on. I didn't know what that meant, but I
knew it was bad. They performed some sort of surgery on me, too. They inserted something under my
nail bed and later they told me they moved it somewhere else and I would find places on my body with
skin flaps where I figured they had put them in. They tested and experimented with implant after
98
implant on me. With some implants they were trying to see if they could totally control me from a
distance.
...
In later years, Reagan brought some of the prisoners to a certain location to demo them to the
officials at NASA. He showed them the progress he was having artificially "lobotomizing" these criminals
. It wasn't actual surgery, but instead, implants that were
somehow controlling neuro-responses to the brain, making the prisoners incapable of doing anything
they weren't told to do. He demonstrated how when angered they wouldn't respond violently. He even
had other people throw things at them - something that would have
normally made anyone angry. He described how he could justify laying off some of the priprison system overhead in order to reduce the state budget.
..
BRICE TAYLOR
цитирай
7. анонимен - Thanks for the memories
12.10.2010 15:22
Interestingly, during the 1960's the USC School of Engineering was transformed into a major
research facility and expanded into several new areas, including biomedical engineering. Today the
Engineering School boasts several academic departments and research centers. One such research
facility is the Center For Neural Engineering, which lists among its research activities: (1) Hardware
Models of HippocampusToward Brain Implants as Neural Protheses for Memory Loss; (2) USC Brain
Project; and (3) USC DARPA (Defense Advance Research Project Agency) UltraScale Computing Projectto
name a few. Apparently, the USC Brain Project is sponsored by the National Institute of Mental
Health (NIMH) and the National Aeronautical and Space Administration (NASA). It is also worth
mentioning that the DARPA project involves "Hybrid Neuron-Silicon Computational Systems For
Pattern Recognition" which includes the interface of electrode arrays with hippocampal tissue slices and
neuron cultures, as well as growth techniques for cortical neurons on silicon substrates, and even
technologies to interface silicon-based computer systems and neurobiological systems. In 1998, the USC
Alfred E. Mann Institute for Biomedical Engineering received a donation of $100 million from
biomedical entrepreneur Alfred E. Mann, for whom the Institute is named. The donation was said to be
one of the largest in the history of higher education, and is second largest ever to USC, behind $120
million donated by Walter H. Annenberg to the School of Communication.
Standing back and looking at this patchwork picture painted above, highlighted by advanced
research projects in biomedical engineering and incredible amounts of funding, one cannot help but be
struck by the obvious potential at the USC School of Engineering for major advancements in the
technology and application of MIND CONTROL!
...
The memoirs of Bob Hope's and Henry Kissinger's mind-controlled slave
Brice Taylor
цитирай
8. misbis - sigurna sam,4e horata dori ne podozirat,4e sa 4ipirani. A,na KOGO da kajeh,koj da ti obarne seriozno vnimanie...ostaveni sme sami da se spraviame
12.10.2010 20:08
samorasla написа:
Имплантатите са най-голямата гадост, от които никой нарочен, няма как да се предпази. По-лесно е да избегне извънземен източник, отколкото човек да се предпази от властимащи сънародник или землянин. Трябва да признаем, че всеки от нас е под пряк или косвен контрол. Важното е да знаем за това и при подозрение за подобна инвазия, да потърсим помощ. Но от кого? Аз например не се доверявам на докторите. Имам чувството, че за пари те са в състояние не само да ме отровят под прикритието на някоя диагноза, камо ли да ми инжектират някой мини-микро-чип. Навярно професията ги прави толкова себични и бездушни. Със сигурност познавам човек с имплантат от земен произход - бивш военен и отявлен комунист.

цитирай
9. estirbg - Мила, това всичко е проява на Сатана! Не забравяй, че той е изключително интелигентно и надарено същество и умее майсторски да заблуждава!!!
13.10.2010 13:14
Миси, за сетен път ти казвам, че източник на всички тези "феномени" е падналият ангел Луцифер и неговата подкрепяща го армия от ангели-бунтовници! Бог не е позволил и няма да позволи на други небесни цивилизации да припарят на нашата планета, заразена с грях, докато не ликвидира и не прочисти всичко и докато не унищожи докрай Сатана и поддръжниците му. Луцифер всички ви мами, с умисъл! За да отклони вниманието от себе си и неговата физическа сила на проявление в лицето на римокатолическата църква, той ви шантажира с внушения за извънземни, това е истината! И тя е посочена в Библията от повече от 2000 години!!!Ето, виж как Бог ни предупреждава:
"Еремия 6:16
Така казва Господ: Застанете на пътищата та вижте, И попитайте за древните пътеки, Где е добрият път, и ходете по него, И ще намерите покой за душите си; Но те рекоха: Не щем да ходим в него."
Древните пътеки, това са древните учения за истината в Библията и те много точно описват последните времена, в които живеем! Как да не й се доверим?!
цитирай
10. анонимен - EDIN OT TQH EDIN OT BOG b qloto o bshtestvo na g alaktikata
14.10.2010 15:58
Taka nie markirame dushite na rodenite no oshte nesvobodni
цитирай
11. анонимен - Имаше един, Тодор Латинов се каз...
14.10.2010 18:21
Имаше един, Тодор Латинов се казваше, може би още 88 година пишеше за вестник "Септемврийче", пишеше как е ходил на друга планета, планетата се казваше Синая, описваше всичко което е видял и са му казали.. Пак там или в друг вестник се пишеше за някаква жена която е хипнотизирана но не за регресия а за прогресия - тоест за бъдещо прераждане. Тя живееше в 22-век в Америка, тогава светът е щял да бъде разделен на две - на някакъв Атлантически съюз и Евро-азиатски, тя щяла да живее в Атлантическият, двата блока щяли да воюват, след някаква екологична или климатична катастрофа, щяла да обитава подземна стая в син цвят, и синият цвят имал някакъв смисъл за психиката.. Всеки който е бил подлаган на хипноза за прогресия е казвал че през 21-век се е случило нещо ужасно и дори не трябва да се мисли за него..
цитирай
12. misbis - do avtora na anglijskite izto4nici-blagodaria za poleznata informacia
14.10.2010 22:57

анонимен написа:
Interestingly, during the 1960's the USC School of Engineering was transformed into a major
research facility and expanded into several new areas, including biomedical engineering. Today the
Engineering School boasts several academic departments and research centers. One such research
facility is the Center For Neural Engineering, which lists among its research activities: (1) Hardware
Models of HippocampusToward Brain Implants as Neural Protheses for Memory Loss; (2) USC Brain
Project; and (3) USC DARPA (Defense Advance Research Project Agency) UltraScale Computing Projectto
name a few. Apparently, the USC Brain Project is sponsored by the National Institute of Mental
Health (NIMH) and the National Aeronautical and Space Administration (NASA). It is also worth
mentioning that the DARPA project involves "Hybrid Neuron-Silicon Computational Systems For
Pattern Recognition" which includes the interface of electrode arrays with hippocampal tissue slices and
neuron cultures, as well as growth techniques for cortical neurons on silicon substrates, and even
technologies to interface silicon-based computer systems and neurobiological systems. In 1998, the USC
Alfred E. Mann Institute for Biomedical Engineering received a donation of $100 million from
biomedical entrepreneur Alfred E. Mann, for whom the Institute is named. The donation was said to be
one of the largest in the history of higher education, and is second largest ever to USC, behind $120
million donated by Walter H. Annenberg to the School of Communication.
Standing back and looking at this patchwork picture painted above, highlighted by advanced
research projects in biomedical engineering and incredible amounts of funding, one cannot help but be
struck by the obvious potential at the USC School of Engineering for major advancements in the
technology and application of MIND CONTROL!
...
The memoirs of Bob Hope's and Henry Kissinger's mind-controlled slave
Brice Taylor
цитирай
13. misbis - kakvo re6ava na6eto osvobojdenie
14.10.2010 22:58
анонимен написа:
Taka nie markirame dushite na rodenite no oshte nesvobodni

цитирай
14. misbis - kak tazi informcia ,na praktika 6te pomogne na horata,,nose6ti me6to gadno-sinoi zad uhoto? predstavi si,4e si ti,zad tvoeto uho e?6te te zadovoli li obiasnenie
14.10.2010 23:02
estirbg написа:
Миси, за сетен път ти казвам, че източник на всички тези "феномени" е падналият ангел Луцифер и неговата подкрепяща го армия от ангели-бунтовници! Бог не е позволил и няма да позволи на други небесни цивилизации да припарят на нашата планета, заразена с грях, докато не ликвидира и не прочисти всичко и докато не унищожи докрай Сатана и поддръжниците му. Луцифер всички ви мами, с умисъл! За да отклони вниманието от себе си и неговата физическа сила на проявление в лицето на римокатолическата църква, той ви шантажира с внушения за извънземни, това е истината! И тя е посочена в Библията от повече от 2000 години!!!Ето, виж как Бог ни предупреждава:
"Еремия 6:16
Така казва Господ: Застанете на пътищата та вижте, И попитайте за древните пътеки, Где е добрият път, и ходете по него, И ще намерите покой за душите си; Но те рекоха: Не щем да ходим в него."
Древните пътеки, това са древните учения за истината в Библията и те много точно описват последните времена, в които живеем! Как да не й се доверим?!

цитирай
15. misbis - tezi progresii sa ve4e realnost v na6e vreme, samo 4e nali vse o6te ne sa ni gi kazali po TV, ne obra6tame vnimanie
14.10.2010 23:24
анонимен написа:
Имаше един, Тодор Латинов се казваше, може би още 88 година пишеше за вестник "Септемврийче", пишеше как е ходил на друга планета, планетата се казваше Синая, описваше всичко което е видял и са му казали.. Пак там или в друг вестник се пишеше за някаква жена която е хипнотизирана но не за регресия а за прогресия - тоест за бъдещо прераждане. Тя живееше в 22-век в Америка, тогава светът е щял да бъде разделен на две - на някакъв Атлантически съюз и Евро-азиатски, тя щяла да живее в Атлантическият, двата блока щяли да воюват, след някаква екологична или климатична катастрофа, щяла да обитава подземна стая в син цвят, и синият цвят имал някакъв смисъл за психиката.. Всеки който е бил подлаган на хипноза за прогресия е казвал че през 21-век се е случило нещо ужасно и дори не трябва да се мисли за него..

цитирай
16. bgzemia - Вярно, само "древните път...
16.10.2010 16:56
Вярно,само "древните пътеки",които са добродетелите могат да ни спасят. Да възкресим добродетелите,да възпитаме децата си в доброто ,истината,любовта,това е добрия Път. Останалото е за да всява страх,а страха винаги те прави несвободен и лесно контролируем.А както пише и в Библията "Истината" ще ви направи свободни. Значи не трябва да се страхуваме за да се освободим. Учителя казва така"злото съществува,защото мислите за него" Нека заместим всеки страх с позитивна мисъл и добродетелност и никой .Така,че не смятам,че от имплантатите нямало спасение. Това явно е някакъв личен избор на хората,макар и несъзнателен. Избор продиктуван от живот поставен на неправилна основа,основа на страха и негативни мисли може би,незнам. При всички положения трябва да сменим курса на материализма
цитирай
17. barborok - аз съм изживявал такова нещо и на двете уши..
04.07.2011 19:38
... в казармата където хигиената искаш или не искаш е на слабо ниво. кажи му на твоя познат да се къпе и да си почиства по добре дома, и няма повече да му излизат. а и да си мие ушите с сапун.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4019828
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3601
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930