Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
19.08.2010 13:47 - МАНИПУЛАЦИЯТА НА MIS BIS - ОТВОРЕН КОМЕНТАР!!!
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2576 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 21.08.2010 07:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

По повод постинга http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/08/19/koi-sme-vsyshtnost-nie-that-s-the-question.593110, който се помества в блог.бг. под девиза „НИЕ ВЕЧЕ НЕ СПИМ”   
Коментарът е върху цитата от горния линк 
 "Друга грешка,която допускат хората,тръгнали по духовния път е,че продължават с жертвеното поведение и почват да следват учител,чанелер,както му викат в днешно време,все някой друг да ти спусне директивите,указанията,да те води. Навика авторитети да ни казват кое е правилно и кой е пътя е толкова силен,че го пренасят и в духовното си развитие. Много съм писала,че голяма част от чанелинг е от трансмиторите за майнд контрол. Ако не, тези трансмитори изпращат определени програми към хората,събрани на групи за общи молитви.Действието на програмите човек може и да не забележи веднага.Използват се технологии на чужди,много напреднали цивилизации,които не са за подценяване".
 misbis не зная какво визираш в горния цитат под понятието учители, но моите предположения са няколко, без да ги изреждам.
Затова аз ще кажа на читателите, че под учители трябва да се разбира признати световни учители от Великото Бяло Братство като Буда, Питагор, Мойсей, Йоан Кръстител, Исус, Мохамед, Атина, Майка Мария, Петър Дънов, Николай Рьорих и много други. Тези учители са давали тяхното учение в различни периоди от време и то е непроменено, т.е. само се допълва.  Учението им е било основа за появява на различните рилигии по света в различно време. Важно е да се знае, че те и до сега дават учение чрез техни посланици в различни държави и свои контактьори, но в учението им никога не се говори за борба, която трябва да се извършва в истинския смисъл на думата т. е. противопоставяне на хората. Говори се за промяна на живота чрез повишаване на човешкото съзнание и една от формите е да се казват и поставят проблемите в обществото за тяхното решаване и насочване в посока на спазване на Десетте Божи Заповеди.   В тяхното учение винаги се е поставял въпроса човек да знае кой е той като дух и тяло, от къде идва и къде отива след така наречената "смърт". Във всички техни учения се казва, че знанията са заложени в човека и се набляга той да си припомни тези знания, поради това, че те за даден момент са скрити за човека т.е. кодирани след раждането му или се спуска т.н. наречената амнезия. Такава е човешката програма. В днешно време се раждат т.н. Индигови деца, ти много добре знаеш това, които нямат спусната забрава и те знаят с каква мисия се раждат на земята. Това в крайна сметка е целта на живота, чрез различни инкарнации на човека, той да си припомни заложените знания, да се осъзнае и да израства неговото съзнание кой е той и защо е на тази земя. Този процес е труден и е различен за всеки един човек, независимо дали е беден или богат, дали е илюминат или не! ВСИЧКО Е НИВО НА СЪЗНАНИЕ!   Същността на цикъла на промяната до 21.12.2012 год. е точно този, да се повиши човешкото съзнание.  Изхождайки от тези мои разсъждения и твоите постинги имам усещането, че ти или не искаш да разбереш това или правиш всичко възможно да се противопоставиш на този процес с постоянното втълпяване за технологиите и гонене на цели различни от главната цел за хората т.е. объркването им, което е в полза на тези против, които пишеш, или илюминатите. Това е тяхната позната школа.   Никой не отрича, че технологиите съществуват. Създателят в своите диктовки чрез акад. Маслов казва, че човечеството се манипулира от цивилизация по развита от хората и те желаят то да им бъди роби и насочва вниманието, че само повишаването на съзнанието на хората е спирачка на този процес. Герб на тази цивилизация е черният орел. Това е и една от причините усилено да спускат знания за хората. 
  MIS BIS, в крайна сметка  насочвайки постоянно внимание на читателите към тях се насочва и енергията за тяхното укрепване и създаване на страх в хората. Ти не предлагаш решение как да се премахне това положение на човечеството защото решение не може да предложиш и никой от хората не е в състояние да предложи решение. Как смяташ, че илюминатите ще се откажат доброволно от властта си ли? НЕ ДРАГА, ТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ. Ти не си глупав човек и много добре знаеш, че накъдето е насочена мисълта на там тече енергията, т.е. захранване обекта на илюминатите с Божествена енергия и неговото укрепване. ТИ САМО ПРАВИШ ТЯХНАТА ПОЗИЦИЯ ПО СТАБИЛНА!
  Твоите учители добре са те обучили за това. ЗАТОВА СЕГА КАЗВАМ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА БОРБА С ТЯХ Е ДА НЕ СЕ БОРИШ, А ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ ПОТОКЪТ НА БОЖЕСТВЕНАТА 
ЕНЕРГИЯ КЪМ ТЯХ, ИЛИ ПРЕСТАНИ ДА НАСОЧВАШ ВНИМАНИЕТО КЪМ ТЯХ.
Ежедневното повтаряне и постоянното поставяне на съмнителни клипчета към постингите ти, подсказват нещо, което усещам, че не се приема от много хора, които преди имаха друго отношение по твоите майнд технологии и илюминати. Аз също имах позитивно отношение към теб и затова направихме лична среща в гр. Баня.
 Бих споменал още следното. Ти сама казваш, че душата е вечна. Тогава защо отричаш, че хората може да имат връзка с души, които са на много по-високо ниво на съзнание и се намират в други измерения, с така наречения „ченълинг”, т.е. предаване на информация чрез контактьор. По този начин има издадени не една книги. Всички свещени книги са написани така. Корана е приет по този начин от Мохамед. Съвсем друг е въпросът, колко са изкривени от хората при писането им? По този начин са написани книгите "Разговори с Бога", книгите на Крион и много други. Нещата не се връзват с твоите твърдения, но това от твоя страна усилено се повтаря. Защо не разясниш на хората, че е опасно всеки да се стреми към такъв контакт поради простата причина, че има духове от астралния план, които се стремят да направят контакт с хората и може да ги обсебят и да изпаднат в състояние на шизофрения. Ти не казваш това, а само като не смазана машина повтаряш едно и също за технологиите и илюминатите, като една и съща информация е прехвърляш от постинг в постинг. 
  Ти казваш, че знанията са заложени във всеки един. Така е, и си права, но тези знания са закодирани и възможността да се ползуват от човека е само 5 процента.  Такава е програмата за сега. Явно твоята школа добре те е обучила да ги използуваш. Те трябва да се провокират за припомняне от хората чрез ученията на Великите Учители. В крайна сметка те затова се наричат Световни Учители, че са в помощ на човечеството. Техните учения трябва да се изучават в автентичния им вид, така както са приети от посланиците. Има известно изкривяване на информацията приета чрез времето и пространството, но за това се вземат всички мерки от цялата Йерархия на Светлината за да има най-малки отклонения и каналът на приемане да е чист. Всеки човек попаднал на тези знания сам преценява колко трябва да вземе от тях. Това зависи от неговата цялосна подготовка през различните инкарнации. ЗАЩО ОТРИЧАШ ТОВА? По тази причина се избират посланници, които минават всички изпитания за да им бъде поставена мантията на посланник и спусната информация да бъде приета възможно най-точна. Да, правилно казваш, всичко трябва да се подлага на съмнение. Когато човек е изградил своя вътрешен ориентир, душата му знае от какво се нуждае като знания.  Вярно е, че има много земни "учители", които обучават за пари. Да, тогава може да се постави под съмнение тяхното обучение. Бог дава знанията си безпланто, само трябва да се усвояват. Ти отричаш това и проповядваш борба срещу технологиите и илюминатите. Задавам ти въпроса, Как ще се бориш с нещо, което не го познаваш и нямаш нужните познания за това? За да имаш познания трябва да повишаваш съзнанието си! В твоите постинги това не се откроява. Но ти добре си обучена за това, навярно и добре се плаща.
 Аз заявявам за себе си, че публикувам в моя блог и пропагандирам учението на Велико Бяло Братство, прието чрез неговия посланик Татяна Микушина и учението на Създателя, прието чрез акад. Маслов Леонид Иванович, които имат една основна задача, да повишават съзнанието на хората и подготовката им за квантовия преход в края на 2012 год.. Двете учения прекрасно се допълват. Те са поместени във www.spiralata.net и там е видна цялата информация, която се следи от хора в целия свят. Те се превеждат на над 20 езика. Ти отричаш това и смяташ, че само знанията заложени в теб са най-вярни. Грешиш скъпа, но не заблуждавай хората, които и без това са много объркани. Ти не работиш против илюминатите, както пишеш а за тях. Това трябва да е известно на хората. Питам те, ти можеш ли да посочиш източниците на информация и твоите учители, освен тези от клипчетата и на никого не известни личности, в повечето случаи бивши американски военни, може би с тези, които си имала контакт в Босна? Нямам нищо против хората, клипчетата са кратки и неясни! От къде си сигурна, че те нямат своя мисия, също пропаганда в друг стил. Ти добре си запозната с Протоколите на Сионските Мъдреци? Да, там е описан този ход на въздействие, т. е. да си агне във вълча кожа.
 Misbis, или БИСЕРКА, зададох ти много въпроси. Ако имаш доблест, ще ти бъда благодарен да дадеш отговор на тях, в противен случай ще смятам, че кампанията ти е против това, което трябва да се знае за подговка на хората за 21.12.2012 год. и умишлено се дезинформират под предлог, че твоите постинги и клипчета дават точна информация. А ако администраторите от блог.бг. са обективни, нека не си заравят главата като щрауси в пясъка, а да дадат еднакъв достъп до информацията. Ако аз греша в моя коментар, ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ ПУБЛИЧНО ЗА ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО КАЗВАМ В ТОЗИ ПОСТ!!! 

Чакам отговор от теб "MISBIS" и блог.бг.!!! За блог.бг. казвам така:
-Дами и господа от блог.бг., Вие желаети постинги с актуални проблеми. ЕТО ВИ ГО! НАПРАВЕТЕ ТАКА, ЧЕ ДВАТА ПОСТА ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ПРИ РАВНИ
 УСЛОВИЯ ЗА НАГЛЕДНОСТ.
В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СЧИТАМ, ЧЕ ВАШАТА МЕДИЯ Е ОСНОВЕН МАНИПУЛАТОР. НЕКА ЧИТАТЕЛИТЕ САМИ ДА НАПРАВЯТ ИЗВОД. ТЕ НЕСА ГЛУПАЦИ, КАКТО ВИЕ СМЯТАТЕ!!!
 


Тагове:   манипулация,


Гласувай:
7



1. анонимен - Поздравления за постинга !
19.08.2010 14:19
Но въпросната мисбис просто няма да те разбере за какво и говориш. Тя непрекъснато повтаря като в транс - майндконтрол, илюминати, масони ........ Не слуша доводите на опонентите , а какво остава и да ги осъзнае. Преди време и аз се опитах да я убедя, че хората трябва да израснат духовно, да загърбят омразата, да започнат да излъчват любов и положителна енергия , че когато се самоусъвършенстваме, евентуално чак тогава ще ни се открият знанията, за които имаме наложена сега амнезия и т.н., но............
резултата беше равен на НУЛА !!!!
МАЙНД-КОНТРОЛ, МАЙНД-КОНТРОЛ, МАЙНД-КОНТРОЛ.......................
Само това повтаря в захлас. И на всичкото отгоре слагат постингите и на първа страница !!!!! Но в нашата история винаги е имало предатели. Няма да липсват и сега, когато ни предстои наистина да направим/ имам впредвид човечеството, и в частност - българите / една решителна крачка в нашето развитие !!!!
Но иска или не мисбис, ние българите сме предопределени да сме духовните водачи на планетата. А тя да си се бори против илюминатите :)))))))
Спорен ден ти желая !
цитирай
2. misbis - Антоне,Антоне...само ми е жал за теб, но нищо не мога на направя....злобата няма да ти помогне
19.08.2010 17:07
анонимен написа:
Но въпросната мисбис просто няма да те разбере за какво и говориш. Тя непрекъснато повтаря като в транс - майндконтрол, илюминати, масони ........ Не слуша доводите на опонентите , а какво остава и да ги осъзнае. Преди време и аз се опитах да я убедя, че хората трябва да израснат духовно, да загърбят омразата, да започнат да излъчват любов и положителна енергия , че когато се самоусъвършенстваме, евентуално чак тогава ще ни се открият знанията, за които имаме наложена сега амнезия и т.н., но............
резултата беше равен на НУЛА !!!!
МАЙНД-КОНТРОЛ, МАЙНД-КОНТРОЛ, МАЙНД-КОНТРОЛ.......................
Само това повтаря в захлас. И на всичкото отгоре слагат постингите и на първа страница !!!!! Но в нашата история винаги е имало предатели. Няма да липсват и сега, когато ни предстои наистина да направим/ имам впредвид човечеството, и в частност - българите / една решителна крачка в нашето развитие !!!!
Но иска или не мисбис, ние българите сме предопределени да сме духовните водачи на планетата. А тя да си се бори против илюминатите :)))))))
Спорен ден ти желая !

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414389
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930