Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2010 12:15 - КАМЕЛОТ ИНТЕРВЮИРА СТЮАРТ СВЕРДЛОВ,бивш участник в Монтоук майнд контрол проекта
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9757 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 04.05.2010 12:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ОТНОВО СЕ СПИРАМ НА ТЕМАТА ИЛЮМИНАТИ,ИЗВЪНЗЕМНИ,ЧОВЕКЪТ...
И ЩЕ ГО ПРАВЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЪХ,ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДНА МНОГО ВАЖНА ТЕМА,ДОБРЕ ПРИКРИВАНА И МАНИПУЛИРАНА ВЕЧЕ ДЕСИТИЛЕТИЯ.
Не защото ни е важно да знаем,че има НЛО,че те са реални,че пространството е пълно с форми на живот. Най-важния въпрос тук е- КОИ СМЕ НИЕ,ХОРАТА.
Получавам коментарии,че не се предлага решение, че това не е доказано, звучи налудничево....и т.н.
В този аспект бих искала да подчетая отново следното-
- Действителността около нас се възприема субективно и пречупва през призмата на съзнанието в зависимост от нивото,на което е. А съзнанието е нещо върху което може,и би трябвало да се работи. Посмявайки да излезем и надникнем отвъд парадигмата,която обществото ни е създало,тогава започва процесът на себеосъзнаване.
- Свикнали от раждането си,някой друг да поема отговорност и взема решения за живота ни,съдбите ни, много от нас все чакат готово решение. Това е модела,който ни държи в позицията на жертви. Готовото разрешение, обикновенно е капан на манипулатора, който добре вижда,че жертвата не мисли сама, и е готова да приеме “решението на спасителя“
- Сценарият,който се играе на планетата от деситилетия е толкова огромен и всеобхватен,че не е лесно да се опише с 2-3 думи. Тези,които са се събудили, или с други думи започнали да мислят сами , да анализират информация, да задават въпроси,да извършват собственни проучвания, нямат готовото решение. Те, влкючително и аз,предлагат това,което са разбрали до тук и чрез обмяна на друга информация се опитват да сглобят големия пъзел. И колкото повече се върви в този процес, толкова повече се разбира, съзнанието се разширява, и в крайна сметка, човек излиза от състояние на жертва. Започва да разпознава опитите за контрол и манипулации, започва да изгражда връзка със собственното си, т.н. висше АЗ. Става отговорен за себе си, избора си, постъпките си.
Опасно е,да, когато се събуждаш. Историята е пълна с такива примери. Но днес се събуждат все повече хора и не мисля,че може да се повторят трагичните истории като следната eltimir.blog.bg/politika/2010/05/04/izbodenite-ochi-na-bylgariia.539298
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Съществува толкова много информация за живота,човешкото същество, технологии, за които обикновенния човек не знае нищо и поради причината,че “не го е учил в училище“, отказва да приеме фактите. Звучи като фантастика.
Както в Америка,така и в Англия, се знае,че съществуват т.н. Черни проекти
In the
United States and United Kingdom, a black project is a classified military/defense project, unacknowledged publicly by the government, military personnel, and defense contractors. Familiar examples of U.S. military aircraft developed as black projects are the F-117 Nighthawk stealth fighter and B-2 Spirit stealth bomber, which were highly classified and denied to exist until ready to be announced to the public.

Още примери за Черни проекти са
МКУлтра,Монтоук,Филаделфия експеримента,за които с едно обикновенно търсене с Гугъл може да се намери поне повърхносна информация.


Искам да кажа,че светът не е това,което ние си мислим или са ни казали в училище и по новините. Илюминатите са реалност. Техните знаци и символи са навсякъде около нас, но изисква запознаване с темата. В момента в Америка и в западна Европа тече всеобхватно движение за гласност. Хората искат да знаят истината,за това,кой всъщност управлява света. Петрола,религиите,парите..са само част от големия пъзел. Това,което е оставено за публична консумация. Зад този декор се крият още по-големи интереси.
Много информация може да се намери във веб страниците на Стивън Гриър,Стивън Басет,Проект Камелот,Ексополитик организацията,Стюард Свердлов и много други.
Това са организации, работещи с хора - инсайдери, сами били в системата и тайни,черни, проекти, астронавти,политици,учени...
Информация има и е навсякъде...останалата работа по осмислянето и разбирането трябва да се свърши индивидуално от всеки един от нас.
Едва тогава, когато критичната маса на разбралите и осъзналите се, надхвърли поне 40%, тогава можем да очакваме и реални промени на планетата.
Въпреки всичко, въпреки трудностите, бих казала,че живеем в интересни времена.








Гласувай:
9



1. universalnite000 - Точно в следното изречение се крие ...
04.05.2010 19:02
Точно в следното изречение се крие есенцията - Искам да кажа,че светът не е това,което ние си мислим или са ни казали в училище и по новините
Само бих добавил - за да се стигне до това, всеки трябва да прояви самоинициатива и образно казано - да се "самоубеди" , както сме го направили аз, ти и много други хора. Никой не е идвал при нас с готовите решения или ни е поощрявал в търсенията , дори напротив. Но както се казва - капка по капка - вир, вир по вир - язовир ...
цитирай
2. dimitarf - 2 thumbs UP!!!
04.05.2010 21:15
смятам, че изхода от проблемите е в радикализирането на културата до анархо-будизъм, но пък социалните условия за сбъдването на такъв проект са ми меко казано невъзможни за сбъдване.
поздрави и успех!...
цитирай
3. warrior - БРАВО
05.05.2010 12:32
Браво misbis.
От известно време чета твоят блог и съм много впечатлен. Харесват ми постингите и начинът на представяне на нещата, харесва ми желанието да се опиташ да "събудиш" тези, които още спят.
Имаш пълната ми подкрепа.
Още веднъж, едно голямо БРАВО за трудът, който полагаш.
цитирай
4. misbis - до нр 3
05.05.2010 15:47
много е приятно да прочета твоето мнение и, че ти допада написаното.
Радвам се да срещна съмишленици тук в блога.
УСПЕХ И НА ТЕБ
цитирай
5. анонимен - Истина е
09.06.2012 10:11
Истината за пъзела сигурно е заключена някъде дълбоко в някакви хранилища както винаги  са правили манипулаторите от древни времена до днес.Но идват дните на пробуждане за повече хора и когато започнат да говорят за това и онова свободно значи са започнали да излизат от хипноза."Добро утро на всички денят ще е прекрасен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4541802
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031