Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2010 12:01 - СТЮАРД СВЕРДЛОВ ЗА ИСТИНСКАТА РЕАЛНОСТ,ЗА МАЙНД КОНТРОЛА, ПРОИЗХОДА НА ХОРАТА...
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5580 Коментари: 2 Гласове:
3



Интервю на Даниъл От със СТЮАРД СВЕРДЛОВ
в радиопредаването „The Edge” – 20-ти май 2006 г.
http://theedgeam.com/
Даниъл От: Със съпругата ви сте доста интересна двойка. Говорите за връзка с Бог, техники на хиперпространството... Каква е целта на всичко това?
Стюърт: Целта ни е да събудим хората, за да започнат да използват и останалите 90 неизползвани процента от мозъка си, така че да разберат какво се случва.
Д.О.: Защо се получава така, че не използваме 90% от мозъка си? Смятате ли, че някъде в миналото си сме ги използвали, но в последствие сме забравили как става това?
С.С.: Мисля, че в древното минало сме използвали целия си мозъчен капацитет, но хилядолетия наред властимащите чрез различни техники са се опитвали да ни накарат да оглупеем, за да станем като малки роботи.
Д.О.: В това предаване често се говори, че някога сме имали огромни познания, включително сме знаели всички необходими билки, нужни за лечение на тялото от всички възможни болести. После са се намесили фармацевтичните компании, които са скрили тази информация, за да купуваме лекарствата им. Това има ли нещо общо с вашето виждане по въпроса?
С.С.: Да, точно така е. Ако анализирате медикаментите, които се продават официално на пазара, почти всички съдържат алуминий, живак, олово и всякакви химикали, които дори не са упоменати на етикета.
Д.О.: А защо е така? Нима се опитват бавно да ни отровят?
С.С.: Те действително ни тровят от толкова много години. Тези вещества са в храната, във витамините... Всичко, което ядете, вдишвате и пиете, съдържа някакъв токсин, увреждащ мозъчните ви клетки и клетките на тялото ви и като цяло ви прави по-слаб, а по-слабият човек е по-лесен за контролиране.
Д.О.: Това не ни показва как да излезем от положението. Стюърт, вие ни давате още една гледна точка към тази непрестанна заплаха. Мисля, че една от причините хората да слушат предавания като нашето е, че в някакъв момент някой ги е изключил от матрицата им и им е казал, че онова, в което системата ги кара да вярват, не е задължително истина. Имаше един уебсайт, наречен „Отучване” или нещо такова. Хората сякаш слушат подобни предавания, защото разбират, че се опитват да ги манипулират. Това въпрос на власт ли е? Кое кара някой да иска да умъртви мозъчните ни клетки, за да приемем тези обстоятелства? Кой стои зад всичко това?
С.С.: Писал съм доста за това в книгите си и непрекъснато повтарям тази информация отново и отново. В общи линии това е много дълга история, но тя се свежда до факта, че съществува една управляваща класа, наричаща себе си Илюминати. Те наброяват само няколкостотин хиляди души. Но когато сте възправени срещу шест и половина милиарда души, а наброявате само няколкостотин хиляди, оръжията и други подобни не са достатъчни за контролиране на масите. Най-добрият начин да се контролира такава огромна група хора е като промиеш мозъка им, контролираш съзнанието им, промениш начина, по който се хранят и онова, с което се хранят, правиш ги нещо по-малко от онова, което биха могли да бъдат, и ги караш да вярват, че не могат да минат отвъд този праг.
1
Д.О.: Стюърт, нека ви попитам – в едно от по-ранните ни предавания преди две години един лекар говори за флуорида. Той каза, че този химикал умъртвява мозъчните клетки и кара хората да се примиряват с обстоятелствата. Вие установявали ли сте такова нещо?
С.С.: Да, абсолютно вярно е. Това е доста дискутирана тема. Факт е, че флуоридът наистина умъртвява мозъчните клетки. При превземането на даден град, първото, което са правили нацистите, било да сложат флуорид във водата му. Слагали го и във водата в концентрационните лагери. В области, чиято вода естествено съдържа флуорид, а това са някои части от западните американски щати, където водата съдържа естествен флуорид... В тези области има повишена заболеваемост от мозъчни тумори, а животните, които пият от тази вода, са болнави и слаби. Така че флуоридът има пагубен ефект върху тялото. Но има начини да премахнете флуорида от системата си. Например, ако приемате тамаринд (Tamarindus indica) в течна форма или под формата на капсули, той освобождава тялото от замърсяването с флуорид.
Д.О.: Това са наистина добри новини, Стюърт. Вие считате ли се за билкар?
С.С.: Не, просто това е едно от нещата, които съм изучавал през годините и знам нещо по въпроса.
Д.О.: Непременно ще си го запиша, защото съм сигурен, че и аз съм си получил дозата флуорид. Нека ви попитам – тези лекарства ли убиват 90% от мозъка ни?
С.С.: Те умъртвяват мозъчните клетки. Когато вземате тези лекарства, хранителни добавки и добавки за зъбите, те образуват слой от тежки метали около клетките на тялото и така хранителните съставки и кислородът проникват вътре много трудно и с времето клетките стават все по-слаби и не могат да изпълняват функциите си с пълен капацитет. Тяхната ДНК не се възпроизвежда правилно и произвежда все по-слаби клетки, докато тялото остарява. В крайна сметка хората се разболяват и обикновено умират от някаква ужасна болест.
Д.О.: Бихте ли казали, че научавайки за тези химикали, метали и токсини и започвайки да се очиствате от тях, сте развили ясновидство или това се е случило преди да откриете тези неща?
С.С.: Аз съм роден с ясновидски заложби и не знам дали аудиторията ви е наясно, но аз бях част от проекта Монтоук от 1970 до 1983 г. През този период бях подложен на много експерименти за контрол над съзнанието, които разкриха, развиха и усилиха тези мои способности.
Д.О.: Какво представлява този проект Монтоук?
С.С.: Той беше отговор на случващото се по света по онова време. Намирахме се в Студената война. Съветският съюз и други страни се занимаваха с експерименти за контрол над съзнанието и както вече споменах, нужно беше да се контролират големи групи хора, защото те бяха многочислени, а управляващите – малобройни. Така бе създадена програмата за експериментиране с контрола над съзнанието, която се разпростря и в други области – пътуване във времето, генни манипулации, разработка на оръжия от типа на онези в „Звездни войни”. Проектът просъществува доста дълго – до 1983 г. Но дори и преди 1970 г., когато започна „Монтоук”, правителството на САЩ се занимаваше с всевъзможни експерименти, които бяха заимствали от нацистите през Втората световна война – те бяха прибрали в САЩ много от техните учени и ги използваха тук за нови експерименти. Същото правеше и Съветският съюз.
Д.О.: Стюърт, състоял ли се е в действителност експериментът „Филаделфия”?
2
С.С.: Знам, че това е много оспорван въпрос и около него има много погрешна информация и откровена дезинформация. Да, наистина се е състоял. Това е един много интересен експеримент. Опитвали са се да създадат нещо като невидимо покривало за самолети и кораби, за да не ги виждат нацистите. Нацистите били създали технология, подобна на радара и затова искали да скрият от тях тези неща, но не са знаели какво точно правят. Оказва се, че са създали електромагнитно поле около кораба, което го е пренесло в друго време и измерение.
Д.О.: Вие сте лингвист, говорите десет езика. Това за мен означава, че използвате малко повече от 10% от мозъка си. Какъв процент използвате в момента?
С.С.: Много хора биха поспорили с вас по този въпрос. Не мога да ви дам точен процент. Сигурен съм, че е малко над 10%, но със сигурност не е и 100%. Някъде между тези стойности е.
Д.О.: Според вас, какво би могъл да прави човек, използващ примерно 75%? Какво би виждал?
С.С.: Ако използвате 75% от мозъка си, на първо място ще отворите по-голям процент от своята ДНК, която не използвате. Човешките същества използват между 3 и 4% от капацитета на своята ДНК, така че остават около 96 неизползвани процента. Съзнанието е това, което отключва ДНК. Така че, веднага ще получите по-големи физически възможности. Вероятно ще можете да левитирате, да се намирате едновременно на две или повече места (билокация), да комуникирате мислено... Ще има цял набор от метафизични техники и функции, които ще станат достъпни за човечеството и които според мен са естествени за всички същества.
Д.О.: Нима искате да кажете, че тези способности са заложени в човешкия мозък?
С.С.: Мисля, че това е част от Божествения замисъл. Онези 96% от ДНК, които не използваме, учените наричат „отпадъчна ДНК”. Наричат я така, защото не знаят какво прави. Интересното е, че тези 96% са еднакви при всички живи същества, независимо от вида им. Според мен такава огромна обща част между всички видове е индикатор за първичната сила или Божествения разум, наричайте го както желаете. Божественият разум може да пресътворява само себе си или нещо, подобно на себе си. Затова всички ние имаме капацитета да сме толкова могъщи.
Д.О.: Има ли някакви исторически сведения за цивилизация, която е достигнала този висок процент на използване на мозъка? Атлантите, може би?
С.С.: Да, бих казал, че атлантите са били в състояние да правят тези неща, а също има и извънземни цивилизации, които са в състояние да го правят.
Д.О.: Споменахте, че така ще сте в състояние да осъществявате билокация. Защо тогава атлантите не са успели да се справят със собствените си проблеми?
С.С.: Ако човек разбира какво точно представлява едновременното съществуване и осъзнава, че всичко съществува едновременно и всяка вероятност се случва някъде в някоя алтернативна реалност, тогава има реалности, където атлантите са се справили с проблема си. А ние съществуваме в реалност, в която не са се справили. Понякога, когато една цивилизация стане прекалено силна или прекалено могъща от собствена гледна точка, те се чувстват не само богоподобни, но и по-могъщи от Бог. Те използват и злоупотребяват със силата си, което в края на краищата води до собственото им унищожение.
Д.О.: Това май се наричаше „божествен комплекс”.

sledva v sledvasht posting






Тагове:   реалност,   Майнд,


Гласувай:
3



1. galatceq - Основният девиз на нисшия астрал е, ...
19.03.2010 11:28
Основният девиз на нисшия астрал е, че: “Колкото по-малко се знае, толкова по-добре за него.”
цитирай
2. анонимен - умен човечец за жалост са единици ...
26.06.2012 10:22
умен човечец за жалост са единици като него и трудно ще се стигне до някаква промяна
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542736
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031