Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2010 10:24 - НЕ СЪМ ПОЛИТИЧЕСКИ КОМЕНТАТОР,НО НЯКОЙ ДРУГ СЪЩО ДА ЧУВСТВА,ЧЕ НЕЩО КАТО ВОЙНА ВИТАЕ ВЪВ ВЪЗДУХА?
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 17826 Коментари: 24 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НАЙ-МАЛКОТО БИХ ИСКАЛА ДА ПЛАША И СЪЗДАВАМ ПАНИКА, НО СЛЕД КАТО СЕ РАЗМИСЛЯ И СВЪРЖА ФАКТИТЕ, В МЕН НАИСТИНА ОСТАВА ЧУВСТВОТО,ЧЕ ОТ 20г НАСАМ, СВЕТЪТ УПОРИТО ВЪРВИ КЪМ НОВА ВОЙНА. АМА ИСТИНСКА. НЕ ТАЗИ СКРИТАТА,КОЯТО СИ Я ВОДЯТ ПОСТОЯННО СРЕЩУ НАС,ТЪЛПАТА.

ОЩЕ КИСИНДЖЪР ПРЕДИ 2000 МИСЛЯ,ЧЕ БЕШЕ КАТО КАЗА,ЧЕ ПРОБЛЕМА НА СВЕТА Е,ЧЕ ИМА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ХОРА НА ПЛАНЕТАТА. ВСЕКИ ГО ВИЖДА.НО И ВСЕКИ ВИЖДА,ЧЕ РЕСУРСИ ИМА ДОСТАТЪЧНО.ПРОБЛЕМА Е В ТОВА,ЧЕ НЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ МЕЖДУ ВСИЧКИ.НАЙ-БОГАТИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ С БОГАТСТВОТО СИ И МОЩТА, И ДА ДЕЛЯТ НАРАВНО С ДРУГИТЕ.

ТОВА,ЧЕ ТЕЧЕ ПЛАН ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ НА ГЛОБАЛНО НИВО ВСЕКИ ГО ВИЖДА,МИСЛЯ АЗ. ТИХО, БЕЗШУМНО.КАТО НЕ СЕ СЪЗДАВАТ УСЛОВИЯ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ.СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ДОРИ ПОД ЕКЗИСТЕНСМИНИМУМА...ТА ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО ДА НЕ ИЗДЪРЖАТ....
БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ,ГРИПОВЕ,ЕПИДЕМИИ,ИЗКУСТВЕННО СЪЗДАВАНИ “ПРИРОДНИ“ КАТАСТРОФИ И ИКОНОМИЧЕСКИ КРИЗИ.

ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА МЕ УБЕДИ,ЧЕ ЕЛИТА НЕ СЕ Е ПОДГОТВИЛ ЗА МАСОВО, ГЛОБАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ПОПУЛАЦИИТЕ,АКО НЕ УСПЕЕ С ТИХИТЕ ОРЪЖИЯ.
-СЕМЕННАТА БАНКА В НОРВЕГИЯ,
-СТОТИЦИТЕ ПОДЗЕМНИ БАЗИ ( НЯМАМ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТАКИВА В БГ,НО ВЪВ ВСЕКИ КОНТИНЕНТ ГИ ИМА) КЪДЕТО ЕЛИТЪТ МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ ГОДИНИ НАРЕД.
-АМЕРИКА ПОНЕ Е ПЪЛНА С КОНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ ЗА ДИСИДЕНТИ-ВРАГОВЕ
- СЪЗДАВАНЕ НА БЛИЗКО ДО ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ ВЪВ ВЕЧЕ ВСИЧКИ СТРАНИ. ПОД ПРИКРИТИЕТО НА “ТЕРОРИЗЪМ“ ИЗЧЕЗВАТ ПОСТОЯННО ЧОВЕШКИТЕ НИ ПРАВА.....В ХАИТИ,ПРЕДИ ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ,ПРИСТИГНАХА ВОЕННИТЕ ОТ АМЕРИКА...И ОЩЕ СА ТАМ....
- В ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ ЗАТЯГА АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА, ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИНДИВИДА ВЛИЗА В КОМПЮТЪРНИ,ЦЕНТРАЛИЗИРАНИ СИСТЕМИ. ВЕЧЕ НЯМА ЛИЧНА СВОБОДА
- В МАЛКА И НЕЗНАЧИТЕЛНА БЪЛГАРИЯ ДОЙДЕ “БАТЕ БОЙКО“ КОЙТО САМО И ЕДИНСТВЕННО ТОЙ Е В СЪСТОЯНИЕ ЗА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ ДА ВКАРА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ,КОГАТО ПОЛУЧИ НАРЕЖДАНЕ ЗА ТОВА.....

ДАЛИ ПОНЯТИЕТО НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД НЕ ТРЯБВА  ВСЪЩНОСТ ДА СЕ РАЗБИРА КАТО   ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ??? А ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ СМЕ В ТАЗИ ВОЙНА БЕЗ ДА СМЕ РАЗБРАЛИ?

Следва видеоклип с Джордж Гриин
Бивш банкер, инвеститор,дилър, ценни книжа, проекти с недвижими имоти, застрахователен брокер и издател. Чест гост на радио-и телевизионни предавания.






Тагове:   война,


Гласувай:
11



1. pegas08 - Ле-леееее!
22.02.2010 11:07
Страх!
цитирай
2. minchomin - "СТОТИЦИТЕ ПОДЗЕМНИ БАЗИ ( ...
22.02.2010 11:43
"СТОТИЦИТЕ ПОДЗЕМНИ БАЗИ ( НЯМАМ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТАКИВА В БГ,НО ВЪВ ВСЕКИ КОНТИНЕНТ ГИ ИМА) КЪДЕТО ЕЛИТЪТ МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ ГОДИНИ НАРЕД".
misbis, никой не може да се скрие от това, което предстои. Част от елита разбира ситуацията. Проблемът за него е, че става все по-ясно, че много хора разбират за предстоящите промени.
цитирай
3. misbis - do nr 2
22.02.2010 11:46
да,това е важно сега- все повече хора да се събудим от комата,осъзнаем и бъдем адекватни.
Аз поне го разбирам като борба не за да спасим толкова телата си,а душите си.
цитирай
4. анонимен - Тези апокалиптични приказки за ...
22.02.2010 11:50
Тези апокалиптични приказки за 3-та световна война ги помня още от малък. 1977-ма година гледах филм за Нострадамус, според когото войната щяла да бъде около 1980-та, после отложиха за 2000-та ама и тогава не дойде, сега 2012-та чакаме ...ако и тогава не стане, следващата дата е 2043-та и 2102-ра ама има време до тогава.
цитирай
5. misbis - до нр 4
22.02.2010 11:53
е, това тук не е Нострадамус, а човек работил заедно със световния елит......
цитирай
6. анонимен - е, това тук не е Нострадамус, а човек ...
22.02.2010 12:02
misbis написа:
е, това тук не е Нострадамус, а човек работил заедно със световния елит......

Не се притеснявай душко, носи си новите дрехи и се радвай на живота, а то Господ си знае работата, каквото има да става - ще става :)
Голяма работа като свърши света, и без това не ме кефи, нека свършва.
цитирай
7. misbis - до нр 6 анонимен
22.02.2010 12:09
кого ли го кефи вече?....даже понякога си викам,дано свърши по-бързи,че да мирясаме...ама душите трябва да се спасят,това е тревожното,мисля аз
цитирай
8. galatceq - Благодаря ти за поредната полезна ...
22.02.2010 12:09
Благодаря ти за поредната полезна информация, много е на място ! Ако позволиш и аз да я допълня с нещо : " Глобализацията – фабричното мислене – уеднаквяването – факторът различност трябва да бъде заличен, за да може да има програмиране и Нов Световен Ред! Една религия, един език. В САЩ се започна като ги обсипаха с алкохол и лекарства. Американските индианци имат най-високия процент на алкохолизъм в света! Те са захвърлени в резервати, дадени са им правителствени пари да изкарат реколта от някаква необработваема земя и толкова! Какво друго причиняват на хора, които може да са необходими, но са непрограмируеми? Слагат им микрочипове. Микрочиповете могат да се наложат над модела на Съзнанието, директно да проникнат в нервната система и да манипулират мозъчните вълни! Затова информацията за личните карти и влизането в ЕС трябва да се възприеме много, много сериозно, защото колкото и далечно да ни се вижда всичко това, то навлиза! Няма планове и кроежи, ТО СЕ ПРАВИ В МОМЕНТА! Досега бедността пазеше България – защото бяхме класифицирани като страна от Третия свят. Сега нещата обаче са различни и който смята, че влизането ни в ЕС е естествен процес, нека помисли пак! Защо приемат точно България, а на редица по-развити и напреднали страни даже се отказва разглеждане на въпроса за години напред? Случайност ли е? Помислете пак! Също така, интересуващият се може да намери потвърждение, че според законите на хералдиката, семиотиката и номерологията страната ни наскоро прие герб, отговарящ на васална държава без история и в него са закодирани десетки елементи за негативно подсъзнателно психологическо въздействие. (Виж “АЗ-ът на българите”). Става ясно, че държави, които имат правилно оформени символи, благоденстват, и обратното. Защото националните символи залягат дълбоко в съзнанието на всеки, а оттам на подсъзнателно ниво се извършват редица процеси, като породената от това мисловна енергия образува един общ поток с неимоверна мощ. Такива мисловни потоци могат да бъдат насочвани за предизвикване на резонансни психо-физични явления, засягащи не само нашата планета и човечеството, но даващи отражение и върху цялата Вселена. Случайно ли е тогава, че в продължение на осем години държавата ни нямаше герб и държавен печат?! Помислете и за програмата за изтребване на българския народ, приета на Московския ционистки конгрес 1988 г. Това не е конспиративна теория! Това е случване! Наблюдавайте и правете своите изводи! Но с отворено съзнание и безпристрастност.
цитирай
9. анонимен - кого ли го кефи вече?. . . . даже по...
22.02.2010 12:26
misbis написа:
кого ли го кефи вече?....даже понякога си викам,дано свърши по-бързи,че да мирясаме...ама душите трябва да се спасят,това е тревожното,мисля аз

Така е, душите са важни, тялото червеите го ядат.
Но всеки решава сам дали иска да спаси душата си, или тялото му е по-важно.
цитирай
10. анонимен - СВОБОДЕН ИЗБОР
22.02.2010 13:08
.......АМИ , ТОЙ ЧОВЕКЪТ ГО КАЗВА - " СВОБОДЕН ИЗБОР" !!!!!! ТОВА ,КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕМ ЗА СЕБЕ СИ , ЗА НАРОДА СИ И ЗА СВЕТА ДОРИ ,Е НАШЕ ПРАВО ,НО И ОТГОВОРНОСТ - ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ! СТРАШНО И ТЪЖНО Е ,ЧЕ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯМЕ ЗА "ИЗБОРА" , КОЙТО ПРАВИМ ДНЕС ,А ТОВА ОПРЕДЕЛЯ ЖИВОТА НИ УТРЕ - И НЕ САМО НАШИЯТ ....ПРИНУДЕНИ СМЕ ДА ОТКУПУВАМЕ ДНИТЕ СИ , НУЖДАТА ОТ ПАРИ СМАЗВА И УНИЩОЖАВА ДУХОВНО МИЛИАРДИ ХОРА . ИНФОРМАЦИОННИЯТ ПОТОК ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НИ - ЗОМБИРА НИ .... ИЗМИСЛЕНИТЕ ХРАНИ УБИВАТ ТЕЛАТА И ВОЛЯТА НИ ! НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА ....НЯКОЙ ОТНЕМА ИЗБОРЪТ НИ !!! КАЗВАТ- ИДВА НОВА ЕРА ! МИСЛЯ СИ ,ЧЕ ПРЕДИ ТОВА Е ЧИСТИЛИЩЕТО , ЗАЩОТО ДУХОВНО ЧИСТИ И СВЕТЛИ ХОРА МОГАТ ДА ПОСТАВЯТ НОВО НАЧАЛО ! МОЖЕ БИ , АКО ОБЕДИНИМ ВСЯКА МАЛКА ЧИСТА ИСКРА ОТ ВСИЧКИ НАС , ЩЕ ДОБЛИЖИМ , ПОНЕ С МАЛКО ,ТОВА СВЕТЛО УТРЕ ..... ПРОСТО ВЪПРОС НА" СВОБОДЕН ИЗБОР "
цитирай
11. misbis - от автора
22.02.2010 13:23
коментарии съдържащи лични обиди и нападки,вулгарни думи,ще бъдат изтривани
цитирай
12. анонимен - Автора доста наивни аргументи е ...
22.02.2010 13:31
Автора доста наивни аргументи е наредил. Реално населението на планетата си расте с бързи темпове. Догодина ще стигне 7 милиарда. Това че в българия има спад нищо не означава. Но ако сме разумна раса, наистина ще трябва да намалим населението или да ограничим неговия растеж. Някъде бях чел изследване че планетата има потенциал да изгхрани м/у 10-12 милиарда души.
цитирай
13. firopeshev - конспирационни теории
22.02.2010 13:33
Мдааа, направете един google search на тази тема и ще видите че е пълно с информация за плановете и новия световен ред. Има и разписание кога кой ще бомбардират, къде ще пускат зарази, на кой ще му обръснат мустаците, на кой ще му бият 100 тояги на голо...
Темата за бъдещето и "ужасите" които ни чакат винаги са се продавали добре. Ако този г-н казваше как не чака просперитет, мир и добър живот, никой нямаше да го снима, камо ли да интервюира.
Спокойно уважаеми сънародници! Имаме яко правителство, сега е подгонило бандитите, като ги окошари, ще подгони и Световния Ред.
цитирай
14. galatceq - Спомнете си какво се пише в Дао-дъ ...
22.02.2010 14:16
Спомнете си какво се пише в Дао-дъ Дзин. Постигне ли се Разумното Сърце, на тази земя ще има революция. Не ни трябват 144 000 човека - 100 разумни сърца са достатъчни само за България! Работата е там, че ние не случайно сме в тази страна, която все повече умишлено се съсипва! В момента тук са впрегнати огромни Тъмни легиони, защото се знае, че ако
българинът постигне Разумното Сърце и всичко свършва

! Разумното Сърце включва работата върху себе си и хармония с Майката Земя – нейното опазване от човешкото безобразие! Огледайте се и бързо ще разберете какво Разумното Сърце НЕ Е! Колко от вас знаят, че от 5 години насам, във всяка Новогодишна нощ Майката Земя в България се гърчи и боледува, задържайки КОЛОСАЛЕН земетръс, не заради друго, ами заради отвратителните пиратки! Нещо, което е много страшно за енерго-щита и енерго-вибрационното развитие на Земята. Подчертавам, че се получава вълна от микро разкъсвания в целия енергиен диапазон. И тази вълна се усилва във всеки часови пояс, резонира... И всяка година около това се създава изкуствена еуфория. Нещо толкова нелепо и смешно, причиняващо ОГРОМНИ РАНИ на Земята и астрални пукнатини! За щастие има балансьори, които свеждат нещата само до леки разстрисания.
цитирай
15. gundi74 - Голяма работа като свърши света, ...
22.02.2010 14:33

Голяма работа като свърши света, и без това не ме кефи, нека свършва.[/quote]

Tova me natuji,napalno te razbiram i tova me kara de se 4uvstvam o6te po-gadno
цитирай
16. анонимен - Поздравявам Ви за всичко, което сте ...
22.02.2010 14:59
Поздравявам Ви за всичко, което сте събрала и го споделяте с нас ! Не знам защо, но като четох част от коментарите тук се сещам за думите на школник Марек от "Добрият войник Швейк" - .... сащисаните маси още не са се опомнили. С опулени очи те вървят напред и се оставят да бъдат накълцани на кайма, а накрая, когато ги улучи куршумът , прошепват само "Майко".... дано сега не е така !!!!
цитирай
17. tina05 - до galatceq
22.02.2010 15:03
А защо изтребване точно на българите?
Българите ли са най-голямата заплаха за Злото?
цитирай
18. galatceq - до tera
22.02.2010 15:23
Да, заплаха са, особено ако проследим през какво са минали българите ; 1- благите българи , Орфей, 2- Кубратовите българи, хунобългаринът Атила, завоевател и обединител отхврърлящ римската империя ; 3- богомилите , спасили Европа от криворазбраното християнство, 4- Петър Дънов, който разяснява истинската духовност, която не е в църквите и попщината ... и сега 5- българите са генетичен носител на спасението от натовщина и криворазбраното европейско обединение, основано на експлоатацията !
цитирай
19. tomcat - Поредният великолепен пост,
22.02.2010 15:51
Поредният великолепен пост,
цитирай
20. анонимен - Сигурно
22.02.2010 17:12
Абе сигурно и в БГ има 100 разумни сърца,от 9-10млн българи,пръснати по света сигурно има стотина с разумни сърца,не може съвсем всички да сме диви и примитивни.
цитирай
21. анонимен - Има живот и след смърта!
22.02.2010 17:43
Не се тревожете мили хора , има живот и след смърта! За тези, които са живяли в хармония със вселената може да преминат на астрално ниво на живот или 6-та раса , а за всички останали елитарни или там както искате ги наричайте единици има повторение на живота ито в не много комфортна роля ( РОЛЯ НА ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ - НЕЩО КАТО ЦИГАНИН ЕДВАМ ЖИВЕЕЩ В МИЗЕРЯ, това се случва в седващия живот на тези които са мачкали в този ) . Така че мили хора разберете всеки човек на тази или друга планета е важен , както всяка клетка е важна за организма ни , так и ние сме важни за организма наречен човечество!!! Ако някои клетки от мозъка си мислят , че може да живеят без бял или черен дроб или дори без ЗАДНИКАС СИ (щотот миришел) то те само така си мислят :) весеки е нужен на организма както всяка клетка на тялото !!!! Аиде със здраве и да не ви пука най - много да се видим във финия свят :)
цитирай
22. анонимен - kude e finia sviat?
25.02.2010 19:18
na zemiata.ako e na zemiata zashto da ne e hubav sveta togava?nima tova,che niaki s ambitsiite si da ni kontrolirat mogat da ni prechat da se radvame na sluntseto ,lunata denia noshta .ptitsite i tiahnoto peene. tsvetiata i tehnite bagi i aromat.durvetata s tehnite plodove,tsvetove i senki.i kolko osht ehubavi neshta ima v tozi nash sviat ot koito nie sami biagame,za da se zavrem v niakoia kruchma kafene klub.
цитирай
23. minchomin - -СТОТИЦИТЕ ПОДЗЕМНИ БАЗИ ( НЯМАМ ...
25.02.2010 19:56
-СТОТИЦИТЕ ПОДЗЕМНИ БАЗИ ( НЯМАМ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТАКИВА В БГ,НО ВЪВ ВСЕКИ КОНТИНЕНТ ГИ ИМА) КЪДЕТО ЕЛИТЪТ МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ ГОДИНИ НАРЕД.
- така си мислят!!!!
цитирай
24. misbis - до нр 22
26.02.2010 07:43
това е точно така.в човешкото същество е заложен стремежа да се радва на съществуванието.
Илюминатите ама много добре го знаят това,за това натискат педала на газта до дупка...те са изследвали човешкото поведение с години.умишлено увеличават стреса в ежедневието ни за оцеляване.Знаят,че ние “носим “ много, защото колкото и да ни товарят..пак търсим и намираме методи да се позаредим. Е.това живот ли е? До кога ще им бъдем роби?
С новия световен ред,който те замислят,(погледнете западната част на европа,в много отношения народа е роботизиран)човека трябва да стане именно робот-стани,яж,работи,стресирай се за всичко,спи, и пак....
Да не говорим,че и дърветата и плодовете...всичко трябва да е под техен контрол.
Радвайте се,че все още в бг го има това естественното.
Това е целта на много хора...да се борим да го запазим...защото неусетно,с прокарването на закони,на които хората забързани в ежедневието не обръщат внимание...ни приближават към робството и контрола.
Но тези,които имат опит със западна европа, усещат на къде отиват нещата и в бг
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4541957
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031