Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2010 10:00 - ОТНОВО ЗА ИЛЮМИНАТИТЕ СЪС СТЮАРД СВЕРДЛОВ И ДЖОРДАН МАКСУЕЛ
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11786 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 11.02.2010 11:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЕРАРХИЯТА НА ИЛЮМИНАТИТЕ/masons/

(Превод от лекция на Стуард Свердлов/потомък на влиятелна руска фамилия)

 

Главата на Световните Илюминати се нарича ПИНДАР/ Pindar. Пиндар е член на една от 13-те иломинатни семейства,и винаги е мъж. Титлата Пиндар е абвривиатура на Pinnacle of the Drago,което означава Пенисът на Дракона. Символизира върховната сила,творението,проникването,уголемяването и страха. Притежателят на тази титла докладва директно на вожда на Рептилните*влечугоподобните* във вътрешността на земята.

Истинския Пиндар е главата на Ротчаелд/ Rothschild фамилията през последните столетия. Местонахождението му е в Германия,близо до Франкфурт.

Илюминатите,тук на земята са създали пирамидална структура на контрол,идентична със системата на Драконовата империя.Пирамидата с гущеровото око на американския долар, е символът на тази структура за контрол. Пиндар е символизиран като златна чаша върху пирамидата. Следващия слой е “окото“,което символизира следващите 13 фамилии=

        Rothchild ( Bauer or Bower) – Pindar

        Bruce

        Cavendish(Kennedy)

        De Medici

        Hanover

        Hapsburg

        Krupp

        Plantagenet

        Rockefeller

        Romanov

        Sinclair(St.Clair)

        Warburg(del Banco)

        Windsor(Saxe-Coburg-Gothe)

 На всяко едно от тези семейства е определена зона от земята и,или задача за извършване.

Това вклочва глобалната икономика,военната технология,психичен контрол,религия и медия.

Всяко семейство има т.н. Съвет на 13/те. Числото 13 има голямо значение за тях. Те знаят,че 12 вида енергии се използват за 10/те аспекта на психичен контрол. Сумата от 12/те енергии представлява 13/тата енергия, едно изклочително силно познание.

На тях също им е известно,че зодиакалните знаци са 13, не 12. Тринайстия знак е пазен в тайна от векове,защото е символа на Дракона. Тази тайна се пази, за да не се разбере за умствения модел на влечугоподобните.

Следващия слой на пирамидата са второстепенните 300 фамилии,които служат  на Пиндар и на 13/те. Тези 300 имат високо съдържание на влечугоподобна ДНК ,докато 13/те са с изменено ДНК и могат да променят формата си


Тези 300 са известни като Комитетът от 300. Някои от тях са-Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, and Wilson

 Комитетът на 300/те използват много от познатите институции за да постигнат целите си,като например- Council on Foreign Relations, Bilderburgers, Trilateral Commission, Club of Rome, Royal Institute for International Affairs, Mafia, CIA, NSA, Mossad, Secret Service, International Monetary Fund, Federal Reserve, Internal Revenue Service, and Interpol.

Всички те са частни организации или корпорации, организирани да изглеждат като общественни устройства за помощ,но истината далеч не е такава.

Илюминатите създават също изкуственно държави,за да постигнат целите си.Като например-

United States, Switzerland, Kuwait, the Soviet Union, Panama, Israel, Italy, Yugoslavia, the United Kingdom, most of Black Africa, all of the Arab countries, and all of Central and South America.

Тези нации се създават за да произвеждат блага на властващите фамилии и техните поддръжници,да им пазят или скриват богатството,и да създават нестабилни общественни положения и за отпочване на война ако е необходимо.

Швейцария е създадена като неутрален център,за да могат Илюминатите да съхраняват безопасно имането си по време на война или други безредици.

Америка е създадена като 13 колонии, за всяко едно от тези 13 семейства. Първоначално знамето е имало 13 звезди, а днес 13 линии. Орелът,символа на Америка държи в ноктите си 13 стрели.Америка всъяност е корпорация на фирмата Виржиния,създадена през 1604 в Англия с директната намеса на Ротчаелд. Трябвало е да се намери зона за разширяване и умножаване на капиталите върху Американския континет. Активите както на Виржиния,така и на Америка се притежават чрез Ватикана от Свещенната Римска империя. Това е станало през 1213,когато Крал Джеймс дава всички активи на *гущероподобния/рептилен Папа*

Америка не е получила името си от Америко Веспучи. Илуминатите никога няма да нарекат континент на името на италиански рисувач на географски карти. Америка е комбинация от следното-

 AM  на еврейски значи хора

AME   е заповедна форма на испанско латинската дума- да обичаш

ERI , ARI е лъв на еврейски

RICA е богат в женски род на испански

KA на египетски е душа,или силата на духа в тялото

Може да да се преведе по един еврейско-египетски  начин като- Хората на лъва със душевна сила

А в превод на латински като- обичай богатия/богатството.

Това може да ви покаже как мислят илюминатите.

 Втората световна война може да се нарече тест на крайната глобализация и на психотронните оръжия. Тестванно е също действието на флуора във водата,който убива активността на мозъка и понижава съпротивата. Експерименти в лаборатории със затворници/роби докъде издържат на съпротивление, също така да приучат масите да се шпионират един друг. Създавани са сексуални роби/ както мъже,така и жени/ с цел набиране на информация.

Всяка година Илюминатите се събират за да планират продължаването на световния контрол и доминация. Когато все  повече хора разбират плана им, все по трудно става за Илюминатите да го наложат.

www.youtube.com/watch
A ТОВА Е С БЪЛГАРСКИ ПРЕВОД
www.youtube.com/watch
Заслужава си да се види и този клип от заседание на сегашния Европейски парламент,където италианския представител открито споделя негодуванието си от Трилатералната комисия и Билдерберг групата ( годишна конференция,на която се събират около 130 участници.Тези, с най-голямо влияние върху банки,търговия,медия,политика,индустрия,образование.Конференциите не са тайни,но достъпът на медиите е силно ограничен.На тези конференции се вземат и важни политически решения).
ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ КОЙ Е, И ЧИИ ИНТЕРЕСИ ОБСЛУЖВА.






 






Тагове:   Отново,


Гласувай:
8



1. tomcat - Преводите ти ли ги правиш на филм...
11.02.2010 15:29
Преводите ти ли ги правиш на филмчетата ,ако знаеш как става точно и аз бих искал да разбера ,да превеждам и аз такива клипове за НСР и да запознавам българите.
цитирай
2. misbis - Аз ги правя- до нр 1
11.02.2010 16:03
не е професионално, но лесно, с мовие мейкър
цитирай
3. galatceq - И аз искам да добавя нещо за новия ...
11.02.2010 16:44
И аз искам да добавя нещо за новия световен ред :
Образно казано, дори когато се завива крушка, ще се вика специалист! Изникват все по-странни и невероятни професии! Това е отново с цел контрол – за да може човекът, който е в Матрицата, да е зависим от хилядите й лостове, да не може да се справя сам с почти нищо. Това е огромен процес по източване на финансова и жизнена енергия от хората. Така, затъвайки все повече, хората стават все по-програмирани, все по-тясно специализирани и все по-зависими от Системата. Кошерната зависимост взима връх. Като сивите – когато настане объркване в плана, те стават неадекватни и не знаят какво да вършат. Това ще се случва все повече и в човешкото общество – все по-тясна специализация, неспособност за извършване на каквото и да е без консултация или агент на Матрицата, който да ни помогне, за да си постигнем целта. Това предлага нашето образование – отворени врати към Новия Световен Ред. На който му се струва пресилено или абсурдно, да погледне с непредубедено съзнание какво става в Америка, Китай, Германия – никакво отклонение от програмата. Поради приемането на европейския модел на обучение заради ЕС, това ни чака и нас. И, харесва ли ни или не, трябва да сме наясно с това. Тези, които не се поддават на обикновеното програмиране заради тяхната ДНК, ще бъдат имплантирани с микрочипове. Това не е измислица, не е мания за конспирации!!! Това се прави В МОМЕНТА!!! Това, че не го дават по телевизията, не значи, че не се случва! Вече се въвежда в пловдивските училища! Започва се невинно под претекст за “сигурността на хората”. Кой мисли за нашата сигурност? “Държавата” ни ли или ЕС? Хайде стига! Чип в личната карта. После в ръката или на челото. Не говорим за 20 години напред.
цитирай
4. misbis - тук си съвсем права
11.02.2010 17:32
мила,галацея,западната матрица не допуска ТИ да мислиш самостоятелно. Има други,които мислят вместо теб. И всички тези,които имат личен опит от запада,знаят за какво става въпрос
цитирай
5. gundi74 - Dalga tema
12.02.2010 02:10
Dokato sme na stada vinagi 6te ima o6teteni.Tezi granici,istok zapad sa suzdadeni za da se ustanovi po-ka4estven kontrol barhu horata (stadata).
A tova s 4ipovete naistina e striaska6to i e viarno 4e gi ima ve4e v li4nite karti tuk v Ispania a v EC kato cialo. No si mislia 4e e s cel po-dobar grani4en kontrol,ne e taina 4e da se zdobie6 s fal6iv dokument ne e nikak trudno. No pak se stiga do tova da sme po-dobre kontrolirani.
цитирай
6. jalenangel89 - tova dobre...
22.02.2012 11:08
Аз също се опитвам да информирам хората за идващата опасност, но никой не иска да чуе!Какво трябва да се направи за да се отворят очите на хората.Не говоря само за България.В другите страни е почти невъзможно да убедиш някого в това, което се случва..? Ако има някой, който желае да раговаря с мен и-меила ми е mef_6666@abv.bg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542032
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031