Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2010 10:05 - КАКВО СТАВА В ЙЕМЕН? ЗАЩО СТОТИЦИ КОРАБИ КРЪЖАТ ИЗ ЗАЛИВА?
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 41901 Коментари: 68 Гласове:
13

Последна промяна: 07.11.2010 21:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Стотици военни кораби,както от НАТО,така и на Русия,Китай и много други са в залива на Аден.

ЗАЩО? НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ВЕРСИИТЕ ЗА ГЛОБАЛЕН ТЕРОРИЗЪМ.КАКТО ЙЕМЕН,ТАКА И СОМАЛИЯ И АФГАНИСТАН СА БЕДНИ И СЛАБИ СТРАНИ.

ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ТАЗИ МОЩНА,СВРЪХМОДЕРНА АРМИЯ ТЕЗИ “ТЕРОРИСТИ“ ОТДАВНА ДА СА В ИСТОРИЯТА.

Причината е друга.

Афганистан- има подземни входове към рептилско-военните подземни бази.

Сомалийските пирати- на тях им е “разрешено“ да всяват страх и прокуждат цивилните от района,защото в залива на Аден става нещо съвсем друго. Предлага се “екскорт“ на цивилните кораби минаващи от там,срещу заплащане,вместо да се ликвидира проблема да едно денонощие,което военните биха могли да направят.

Йемен- в залива на Аден има огромна рептилско-военна подводна база където се извършва генно инженерство на човешки и извънземни гени.

 

ВОДИ СЕ МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКА ВОЙНА в този участък.

 

На 5.01.2010 в залива се е отворила т.н с наши,земни понятия Старгейт. С каква цел,все още не е извесно.

Не говоря за филмовата версия,а за истински тунел,връзка между пространствата.

 (Старгейт е кодово име на военнен проект осъществен между 1970 до 1995

Вече на всички е ясно,че военните разполагат с познания и технологии много отвъд нашето въображение)

 Има две версии за сега,кой е отворил този тунел в Аденския залив.

Едната е,че това може да са негативни извънземни,от друга галактика, идващи естественно не за наше добро.

Другата е,че позитивните извънземни, се опитват да помогнат на човечеството да приключи с робството си. Ако те успеят, върху земята ще се излее позитивна вибрация,която рептили и илюминати няма да понесат. А човешките същества ще получат шанс за духовно еволюиране.

 И в двата случея,военните,които са послушниците на рептилите,ще се опитат да се справят със ситуацията.Ако не усеят,тогава самите рептили ще се включат.

Апел към всички събудени хора,носещи Любовта в сърцата си.

Да изпратим позитивна енергия и своята подкрепа към цялата земя и представителите на Светлината.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Да, един пост разбуди духовете. От опит знам,че рухването на илюзиите е болезнен процес и хората реагират по своя си начин-със страх, отхвърляне,агресия.....
ЦЕЛТА МИ НЕ Е ДА ПЛАША ХОРАТА,А ПОДСЕТЯ,ЧЕ СВЕТЪТ КОЙТО НИ Е ПОДНЕСЕН И КОЙТО СМЕ ПРИЕЛИ ЗА ИСТИНСКИ, Е ДОБРЕ ПРИКРИТА МАНИПУЛАЦИЯ.
Аз нямам нужда да убеждавам някого, в нещо.Това означава безсмислен спор,защото разбирането става,когато се споделя и обменя информация,с взаимно зачитане на индивидите.
Също така от опит знам,че един човек не може да стигне до разбиране,когато кара само на емоционален автопилот.
Аз никога не приемам една информация 100% или я отхвърлям100%
Търся източници,чета,срещам се с хора, търся документи по въпроса....това е начинът на търсещия да разбете...
И когато хиляди хора се съберат на конференции и споделят едно и също, тогава е по-лесно да се направят и изводите. Но прибързани изводи,неподплатени с информация,и не минали през призмата на сърцето...не водят до разбиране.
Когато се минава през процеса на разбиране, разбира се както негативното,така и позитивното.Но то не е за да се плашим. От опит знам,че веднъж отхвърлил страха, вече ставаш свободен.....
НЕ Е СТРАШЕН ТОЗИ ПРОЦЕС НА ИНТЕНЗИВНИ ПРОМЕНИ,НА КОЙТО СМЕ СВИДЕТЕЛИ.ТОЙ Е ЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ НА ЧОВЕШКАТА РАСА ДА ВЗЕМЕ КОРМИЛОТО В СВОИ РЪЦЕ.
Вижте още веднъж клипа с двама бивши военни,за това сами ли сме на земята....





Тагове:   Какво,


Гласувай:
14



1. анонимен - Лили Игнатова
30.01.2010 10:34
Привет отново missy!Винаги те 4ета с удоволствие, и следя постингите ти... но нали се сещаш, че даже и да е така, даже и да се случват тези неща там където си ги написала, нормалния човек би се запитал,а тази жена от къде ги знае тези неща, не са ли всъщност СЕКРЕТНИ? без да искам да те нападам,ако допусна че етака както казваш,нали се сещаш че всичко това на което е изграден ЖИВОТЪТ НИ СЕГА ще рухне като къщичка от карти? А след това? накъде? и колко ли народ мисли по този начин? не ти го пиша това за да се оправдаваш,аз самата следя нещата около мен, но ако трябва д асъм честна, знаеш ли, страх м е е..
цитирай
2. misbis - НЕ Е ЗА СТРАХ,МИЛА ЛИЛИ,А ЗА РАДОСТ
30.01.2010 12:21
това,което се случва. Че има същества на наша,човешка страна,които помагат и имаме шанс да се избавим от илюминатското робство.
Съмнението е част от атаките им към несъбудените.
Всички мои постинги до сега са съпроводени с видео материал,където хора с първа ръка информация споделят опита си.
Животът ти НЯМА да рухне, когато се събудиш.
ЩЕ РУХНАТ ИЛЮЗИИТЕ ТИ.
А това от собствен опит знам,че е болезнен процес. Но временен. Сама знаеш,че сърцето ти ти казва,на къде да тръгнеш....-))))
Не слушай мен , или някой друг,ако това ти е страшно..слушай сърцето.
Аз лично за да почна да слушам правилно гласа на съцето,трябваше да изгоня страха...
прегръдки
цитирай
3. universalnite000 - На пръв поглед ще спомена нещо, к...
30.01.2010 14:28
На пръв поглед ще спомена нещо, което е малко по-встрани географски, но има пряка връзка със всичко ставащо. Рязкото застудяване, на което сме свидетели ,особено в Северното полукълбо се дължи на престъпен експеримент с американската високочестотна активна, аурно-изследоватеска програма (HAARP), и по-точно от нейния радар в Рамфйордмоен, Норвегия. Това обяснява и странното явление там на 10-12-2009 г. което в началото бе приписано на пореден неуспешен опит с рукса морска ракета, която според западни източници била изстреляна в същия район. Дали HAARP е била използвана за сваляне на тази ракета или за друг опит - спорно е. Но е неоспорим резултата от това - катастрофално пробиване на тропосферата ( най-ниската част от Земната атмосфера, разположена между повърхността на Земята и височина от 10 км при полюсите до 16 км при екватора. Тази част от атмосферата съдържа около 80% от масата ѝ и по голямата част от климатичните процеси произтичат в нея.В тропосферата се намират 99% от водните пари ,така че тя е определяща за климата на земята.В тропосферата се наблюдава температурна особеност,на всеки 1000 метра,изкачваики се нагоре,температурата се понижава с 6 градуса по целзий.) и термична инверсия на екзосферата ( Последният слой от земната атмосфера. Смята се за външна част на атмосферата, в която плътността на въздуха е все още различна от тази на междупланетния газ. Газовете и молекулите се движат с голяма скорост и се разсейват в космоса. Достига до 20 000 км., като тази височина се смята за крайна височина на атмосферата.). Това доведе до най-острата зима в Англия от 50 г. насам , а в САЩ до почти пълно унищожение на реколтата от портокали, зеленчуци, ягоди и други култури ,отглеждани в южните щати, където е най-студената зима от 25 г.насам. Същото се отнася и за почти всички страни от ЕС ......
Размислете над това !


цитирай
4. анонимен - До uiversalnite000
30.01.2010 16:14
Пълни глупости!!HAARP първо е разположен в Аляска, и второ максималната му мощност е 3 мегавата фективна сила, за сравнение има една руска - Sura, чиято пикова мощност е 190 мегавата, та би трябвало от нея да се притесняваш!!!Егати теориите на конспирациите тука, пълен смях!!!!!!!!!А това с ракетата, да ракета беше - RSM-56 Bulava интерконтинентална балистична ракета с подводно базиране!!Спиралата беше причинена поради няколко неща - първото, че третата степен на ракетата даде сбой, а тя вече беше на 100 км над повърхноста където е вече космически вакуум, второ, че положението на ракетата и ъгълът и на приближение е право срещу наблюдателя, като от снимките си личи че идва откъм хоризонтаи и по точно откъм Русия!!И трето самата причина за сбоя на третата степен - пробиване на едно от соплата странично, при което горящото гориво заради вакуума и липсата на налягане започва да се разпръсква на 100-тици километри, в същото времe ракетатa се върти при което се образува спирала от изхвърления материал!!!А изглежда като спирала, само заради ъгъла и спрямо наблюдателя!!!!Ако е имало снимки от страничен наблюдател, е щяло да изглежда като вълнообразна линия през центъра на която минава отработения материал на двигателя!!И се вижда също че има синкаво сияние, както и синкаво оцветяване на оставения отзад материал - това е заради алуминиевия оксид, продукт на реакцията на ракетното гориво!!И е син заради факта че е основната съставна част на минерала сапфир и рубин, и в конкретния случай - осветяването му от Слънцето на височината от над 100 км!!
цитирай
5. lado - Здравейте, относно застудяването ...
30.01.2010 17:18
Здравейте, относно застудяването - първото голямо четене на мой пост беше, когато написах,че идва глобално застудяване. Просто цитирах малко познатата тогава теза, застъпена от български професор , изучаващ слънчевата активност. Е воала - те ти Минке ...
Тогава звучеше еретично и недостоверно, както сеге ми е невероятно да има Илюминати, рептилии..
Да сме живи , да видим, че епизод "Земя" май е само веднъж в битието ни.
цитирай
6. tomcat - Пич, не се засягай но с подобни по...
30.01.2010 17:25
Пич, не се засягай но с подобни постинги за рептили и извънземни само се дискредитираш а и цялото анти-конспиративно движение и противниците на новият световен ред!Много меча услуга ни правиш.
цитирай
7. анонимен - марсианец
30.01.2010 17:36
някой не си пие хапчетата редовно.забравяте и за филма Аватар с тази технология американците ходят с чужди тела в други светове.ужас моят съвет е да отидете на лекар и ако имате деца им обръщайте повече внимание играите и излизаите постоянно.оставете световните конспирации на Лукас и Камерън.
цитирай
8. анонимен - ХААРП НЕ Е ГЛУПОСТ
30.01.2010 17:41
аз живея в норвегия и съм го виждала.това е километри по територия ел.магнитно съоръжение,взаимствано от Тесла изобретенията.
Четете моля ви
цитирай
9. misbis - ОТ АВТОРА НА БЛОГА
30.01.2010 17:59
ДЕ ДА БЯХА ГЛУПОСТИ. ДЕ ДА БЕШЕ ФАНТАСТИКА И ПАРАНОЯ.ЩЯХ ДА СИ ВЗЕМАМ ХАПЧЕТАТА И СЪС СВЕТЪТ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД.
НО, УВИ. ОКАЗА СЕ,ЧЕ С МЕН ВСИЧКО Е НАРЕД, ЩОМ ОЩЕ МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА СЕ ВДИГНАХА МИНАЛАТА ГОДИНА,ОБЕДИНИХА СЕ, НАПРАВИХА КОНФЕРЕНЦИИ,НА НЯКОИ ОТ КОИТО ЛИЧНО БЯХ.
Е,СЕГА НАРЕЧЕТЕ И ЕДГАР МИТЧЕЛ ( КОСМОНАВТ ОТ АПОЛО ПРОГРАМАТА)ПАРАНОИД И ГО ПРАТЕТЕ ДА СИ ВЗЕМА ХАПЧЕТАТА...ЗАЩОТО И ТИЙ ГО КАЗА СЪС СОБСТВЕННАТА СИ УСТА, А АЗ ГО ЧУХ СЪС СОБСТВЕННИТЕ СИ УШИ
цитирай
10. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
30.01.2010 18:26
Сушени жаби...мдааа....това е изходът, само сушени жаби.
цитирай
11. lado - Как да няма конспирация - послед...
30.01.2010 18:27
Как да няма конспирация - последното проявление беше ваксината за свинския грип! Щом СЗО е замесена,значи конспирацията е световна.
Да не давам примери.
Не - ще дам и със СТЦ - то - кулите -близнаци1
цитирай
12. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
30.01.2010 18:35
10- Нда, ние всички знаем, че САЩ допускат в близост до суперсекретните си проекти всички желаещи да наминат чужденци. Дори им обясняват какво представлява...
цитирай
13. meto76 - Последно кога ходи на психиатър?
30.01.2010 18:36
Последно кога ходи на психиатър?
цитирай
14. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
30.01.2010 18:37
Lado- лично аз преди време в една тема бях коментирал глобалното затопляне, което в действителност е малко въздух под налягане. И други учени са доказали, че приближава нова малка ледникова епоха.
цитирай
15. handel - Леле! Селския идиот пак е избягал!!!
30.01.2010 19:06
Леле! Селския идиот пак е избягал!!!
цитирай
16. svilen75 - Хахааааа, поредния хахо. . . СМЯЯЯХ ...
30.01.2010 19:28
Хахааааа, поредния хахо ... СМЯЯЯХ :)))
цитирай
17. spasunger - LOL :D
30.01.2010 19:39
Абе човек, откъде ги четеш тези материали? Дай линк да се образовам и аз! :-))))
цитирай
18. анонимен - DO NR 19 ЛИНК
30.01.2010 20:06
ЕТО НАПРИМЕР ТEЗИ
http://projectcamelot.org/index.html
http://www.disclosureproject.org/
http://www.exopolitics.org/
цитирай
19. анонимен - Не се смейте. Тунелът има ревизи...
30.01.2010 20:07
Не се смейте. Тунелът има ревизионна шахта в Царичина:)))
цитирай
20. spasunger - Да,
30.01.2010 20:09
Ама е зазидана! :S
цитирай
21. universalnite000 - Tака - нека обобщя за коментарите ...
30.01.2010 20:21
Tака - нека обобщя за коментарите дотук : винаги ми е правило впечатление, че повечето от преродените по българските земи обичат да се подиграват без мярка, когато им се каже нещо, излизащо от рамките на половите функции или гуляя. Въпрос на еволюция е , все пак средната възраст на земните хора измерена според познатите мерки е около 4,5 - 5 млн. години, докато една цивилизация с висока еволюция е средно 40-60 млн. години. Както и да е. По-скоро въпросът опира до липсата на всякакво чувство, че не може да знаят всичко за това, което става .... ако имаше повече скромност в това отношение, щяхме да сме и далеч по-напред в еволюцията .
Накрая ще припомня, че навремето и един единбургски херцог не искал да признае гайдата за национален шотландски инструмент, понеже ( забележете) не можел да свири на нея !!!
цитирай
22. misbis - ето още един линк и то от България
30.01.2010 20:22
http://video.google.com/videoplay?docid=2742837615904314784#docid=-2333219123146872285
цитирай
23. анонимен - Всичко е раработка на военните:...
30.01.2010 20:34
Всичко е раработка на военните:))
Червеният телефон, Люблянка, ДС, Станишев, Масларова, нашите пенсионери, всички са в играта.
цитирай
24. анонимен - До stefbelchev!
30.01.2010 21:03
Ето ти линк да видиш симулацията!!!Нещо неясно!!Не виждам рептили, нито йонизация на атмосферата, която ако беше от нещо като HAARP, нямаше да се вижда с просто човешко око, най-малкото щеше да изглежда като едно голямо петно което се размазва по посока на въртене на земята!!!
цитирай
25. анонимен - an21
30.01.2010 21:05
И аз да обобщя последните коментари. Някои са приели за научна монография пътеводителя на галактическият бираджия. Тя рецептата за галактическата бира разбира се корени в последните 40-60 млн. години, и хмелът и по линия на панспермията, се проявява в зелените глави на някои пишещи тука.
Няма мутация братче, чиста генетична линия)))
цитирай
26. misbis - още един клип
30.01.2010 21:23
за ХААРПА
http://www.youtube.com/watch?v=Mr0QpKmYW2E
цитирай
27. mitternacht - .....
30.01.2010 23:03
"сушени жаби" се изрази някой :) хахахахахахаха

Стига де, не вярвай на подобни неща.Ту гуд ту би тру.Никой не би позволил да има следваща световна война.Никой не смее, на никой не му стиска.Пък и сега всички са поробени, няма никой, който да посмее да си търси териториите, правата или нещо друго, че да... му скочат всички.

Ъъ... след прочит на коментарите.... то не са конспирации, то не е чудо ;) Макар, че е доста вероятно ДА ИМА някакъв вид конспирации, (Швайне флуто примерно хехе) тооо.... са от друг вид.
цитирай
28. анонимен - ....
30.01.2010 23:05
:X
цитирай
29. анонимен - Лили Игнатова
30.01.2010 23:35
Моите поздравления, мисси, успя да разбунеш кошера с осите,доста от тех хапят болезнено и не желаят д а приемат нищо ново, нищо повече от света в който съществуват.Не мисля че ще убедиш ТРЕЗВОМИСЛЕЩАТА публика,...така не, мисля че само Доказателства тип–ръка да пипне, око да види ще успеят–всичко друго е обречено на присмех...искаше ми се да попитам чрез тебе мисси, сънародниците които те четат– Добре де, ако е НЕ, е ясно, дрънкаме си тука, пишем си, кой по малко кой повече знае или не, лаф мохабет да става...ако обаче отговора е ДА!!!–тогава какво правим? Колко от вас тука писалите биха допуснали ДАто, като реалност?
Ето мисси, какво ти казах, никой не иска светът в който живее и в който се чувства така добре и удобно да рухне като къщичка от карти, защото почти никой незнае...А СЕГА НА КЪДЕ? ние обичаме да сме слепи, и да се оставяме да ни ВОДЯТ, пък където ни заведът.. и нямам предвид само ние българите... повечето народ е така...защото ДАто е като бездна, а инстинкта ни за съхранение ни предпазва да не скочим в нея. много ти благодаря за милите думи. Поздрави и от мене
цитирай
30. svilen75 - Абе стига сте дрънкали глупости, не ...
30.01.2010 23:53
Абе стига сте дрънкали глупости, не можели да приемат новата реалност, доказателства око да види, ръка да пипне ... Новата реалност е само в болните ви съзнания.
цитирай
31. svilen75 - Говорите, че живеем в матрица, а не ...
30.01.2010 23:57
Говорите, че живеем в матрица, а не виждате в каква матрица сте се вкарали всички хаховци любители на теории на конспирацията, секти и всякакви други учения.
цитирай
32. анонимен - Лили Игнатова
31.01.2010 00:00
Уважаеми г–н Стойчев, доброто възпитание изисква ,ако не друго то поне да се благодари за вниманието..нямам такова намерение.И понеже мисси , явно не е на линия, си разрешавам да отговоря аз, тъй като сте ме репликирали– и нека го направя във ваш стил– АБЕ тебе кой те е канил тука и какво се вреш там където не си канен, като не ги вярваш тези неща–разкарай се, ходи си слушай чалгия, хапни с и сланинка с червено винце и опъни жена си, за да си се затвърдиш в твоя си свет, и пак се сърди че нямаш пари и че живееш в блатото България...комплексар такъв, никой не те е канил...нито си с ниво,нито стил, сигурно си голямата гордост на мама и тате...да си им честит
цитирай
33. bloghead - Опа
31.01.2010 00:14
"Мамка му! Прецаках се! И тази ли планета са завладели ордите рептилски! Само древните птиродактили биха решили този проблем! Сега трябва да осигурявам безопасното си напускане на тази планета."

Галактическия стопаджия
цитирай
34. svilen75 - Лили, аз поне не съм анонимен ;) И ...
31.01.2010 00:15
Лили, аз поне не съм анонимен ;) И чалга не слушам. А ме е поканил блог.бг. Поканила ме е мисси като е написала този постинг. Щом имаш да кажеш нещо в нета ще трябва да можеш да търпиш и критики, и по-друго мнение по въпроса.Писнало ми е някакви цифондри ( като Гала примерно ) да канят разни астроложки и други бабини девитини по телевизията и да мътят главите на хората. Писнало ми е от кукувци като Мисси да пишат подобни статии в нета, които ги четат деца и вземат казаното за чиста монета. НЕ ИСКАМ да живея в общество пълно със зомбита, а в общество от мислещи хора. Просто не мога да си обясня в чия глава може да се родят подобни безмислици, описани в този постинг. Освен, ако не е на някой писател-фантаст с уклон към трилъри и политически сюжети, който тества фабулата на новия си роман или сценарий за филм.
цитирай
35. bloghead - Забравих да добавя
31.01.2010 00:16
Совите не са това, което са!
цитирай
36. svilen75 - Много бих желал да се изразявам и...
31.01.2010 00:17
Много бих желал да се изразявам иронично-заядливо като Блогхед и някои други коментари, това ми е предпочитания стил, но в момента нещо хич не ми е смешно и забавно, кукувците в нета ми идват малко в повече.
цитирай
37. rosmistral - ЕДИН ПОСТ РАЗБУНИ ДУХОВЕТЕ
31.01.2010 00:25
ЕДНО НАИСТИНА НЕДОКАЗУЕМО ТВЪРДЕНИЕ ПРЕДИЗВИКА И РЕПЛИКИ И ОБИДИ....
ЛОГИКАТА НИ И ПОЗНАНИЯТА НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ОТХВЪРЛЯТ ТАКОВА ПРАДПОЛОЖЕНИЕ...СТРАХ НИ Е И Е НОРМАЛНО...
САМО СИ МИСЛЯ ДО КАКВА ЛИ СВЕТОВНА ЛУДОСТ ЩЕ СЕ СТИГНЕ КОГАТО НАБЛИЖИ ЗАВЕТНАТА ДАТА 2012 ГОД.
НАИСТИНА НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НАС,КАКТО Е БИЛО ВИНАГИ
цитирай
38. анонимен - Лили Игнатова
31.01.2010 00:36
Не съм анонимна, умишлено не влизам със своето име..Не съм длъжна да давам обеснения! И това последното ако си прочетете написаното е отправено към МЕНЕ, не към мисси! И ако пак прочетете,АЗ СЪМ го адресирала към НЕЯ, не към ВАС! Вие се мешате в разговор където никой не ви е канил! Моите съболезнования за цифорндрите, и за попиляното ви Тв време, аз лично отдавна не гледам Тв, и то ТУК КЪДЕТО СЕ НАМИРАМ, а това ще кажа само че не е Бг. И то от почти 20 години! И за да взимам участие в това което пише мисси, сигурно имам някакви наблюдения, които изключват Бг та действителност. Това което ЦИФОНДРАТА гала, ви заглавичква СЕГА, ТУК отдавна му мина и времето и Модата, някои неща които мисси сега пише, аз съм ги чела още 1995 година... как мислиш, дали някой писател фантаст го е написал, и некоя умна глава го е прочела и си е казла**...ааааа, я виж ти, колко интересно, дали да не го направим така, и ааааа я д а видим как ще изглежда...?**– или по скоро е имало, както навсякъде става по този свет щото **предатели** има навсякъде, където информацията просто е изтекла...и кой вярва , и кой не... всеки си получава заслуженото...Твое мнение си е дали да вярваш или не, аз за себе си, не позволявам д а ми се налага друго.Проверявам поне два източника,независими един от друг, и когато нещата съвпаднат, просто светва една червена лампичка– внимавай, и мисли!!!??? И винаги търся обеснението–ЗАЩО– защото всичко си има своето защо, порсто човек трябва д а поиска да го види,,и това без да намесвам МИССИ, от тук, от моята камбанария...мисси не ме познава, и незнае къде съм, нито знае какво и къде съм го чела,нито с кого и как общувам....но пише същите неща, макар и с малко закъснение. Но все пак, значи има малко надежда... дано. Ти не си длъжен да вярваш... аз просто се убеждавам ....на живо.
цитирай
39. svilen75 - Точно м/у последния ми коментар и ...
31.01.2010 00:37
Точно м/у последния ми коментар и съобщението за нов такъв (на Ромистал) размишлявах как такава ... никаква статия, не знам по какъв друг начин да определя този постинг, освен всичко друго няма хикаква художествена стойност, предизвика толкова посещения и коментари. Явно темата за теории на конспирацията е много продаваема щом днес.бг е сложил линк към нея. Убеден съм, че има десетки по-добри постинги днес и откъм съдържание, и откъм стил, но не - те са сложили този на първите редици. Ето така се продават новини, така действа пазара. Явно има търсене, явно обществото ни е пълно с луди. И освен всичко друго - давайте да ги мултиплицираме с подобни статии ... А относно 2012 - положението е подобно като с извънземните на мисии, т.е. - само в главите на хаховците. Обаче едни други хора направиха милиарди от това (Роланд Емерих може би е най-известният, но със сигурност не е единствен).
цитирай
40. misbis - ОТ АВТОРА НА БЛОГА
31.01.2010 00:43
Да, един пост разбуди духовете. От опит знам,че рухването на илюзиите е болезнен процес и хората реагират по своя си начин-със страх, отхвърляне,агресия.....
ЦЕЛТА МИ НЕ Е ДА ПЛАША ХОРАТА,А ДА ГИ ИНФОРМИРАМ,ЧЕ СВЕТЪТ КОЙТО НИ Е ПОДНЕСЕН И КОЙТО СМЕ ПРИЕЛИ ЗА ИСТИНСКИ Е ДОБРЕ ПРИКРИТА МАНИПУЛАЦИЯ.
Аз никога не приемам една информация 100% или я отхвърлям100%
Търся източници,чета,срещам се с хора, търся документи по въпроса....това е начинът на търсещия да разбете...
И когато хиляди хора се съберат на конференции и споделят едно и също, тогава е по-лесно да се направят и изводите. Но прибързани изводи,неподплатени с информация,и не минали през призмата на сърцето...не водят до разбиране.
Когато се минава през процеса на разбиране, разбира се както негативното,така и позитивното.Но то не е за да се плашим. От опит знам,че веднъж отхвърлили страха, вече ставаш свободен.....
НЕ Е СТРАШЕН ТОЗИ ПРОЦЕС НА ИНТЕНЗИВНИ ПРОМЕНИ,НА КОЙТО СМЕ СВИДЕТЕЛИ.ТОЙ Е ЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ НА ЧОВЕШКАТА РАСА ДА ВЗЕМЕ КОРМИЛОТО В СВОИ РЪЦЕ.
цитирай
41. svilen75 - Лили, нещо си противоречите ( мн...
31.01.2010 00:47
Лили, нещо си противоречите ( множествената форма не е от уважение, а защото съм убеден, че не сте сама в главата си ;) ) - цитат от вашия коментар: "И понеже мисси , явно не е на линия, си разрешавам да отговоря аз, тъй като сте ме репликирали". И като толкова искате да излезе истината наяве защо не влизате с вашето име? Страхувате ли се? Или по-скоро се срамувате? Не знам откъде вземате информация (като ви слуша човек остава с впечатлението, че Джеймс Бонд, КГБ и ЦРУ ряпа да ядат пред вас), но очевидно информатора Ви има богато въображение. А според семиотиката на думата "ВЯРА" тя няма нищо общо с действителността. Какво е доказателство? Ами това, което доказва едно твърдение. Но вие не давате доказателства, вие искате да ви вярват. Това са две различни неща. Аз обаче не вярвам в такива твърдения без доказателства. А Гала я гледам само по време на рекламите на предаването й, докато го анонсират по време на някое друго предаване, не бих си губил времето с такива бози.
цитирай
42. svilen75 - Абе хора, каква е тази прословута ...
31.01.2010 00:50
Абе хора, каква е тази прословута информация??? Каква информация ни даваш? За мен това не е информация, а бълнувания на един болен човек.
Освен всичко друго давате ли си сметка, че с този постинг се гаврите с българските моряци ( а и всички други моряци) взети за заложници от Сомалийските пирати, с техните семейства и близки. Да, военните сили на всяка средноголяма страна, да не говорим за Русия и САЩ могат да решат проблема. Но тогава ще стане много по-голям политически проблем. Явно въобще не си давате сметка и изкарвате някаква си теорийка.
цитирай
43. анонимен - Лили Игнатова
31.01.2010 00:57
Не ,не се страхувам, и не , няма з а какво да се срамувам...А малкото информация която имам ,хайде да кажем, че доста време прекарах между евреи...няма д а ви плаша с мосад :-))...незнам дали информатора ми има богато въображение, работи на Бен Горион....ааа. моля, з а каква ВЯРА говорим тука, май забрави какво е написала мисси в постинга? Ами доказателства няма, е това е... доволен:-)))? ааа не, не искам д а ми с е вярва,аз си приказвах тука с мисси,не с г–н Стойчев! Ами чакай тогава доказателствата,а з своите ги намерих в продължение на десетилетия, но стараейки се да видя ЦЯЛАТА ГОРА въпреки МНОГОТО ДЪРВЕТА!!!
цитирай
44. misbis - БРАВО ЛИЛИ
31.01.2010 01:05
САМО ТАКА
цитирай
45. svilen75 - Хммм, интересен начин за индиви...
31.01.2010 01:05
Хммм, интересен начин за индивидуална комуникация - чрез постинг-обръщение за просветление и коментари :))), оригинално, cool :))) Само, дето все ще се намери някой като г-н Стойчев да се меси в раговора, при все, че му е отправен отговор вместо автора на статията, който всъщност не бил за него ... их, обърках се вече. Ами то сред толкова извънземни, интриги, теории и т.н. как да не се обърка човек, години му трябват, от 1995 , та но до 2010, а до 3010 да преброди гората, да открие и анализира доказателства, които всъщност ги няма ... както и да е, лека вечер :)
цитирай
46. raders - ох аман!
31.01.2010 01:06
Приятелю, имам тъжното чувство, че се нуждаеш от квалифицирана психиатрична помощ. Няма страшно. Рептили, това са същества /клон динозаври/ от мезозойската ера, от които са произлезли млекопитаещите. Но са изчезнали преди повече от сто милиона години.
цитирай
47. misbis - ДОКАЗАТЕЛСТВА?
31.01.2010 01:11
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/01/31/edin-posting-razbudi-duhovete-za-iemen.483261

http://www.youtube.com/watch?v=TNfTRU--Uq4
цитирай
48. demograph - Има нещо вярно драги умний "misbis"
31.01.2010 01:55
И то е, че има голяма вероятност от война или както го нарекат, в района около Йемен. За това си има сериозни геополитически причини. Йемен е една от ключалките на Западното карайбрежие на Индийския океан/Ормуз / по ред от север на юг/е първата - ключа го дърпат САЩ/UK и Иран; Аден е втората - никой не държи ключа, но Осама/ с нечия помощ/ се опитва да го гепне, а от това кой държи този ключ, зависи кой ще вземе ключа за катинар номер 1; Кейптаун -третата, ключа държи Западът. Не може да се остави Йемен да падне в ръцете на Осама. Сомалия е само част от проблема, но добър повод. Прогнозирайте кога ще е началото на операция "Рептили"...това ми е интересно. Пусни ми го като лична прогноза.
цитирай
49. rosmistral - прочетох и видях видиото в посочения линк
31.01.2010 01:56
И какво ново научих - нищо....
Това са неща известни на всеки средностатистически жител на земята.
Този линк ни отдалечава от същността на информацията в постинга.
В него се твърди,че в момента се води галактическа война от която зависи бъдещето на човечеството......ето това искам да ми се докаже...Затова се спори тук. Не дали сме сами в космоса не да обсъждаме НЛО...
Война в залива ......докажете го
цитирай
50. анонимен - :)
31.01.2010 04:29
reptile значи влечуго :)
цитирай
51. rat - Прочетох този постинг в 5 сутринта. ...
31.01.2010 05:23
Прочетох този постинг в 5 сутринта. Пазете ми нервите бе хора. Сега ме е страх да отворя хладилника:(((((((((((((((((
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
52. анонимен - an29
31.01.2010 08:47
Хехех, рептили са извънземни хибриди м/у хора и влечуги. могат да променят външния си вид, крият се зад човешка 'обвивка' и т.н., и пишат по блоговете:)))

А рептилиИте наистина са влечуги-клас в таксономията на гръбначните:))
цитирай
53. анонимен - Хаити?
31.01.2010 11:24
Какво ще кажете за случая с Хаити?
цитирай
54. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
01.02.2010 00:06
Абе някой май е чел като малък Конан...Или Крал Кулл беше всъщност, предшественика му...те оттам са г изровили тез рептии, дет мязат на хора. Ама спокойно пичове, той още крал Кулл в дълбооока древност е избил всички хора- змии. Че и вълци, жирафи, слонове и етц...

Mitternacht кой чел Пратчет- знае за какво иде реч.{:
Ама няма страшно, колкото и да се сговни положението- Ринсуинд винаги ще е на линия да спаси света. Отново.
цитирай
55. анонимен - Сомалийските пирати
06.02.2010 18:10
Изчетох много материали по въпроса за Аденския залив и сега съм още по-объркан. В едно само съм сигурен: Ако искат, американците само за няколко часа ще ликвидират всички бази и корабчета на пиратите. А ако се присъединят и военните кораби и самолети на Русия, няма да остане следа от тези нещастници. Ще се изпарят във въздуха. Тогава? Защо международните сили позволяват подобни бандити да правят каквото си искат в Залива? Нещо не ми е ясно. Само политически и икономически ли е този проблем? Какво се крие зад безсилието на могъщите държави?
цитирай
56. svilen75 - Ами много просто, драги ми анони...
06.02.2010 22:59
Ами много просто, драги ми анонимен. САЩ търпят все по-големи критики за инвазията в Ирак и Афганистан без подкрепата на ООН. Русия пък не може да оправи вътрешните си конфликти, камо ли да тръгне да решава чужди. Да не говорим, че пиратството не е основният конфликт на Сомалия. А и на всички вече е ясно, Дори и на тъпите хамериканци, че по този начин не се решават конфликти, особено вътрешни и чужди на тях. Да не говорим, че и самите корабособственици печелят от застраховки, така, че това е по-скоро политика.
цитирай
57. ivo14 - филм за ІІІ Райх, НЛО, американците и ХААРП
07.02.2010 18:11
http://video.google.nl/videoplay?docid=-6541755440775382831&q=Nazi+UFOs#
цитирай
58. svilen75 - Абе вие хубаво пускате фолмчета, ...
07.02.2010 22:23
Абе вие хубаво пускате фолмчета, ама защо си мислите, че те показват истината?
цитирай
59. анонимен - Йемен
16.02.2010 19:34
Един от класическите номера на слугинажа на Елита е да изкара носителите на истина психо и да всяват съмнения у другите, които ги четат. Всеки, би трябвало да се старае да почувствува истината, ако я има и да не се осланя на разни манипулатори, които фъркат навсякъде и да наблюдават какво става по форуми и блогове. Търсете истината със сърцето ви, информацията е само патерица, която на първо време да ви помогне да проходите и излезете от игото на схемите на Матрицата и един ден полека лека да тръгнете твърдо по земята без помощ от никой и от нищо и да бъдете СВОБОДНИ.
Дори и да има известни неточности от гледна точка на рационалните ограничени умове, които по-скоро аз наричам органични сметачки, а може и органични портали, ако искате, но това не е най-важното, главната, ЧЕРВЕНАТА НИШКА Е, ЧЕ НИ ММАНИПУЛИРАТ НЕ САМО НАС ЧОВЕЦИТЕ, НО ПРИРОДАТА ЗЕМЯТА, ТА СТИГНАХА И ДО КОСМОСА. Това е НЕЩОТО, което трябва първо да бъде осъзнато, подробностите всеки да си ги търси за потвърждение и те са навсякъде около нас, стига да сте осъзнати и да знаете какво търсите и защо. Това е. Тука може да хвърлите едно око в моя блог, който е на същата вълна и който се страхува, че е много голяма, да не се появява, защото наистина може да се предвъэрне в цунами и му отнесе всички илюзии, за които здраво се е вкопчил и предпочита да живее наопаки в Матрицата в разни лъжовни схеми. Въпрос на избор.
http://enkade.blogspot.com/?zx=7afede8bb00737ec
цитирай
60. анонимен - залива аден
23.02.2010 10:21
мисси,още ифо
http://projectcamelot.org/aaron_mccollum.html
цитирай
61. анонимен - сигурно е така
02.03.2010 17:49
аз сум сигурен че Елвис е жив и сомалииците го държат в плен
и Хутлер и тои е жив и него го държат там и едни извънземни от ''Междузвездни Войни'' яздещи еднорози правят генетични опити да го кръстосат със Сталин
и недават никои да разбере за това.
ето защо там не ходят военни
и за да може всичко да е скрито покрито се отвличат кораби и така никой по света не научава нищо за този район. нито една телевизия не споменава Сомалия
хахахахаххахах
може с отвлечените кораби да си спонсорират експериментите, ако са го закъсали на тяхната планета. Знае ли човек може и в другите галактики да има криза.
цитирай
62. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
02.03.2010 18:48
Е че да де- то оттам тръгва и американската криза, закъсали са го и не могат да помогнат.
цитирай
63. анонимен - ДОЛУ САНИТАРИТЕ
03.03.2010 02:52
тези санитари работещи в лудниците нчкои трчбва да ги санкционира. немойе да оставчт усмирителните ризи хлабави, да намаляват дозите на лекарствата, и да дават достъп до компютър че вижте какво пишат.....
цитирай
64. анонимен - do 59
03.03.2010 08:44
KOMENTARA TI E IZKLU4ITELNO TO4EN.
ЧЕРВЕНАТА НИШКА Е, ЧЕ НИ ММАНИПУЛИРАТ НЕ САМО НАС ЧОВЕЦИТЕ, НО ПРИРОДАТА ЗЕМЯТА, ТА СТИГНАХА И ДО КОСМОСА.

TOVA E GOLATA ISTINA S 2 DUMI, OSTANALITE FAKTI, DALI SA SAVSEM TAKA ILI NE, NIAMA TAKOVA ZNA4ENIE.
цитирай
65. анонимен - до всички
04.11.2010 19:14
Здравейте, уважаеми
Аз съм от т.нар. от Вас рептили. Първо искам да кажа че не ми харесва как ме наричате. Второ ако си мислите че ще ви позволя да си развявате коня и ще пишете за моята раса без да направим нищо, много се лъжете, да бяхте си траяли, какви са тези коментари, блогове и прочие. Третото нещо ще видите 2012. Засега няма да прибягваме до изтриване на паметта ви защото нищо не знаете, а си мислите че знаете нещо.
цитирай
66. misbis - ti da mu misli6 togava.da ne misli6 ,4e 6te ottarve6 kojata
04.11.2010 19:18
анонимен написа:
Здравейте, уважаеми
Аз съм от т.нар. от Вас рептили. Първо искам да кажа че не ми харесва как ме наричате. Второ ако си мислите че ще ви позволя да си развявате коня и ще пишете за моята раса без да направим нищо, много се лъжете, да бяхте си траяли, какви са тези коментари, блогове и прочие. Третото нещо ще видите 2012. Засега няма да прибягваме до изтриване на паметта ви защото нищо не знаете, а си мислите че знаете нещо.

цитирай
67. barborok - хахаха
04.07.2011 18:05
кожичката?!?! ти първо в нея ще се целиш нали, оня ден намерих един стара диполка за лъч с дебелина 20см , останала от някакви курсови работи, та се сетих да и сложа едно магнетронче от Самсунг 850вата , Познай към чия стая свети сега ?!?!?!
цитирай
68. анонимен - do reptilite
04.11.2012 13:45
sanuvah patq kum ada oseqn s drakonovski 4erepi ..... sanuvah i ka6tata na Odin oki4ena sus zmiiski koji ..... sanuvah kak iluminati i reptili bqha razmazani totalno ot kosmi4nite sili na polojitelnoto i otricatelnoto .... sanuvah i bog i toi kaza 4e nqma ot kakvo da se strahuvam :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4541854
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031