Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2009 21:22 - Голямата лъжа
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3905 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 26.01.2010 08:46


НИЕ НЕ СМЕ САМИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, И НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ САМИ

Тази година имах щастието да посетя някои от конференциите на Прожект Камелот и се срещна с много интересни хора. Някои от тях, са работили в НАТО, НАСА, секретни военни прожекти и т.н.  - хора като Джордан Максуел, Джордж Греен,Едгар Мичел/Аполо/
Стивен Басет, Стуард Свердлов...и още много разказаха за личните си преживявания в сферата,в която са работили.
Едно е абсолютно ясно- Ние не сме сами и никога не сме били сами.
Така наречените извънземни ( за съжаление тази тема е била нарочно превърната в посмесище) са сред нас.
Въпросът е КОИ СМЕ НИЕ?
Хората, били свидетели на това,разкаха, че военните сили на Америка( предполагам същото важи и за Русия) още през 50те години са подписали договорни отношения е една от извънземните групи,т.н. рептили, за да усъвършенствуват военната си технология.
За наше съжаление,тази извънземна група, не е заинтересована от доброто на човешкия род. Те смятат себе си за по-висши,тъй като имат много силен интелект и ум,здрава,мощна физика.Тъй като тяхното ДНК не се променя дори и след еони, те са доста устойчиви и стабилни. Друг интересен факт е,че са хермафродити.
Те смятат своята раса за високостояща и по техен пример е създадена пирамидалната ерархия на земята. Човеците,или хуманоидите са най-отдолу и считани за роби,които произвеждат благата. ( пирамидата на илюминатите, на американския долар, е символ на тази ерархия)
( виж постинга за ерархията на илюминатите)
От много години рептилите( а по-късно с помощта на военните) осъществяват генетични манипулации и модификации на своите гени с човешките.
Звучи като фантастика,да? Де да беше....
За мен,след огромния обем информация,събрана от конференциите, думата ЧОВЕК доби съвсем нов смисъл.
Не бих казала,че това разбиране бе безболезнено. Цялата ми житейска парадигма се срина. Всичко,в което бях вярвала и мислила за реално, се изпари.
Хората,за разлика от рептилните ,имат чувства,или сърца. Имат емпатия. Това ги прави по-близки до енергията на твореца,и по- свободни.
За съжаление,и лесно превръщани в роби/слуги, защото не са така агресивни и жестокологични,както рептилите.
Със установяването на новия световен ред,който включва и поставяне на микрочипове,свободата на човешките същества ще свърши. Целта е да се роботизира масата,и да слугува на върхушката(илюминати-рептили)
Тогава,какво да се прави? Не знам отговора. Единственното,което разбрах е,че всеки човек трябва да направи своя избор чрез сърцето си -или към светлината/Любовта, или към тъмнината.
За щастие,има хуманоидни извънземни,които помагат на човечеството,но ние сме отговорни да направим своя избор сами.Да бъдем активна страна,тъй като изборът е даден на човека от твореца,и хуманоидните извънземни се съобразяват с този закон.
Така,че “спасител“  няма да има. Ние трябва да пораснем и направим съзнателен избор.
Видеото е кратко интервю с
- Клиф Стоун, работил за военните в Америка,като контактьор с извънземен разум
- Роберт Диин- пенсиониран военен от НАТО,работил през 60/те г в Париж , щаба на НАТО, прожект,който е имал за задача да класифицира извънземните посетители.








Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. plamenshopov - Библията.
23.12.2009 04:18
Прочетете Библията и ще разберете повече неща отколкото в тези доклади. Бог е създал тазо вселена и тази земя на която живеем. Той е и наш създател. С нашите очи виждаме само видимото, но има и духовен свят. Прочетете Библията и ще разберете кои са тези сили. Ако имате въпроси пишете ми. Благословение!
цитирай
2. mileidi46 - Ami pi6ete koi sa teszi sili!!!
23.12.2009 18:38
I za6to trqbva da vqrvame na vsi4ko kazano v bibliqta?
Koi e pisal bibliqta...
цитирай
3. universalnite000 - Ре: 1
23.12.2009 22:42
Не е хубаво да се предоверява човек на една книга, било това и Библията. За съжаление, много от истинските събития, станали преди 2000 г. са изопачени, за да обслужват нечии определени интереси. И понеже много пъти ме питат - защо си толкова сигурен, отговарям : понеже имах прераждане точно тогава и точно в Юдея, така че някои неща съм възстановил от полето с информация и знам, че не е като описаното в Библията ....
цитирай
4. mileidi46 - Ami to e qsno ,4ii intersi obslujva bibliqta...
24.12.2009 16:37
i 4e bibliqta e pisana ot mnogo xora,kakto istoriqta --pisana ot vseki po svoi na4in i svoq polza...
naroda zapo4va da se sabujda...
цитирай
5. анонимен - митко
30.01.2010 23:13
по-всичко личи, че зад произхода на християнството стои злонамерена извънземна раса, целяща да спре размножаването на човешкия род, - или на колкото се може повече от него. Само че човешкия индивид не е съгласен с това, и се бори срещу него. И именно в кулминацията на тази борба се заражда криминалната класа. Същото го подчертава и Уилям Милтон Купер, в статията си "Тайното Международно правителство". Той пише - под влиянието на пришълците програмите са социално обезпечаване създават в обществото зависим от помощи неработещ елемент. Последица от тази социална политика е появата на огромна криминална класа, каквато не е съществувала през цялата човешка история.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542539
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031