Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2018 09:46 - Какво потребителите наистина трябва да знаят за микровълнова и смарт технологии преди да е твърде късно
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 2148 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Какво потребителите наистина трябва да знаят за микровълнова и смарт технологии преди да е твърде късно https://www.activistpost.com/2018/11/what-consumers-really-should-know-about-microwave-smart-technologies-before-its-too-late.html?fbclid=IwAR2rvj_WcyEoWKos0hsCjzHM2CoubdPmc_7FRNFc-laUVuBc7pyhrY7HSiA

ТЕМИ: Катрин ФропичичПрава На ПотребителитеЕМФМикровълниРадиационнаИнтелигентна Технология

4 НОЕМВРИ 2018 Г.

От Катрин Й. Фропчич

За тези, които са амбивални по отношение на микровълновата и "интелигентните" технологии, или наистина са пристрастени и не могат да живеят без тях, бих искал да ви запозная с две важни творби, написани от един MD, който напълно разбира какво се случва и " "се играе от заинтересовани групи за контрол и прилагане на" нов световен ред ", базиран в нелогично на консенсусни науки, а не на реални научни принципи.

Докторът е Синди Ръсел , пластичен хирург, който лекува пациенти с рак на гърдата; е вицепрезидент на здравето на общността за Медицинската асоциация в окръг Санта Клара; и е изпълнителен директор на лекарите за безопасна технология.

 

Д-р Ръсел създаде следните произведения, които умишлено няма да анализирам, защото аз напълно вярвам, че е така решаващо значениечитателите да изяснят онова, което тя казва и в края на краищата, "шофира вкъщи". Не бих искал да отслабвам от отличните й дисертации относно:

  • Безжично бъдеще на 5G: Ще ни даде ли смарт нация или ще допринесе за нездравословен?

26 страници, пакетирани с 139 Позовавания; Нови препоръки за защита на общественото здраве; и нейния преглед на въпросите.

  • Безжична тиха пролет

27 страници, равномерно препълнени с цитати и препратки, които приравняват настоящите електромагнити, микровълни, радиочестоти и други изкуствени спектри от ЕМП с екологичните и човешкото здраве, които авторът Рейчъл Карсън изтъква относно химикалите в известната си книга от 1962 г., Silent Spring. Петдесет и шест години по-късно изглежда, че потребителите се влюбват и се пристрастяват към технология, която вероятно ще пожелаят да са изоставили.

- И не са просто гълъби - виждали ли сте някакви врабчета или папагали, тъй като тези кули започнали да се появяват? К. Pazhaniappan, секретар, New Madras Racing Pigeon Association (43)

Лично аз се сблъсквам, когато виждам мъже, носещи живи клетъчни телефони или други комуникационни устройства, привързани към коланите на панталоните им, обвити около кръста им, непрекъснато изпращащи ДНК-вредни EMFs / RFs в техните вътрешни органи, особено насочени към тестисите им.

Друг огромен NO-NO за мъжете е, когато те носят своите живи клетъчни телефони или iPhone в джоба на ризата до сърцето и белите дробове! Дори ако никога не пушат тютюн, вероятно ще се окажат с някакъв вид рак на белите дробове и сърдечни заболявания.

Нищо не ме подтиква повече да се доближавам до млада жена, отколкото когато виждам жив клетъчен телефон, паркиран в сутиена й, за да й каже какво прави с "тата" си , т.е. "ги готви"! Но аз не го правя, защото ме мислят "от стената".

Ако не приемем сериозно работата на Рейчъл Карсън и прилагаме нейните предупреждения , моля, помислете за творбите на д-р Ръсел като "златен стандарт" по отношение на опасностите от 5G и всички изкуствени електромагнитни честоти, които непрекъснато се къпят в среда "Electrosmog", която имаме много малко контрол.

Препратки:

[1] https://bg.wiktionary.org/wiki/tatas

ресурси:

Защита Qu-Wave Defender ™ за целенасочени лица [TIs]

https://quwave.com/defender.html?gclid=EAIaIQobChMIyMXIk8S53gIV0pCfCh0fkALGEAQYASABEgIMffD_BwE#buydefenderhere

Забележка: Този писател не може да даде гаранция за който и да е продукт от горния сайт. Аз изброявам уеб страницата като справка само за онези, които са засегнати от ТИ, за да направят своето изследване за себе си, но не зависят от моите или други препоръки.

Катрин Дж. Фроджич ( уебсайт ) е пенсиониран естествен диетолог, който е получил авангардни степени в областта на храненето и холистичните медицински науки, сертификацията в областта на ортомолекулната теория и практика и паралелските изследвания. Работата й е публикувана в национални и авиолинии от началото на 80-те. Катрин е автор на многобройни книги по здравни въпроси, заедно със съавторстващи статии и монографии с лекари, медицински сестри и холистични здравни специалисти. Тя е изследовател на здравеопазването на потребителите 35 години и броене.

Най-новата книга на Катрин, публикувана на 4 октомври 2013 г., е вакуу ваксинация, която не знаеш за ваксини , достъпна на Amazon.com.

Нейната 2012 книга "Отговор на рака", "Holistic BREAST Cancer Management", ръководство за ефективно и нетоксично лечение , е достъпна на Amazon.com и като Kindle eBook.

Две от по-новите книги на Катрин на Amazon.com са " Нашите химически животи и отвличането на нашата ДНК, проба в онова, което вероятно ни прави болни" (2009 г.) и Господ, как мога да го направя чрез наскърбяването на загубата ми, инспирационно ръководство Процесът на траур (2008)

Новата книга на Катрин: Яжте да победите болести, храните Лечебни качества © 2016 Катрин Й Фропечич вече е на разположение.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746310
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031