Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2013 00:11 - ЗАЩО Е ТАЗИ МАСОВА ИСТЕРИЯ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ? Автор: krutata
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8940 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През 1974 г.е  подписан “Меморандум 200”,  подготвен от група, ръководена от Хенри Кисинджър. Документът обявява депопулацията в света за основна стратегическа задача на САЩ…
В момента Българският лекарски съюз и Министерството на здравеопазването  провеждат масова  кампания ваксиниране на момичета до 12 години с ваксина срещу рак на маточната шийка.


image

Книгата на издателство РАСПЕР “ТАЙНИТЕ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО” дава отговор на въпроса какво съдържат ваксините и защо не трябва да се ваксинираме.

 

Министърът на здравеопазването на Индонезия Фадила Супари в разгара на епидемията от свински грип заяви, че вирусът е  създаден изкуствено в лабораториите за генно инженерство в западни страни, с цел  увеличаване печалбите на фармацевтичните компании. Според нея западните страни и на първо място САЩ разработват нови вируси и ги разпространяват в развиващите се страни, сред  които тя включи и Индонезия. Министърката подчерта, че комбинацията от свойствата на вируса предизвиква подозрение, че става дума за форма на биологично оръжие. Много аналитици изразяват подобно мнение и посочват, че свинският грип е довел до рязък скок на акциите на фармацевтичните компании и нагнетяване на страх.

През 80-те години в списъка с потенциални агенти за биологична война фигурира и грипът. Журналистът Алекс Джонс твърди, че американската фармацевтична компания “Бакстър” изпратила в Европа ваксина срещу грип, но в Чехия решили да я изследват и открили в нея вируса на птичия грип, което означава, че ваксината заразява с този вид грип!!! От  “Бакстър” отговорили, че объркали епруветките. Според авторитетни учени в една сериозна лаборатория това не може да се случи. Ваксинирането е начин да бъдат заразени милиони хора. Днес науката вече може да синтезира всякакъв тип вируси.

Журналисти пишат, че компанията “Бакстър” е обвинена, че провежда подозрителни експерименти, в които кръстосва щамове на вируса на човешкия и животинския грип, което е опасно в общохуманитарен  план.

В контекста на това изложение ние питаме дали е безвредна ваксината срещу рак на маточната шийка, с която искат да ваксинират българските деца? Коя българска организация се нае да изследва състава й и дали целта на масовото ваксиниране на деца в пубертета не цели да ги зарази с рак?!

Въпросите към Министерството на здравеопазването и БЛС е каква е целта на това ваксиниране и дали въобще е възможно човек да бъде предпазен от рак? И децата са наясно, че ваксината срещу грип не предпазва от заболяването. Каква е тогава логиката ваксината срещу рак на маточната шийка да предпазва от канцерогени?!

Има твърдения, че Световната здравна организация е собственост на Рокфелер.

В КГБ съществувал суперсекретен отдел, наречен  “Мангуста”, всъщност цял институт,  който се занимавал с ваксините и ваксинирането.

През 1991 г. институтът престанал да функционира, но се запазил архивът му.

От 2004 г. бившите служители от КГБ публикуват материали в специален сайт. Тези отговорни хора предупредиха украинците за страшните последици от ваксинирането, което глобалната мафия искаше да проведе в Украйна. Избухна скандал с починало ваксинирано дете  и едва не се стигна до международен съд на Световната здравна организация.

Бившите офицери от КГБ събират години на ред ужасяващите факти за ваксините, анализират ги  и предупреждават: Откажете се от престъпните ваксини! Научете се да мислите самостоятелно, журналистите да задават въпроси за ваксинирането на политиците и  да искат точен и честен отговор. Ние не сме опитни зайчета за Рокфелеровата мафия!

В Съветския съюз в годините преди разпада му започва масово ваксиниране на бременни жени, а там е забранено да се ваксинират  бременни, дори до 1956 г. абортите са забранени.

В САЩ и Канада се появяват съобщения, че за да се увеличи срокът на годност на ваксините, се използва добавката сквален. Скваленът е органичен компонент, който води до автоимунни заболявания (отговорете си защо днес има бум на автоимунните заболявания?!). Но американското правителство подписва декрет, с който освобождава производителите на ваксини от съдебни искове…

Изследване показва, че ваксината срещу грип “Тимифлу” предизвиква гадене и кошмари у децата. Основната съставка на “Тимифлу” е цитостатик, който е тъканна отрова!

Всички хора трябва да знаят, че една глобална хунта се опитва поголовно и насилствено да ваксинира целия свят, заради огромните печалби на фармацевтичните концерни и стремежа да се ликвидира една голяма част от населението на планетата! Вече търпим последиците!

 

Какво съдържат ваксините и какви са последиците от съставките им за организма?

 

Отговорът: заразени с вируси белтъчини

 

  1. Желатин – той е чуждороден протеин, който предизвиква алергични реакции.
  2. Полисорбат 80 – алергенно вещество, което може да доведе до шокова реакция в организма.
  3. Формалдехид (формалин) – химическо вещество, което се използва за консервация на трупове. Много разпространен канцероген!
  4. Гентамицин – антибиотик.
  5. Triton X100 – детергент (т.е.  сапун).
  6. Сукроза – обикновена Захар, чуждо за организма вещество.
  7. Тимеросал – живачно съединение; първоначално било използвано като антисептик; създателят му разработил методи на химическата война за концерна “Лили”. Този концерн първи започва легално да произвежда метадон (легалния хероин) за наркоманите.
  8. Прозак – психотропен препарат.
  9. Живи тъкани – свинска и конска кръв, мозък от заек, бъбреци от куче и маймуни, изкуствено отгледаните клетки VERO, еритроцити от овча кръв, пилешки ембриони, пилешки и патешки яйца, телешка суроватка, суроватка от кравешки ембрион, казеин хидролизат от свински панкреас, остатъци от МRC5 – клетки от човешки аборти.
  10. 10.  Феноксиетанол (автомобилен антифриз).

11. Сквален – главен компонент в човешките екскременти.

12. Червен фенол (индикатор).

  1. 13.  Неомицин сулфат – антибиотик.

Амфотерцин В (антибиотик).

Полимиксин В (антибиотик).

Алуминиев хидроксид

Алуминиев фосфат.

Сорбитол.

Трибутилфосфат.

Бетапропиолактон.

Хидролизиран желатин.

Глицерол.

Моносодиев глутамат.

Калиев дифосфат.

Изследвания доказват, че ваксините срещу грип са безпомощни при малки деца. При ваксинирането на деца с астма положението им не се подобрява, дори се влошава. При възрастните ваксините също не действат. По време на изследвания се оказало, че  няма разлика между състоянието на ваксинираните и неваксинираните хора.

В дом за възрастни било проведено изследване за ефекта на ваксините срещу грип. Ваксините се оказали безполезни при грип, респираторни инфекции и пневмонии.

 

Защо е това настояване целият свят масово да се ваксинира?

 

Вече посочихме огромните печалби на производителите на ваксини срещу грип – концерните Baxter и Novartis. Световната здравна организация, финансирана от клана Рокфелер, наложи ваксината Н1N1 в целия свят.

Ето един факт от историята на ваксините. През 1915 г. войниците на фронта били масово ваксинирани срещу коклюш, но им ударили и друга неизвестна ваксина; след това войниците били подложени на химична атака с газ, който съдържал арсен, хлор и фосген; стотици млади и здрави хора загинали (това явление много прилича на международен експеримент на химическите гиганти).

 

Опасни последици от ваксините

 

В организма вирусите от ваксините създават комплекси от антиген-антитела, които затрудняват микроциркулацията, засядат в тъканите и принуждават имунната система на човека да атакува собствения си организъм, за да се спаси от тях.

В днешните ваксини се вкарват много добавки, които съдържат отрови като тимеросал, или формалин, салмонела; а токсин от тиф в съчетание със сквален води до имунен взрив.

Ако човек е здрав, с нормална имунна система може би няма да се разболее.

 

Живакът, вкарван в ваксините в организма на децата

 

Многократното вкарване на живак в подрастващия организъм на децата уврежда нервната им система. Следваксинният аутизъм– токсичното поразяване на нервната система, се разпространява в САЩ с небивала скорост.

Според известни учени и медици ваксините могат да бъдат заразени с щама на вируса Simian Virus 40 (SV 40), който се свързва с рака на кръвта и други злокачествени тумори.

Според някои информации щамът на свинския вирус Н1N1 е създаден в САЩ чрез изкуствена рекомбинация на вирус от смъртоносната грипна инфекция «испанка» през 1918 г., който бил есхумиран от американски вирусолози от Братска могила на Аляска…

 

Основните моменти в статията са на професор А. П. Столешников, лекар с 30-годишен стаж

 

В САЩ има официално подадени искове във ФБР срещу Световната здравна организация, ООН, президента Обама и семействата Ротшилд и Рокфелер, обвинени в намерение за масова депопулация на населението на планетата чрез биологично оръжие. В плановете им има пункт за унищожаването на повече от пет милиарда души чрез създаването на пандемия от изкуствено създадени в лаборатории вируси и последваща принудителна евтаназия на човечеството чрез ваксиниране.

Един от обвинителите срещу тези организации и кланове е австрийската журналистка Джейн Бюргермайстер. Тя твърди, че двата вида грип – птичият и свинският са разработени с цел масово унищожение на хора. Нейната документация е озаглавена “Доказателства за обвинението в биотероризъм”.

“Съществуват документални доказателства, че международният корпоративен престъпен синдикат, проникнал във висшите правителствени кръгове в страната и отделни щати, имат намерение да извършат геноцид против народа на САЩ чрез използването на изкуствено (генетично) създаден вирус на грипа и програма за принудително ваксиниране с цел масово унищожение на хора, нанасяне на вреда на здравето им и депопулация на Америка…

Документите показват, че много организации – Световната здравна организация, ООН, компаниите, производителки на ваксини, като Baxter и Novartis, са части от единна структура, контролирана от  престъпна група, която определя стратегията и финансира разработката, производството и разпространението на изкуствените вируси, за да мотивира масовото ваксиниране с вещества, които са биологично оръжие, с цел унищожение на населението на САЩ и завладяване на ценностите, ресурсите и пр. на Северна Америка.

По същество това е класически пример за убийство с цел ограбване и това престъпление по мащабите и методите си няма прецедент в историята. Ядрото на групата тайно определя своите стратегически цели и тактически приоритети на заседанията на комитети като Тристранната комисия  и на ежегодните срещи на членовете на Билдербергската група…

Ако вирусът се създава и разпространява наволя, а за борба с него се провежда програма за ваксиниране, планирана преди много години, то разумният извод е един – истински опасен не е свинският грип, а ваксината!

Отговорните за ваксинирането нямат никаква представа нито за състава на ваксината, нито за нейните странични ефекти. Те са обикновени изпълнители на ограничен кръг от хора, които са ядрото на конспирацията, и малък брой изследователи знаят за какво става дума в тази игра…”

 




Гласувай:
10



1. анонимен - Подводни
14.04.2013 00:58
Ю бряяя, некъв педерунгел взел че ти хакнал минус. Със сигурност е някое чифутско копеле.
А инак, никога не сме си слагали ваксина против грип (семеиството ни) и понятието грип ни е непознато.
цитирай
2. audan - Ваксини за грип
14.04.2013 12:31
Имах колега, комуто всяка година му биеха ваксина за "новия грип" и ... всяка година боледуваше от грип. :)

Месец - два му течаха сополите, но не се съгласи,че ваксинациите са една голяма лъжа. Макар да вижаше, че всички останали във фирмата преболедувахме "страшните" вируси максимум за 3 дни и то на крак.

Но, както казва народът - глупоста ходи по хората, не по гората.
цитирай
3. shout - Планът за депопулация на населе...
14.04.2013 15:01
Планът за депопулация на населението е на повече от 100 години. Ясно е записано на Конституцията на Нов Световен Ред - зловещия паметник Georgia Guidestones, че света трябва да е под 500 000 000. Освен ваксините населението се пръска с кемтрейлс по цял свят, в океани и морета се изхвърлят милиони тонове отровни вещества, храни и напитки са натъпкани повече с химия отколкото със суровина, в козметика и лекарства се слагат живак, флуорид, наночастици алуминий и др. Използвни отрови са още тефлон, алуминиеви и пластмасови опаковки, аспартам, ГМО растения. Кемтрейлса отравя всичко - вода за пиене, почва, избива пчелите, променя климата и наред с другите отрови съкращават живота на хората. Техните осигуровки потъват в незнайни джобове а и вероятно техните имоти също ще потънат, а за лекарства се дават годишно трилиони долари.
цитирай
4. dimat - В ЖИВОТА Е ВАЖНО,НЕ КАКВО ПРИТЕЖАВАШ,А КАКВО СИ ИЗБРАЛ ДА НЕ ПРИТЕЖАВАШ
14.04.2013 18:16
Аз избрах да не се ваксинирам,изхождайки от презумпцията,че Природата се е погри
жила за това да бъдем здрави .Моята "ваксина е": Една червена люта чушка,леко препечена.десетина скилидки чесън и половин глава,нарязан лук.От края на ноември,до края на март и салата от кисело зеле.Всичко това,смесено,минимум на
обяд и вечеря,а често и в междините,като "десерт".Никакъв грип - свински,динозавърски и тем подобни.В редки случаи,когато нещо ме втресе,към
това се прибавя чай,със стрита люта чушка и 2 хапчета аналгинхин.Нищо,друго.
Досега,действа безотказно.На 70 години съм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313519
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031