Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2015 21:48 - ЧЕХИЯ-УНГАРИЯ-СЛОВАКИЯ: С ЯРОСТНА ОМРАЗА КЪМ ОТВЪД-ОКЕАНСКИЯ СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ...НО С БРАТСКА ХРИСТИЯНСКА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ НАРОДА НА ПУТИН-СТАЛИН-ЛЕНИН!...БГ-ПЛЕ
Автор: kenefski Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4299 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 06.04.2015 22:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

БГ-ПЛЕВНЯ Е РОГАТО МИШЛЕНЦЕ, ГРИЗКА ГМО-СИРЕНЦЕ. А ЧЕХИЯ-УНГАРИЯ-СЛОВАКИЯ: С ЯРОСТНА ОМРАЗА КЪМ ОТВЪД-ОКЕАНСКИЯ СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ...НО С БРАТСКА ХРИСТИЯНСКА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ НАРОДА НА ПУТИН-СТАЛИН-ЛЕНИН!
=
Вашингтон в истерия, международната изолация на Русия пропадна 06.04.2015 · by Светът днес · in Светът. · http://kolevm38.blog.bg/politika/2015/04/06/vashington-v-isteriia-mejdunarodnata-izolaciia-na-rusiia-pro.1352186

image     Ръководителят на Комитета по външна политика в руската Държавна Дума Алексей Пушков нарече истерична реакцията на американския посланик в Чехия Андрю Шапиро, който изказа недоволство от намерението на президента на републиката Милош Земан да посети Москва на 9 май. Посланикът на САЩ публично разкритикува решението на чешкия държавен глава. Това, според Пушков, показва, че Вашингтон е започнал да нервничи от провала на политиката за международна изолация на Русия.

  “Съдейки по истериите на посланика на САЩ в Чехия, Вашингтон нервничи от пристигането на 9 май в Москва на лидери от Запада. Страхуват се, че изолацията на Русия няма да стане факт”, – написа политикът в профила си в Туитър.

  По-рано президентът на Чехия Милош Земан отказа посещение на американския посланик. Той заяви, че вратата на президентската резиденция е затворена за Шапиро.

“Не мога да си представя чешкият посланик във Вашингтон да съветва американския президент къде да пътува. Не бих позволил на нито един посланик да се намесва в програмата на задграничните ми визити”, – заяви Земан в интервю за parlamentnilisty.cz.

  Президентът на Чехия Милош Земан заяви на 30 март в интервю за радио Frekvence 1 в Прага, че ще бъде в Москва на тържествата по случай 70-та годишнина от победата над фашизма. Така той има намерение да изрази признателността си за освобождението на републиката от фашизма.

  “Ще бъда в Москва в знак на благодарност, че в Чехия не сме принудени да говорим по немски, не сме длъжни да казваме “Хайл Хитлер”, – каза той, отбелязвайки, че съдбата на чехите би била пълно изтребване “веднага след евреите” по време на Втората световна война, ако не беше СССР.

“Без Съветския съюз победата над Хитлер щеше да бъде невъзможна. Цената на това са 20 милиона загинали съветски граждани”, – добави президентът.

Петя Паликрушева

About these ads
==
14:56 - САЩ си купиха България- Пол Робъртс Автор: danailvdimitrov Категория: Забавление   image   http://danailvdimitrov.blog.bg/zabavlenie/2015/04/06/sasht-si-kupiha-bylgariia-pol-robyrts.1352078 Бившият финансов съветник на президента Роналд Рейгън Пол Робъртс : САЩ си купиха България image

 

 

 

Пол Крейг Робъртс е роден на 3 април 1939 г. в Атланта, щата Джорджия. През 1981-1982 г. служи като помощник-министър на финансите в администрацията на Роналд Рейгън. 

Робъртс е противник на водената от президентите Джордж Буш-младши и Барак Обама война срещу терора, тъй като според него тя е само средство за ограничаване на конституционните права на американците.

Критикува и Израел, че е „превърнал ивицата Газа в най-големия концентрационен лагер в света, за да тика там палестинците, за да им открадне земите“. САЩ пък били марионетна държава, защото, вместо да си нахранят бедните и бездомните, пращат пари на еврейската държава.

 

Единственият възможен начин да се избегне Трета световна война е страните членки на НАТО от ЕС да напуснат организацията. Всяка държава, която не го направи, е обречена на унищожение в една бъдеща война с Русия, заявява в интервю за ФОРУМНЮЗ финансовият съветник на американския президент Роналд Рейгън - Пол Робъртс.

(
със съкращения от в."ТРУД"-днес понеделник 06.04.2015, челна страница)
повече виж тук:
www.trud.bg/Article.asp

Коментар:
Този човек НЕ е псевдо-ивнтелектуалец, не е някакъв си блогър, не е дори редови административен служител или политик на заплата към Световната Банка и МВФ, не е дори жалък соросоид-политолог- той е финансов съветник на един от най-успешните американски президенти. Заслужава да се вслушаме в това което казва!

Полезно е и за онези които се мислят за демократи и про-западни адепти на новия световен ред.


Неговото мнение е в пълен синхрон и с това което каза бившия президент Джими Картър само преди няколко месеца.

(виж тук:)
danailvdimitrov.blog.bg/zabavlenie/2015/02/12/sasht-pishat-nova-versiia-na-basniata-na-lafonten.1337688






Гласувай:
7



1. kenefski - САЩ си купиха България - Бившият финансов съветник на президента Роналд Рейгън Пол Робъртс.
06.04.2015 22:42
САЩ си купиха България - Бившият финансов съветник на президента Роналд Рейгън Пол Робъртс.
цитирай
2. kenefski - ПОЛ РОБЪРТС: БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО БЕ КУПЕНО ОТ ВАШИНГТОН. БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЛУЖИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ, А НЕ НА НАРОДА СИ.
06.04.2015 22:44
ПОЛ РОБЪРТС: БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО БЕ КУПЕНО ОТ ВАШИНГТОН. БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЛУЖИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ, А НЕ НА НАРОДА СИ.
цитирай
3. kenefski - Ванга «Предсказания и пророчества», том 4 Москва, 1999 год, издательство «ТП».Ва́нга (Вангелия Пандева Гуштерова, урождённая Димитрова; 31 января 1911,
06.04.2015 23:08
«Крым оторвется от одного берега и прирастет к другому…В краю подземных нор и рукотворных гор все сотрясется, от этого рухнет многое на западе и многое поднимется на востоке. И придет Стрелец, и будет стоять двадцать и три года, а то что стояло двадцать и три года — сотрется в порошок…»

«Нет силы, которая смогла бы сломить Россию. Россия будет развиваться, расти и крепнуть. Все растает, словно лед, только одно останется нетронутым — слава Владимира, слава России. Слишком многое принесено в жертву. Никто не сможет остановить Россию. Все сметет она со своего пути и не только сохранится, но и станет властелином мира.»
Ванга «Предсказания и пророчества», том 4 Москва, 1999 год, издательство «ТП».
Ва́нга (Вангелия Пандева Гуштерова, урождённая Димитрова; 31 января 1911, Струмица, Османская империя — 11 августа 1996[1] Петрич, Болгария) — болгарская ясновидящая. Родилась в Османской империи в семье бедного болгарского крестьянина. Большую часть жизни прожила в селе Петрич, на стыке трёх границ (Болгария, Греция, Республика Македония). Последние 20 лет принимала посетителей в селе Рупите.
цитирай
4. nikikm - Много добре
28.04.2015 21:14
те разбирам приятелю,но между тия водачи,които сочиш,нито един не е приятел,камо ли с еднакъв етнически произход с руснаците и братските им народи. Вярно е,че използват това,но в това няма Истина!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kenefski
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 637201
Постинги: 373
Коментари: 299
Гласове: 988
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930