Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2012 11:49 - Масоните се грижат за процеса на обществено гниене
Автор: kostas Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5813 Коментари: 8 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Интересно разяснение за ролята и организацията на туморните образувания, наречени масонски ложи, направил Методи Андреев , бивш председател на Комисията по досиетата. Изказването е във връзка с полу-разкритията около членството на висши съдебни магистрати в масонски ложи и участието им в престъпни схеми. 

"Във всеки голям областен град у нас има голяма ложа, където влизат шефът на РДВР, шефът на Окръжната прокуратура, шефът на НАП, в масонските ложи има запазени места за тях. Те се срещат с българския бизнес и така се натрупват състояния от порядъка на 50-100 млн. евро", обясни Андреев. Той заяви, че е важно членството на магистрати и прокурори, съдии от различни ешелони в тези ложи. 

"Израстването на магистрата е свързано с това в коя ложа членува", категоричен бе Андреев. "На магистратите да бъде забранено да членуват в тайни общества, защото това тайно общество защитава техни корпоративни интереси", подчерта още Методи Андреев и заяви, че много служители от ДС са отишли в масонските ложи. "

С други думи, ако евентуално тръгнем да търсим кой ограби родината така варварски, ще е потребно да се насочим към масонските ложи. Там членството е надпартийно - гледате по телевизията нещо се лаят социалист и демократ, но не знаете, че вечерта те встъпват в интимни отношения на сбирката на ложата. И се надсмиват на дебилите, които вярват на жалкия им цирк.

Много от служителите от ДС минали в масонски ложи - изродите са свикнали да се разпореждат с живота на хората, затова след демокрадските промени, преливат в туморните ложи. 

Разбира се, основният принцип на членството в масонска ложа е същият като този на "обществения елит" , а именно гъзолизничеството. Симпатягите-масони са комплексирани чучела с дребни и озлобени душици, чиято единствена цел е да се издигнат в службицата, за да могат да гледат отвисоко "простолюдието" , идиотското им его се ласкае от самовнушението, че членуват в могъща тайна организация, която направлява съдбите на "непосветените" .

В замяна на издигането си в службицата, те просто трябва да работят за целите на ложата. А целите им, разбира се, не са обявени в никаква програма или указ, но са очевидни - превръщане на България в бананова република и циганизация на населението.  

Че то целите им съвпадали с тея на партиите! Нормално, всички партийни ръководства са съставени от "братя-зидари" , даже повечето им лидери по произход са от вдъхновителите на зидаро-педераските общности - симпатични евреи като червения сер гей и синия заимов-голдман, толкова симпатични, че може да се изприщиш от плъхоподобните им образи. 

Стелиана Кожухарова, говорител на главния прокурор: "Обвързаностите не бива да пречат на магистратите да упражняват професията си. За този случай прокуратурата не може да бъде носител на отрицателни дивиденти. Разследването е проведено обективно. Не съм запозната с масонското движение" . Ами запознайте се, Кожухарова, с тези, които си правят кожуси от осиромашалата ни кожа. По-скоро обаче, се правите на приятно разсеяна, както се прави цялото общество в последните 67 години, в които ни превърнаха в изчезваща сбирщина от полу-идиоти, управлявани от чуждопоклонническа клика, служеща на богобореца-хермафродит.

bars.ucoz.net





Гласувай:
9



1. nosense - Не разбирам
30.05.2012 12:47
Не разбирам страхът Ви от масонските ложи. Да в България масонството е леко изопачено, както всичко в нашата страна, но определено масоните не са виновни нито за настоящото ни лошо положение, нито за разрухата в държавата!
цитирай
2. kostas - )) nosense , В темата ,а и извън нея ,не съм споменавал за страх... А за начина по който действат.!!!Уважавам мнението ти ,това е моя позиция.
30.05.2012 13:22
* Не разбирам страхът Ви от масонските ложи. *
цитирай
3. nosense - Странно
31.05.2012 09:03
Много ми е странно дали познаваш някой масон, и какво те кара да мислиш, че те ограбват страната. Всъщност, тук по скоро някой търси обратната връзка. Открива провинили се магистрати и после открива, че са и масони.
Истинското масонство не би толерирало такъв тип поведение!
цитирай
4. kostas - Има един израз - " обществена тайна" - важи за измамници, лъжци, крадци, курви ..забеляза ли ,че никой от тях няма да потвърди ???
31.05.2012 09:25
* nosense - Странно
09:03
Много ми е странно дали познаваш някой масон, *
цитирай
5. nosense - Какво да потвърди?
31.05.2012 09:55
Познавам доста масони, както тук в България, ака и от Германия и САЩ, както и от още няколко държави. Честно казано, нито един от тях не яде деца, или да участва в оргии. Всички са с положение в обществото, здрави семейства и високо образование. Това, че някой хора в България приемат масонството като начин за изкачване в социалната ерархия не ги прави добри масони, просто са лоши хора, под крилото на масонството!
И още нещо, в масонската ложа не можеш да влезеш ако не си вярващ, без значение християнин, будист или мюсюлманин. Ако изповядваш някоя религия, и се опитваш да бъдеш добър според нейните канони, то това не влиза ли в противоречие с всеобщото мнение, че масонството е лошо?

Пак повтарям, в Българското масонство има много хора които търсят светлината на собствените си интереси а не благото за човечеството. Но не е ли същото и с християнските свещеници пренебрегващи Божието писание?
цитирай
6. kostas - Драги ми nosense , НЯМА ДА ПОТВЪРДИ ,ЧЕ Е "ТАКЪВ" И задай си въпросът - Кой си крие деянията??
31.05.2012 10:32
Като правиш разлика от тези хора, които не афишират ДОБРОНАМЕРЕНОСТА СИ !!
Някои неща се УСЕЩАТ . Това е тема ,която подготвям " Лековерният ум " и " Какво не улавяме с 5-те си сетива " И тогава ще дискутираме по житейски примери. ...Хубав ден. Ник.
цитирай
7. irinageorge1 - хахахахаххаа
02.06.2012 14:36
Нищо лично, но винаги съм се изумявала колко предразсъдъци може да породи необразоваността и незнанието, ала както казва Сър Тери Пратчет: "Естествената глупост винаги надминава изкуствения интелект".

Костас, а ти от позицията си на какъв се явяваш съдник на хора,които не познаваш?
цитирай
8. kostas - )) Иринче , забавна си , кото осъзнаеш твоята позиция и отговорът ти е под носа- виж го де???
03.06.2012 10:51
* irinageorge1 - хахахахаххаа *
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3274044
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031