Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2019 11:06 - Най-голямата тайна
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1617 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Най-голямата тайна е ,че човешката душа може да изживее еволюционния си път само и единственно чрез тяло. Чрез тялото, може да изживее всичките аспекти на своята еволюция,за това,на душата и  е необходимо да се прояви в тяло. 
Силите на мрака, окупантите на земята, правят всичко възможно да спрат пътя на човешките души от проявлиение,от изява. Ти,може да си жив, може да мислиш,че изпълняваш пътя на душата си,но това,въобще да не е така.Защото, в днешно време,само ако ти е дадена власт и позиция в обществото,имаш възможността да изживееш пътя на душата си.Само тогава.
Виждаме ясно,на кой тип души се е дала тази възможност-на тези,които са избрали еволюцията на тъмната страна. 
Човешкото ДНК е оставено само е 2 действащи нишки.Едната е рептилска,другата човешка. Като рептилската е доминантна. Единственият свободен участък е този на секса. Но, този участък е добре манипулиран и контролиран от тъмните сили. Секса е средство за възпроизводство и генетични експерименти,както и за контрол,създаване на травма и ритуали.
Помислете си, върху каква секс фантазия мастурбирате и ще разберете вашата си програма. Свързана ли е фантазията с насилие? С контрол? С доминация? 
Избралите и приели, да следват рептилската част от себе си, са т.н. тарикати. Те, типично по рептилски унищожават по-слабия. 
Най-голямата лъжа,която тъмната страна пуска сред хората е,че животът е след смъртта, хубавият живот е след смъртта. По-важно е да се търпи тук,за да получиш блага после,след смъртта. 
Каква е разликата между един християнин, обръщащ покорно бузи и живеещ в унижение, но уверен,че ПОСЛЕ ще бъде възнаграден  и мюсулманина,който се взривява като камикадзе ,с вярата,че го чакат блага,девици и хубав живот след смъртта?
Първият вреди само на себе си,унищожава само себе си с ненужното търпение.Вторият вреди на невинни хора около него. Но и двамата вярват,че хубавият живот е ПОСЛЕ. 
Искайте живот и проявление тук и сега. Не изтървайте възможността на това тяло и проявление. Искайте да имате живот.Искайте да владеете Терра. Искайте да сте и стопаните. 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - тъй, тъй
25.11.2019 04:04
мани мани
Начи, рептилите са насилници, и ние да насилим насилниците ли, що ли... Туй нещу ми напомня, и май вечи е правену...
цитирай
2. krumbelosvet - Драга misbis,
25.11.2019 11:25
"Каква е разликата между един християнин, обръщащ покорно бузи и живеещ в унижение, но уверен,че ПОСЛЕ ще бъде възнаграден и мюсулманина,който се взривява като камикадзе ,с вярата,че го чакат блага,девици и хубав живот след смъртта?" - пишете вие.
Такива християни, да обръщат бузи, НЯМА. Така мислят за тях НЕВЕЖИТЕ ИМ ВРАГОВЕ, които вземат БУКВАЛНО е д н а метафора на Исус.
А виж, мюсюлмани-камикадзе ИМА голямо множество.
Това е РЕАЛНА разлика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4543223
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031