Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2019 10:52 - За Бога, сънародници, не може да сме толкова посредствени, баси!
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3660 Коментари: 49 Гласове:
33

Последна промяна: 17.03.2019 11:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
image

image





Гласувай:
34



1. starforlife - Всъщност, да внеса лека корекция в изказа си, защото тези, които не умеят да боравят с аргументи, се хващат за маловажни неща.
17.03.2019 11:42
(мислейки си, че някого уязвяват така)
Нека "Пловдив" и "София" се чете "ПловдивСКО" и "СофиЙСКО".
При все, че всеки нормален човек ще схване, че въпросните два града са просто пример (за да може всеки да провери на каква надморска височина се локализират) и съм уточнил, че много повече от 2/3-ти от територията ни не би пила "подводнена" - нека внеса това уточнение, защото идиотите ще се опитат (идиотски - те затова са идиоти) да иронизират, че Пловдив и София не е България.

Та те така.


ПС: А най-обичам някой, който не се осмелява да се срещне фейс ту фейс с мен, за да провери по достоверен начин куп кривени по отношение на моята височайша (ха ха ха) персона обстоятелства (Като забавляващото ме, че съм бил възпълен например. Като икономч0 да речем.), да продължава да се опитва да вменява например, че съм охранител или например, че заплатата ми не би стигнала за закупуване на това или онова.
По втория намек, Заксчо, в коментара ми пише "тесли" и всеки нормален човек ще го възприеме като инструмента тесла, а не като "Тесла"-та на Мъск.
Но ти (също) нали "си" интелигент...
Тоест, ето ви друг пример как аз съм удивен колко посредствени може да бъдем.
цитирай
2. анонимен - "За Бога, сънародници, не може да сме толкова посредствени, баси!"
17.03.2019 11:51
може.може.
днес да не би да е понеделник.ще е забавно.предполагам.
цитирай
3. morskipesni - Булгаристанецът е не прост, ами видиотен!
17.03.2019 12:24
В едното му ухо реклама- в другото пропаганда. Насреща му от екрана - мрънкат "нов, несравним продукт-купувай сега", или " ЕС е супер", или "в НАТО е готино". Дърдорят недоучили, профанизирани дебили. Ръкопляскат им смачкани, преформатирани хомункулуси. Никъде в общеснсттените медии не иде реч за чест, достойнство, българско самосъзнание, ред и съвест. Само за далавери и келепир! Утре ще сте още по-прости, вдругиден ще сте географски спомен!
цитирай
4. merlin68 - Браво Гочо, изкефи ме! Само малко си ...
17.03.2019 16:12
Браво Гочо, изкефи ме! Само малко си объркал заглавието в бързината, правилно е така:
За Бога, сънародници, не можете да сте толкова посредствени, колкото мен, баси!
И няма как да не призная, че колкото и да се напъваме, не можем.
цитирай
5. musicgirl81 - Привет, Жоро-Стар! ;)
17.03.2019 16:48
Като твой секси клонинг се чувствам задължена да кажа на читателите ти, че се доверявам на говореното от теб, защото съм се убедила, че при теб говоренето е процес на нещоказване. ;)
В този ред на мисли искам да кажа на коментиралия преди мен специално на "клонингите" на Стар не влияе и ние смятане, че посредственият е той, а не Стар. ;)
цитирай
6. elcomandos - Когато пишете постинг-коментар на ...
17.03.2019 16:56
Когато пишете постинг-коментар на коментар от друг потребител, не е ли редно да копирате и коментара на този потребител?
Защото така, вие просто сте хвърлили едно писание без начало и без край, читателят незапознат с коментара който критикувате, е като в мъгла. Гледам, че 9 души са харесали написаното от вас, може би са запознати със спора, на за мен като не знаещ темата по която спорите, постингът ви е меко казано странен.
цитирай
7. merlin68 - "Стар, аз не споря за височ...
17.03.2019 17:51
"Стар, аз не споря за височината на вълната, но мога да направя друга сметка
Ледът в Антарктида е около 2 километра дебел Площта е около 14 милиона квадратни километра Водната площ на океаните е около 30 пъти по- голяма
Ледът е може би единственият продукт, получаван от течност, който не се свива, а се разширява
Ако разделим два километра на тридесет, ше се получат около 70 метра лед на цялата водна площ!
Което прави минимум 50-60 метра воден стълб навсякъде Ще рече, че морското ниво ще се повиши, доста намалено с поне 60 метра Само от леда на Антарктида Без да броим този на Северния полюс и Гренландия Да, но това няма да стане при тези условия бавно и полека, а ще е потоп,особено за първите Крайбрежията на всички континенти ще останат под вода!
Нямам представа при температура хиляди градуси, какво точно ще стане с водата-тя със сигурност ше се разложи на водород и кислород и с експлозия отново ще даде вода
Но това е частен случай-метеорит, мощна водородна бомба!
Дано пак да не говоря глупости!
В блога има доста по- турци и от султана!? Нямам предвид тебе
А критикарите ми, които нямат нищо публикувано, но знаят как и какво аз трябва да пиша!
Смешно и жалко!"

Това е коментарът на който Гочо, тук дава отговор в постинга си. Нека 5-6-те случайно попаднали четящи този постинг да преценят кой от двамата е неадекватен. Защото както се вижда, в този коментар никъде не се твърди, че като се повиши нивото на океаните с 60 метра, това ще потопи континентите, нито пък се твърди, че един кубик лед = на кубик вода.
Единственото което се вижда като сравним този коментар с отговора гочев е, че Гочо за пореден път показва неадекватността си, нещо което е отдавна известно на всички четящи го. Разбира се без муси-гуси81, рафчо-мафчо, ънгри и останалите му "реални фенове" създадени от Гочо.

Така че, муси-гуси81, чувствам се задължен да ти напомня, че като клонинг на Гочо си с точно същата отрицателна адекватност като оригинала.
цитирай
8. get - До 6. elcomandos - Спорът опира до ДВА ОСНОВНИ МОМЕНТА ?
17.03.2019 17:56
elcomandos написа:
Когато пишете постинг-коментар на коментар от друг потребител, не е ли редно да копирате и коментара на този потребител?
Защото така, вие просто сте хвърлили едно писание без начало и без край, читателят незапознат с коментара който критикувате, е като в мъгла. Гледам, че 9 души са харесали написаното от вас, може би са запознати със спора, на за мен като не знаещ темата по която спорите, постингът ви е меко казано странен.


А/ Какъв е смисъла във възгласа на Архимед - "Eu-reka"?
а) "Открих" <-или-> б) ще "МУ РЕКА"? ... КОЕТО ТОЙ ТИЧАЙКИ ГОЛ ПО УЛИЦИТЕ на Сиракуза е КРЕЩЯЛ - след като е открил Закона от хидродинамиката, носещ неговото име - И гласящ?

"На всяко тяло, което изцяло или частично е потопено в течност или газ, действа изтласкваща сила, равна на теглото на течността или газа, изместени от потопеното тяло."
Б/
Накратко казано, единият от спорещите СПЕКУЛИРА "доказвайки на тази база", че приливна вълна може да достигне до/и над 500 м. височина?
Показвайки ни филмче, с компютърна възстановка НА ПРИЛИВНА ВЪЛНА - възникнала в Аляска през 1958 г. в залива с име "Lituya bay" - където ОТКЪСНАЛАТА СЕ ЗЕМНА МАСА(с обем 55 млн. куб.м.) - предизвиква приливна вълна с височина 542(петстотин четиридесет и два метра) в практически по своя характер: ЗАТВОРЕН ВОДЕН БАСЕЙН(!) (с ОБЕМ - приблизително около 88 млн.куб.м.)?

- За това е спора :))) ... с едно продължение, вече от сферата на "научната фантастика" и "борбата за мир"?
ГЛАСЯЩ:
Могат ли руснаците с направляван и комплексе(н/и) ядрен(и) взрив(ове) - да ... ?
А/ ... предизвикат в ОТКРИТИЯ ОКЕАН ПОДОБНИ УСЛОВИЯ ЗА ВЪЗНИКВАНЕ НА ЦУНАМИ ...
Б/ И колко висока, ВЕРОЯТНО ЩЕ Е - ВЪЛНАТА, която ще удари крайбрежните райони на САЩ?
... все богоугодни дела и помисли - нали?

П.П.
Ето компютърна вазстановка с данни обеми/маси вода и земна маса предизвикали "цунамито" в залива на Аляска ... ?
https://www.youtube.com/watch?v=SCn480_TUgY

цитирай
9. cortana - :) :) :)))
17.03.2019 18:13
Като оставим настрана, че коментарът леко е променен в частта си за заливането от пислият го, вследствие на репликата на Жоро и това си личи по прекъсване нишката на логичността на изказването в тази част, стигаме до това, че коментиращият под номер 7 показва колко е на 'Вие' с математиката, след като не може да разбере репликата на Жоро по отношение на кубическите метри. :) :) :))
С две думи, както се казва: не сочи глупеца, той сам ще се посочи. :) :))))
цитирай
10. cortana - Гет от номер 8 :) :) :)
17.03.2019 18:16
Говореното от Вас е правилно, но 524 метра е реално число в случая. :)
Въпросът е, че то не е височината на вълната, но нека оставя Смарти утре да се пое.ава още с посредствеността на коментиралия под номер 7. :):):)))
цитирай
11. cortana - Коментиралата под номер 6 :)
17.03.2019 18:19
Ако четехте Смарти, тоест домакина на този блог, щяхте да сте научила доста неща в сверата на компютърните технологии и в случая тази реплика нямаше да я отправяте. :)
Да не говорим, че роботите на 'Гугъл' вече са кеширали и 'проблемът' е само Ваш. :)
цитирай
12. get - Говореното от Вас е правилно, но ...
17.03.2019 19:09
cortana написа:

Говореното от Вас е правилно, но 524 метра е реално число в случая. :)
Въпросът е, че то не е височината на вълната, но нека оставя Смарти утре да се пое.ава още с посредствеността на коментиралия под номер 7. :):):)))


- Вече съм забравил, математически изрази(формули) по раздел Динамика от Физика ... така че, не ме карайте да ви обяснявам - Що е туй Кинетика и обратното му Статика?

С допълнението - при Примера от "Lituya bay" - липсват, КОРЕКТНИТЕ за Хидродимамиката условия - по отношение Динамика във флуиди(?) - тоест предпоставки за/на формиране и развитие на Вълнови процеси в ОТВОРЕНА течна среда/басейн!
- Тук имаме елементарно действие на Закона на Архимед ... тоест, тук "Lituya bay" се касае за ЗАТВОРЕН ВОДЕН ОБЕМ(басейн) + ПОТОПЕНО ТЯЛО!
Защо и на какво основание - съм толкова многословен ли? Ами, роден и израснал съм до "много вода" с име Черно море :))) ... поради това и скритите ми заложби на "инджинер" :)) по хидродинамика !

цитирай
13. merlin68 - Като оставим настрана, че комен...
17.03.2019 19:21
cortana написа:
Като оставим настрана, че коментарът леко е променен в частта си за заливането от пислият го, вследствие на репликата на Жоро и това си личи по прекъсване нишката на логичността на изказването в тази част, стигаме до това, че коментиращият под номер 7 показва колко е на 'Вие' с математиката, след като не може да разбере репликата на Жоро по отношение на кубическите метри. :) :) :))
С две думи, както се казва: не сочи глупеца, той сам ще се посочи. :) :))))


Реална фенке гочова, както писах в горния си коментар, ти си надарена със същата отрицателна адекватност като оригинала ти.
Това се доказва и от този ти коментар - авторът на коментара, не го е редактирал преди Гочо да го коментира. Това ясно се вижда, защото аз съм цитирал въпросния коментар още предния ден преди Гочо да му отговори.
С подобен коментар, поставяш под съмнение единствената компетенция която аз признавам че имаш - разбираш до някаква (не мога да оценя до каква) степен от програмиране. Тоест, по предишни твои коментари съм останал с впечатлението, че можеш да установяваш промяната в коментарите. Е тук такава няма, но ти твърдиш обратното, значи не си много на Ти с програмирането, или просто лъжеш както е обичайно за теб. Но това не вълнува никой:)
цитирай
14. get - До 13. merlin68 - Ай умири се бре - че с тази русо-пристрастност, ще вземеш да псовясаш ?
17.03.2019 20:35
merlin68 написа:
cortana написа:
Като оставим настрана, че коментарът леко е променен в частта си за заливането от пислият го, вследствие на репликата на Жоро ...
С две думи, както се казва: не сочи глупеца, той сам ще се посочи. :) :))))


Реална фенке гочова, както писах в горния си коментар, ти си надарена със същата отрицателна адекватност като оригинала ти.
Това се доказва и от този ти коментар - авторът на коментара, не го е редактирал преди Гочо да го коментира. Това ясно се вижда, защото аз съм цитирал въпросния коментар още предния ден преди Гочо да му отговори.
...


- що лъжиш, като генерален секретар на КПСС бре морален Мърлячо?
Не почваш ли постинга си, ОТ ТОВА ПОРАДИ КОЕТО ЗАПОЧНА СПОРА ... За съветската военна и ракетно-ядрена мощ?
В конеткста на Стоименовата изказване-подигравка - Чети:
"Някои безмозъчни патки(бих допълнил и ПАТОЦИ), не само вярват на руската пропаганда, че детонацията на руското супер-дупер торпедо "Посейдон" причинявало вълна с височина 500 м.(!) но и се кефят на такива пропагандни шитни.
Баси първобитната простотия!"

- Ми простотия до шия си е за тези човекоомразци, които се КЕФЯТ НА ВОЙНИ И РАЗРУШЕНИЯ! А отделно са и глупаци - защото без да проверяват, вземат за чиста монета пропагандните внушения на така любимите им рашки-милитаристи ?

А истината е една и обратно-пропорционална на РУСКАТА ШИТНЯ - за предизвикване приливна вълна с височина от 500 м.!
Но говедата, си остават говеда и по скотски продължават да мучат - руските високо-хуманни и милитаристки бръщолевения - за такива ... да вземат да прочетат, стиховете писани от руснак, КАТО ЗА ТЯХ?

"Купи говно и поддержи Россию.
Купи говно, ведь ты же патриот.
Купи говно и поступи красиво.
Купи говно - толкни страну вперёд.

Купи говно и поддержи Россию,
Кури говно и езди на говне.
Носи говно, плевать, что некрасиво,
Дари говно детишкам и жене.

Купи говно - пойди на этот подвиг,
Оно - говно, зато своё оно.
Купи говно, страна тебя запомнит,
Не будь говном, скорей купи говно!
Глоти говно - вед ты же, настоящий русский патриот!"


цитирай
15. radostinalassa - Що не провериш ти, бе мърляч
17.03.2019 21:04
Много ще се кефя, ако си близко до радиоактивната вълна, не знам защо. Защото е руска?
Чети си стиховете сам, май си закърмен с тях.
цитирай
16. get - 15. radostinalassa - Тинче, Тинче дотолкоз си "умна" ... та "ядрената" вълнА от ... ?
17.03.2019 21:37
radostinalassa написа:
Що не провериш ти, бе мърляч
Много ще се кефя, ако си близко до радиоактивната вълна, не знам защо. Защото е руска?
Чети си стиховете сам, май си закърмен с тях.


... венерината вЪлна, едва ли можеш различи :))) !

Специален поздрав за "самая красивая ... и самая тупая"
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=F-k5yZwFeUk

Очень красивая, очень тупая…
О боже, скажи мне за, что я грехи искупаю?
Красотка тупая, тупица красивая
Без тебя жизнь невредна, но с тобой она — невыносимая.
цитирай
17. krumbelosvet - Баси, начи
17.03.2019 21:44
Некойси казал-писал нещоси.
И хоп - "не може да сме толкова посредствени". Да сме, СМЕ, С М Е.!!! Т.е. - сите българи сме посредствени. И веднага се намира друг заразен от тая епидемия, да ЕПИДЕМИЯ, Е П И Д Е М И Я. Отдавна изявения боледуващ от тая БОЛЕСТ morskipesni - "Булгаристанецът е не прост, ами видиотен!". Баси.
Нема никва нужда от коментар по същество. Един или няколко казали нещоси, и хоп - сите булгаристанци са идиоти.
Мисля си, че тая ЕПИДЕМИЯ наистина довежда болните до, как да кажа, ако не идиотизъм, то не съвсем нормално състояние.
цитирай
18. get - До 17. krumbelosvet - Крумчо, тук не става дума до епидемия или пандемия а до ... ?
17.03.2019 22:00
krumbelosvet написа:
Некойси казал-писал нещоси.
И хоп - "не може да сме толкова посредствени". Да сме, СМЕ, С М Е.!!! Т.е. - сите българи сме посредствени. И веднага се намира друг заразен от тая епидемия, да ЕПИДЕМИЯ, Е П И Д Е М И Я. Отдавна изявения боледуващ от тая БОЛЕСТ morskipesni - "Булгаристанецът е не прост, ами видиотен!". Баси.
Нема никва нужда от коментар по същество. Един или няколко казали нещоси, и хоп - сите булгаристанци са идиоти.
Мисля си, че тая ЕПИДЕМИЯ наистина довежда болните до, как да кажа, ако не идиотизъм, то не съвсем нормално състояние.


... епизоотия?

цитирай
19. анонимен - звезда, очаквам.с нетърпение.да ги тапиш още.както дотук.
17.03.2019 22:25
merlin68 написа:
ти твърдиш обратното, значи не си много на Ти с програмирането, или просто лъжеш както е обичайно за теб. Но това не вълнува никой:)

да.не вълнува.затова пост след пост по говореното от звездата.смях.смях.
цитирай
20. анонимен - смях.смях.
17.03.2019 22:28
merlin68 написа:
Но това не вълнува никой:)

не вълнува ли.само дето пост след пост по говореното от звездата.смях.много.много.
цитирай
21. getmans1 - . . . ГЕТ, тя дали знае защо Венери...
17.03.2019 22:32
... ГЕТ, тя дали знае защо Венерината вълна е винаги къдрава ... и по-твърда ... хахаха, защото аз знам, научно е доказано.


get написа:
radostinalassa написа:
Що не провериш ти, бе мърляч
Много ще се кефя, ако си близко до радиоактивната вълна, не знам защо. Защото е руска?
Чети си стиховете сам, май си закърмен с тях.


... венерината вЪлна, едва ли можеш различи :))) !

Специален поздрав за "самая красивая ... и самая тупая"
https://www.youtube/watch?time_continue=3&v=F-k5yZwFeUk

Очень красивая, очень тупая…
О боже, скажи мне за, что я грехи искупаю?
Красотка тупая, тупица красивая
Без тебя жизнь невредна, но с тобой она — невыносимая.

цитирай
22. getmans1 - Здравей СТАР, днес по някое време ти ...
17.03.2019 22:38
Здравей СТАР, днес по някое време ти хвърлих едно око на бързо но дойде майстора и чак сега разбирам ква буря в чаша е развихрил аверчето МЕРЛИН.... и понеже съм каталясал мисля, че коментара който оставих при него ще мине и тук;

„ 12. getmans1 - В края на краищата и така както ви...
22:13
В края на краищата и така както виждам на внушения го докарвате отлично.
Тази сутрин по диагонал погледнах какво е писал СТАР и мисля, че е прав да го напише защото ако става въпрос за внушения те са точно в твоя постинг МЕРЛИНЕ.

Тук; http://merlin68.blog.bg/zabavlenie/2019/03/15/kak-ne-funkcionira-naukata.1649548 внушенията които така авторитетно Леон прави действително се нуждаят от отговор но след твоя коментар 16 щеше да е пълна загуба на време.

Сега очаквам да кажеш, че нищо не ми се разбира и картинката ще е пълна.
цитирай
Редактирай | Изтрий „
цитирай
23. анонимен - http://merlin68.blog.bg/zabavlenie/2019/03/17/za-boga-synarodnici-ne-mojete-da-ste-tolkova-posredstveni-ko.1649763
17.03.2019 23:08
merlin68 написа:
Но това не вълнува никой:)

вярваме ти.как да вълнува.не вълнува.само дето пост след пост по говореното от звездата.смях.много.много смях.
цитирай
24. anngry - .
17.03.2019 23:26
merlin68 написа:
Разбира се без муси-гуси81, рафчо-мафчо, ънгри и останалите му "реални фенове" създадени от Гочо.

Понеже под "ънгри" се предполага, че съм визирана аз, с усмивка на уста заявявам, че няма нищо общо да бъда смятана за клонинг на Ж-Стар и дори това ме радва. :D
цитирай
25. anngry - И сега след това лирическо отклонение да поздравя Ж-Стар! :D
17.03.2019 23:27
Добър вечер, Стар! :D
В началото ми беше трудно да свикна на начина ти за поднасяне на информацията често, но мисля, че вече успявам. И за себе си казвам, че успее ли човек да се нагоди към този вид твой тертип на поднасяне, разбира какво искаш да кажеш и това, което остава "скрито" за несвикналите на тертипа ти, а така също и се научават обикновено нови неща.
Благодаря за което! :D
цитирай
26. anngry - И да се знае, че 19 плюс е от мен, медицинският клонинг на Ж-Стар! :D:D:D
17.03.2019 23:30
:D:D:D
цитирай
27. merlin68 - Разбира се без муси-гуси81, раф...
17.03.2019 23:35
anngry написа:
merlin68 написа:
Разбира се без муси-гуси81, рафчо-мафчо, ънгри и останалите му "реални фенове" създадени от Гочо.

Понеже под "ънгри" се предполага, че съм визирана аз, с усмивка на уста заявявам, че няма нищо общо да бъда смятана за клонинг на Ж-Стар и дори това ме радва. :D


Ти не само си клонинг на Гочо, ти си уникален клонинг - клонинг написал постинг за 3-ти март, в който прави реклама на стопанина си

" 1. anngry - С благодарности на Жоро-Стар за куп неща на които ме научи тук.
03.03 22:48
В случая как да центрирам клиповете в постингите. :D
БЛАГОДАРЯ ТИ, СТАР!
Ето блогън му: http://starforlife.blog
На това как да не ми реже линковете в коментарите също той ме научи и сащо БЛАГОДАРЯ! :D

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ НА ВСИЧКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ!"

Какво още има да се каже за теб? - нищо повече от обикновената гочова неадекватност.
цитирай
28. merlin68 - Здравей СТАР, днес по някое време ти ...
17.03.2019 23:37
getmans1 написа:
Здравей СТАР, днес по някое време ти хвърлих едно око на бързо но дойде майстора и чак сега разбирам ква буря в чаша е развихрил аверчето МЕРЛИН.... и понеже съм каталясал мисля, че коментара който оставих при него ще мине и тук;

„ 12. getmans1 - В края на краищата и така както ви...
22:13
В края на краищата и така както виждам на внушения го докарвате отлично.
Тази сутрин по диагонал погледнах какво е писал СТАР и мисля, че е прав да го напише защото ако става въпрос за внушения те са точно в твоя постинг МЕРЛИНЕ.

Тук; http://merlin68.blog/zabavlenie/2019/03/15/kak-ne-funkcionira-naukata.1649548 внушенията които така авторитетно Леон прави действително се нуждаят от отговор но след твоя коментар 16 щеше да е пълна загуба на време.

Сега очаквам да кажеш, че нищо не ми се разбира и картинката ще е пълна.
цитирай
Редактирай | Изтрий „


П.П.
Пак съм Гетьо, забравих да спомена, че ти изпрах чорапите
цитирай
29. anngry - :D
17.03.2019 23:43
merlin68 написа:
Ти не само си клонинг на Гочо, ти си уникален клонинг - клонинг написал постинг за 3-ти март, в който прави реклама на стопанина си

" 1. anngry - С благодарности на Жоро-Стар за куп неща на които ме научи тук.
03.03 22:48
В случая как да центрирам клиповете в постингите. :D
БЛАГОДАРЯ ТИ, СТАР!
Ето блогън му: http://starforlife
На това как да не ми реже линковете в коментарите също той ме научи и сащо БЛАГОДАРЯ! :D

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ НА ВСИЧКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ!"

Какво още има да се каже за теб? - нищо повече от обикновената гочова неадекватност.

Г-не, единственото, което мога да Ви насоча да прочете е първото изречение от предходния постинг на "моя създател"! :D:D:D
В него отлично се казва, че светът не функционира така банално, както някои смятаТЕ, но Вие продължавате да го смятате. :D
Ваше право естествено. :D Право, което никой не се стреми да Ви отнеме, а само се забавлява с упражняването му от Ваша страна. :D
цитирай
30. anngry - И да повторя, че се радвам да бъда определяна като профил на Ж-Стар! :D
17.03.2019 23:44
Дори го казах в прав текст. Аз съм медицинския профил на Ж-Стар.
Нещо като неговата Шамбала! :D:D:D
цитирай
31. anngry - А така също да адмирирам анонимния, уместно шегуващ се с Вас за това как никой не го интересува какво пише Стар. :D:D:D
17.03.2019 23:46
Само където Вие създавате постинг след постинг, за да се отъркате в него. :D:D:D
13.03 22:27 - Профил на руския хакер
http://merlin68.blog.bg/zabavlenie/2019/03/13/profil-na-ruskiia-haker.1649287
15.03 23:14 - Как (не) функционира науката
http://merlin68.blog.bg/zabavlenie/2019/03/15/kak-ne-funkcionira-naukata.1649548
18:26 - За Бога, сънародници, не можете да сте толкова посредствени колкото Гочо... даже и да се опитвате!
http://merlin68.blog.bg/zabavlenie/2019/03/17/za-boga-synarodnici-ne-mojete-da-ste-tolkova-posredstveni-ko.1649763
Вижда се лично Вас колко не Ви интересува какво говори Стар. :D
А в това да благодариш на един готин българин на национален български, а не руски празник, аз лично не виждам нищо лошо, дори напротив. :D




И като доказателство, че "съм" профил на Стар, прилагам постинг, който само той, незнаещият, може да направи. И неговите "клонинги" разбира се! :D:D
http://anngry.blog.bg/lichni-dnevnici/2019/03/17/az-quot-sym-quot-medicinskiiat-profil-na-j-star-d-d-d.1649785
цитирай
32. getmans1 - Здравей СТАР, днес по някое време ти ...
18.03.2019 09:30
merlin68 написа:
getmans1 написа:
Здравей СТАР, днес по някое време ти хвърлих едно око на бързо но дойде майстора и чак сега разбирам ква буря в чаша е развихрил аверчето МЕРЛИН.... и понеже съм каталясал мисля, че коментара който оставих при него ще мине и тук;

„ 12. getmans1 - В края на краищата и така както ви...
22:13
В края на краищата и така както виждам на внушения го докарвате отлично.
Тази сутрин по диагонал погледнах какво е писал СТАР и мисля, че е прав да го напише защото ако става въпрос за внушения те са точно в твоя постинг МЕРЛИНЕ.

Тук; http://merlin68/zabavlenie/2019/03/15/kak-ne-funkcionira-naukata.1649548 внушенията които така авторитетно Леон прави действително се нуждаят от отговор но след твоя коментар 16 щеше да е пълна загуба на време.

Сега очаквам да кажеш, че нищо не ми се разбира и картинката ще е пълна.
цитирай
Редактирай | Изтрий „


П.П.
Пак съм Гетьо, забравих да спомена, че ти изпрах чорапите



........ Добро утро СТАР, за чорапите вече разбра, че съм ги изпрал сега влиза бързо и да ти гласувам ... виж, там да ме отметнеш ... хахахаха.
цитирай
33. cortana - :)
18.03.2019 09:56
Добро утро! :)
Днес от ранни зори Жоро е ангажиран не само със собствени, бих могла дори да ги нарека НАШИ, защото нали съм самият ТОЙ :):):)))) строежи, а и с тези, които ще дадат достойно препитание на над 250 нови наши сънародници. И понеже тези неща са по-важни от това да се забавлява с някои тук, то аз, неговият най-най-най-секси и умничък :):):) клонинг :):):) ще се опитам максимално да отразя коментарите ви. Тоест, да направя реклама на Смарти :):):), нищо, че не е 3ти март или въобще не е празник. :):):)
цитирай
34. cortana - А ето ги и самите реплики, с прокарване на реклама разбира се. :):):):)))))
18.03.2019 10:11
:):)))))

Е, рекламата няма да я правя по Путински с анимация и така нататък, но..... :):))))
И като споменах 'Путинска реклама', да започна с един всеизвестен факт, разгледан в два аспекта:
1ви аспект: Да приемем, че Путинска Русия има не само интелектуалния потенциал да създава 'супер-дупер' както ги нарича Смарти, тоест аз :):):)))) оръжия, а и технологични и икономически предпоставки за това. В задачката се пита защо от десетилетия същия този потенциал, технологична и икономическа база, не е създал поне един 'супер-дупер' смартфон, перална машина, микровълнова печка, телевизор, маратонки дори!! :) Все неща, които не могат да се крият зад гриф 'секретно' и за тях да се носят мълви и говори 'сериозно' с недомлъвки понеже били военни тайни. :)
2ри аспект, като корелация на първия: Някои се опитват да прокарат мнението, че Смарти не е никакъв програмист и въобще умен човек. В задачката се пита как тогава същия този 'глупав охранител' винаги е бил на ниво и винаги е помагал на околните блогъри? Ограничавам се само до блога, защото нали все пак тук дискутираме и се виждаме кой колко струва, а и навън същите тези твърдящи не смеят носа да си покажат, за да премерят ум с тези, които се опитват да твърдят, че са по-глупави. Визирам както какиният Кофичко, така и Венци, така и Мерлин и така нататък. :):):)
Тоест, какво излиза? Излиза, че на Путински/руски недомлъвки за въпросните 'супер-дупер' военни технологии ние трябва да вярваме и приемаме за чиста монета, въпреки, че в нормалните сфери от живота виждаме друго..... Тоест, не виждаме абсолютно нищо руско..... А на фактите по отношение на 'глупавия охранител', помогнал както всеобщо тук на всички с един път си спомняте, че ги броих и се оказаха над 50 решения на един или друг проблем тук, а и персонално на доказано реални съблогъри като Ерато, Земела, Милейди, не за Юлчето говоря :) и така нататък, не трябва да се приема, че е израз на можене и интелект, 'м'? :):):))))
'М'? :):)))
'М'? :):))))
Интересна 'логика' при тези, с които Жоро се забавлява на макс, дори правейки се наистина на тъпичък понякога. :):):)

И сега, след като вече свърших с рекламата по отношение на...... ПОВЕЛИТЕЛЯ :)::):)))), да продължа с...... рекламата МУ!! :):):))))))

В 7ми коментар, merlin68 цитирайки да не коментирам кого, защото мисълта на Смарти НЕ Е била да се конфронтира или обиди цитирания, написа:

Ако разделим два километра на тридесет, ше се получат около 70 метра лед на цялата водна площ!
Когато НЕпосредствените хора срещнат при диагонализиране на даден коментар...... Защото е истина, че Смарти тук не чете коментарите внимателно, а ги диагонализира, но в това поне аз не виждам проблем...... Та, НЕпосредствените хора срещнат подобен изказ, то е естествено да го приемат за посредственост, защото не мисля, че е трудност да се напише малко по-коректно математически и по този начин не само да стане ясно на читателите, а и да има определена полезност. Едно от нещата според мен, които е добре да се случват в една платформа като блога и продължавайки рекламата :):):), като прилежен Смарти-клонинг :):):))))), определено твърдя, че при НЕГО :):):)) се случват и от НЕГО :):))) се научава.
Дотук съгласни ли сте? :)
И схващате ли защо в репликиращия си коментар, Жоро споменава кубическите метри вода и лед? Защото натам води мисълта на репликирания, изразена във формат 2D :):):))))), наместо 3D :):))))

Но да продължа да съпоставям коментара на съблогъра ни и репликата на Жоро, за да си направите сметка има ли основание Мерлин, на когото явно мисълта тече много по-мудно от на....., време е за нова реклама на Смарти :):):))), ..... от на бръснещия ум :):)))) на 'охранителя', свикнал рефлекторно да отдава значение на всеки дори дребен детайл и очакващ, отново рефлекторно, че отсрещният е интелигентен..... поне колкото него :):)))
Отново в 7ми коментар, merlin68 цитирайки да не коментирам кого, защото мисълта на Смарти НЕ Е била да се конфронтира или обиди цитирания, написа:
Да, но това няма да стане при тези условия бавно и полека, а ще е потоп,особено за първите Крайбрежията на всички континенти ще останат под вода!
Нямам представа при температура хиляди градуси, какво точно ще стане с водата-тя със сигурност ше се разложи на водород и кислород и с експлозия отново ще даде вода
Но това е частен случай-метеорит, мощна водородна бомба!
Потоп!!!
Следващият път когато Мерлин реши първосигнално да се израдва, че Жоро е глупав и не възприема правилно коментарите на хората, нека прочете внимателно същите коментари и ги осмисли, след като няма бръснещия ум :):)))) на този, когото се опитва да осмива.
ПОТОП е достатъчна глупост, Мерлин, за да напише Смарти, че съблогърът ни пише глупости. Ако същият е бил написал 'наводнение' или нещо от сорта, което се ограничава до размах на катаклизма, може би ти нямаше да се израдваш как видиш ли си по-умен от Жоро. Но ПОТОП..... Това мисля, че всеки ще се съгласи, че е глобален катаклизъм и ок, може наистина уточнението за крайбрежията да не е коригирано после както казах аз. И, ако е така, не е коригирано, аз се извинявам задочно тук на въпросния наш съблогър, към когото отлично зная, че Жоро таи приятелски чувства и дори той ще е един от 'независимите' блогъри, който ще потвърди или отрече дали аз съм реалност или Жорова фантазия :):)))) когато наминем с Жоро през Бургас да се позабавляваме с Рустамич. :):)
Но аз да продължа по коментара. :)
При удар на метеорит или особено комета с такава маса и скорост, че да доведе до подобна реакция спрямо ледовете на Земята..... Или водородна бомба, която трябва да се равнява по мощност сигурно на всички налични оръжия на планетата взети заедно..... Няма да се говори за покачване нивото на световния океан с въпросните 50, 60 метра, а за насищане на атмосферата за дълги години с вода в различните 'и агрегатни състояния, закриване светлината на слънцето и от там глобална зима и реално ледников период, а не ПОТОП и то само по крайбрежията, което повтарям НЕ Е ПОТОП, а наводнение и затова глупостта си е глупост.
Надявам се да следите мисълта ми, да осъзнавате за какво говоря и какво е имал предвид Жоро когато е написал, че съблогърът ни е писал пълни глупости, защото те са такива, глупости.
Тук е момента обаче да вметна, че понятието 'глупост' в съзнанието и изказа на определен вид хора не е със същия заряд като при друг и проумейте, че хора като Жоро в него не влагат обобщението, че отсрещният е глупав, а рефлекторно, тоест почти неосъзнато, правят опит да го катализират да проумее, че никога не е готинко да се говори прибързано и посредствено.
Уви, последните два постинга на репликирания в момента от мен Мерлин са именно това: прибързано и посредствено говорене, което не казва нищо друго, освен..... глупости!! :):)))))
цитирай
35. germantiger - ...
18.03.2019 10:35
ДРУГАРИТЕ МОСРСКИПЕСНИ, ЗАКС И ЕЛКОМА СЪМ ГИ ЕБАЛ НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ и са вдигнали ръце и полички пред мен на лс

другаря елком никога не ми върна отговор впрочем, той разбира се, е многопрофилник рустамов, мърлински примерно или друг, все тая

тия всички са 80% ДЕБИЛИ ЗАЧЕРВЕНИ РУСОЛЮБЦИ по ивето христовски :D
цитирай
36. germantiger - +
18.03.2019 10:40
по конкретиката - аз също се чудя как може да се пишат подобни глупости от руски българи за цунами и пр.

доколкото знам:

в средновековието в района на варна е имало вълни цунами ок. 3 м височина, ако добре помня по времето на един от всички юстиниани, кога точно на прима виста не се сещам

в книгата на рекордите на гинес на руски от 1990 г. или тия години която имам книжна имаше инфо за "цунами"/НЕСЛУЧАЙНО ГО ПИША В КАВИЧКИ в един норвежки фиорд в крайния север на норвегия, което подобие на цунами се получава след свлачище на огромна в "тонове" скална маса и е заснето от сателит в космоса като е изчислено приблизително на 800 м - "повдигане" на водни маси итн - не съм специалист, разбира се, НО ТОВА НЕ Е ЦУНАМИ В СМИСЪЛА НА ВЪЛНА приливна или друга
цитирай
37. cortana - И понеже всеки освен пенсионерите може би тук пише когато му се отвори прозорец от ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ :):):))))
18.03.2019 10:54
Та и аз да продължа репликата си. :)
Ще го направя отново само спрямо Мерлин по две причини.
1во, защото е забавно да го наблюдава човек колко посредствено реагира :):):)))
и 2ро, понеже някои негови опити за изопачаване на нещата или чисто лъготене преминава границанта на допустимото :):))))
Ето ви пример за друга такава негова изцепка. :):)))
.....
На това място прекъснах и прадължавам сега, в 11:30 часа. :)

В коментар 19 под постинга http://merlin68.blog.bg/zabavlenie/2019/03/17/za-boga-synarodnici-ne-mojete-da-ste-tolkova-posredstveni-ko.1649763 merlin68 написа:
Впрочем, Гочо, редовно преброява клонингите си - секси профила, медицинския профил, разбира се профила на домашния любимец - куртанка и останалите 10-15. Заедно с това брои и глупците в блога, всичките до един негови фенове 5-6 на брой, обобщени под името гетьовци.
Иначе как да си обясним, ако не като преброяване на глупаците, пуснатия от Гочо постинг без текст:
"Текстът на постинга предстои.
Засега изчаквам отговора на втория ми въпрос от 9-ти мой коментар ето тук"
Гледам, че текста предстои, обаче вече е събрал над 20 подписа на идиоти на празен лист. Ако това не е преброяване на блоговите идиоти и клонинги, то някой знае ли какво е?

Изваждам и цитирам повторно 'същественото': 'всичките до един негови фенове 5-6 на брой, обобщени под името гетьовци.'
И както Смарти казва 'сега'.....
Този блог, на Жоро имам предвид, е единственото място, където се практикува да се цетерат статистики.
Наскоро аз обобщих като отбрах и цитирах уникалните от такава статистика на редовните посетители и читатели на Смарти. Бройката беше около 40, ако не се лъжа и по-късно може да се върна назад, да открия къде, под кой постинг го правя и покажа.
Съжалявам, че за този постинг бяхме и двамата с Жоро много ангажирани и не цитирахме от вчера статистика, но и тази, която сега ще цитирам е достатъчна, за да се види дали Мерлин говори истини.
Ето я, в едно с другата, за гласувалите за блога като цяло.
Статистики към момента. :)


Последни 20 регистрирани посетителя
11:11 - germantiger
10:51 - cortana
10:39 - grainis
10:35 - germantiger
10:29 - germantiger
09:56 - krumbelosvet
09:49 - cortana
09:43 - sande
09:38 - laval
09:32 - laval
09:16 - getmans1
08:19 - krapetz
08:17 - rebu
06:22 - krumbelosvet
06:16 - barin
05:11 - andrei
03:05 - .....
01:44 - shtaparov
00:00 - anngry
17.03 23:50 - anngry

Последни 20 гласували:
10:53 - cortana
10:40 - germantiger
09:38 - laval
03:08 - .....
01:46 - shtaparov
17.03 23:32 - anngry
17.03 22:04 - .....
17.03 21:49 - alli
17.03 20:18 - .....
17.03 18:54 - zemela
17.03 18:42 - .....
17.03 17:02 - 4udovi6teto
17.03 16:23 - anco
17.03 15:56 - deathmetalverses
17.03 15:48 - shtaparov
17.03 14:02 - seasons76
17.03 10:14 - neizvestno
17.03 10:07 - laval
16.03 21:42 - seasons76
16.03 18:53 - deathmetalverses

Хайде сега Мерлин, който не е по 'Гочематиката' да сумира (в скоби:):)))) уникалните блогъри само от тези две статистики и след това дедуктивно ни сведе до знанието кои са клонинги на Жоро и кои поставя под знаменател 'обобщени под името гетьовци'.
deathmetalverses, laval, shtaparov, zemela, germantiger, barin, sande, krumbelosvet, germantiger - позволих си от тези две статистики да изведа само тези НИКове, за които еднозначно се знае, че са на реални хора и НЕ СЕ припознават от Мерлин като клонинги на Жоро. Бройката, повтарям, само от тези две статистики, които са крайно нереални за отчитане читателите на Жоро, е 9. Но те според Мерлин явно са 'Гетьовци'.
И както би казал Смарти, 'Е да де, но Гети е реална личност и аз с реално се убедих що за човек е, а разните Мерлинковци, Блековци, Кошави, Мошави и така нататък, са просто НИКове и то с лицемерие и пристрастия.' :)
цитирай
38. merlin68 - Гочо, под формата на домашния си ...
18.03.2019 12:29
Гочо, под формата на домашния си любичец - Кортана, най-доброжелателно искам да ти оърна внимание, че наред с обичайните за теб глупости, как си прочел нещо по диагонал, не си го осмислил, но си го обявил за тъпо, защото то всъщност е тъпо, ама ти в тъпо не влагаш оня смисъл, ами друг смисъл и така наричаш харата към които питаеш приятелски чувства, защото ще ходят с теб да биете други хора които са тъпи, ама не в онзи смисъл като първите.... и прочие простотии. Та освен тези обичайни за теб тъпни, в коментара си написал и една нова глупост относно последиците от удар на метеорит в ледовете на Антарктида, или в океана. Добронамерено ти давам възможност до довечера да си коригираш коментара, защото ми омръзна (за сега) да се ебавам с чудовищните дупки в общата ти култура, да не говорим за познанията ти които ти наричаш едва ли не - научни.
цитирай
39. germantiger - при вакуеро
18.03.2019 12:40
вие руснаците сте некадърници

в 9 от 10 слуая или дори в 99 от 100 запада е над вас като качество

ЗАЗКАТА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ МЕРЦЕДЕС

ЗА 1 танк "Тигър" са "горяли" над 10 Т 34

за 1 фритц в онази война са падали в бой спори се от 4 до 6 от "вашите"

когато в имало античен Рим е нямало "грам" русия, а рим отново е запад

когато е имало Данте и Шекспир е нямало руски еквивалент

днес маса народ бяга в "лошия" запад

рядко някой остава в русия, куба, севкорея или иран

руските лъжи са известни векове наред

вие имате свръх, над, под звукови къщи, летящи градове и подводни каруци

вие руснаците и ИВЕ БЪЛГАРИТЕ сте най-древни, динозаврите са българи а слънцето е руснак

преди вас е нямало даже небе, въздуха е руски и червен

...

КОГАТО ОБАЧЕ КАЧЕСТВЕНАТА ИСТИНА СЕ СБЛЪСКА С РУСКАТА ЛЪЖА

РЕЗУЛТАТА Е ЗА 1 ФРИТЦ ПО 4-6 ПАДНАЛИ ОТ ИЗТОК

и тогава с онзи ненавистен за вас запад, с негова помощ побеждавате и с мнего до вашето рамо

аз НЕ мразя русия

мразя нейната и вашата руска некадърност

мразя, когато 45 години наред имаше само вашата лъжа

сега в гадната демокрация вие можете да пишете вашето и да имате вашата руска бсп партия

по ваше руско време такива като мен бяха в лагери и нямахме думата

но по времето на дядо ми - такива като вас падаха поради своето неможене

НРБ УМРЯ, СССР Е ГРОБ

ай сълючу :D ;)

във вашето руско време убивахте другомислещите

вашето руско време имаше само едно мнение и само една гледна точка - руската

сега в лошото демократично уж време има и вашата гледна точка, дори да е на втори план

вие правите качество рядко

запада прави качество пъти повече - факт

вие лъжехте за петилетки, за чернобил, за това как всичко щеше да стане комунизъм на планетата

запада също винаги е лъгал, но винаги по-малко от вас и винаги е казвал истината дори с половин уста

за това вие сте по-голямата язва, по-голямото зло, по-нечитавото

истини !!!
цитирай
40. germantiger - приятен следобед и лека вечер
18.03.2019 13:48
ей как един не ме пита за толкова години - КАКВО РУСКО ХАРЕСВАМ - БИХ ИЗБРОИЛ МНОГО И КОНКРЕТНО
цитирай
41. анонимен - не знам кортни дали е самия звездьо ...
18.03.2019 15:06
не знам кортни дали е самия звездьо но разби в двата коментара.забавно е.и смешно.много.много.
цитирай
42. starforlife - Корти, мила,
18.03.2019 15:44
с коментарите си ти почти обезсмисли пускането на обещания от мен постинг.
Но ще го пусна, защото има още смЕх.
Утре да се надяваме, че ще намеря време.
цитирай
43. starforlife - Мърчо, цитирам коментарът ти и ще те репликирам след час да речем.
18.03.2019 15:48
merlin68 написа:
Гочо, под формата на домашния си любичец - Кортана, най-доброжелателно искам да ти оърна внимание, че наред с обичайните за теб глупости, как си прочел нещо по диагонал, не си го осмислил, но си го обявил за тъпо, защото то всъщност е тъпо, ама ти в тъпо не влагаш оня смисъл, ами друг смисъл и така наричаш харата към които питаеш приятелски чувства, защото ще ходят с теб да биете други хора които са тъпи, ама не в онзи смисъл като първите.... и прочие простотии. Та освен тези обичайни за теб тъпни, в коментара си написал и една нова глупост относно последиците от удар на метеорит в ледовете на Антарктида, или в океана. Добронамерено ти давам възможност до довечера да си коригираш коментара, защото ми омръзна (за сега) да се ебавам с чудовищните дупки в общата ти култура, да не говорим за познанията ти които ти наричаш едва ли не - научни.

А ще го направя така, за да е ясно, че репликата ми не е емоционален изблик, а абсолютна ебавка с теб и педерастията ти.
цитирай
44. get - 43. starforlife - В една притча е казано ?
19.03.2019 09:33
starforlife написа:
merlin68 написа:
Гочо, под формата на домашния си любичец - Кортана, най-доброжелателно искам да ти оърна внимание, че наред с обичайните за теб глупости, как си прочел нещо по диагонал, не си го осмислил, но си го обявил за тъпо, защото то всъщност е тъпо, ама ти в тъпо не влагаш оня смисъл, ами друг смисъл и така наричаш харата към които питаеш приятелски чувства, защото ще ходят с теб да биете други хора които са тъпи, ама не в онзи смисъл като първите.... и прочие простотии. Та освен тези обичайни за теб тъпни, в коментара си написал и една нова глупост относно последиците от удар на метеорит в ледовете на Антарктида, или в океана. Добронамерено ти давам възможност до довечера да си коригираш коментара, защото ми омръзна (за сега) да се ебавам с чудовищните дупки в общата ти култура, да не говорим за познанията ти които ти наричаш едва ли не - научни.

А ще го направя така, за да е ясно, че репликата ми не е емоционален изблик, а абсолютна ебавка с теб и педерастията ти.


По-добре човек да се срещне мечка, лишена от мечетата й - нежели с глупец в неговата глупост.
цитирай
45. starforlife - ~
19.03.2019 10:25
Добро утро, Читатели мои.
Вижда се колко съм без работа като разните изкукали пенсии тук и колко мога да бъда адекватно на линия.
А някои дори сметка ми държат за това, че видиш ли съм се бил покривал в блог.бг и то искайки от мен да ги помпя и когато не го направя - съм се бил покривал.
СмЕх!
(И това мисля, че го обсъдихме, пич, на ЛС. При все, че ти продължи да се държиш като ощипана мома и да приписваш твое поведение на мен, но няма да разкривам естествено нито кой си, нито какво точно ти правиш, а на мен преписваш.)

Та... След това лиричестко отклонение, да направя репликата си към Мърчо в 38-ми коментар. Припомням, че вчера го цитирах в 43-ти мой, за да е ясно, че съм го диагонализирал и се види, че отговаряйки му доста по-късно под форма и епитети, с които аз реша, то не е понеже съм емоционално дестабилизиран... Какъвто никога не съм бил... А просто така съм решил.
Дали имам правото ли? АБСОЛЮТНО ДА!
Дали е редно ли? АМИ КОЙТО ГО ОСПОРВА - НЕГОВ ПРОБЛЕМ!
Дали ми пука кой за какъв като възпитание и душевност ще ме приеме ли? ТО СИ ЛИЧИ ОТ ТОЗИ МИ ВИД ИЗКАЗИ КОЛКО МИ ПУКА!

ТА:

Абе дърт педал недоклатен... Що не вземе да си ебеш майката с твоите педерастки изпълнения бе, женчо смотан? На Мърчо говоря - някой да не се обърка.
Не съм длъжен, а то и поне безпристрастните хора тук разбират защо имам "правото" да залепя по-горните епитети на идиота му педалски, но все пак ще го направя спрямо коментара му. Говорим за въпросния коментар 38.

Първо: Ей, педал, Корти са я виждали и познават реално не само около 10 други съблогъри и тук не говорим за такива, които ти припознаваш като мои профили, а дори част от модераторския екип.
Да не говорим, че в блога й, който хей сега ще деактивирам, за да те издразня, фусто любопитна... Защото само една фуста започва да подпитва други на ЛС "кой е тоя Старфорлайф" когато последния го сръфа - визирам... знаеш отлично какво визирам - ЛС-тата ти с другия дърт педал, когото не закачам, а той ми се вре постоянно в краката с опити за обиди, недоклатеняка му с недоклатеняците... Та: В блога на Корти има поне 2 нейни снимки. В мои постинги също.
А теб? Теб кой те е виждал на живо или на снимка, за да имаш моралното право да се пънеш да определяш и налагаш кой е реален човек и кой фейк, м?
М?
М?

Второ: Аз хората мога да ги наричам както ми е на езика и това да не променя чувствата ми към тях. И това се случва точно, защото не съм лицемер като вас.
Изказал се е някой глупаво - не ми пречи да му кажа, че е така и е глупак, а не да се мазня като теб, подлого одрискана. В случая както се мазниш на Ваньо от Бургас, за когото продължавам да твърдя, че беше писал глупости, а не да се чувствам длъжен да му се извинявам.
Схващаш ли, пръдльо, м?
М?
М?

Трето: Къде и кога някой е казал, че ще ходя да бия Рустам бе, педалче недоносено? Къде и кога?
Въпросният се опита да се прави на мъж, че щял да ме рита и аз просто казах, че ще му дам тази възможност.
Да отидеш при някого, за да му покажеш, че е смешно да се прави на това, което не е...
Да му предложиш да речем да си премерите интелекта фейс ту фейс...
Да му спретнеш една канадска, той с двете ръце с/у теб с едната, че да си прави сметка дали да се пробва да рита...
Да се снимате дори един до друг, че после всички да съпоставят и видят дали някой е възпълен или друг е шкембест, че и лилипут...
Кой на кого врата ще извие като на пиле, ако реши и кой се мъжее, а е кинта и 20...
Това не означава, че ще бия някого.
Това просто означава, че има ли благоразумието да посегне - другият пък няма проблема да овършее с него (и евентуално учениците, зад които като путьо сам призна, че се е готвил да се крие при предходна такава негова изцепка) мястото, където го направи опита за "ритане".
Хей така, за да ме запомни.
Ееее... Как да не си педал бе, чикиджио изклецан?
Как да не си, когато педалски кривиш обстоятелства и въртиш нещата както на теб ти диктува лицемерната ти същност, м?
М?
М?

Четвърто: Не мисля, че Корти е написала нещо глупаво в коментара си, който ти с помощта на "руския" Гугъл, се опитваш да оборваш с неща, които като обща култура е ясно, че са ти много по-непонятни от на Корти (Която е с АйКю 136, ти с колко си, м? М? М?), а камо ли от на мен. Моето АйКю няма да цитирам, но е доста по-високо от това на Корти. Да ти дам ли телефона на Даниела Симидчиева, за да я попиташ, защото съм го правил с не един идиот-блогър като теб, м? М? М?
Аааа, те не знаеш коя е Даниелчето, но си по-умен от мен? С по-широка обща култура? Ами какво да кажа... Да се видим тогава, за да ти докажа АйКуКу-то си със сертификат, м?
М?
М?

Пето: Кой си ти бе, празни ташако, че да даваш на някого време да се коригира?
Ако иска някой да се коригира, ще го направи и без твоето идиотско благоволение бе, пръдльо.
Да не говорим, че не всички пишещи тук сме хора без работа като повечето от вас, идиот-комунягите - дърти сол-ташаци, които с помощта на западни технологии като хардуер и софтуер се правят на знаещи, при все, че са изсъхнали използвани капути вече, и плюят по същия този Запад, даващ им тази възможност да си надуват Егото, че да прочетем идиотия като тази, че видиш ли някой си капут ни давал време да се коригираме.

С две думи, както вече казах, що не ходиш да се шибаш някъде, а си седнал да си мериш увисналата дренка с чеповете бе, фифи?
цитирай
46. radostinalassa - А, Гетчо на колко е години, че още пише за порнографски вълни?
19.03.2019 17:48
Това е смешно, все едно бременна в 9 - я месец да си връзва обувките. Май ми липсва един конски коментар за зоб.
цитирай
47. get - 46. radostinalassa - Тинче, Тинче ПОРУСКИНЧЕ - отново ще го изрицитирам ... ?
21.03.2019 09:50
Очень красивая, очень тупая…
О боже, скажи мне за, что я грехи искупаю?
Красотка тупая, тупица красивая
Без тебя жизнь невредна, но с тобой она — невыносимая.

starforlife написа:
radostinalassa написа:

А, Гетчо на колко е години, че още пише за порнографски вълни?
Това е смешно, все едно бременна в 9 - я месец да си връзва обувките.
Твърдя, че белите хора от нашия вид са най - умните на Земята.
Аз писах, че "Посейдон" може да предизика цунами, с вълна 500 м.


"Някои безмозъчни патки(бих допълнил и ПАТОЦИ), не само вярват на руската пропаганда, че детонацията на руското супер-дупер торпедо "Посейдон" причинявало вълна с височина 500 м.(!) но и се кефят на такива пропагандни шитни.


А голямата бяла заарска-п(.)тица, е дотолкова безмозъчна, че ВЪЛНъТъ не само на скалпа а и на пубиса и е РУС(к)А :))))
цитирай
48. radostinalassa - Виждам, че Гейчо пак е овонял блога
21.03.2019 14:03
Нормално за педал. Много естрогени, бе Гетчо. Намери си вече мъж и го изследвай като цунами. Виж там каква вълна ще вдигнеш. Айде, отивай да пасеш коня си.
Много простотия има в тоя блог отгоре.
цитирай
49. get - 46. radostinalassa - Тинче, Тинче ПОРУСКИНЧЕ - отново ще го изрицитирам ... явно разбираш от ТРИ ПЪТИ ?
21.03.2019 16:05
Очень красивая, очень тупая…
О боже, скажи мне за, что я грехи искупаю?
Красотка тупая, тупица красивая
Без тебя жизнь невредна, но с тобой она — невыносимая.
radostinalassa написа:

Нормално за педал. Много естрогени, бе Гетчо. Намери си вече мъж и го изследвай като цунами. Виж там каква вълна ще вдигнеш. Айде, отивай да пасеш коня си.
Много простотия има в тоя блог отгоре.


През целият ми живот - най-вече съм се страхувал от глупците. Особено от женските!
Защото никога не си сигурен, че разговоряйки с тях, няма да те постигне злощастието, да се сринеш до нивото на "умствената им висота" :))) !
цитирай
50. radostinalassa - Гейчо, ти си на друго ниво
21.03.2019 16:13
Може пък да ти да си помак, не си ли мислил по въпроса. Много често ги споменаваш. Те са красиви наистина, но са и умни. Тези не умствени, а цинични висоти ти ги започна, но вече си забравил. Не се учудвам. Повече няма да пиша в този порнографски, педалски блог на Лайфчо. Много педали има тук. Отврат.
цитирай
51. get - 50. radostinalassa - Тинче, заарско угро-финче - явно компютърът ти не може да извърши ...
22.03.2019 10:21
radostinalassa написа:
Гейчо, ти си на друго ниво
Може пък да ти да си помак, не си ли мислил по въпроса. Много често ги споменаваш. Те са красиви наистина, но са и умни. Тези не умствени, а цинични висоти ти ги започна, но вече си забравил. Не се учудвам. Повече няма да пиша в този порнографски, педалски блог на Лайфчо. Много педали има тук. Отврат.


... елементарни действия?
Не ти говоря, за културно-етносна група хора "помаци" ... а за политико-понятийна социална група ТЕЗИ КОИТО СА СИ ВЪОБРАЗИЛИ ЧЕ СА РОДСТВЕНИ НА ПРАКТИКА ЧУЖДИ ИМ, КАТО ПРОИЗХОД НАРОДИ И ХОРА!

Руснаците-московити НЕ СА СЛАВЯНИ ... тъй като поне до 16-ти век, дедите им са говорили на няколко езика от СЕМЕЙСТВОТО НА ФИНО-УГЪРСКАТА ЕЗИКОВА ГРУПА! Факт!
Факт за който пише ПЪРВИЯТ ИСТОРИК НА МОСКОВЦИТЕ - Михаил Ломоносов ... след него още поне пет ... петият вече във времена на Социализма отново казва в "Историята" си:
"Великороссия построена на костях "инородцев!"

Факт, който вече в съвемеността историка Ксенофонт Сануков упоменава и коментира "славянството" на "велико-русите", по-рано назовавани "московити" - Цитат:
"М. Покровский писал:
"Великороссия построена на костях "инородцев!"
Обращаясь в глубины истории, Покровский и его ученики отмечали, что великорусская народность сформировалась в значительной мере за счет покорения и асимилация финно-угорских племен. Некоторых принимает, что етой финно-угорский компонент возходить за 80% как составляющая русского народа."
- край на цитата, който не е единствен по темата за "славянството", на "велико-русите", те и по-старите "московити" ... а още по-стара угрофинска, мордва, мурома и мещера?

А че са били поне три големи народностни и ФИНО-УГОРСКИ ГРУПИ ... го пише в поне ТРИ ПИСМЕННИ ИЗВОРА - последният от които е от 16-ти век!

- Ей поради това те наричам ПОМАКИНЧЕ и УГРО-ФИНЧЕ, поради пристрастността ти да се(ни) изкарваш родствени на ЧУЖД НАМ НАРОД?
Народ на който сме дали, писмо, език и Духовна култура - НО НЕРОДСТВЕН НАМ БЪЛГАРИТЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2602796
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930