Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 12:05 - ОЩЕ ЗА СВЕТА ЗАД КУЛИСИТЕ. ЧАСТ 2 ОТ РАЗГОВОР НА КАМЕЛОТ С ДЖЕЙК СИМПСЪН
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6830 Коментари: 6 Гласове:
17

Последна промяна: 07.06.2011 00:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Най-голямата тайна

 Джейк потвърди,че международната мрежа от дълбоки подземни бази,е постоянно действаща програма,започнала скоро след края на втората световна война,струваща трилиони.Въпросът тук е,че военните главнокомандващи,са научили от извънземни,за вероятността от огромна катастрофа,настъпваща в началото на 21 век.Тази информация е била известна на Айзенхауер и е много вероятно да е била известна още по времето на втората световна война.

Проблемът е огромни потенциални промени на Земята,които биха заплашили нашата цивилизация.Ситуацията е била подробно проучена и заключението е било,че масата не бива да знае.

Джейк описа заплахата метафорично,като вълна,която се е насочила към нас.Не е ясно дали тази “вълна“ идва от определено място от космоса,което нашата слънчева система пресича, или е резултат от преминаването в близост на огромно космическо тяло,или и на двете,дори повече необичайи и предстоящи космически събития.На въпроса ми,как се е разбрало това,Джейк отвърна,че свръхсветлинните кораби са отишли в близост за да разберат случващото се и са се върнали с тази информация.

Джейк подчерта,че не са известни последствията от тази ситуация,нито точно кога ще стане.Военните са подготвени за най-лошия вариант,нещо което те винаги правят.Читателите,запознати с работата ни,ще отбележат връзка с рапорта на норвежкия политик и информацията на Дан Буриш,доклад Timeline 1,variant 83 ( T1v83)

От особен интерес е противоречието с T1v83 информацията,в която Дан ни каза,че през втората половина на 2007г. най-строго засекретения времеви портал на разузнаването( липсва по-добър израз) е анализирал възможните алтернативни времеви графики на бъдещето и стига до заключение,че този вариант 83,най-вероятния, показва,че е предотвратена Timeline2 катастрофата и цивилизацията не е под заплаха,но следващите години ще доведат до големи проблеми.Сред тях са-ядрен обмен за продължителен период от глобален конфликт,в правителството което ще бъде ръководено от Хилъри Клинтън.

Тъй като ние разследвахме тази информация преди година,беше ясно,че този времеви вариант е нарушен и сме се плъзнали в друг такъв,неизследван. По думите на Дан “всички залози са изключени“ и когато представихме тази фраза на Джейк,той отвърна
Почти е вярно,не мога да отрека всичко.

 Информацията на Джейк е,че никога не е било напълно сигурно,че катастрофата е била отстранена. Той потвърди,че правителствата на много водещи нации продължават с изследванията си и подготовката.На Австралия и е било казано,че е “Ноевия ,световен,ковчег“ и е подготвена за това от много години.

Джейк потвърди,че лично е виждал много от засекретените карти,които показват драматични промени по бъдещите брегови ивици Той също потвърди за авансирана високоскоростна, покриваща система,която свързва много области,като Америка и Австралия под Тихия океан,което потвърди дългогодишните,но недоказани слухове  в НЛО общностите за това и бяха придобили полу-митичен статус до появяването на изумителните доклади на Джон Лиър и Уилиам Купър.

Джейк ни каза - ....ускорението ви натиска на едно място за много дълго време.

 Това се е случвало преди

Една от най-изумителните откъси от информацията,която ни разкри Джейк е,че в някои от местата, строителните инженери са се справяли с много стари съоръжения,били там в продължение на хиляди години,очевидно построени със същата отбранителна цел.Катастрофите са били циклични.

Базирано на наученото от разглобяването на тези стари съоръжения,изградени от предишни култури на земята,на някои места е взето решение,новите съоръжения да се поставят на по-голяма дълбочина (9000 метра)

Голямата тайна библиотека на Ватикана, и на други места, съдържа подробен отчет за унищожаването на предишни цивилизации.Митът за потопа е описан в  много други археологически изследвания и много различни култури по света.

 

Заплаха от стелт вируси

 Джейк ни каза,че катастрофата няма да се случи през 2012,а няколко години по-късно.Но датите не се знаят с точност. Когато му казахме за твърдението на Боб Диин ,за 2017 ( с предвид идването на Нибиру), Джейк каза,че е доста точно,според неговите познания.

По-близка е заплахата от съзнателно създавани вируси,които ще доведат до

....отвратителния ефект от спонтанни пускания на нови поколения опортюнистични бактерии,като некротизиращ Fasciitis и по-съвременни версии на златни стафилококи,които още повече ще намалят населението на света,след като първите световни катастрофи се случат.Това би довело до разбиване на световната инфраструктура.хаос,и ще направи популацията по-лесна за контрол.Джейк прогнозира,че е възможно в края на 2009 или началото на 2010 да има внезапни появи на огнища на изключително опасни вируси,независимо дали са предизвикани от човека или по друг начин.Той подчерта,че е възможно да се появи внезапно съобщение за пандемия,и някои страни бързо да минат под карантина,с големи последствия за международния транспорт.Заедно с тези огнища, има реална възможност от недостиг на храни. Още по-голяма вероятност от недостиг на качествени храни.

Това “недохранване“ ще отслаби имунната система на хората,което ще ги изложи на още по-голяма опасност от различни болести. Това ще изложи стотици милиони хора на опасност от преносители на болести през 2011 и нататък.

 

Технологичен досъп до други измерения

 И накрая Джейк ни каза за изследванията,отключили технически достъп до други измерения на съществувание.Оказва се, че  тези алтернативни състояния на реалността,

Могат много бързо и спонтанно да се появят тук на Земята и във всяка една друга част на вселената.При много особенни обстоятелства те могат да се манифистират и извън пределите на тази вселена.

Налице са значителни суми, с които се финансиират тези изследвания.Тези средства се управляват от всякакви възможни области на повечето страни в света,чрез невероятна гама от абстрактни средства и публични проекти за финансиране.

Географското положение на Земята( в 3 измерно) е от огромно значение в някои специални случеи. Джейк ни писа-

Специфичната ротация на Земята е също от значение,както отношението и към слънцето и другите планетарни тела от нашата слънчева система,особенно по-големите.

Има много локализирани реакции,наблюдавани тук,на земята в рамките на една година,във връзка с конкретното местоположение на други небесни тела,с изключение на нашето слънце,съдържащи се в и извън рамките на хелиосферата.

Нашата галактика,местоположението и,скорост и посока,в сравнение с няколко съседни галактики,също е много важно.Това дава възможност на технологиите за универсално пътуване и енергия за движение,пътуване или преместване в пространствата.

Джейк обясни,че тази информация е от съществено значение за следващата фаза от земния човек....ако и дали ще може да се освободи от тази част на съществуванието с универсални ограничения.

Джейк посочи,че във всеки аспект от историята на земята,човечеството е имало привърженици,противници и окончателни врагове.

Както земни,така и неземни.Нищо не се е променило през тези еони от време.Пиесата е в общи линии същата,със същите мотиви и пристрастия.

Както обесни Джейк,някои от тези мотиви властващия елит използва-че трябва да се счупи черупката,за да направиш омлет.Което оправдава стремежа рязко да се намали човешката популация под предлога че се спасява планетата първо и по-голямата и част от разнообразията.

Джейк завърши с-..допуска се,че още по-мощна група или сдружение,извън света ни, с което аз имам отношение..да протяга дискретна ръка за помощ...там където е възможно.

част 1 от разговора misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/06/06/oshte-za-sveta-zad-kulisite-chast-1-ot-razgovor-na-kamelot-s.760448







Гласувай:
17



1. kapucinonews - тази вълна е Бетелхелзе? Свръхн...
06.06.2011 22:21
тази вълна е Бетелхелзе? Свръхнова. Масоните говорят за синя звезда. Син лъч. Извънземните създали древен египет и изкуството на цивилизацията - са избягали от него район? Затова са знаели кога ще избухне и кога ще ни достигне.
цитирай
2. kapucinonews - тази вълна е Бетелхейзе? Свръхн...
06.06.2011 22:22
тази вълна е Бетелхейзе? Свръхнова. Масоните говорят за синя звезда. Син лъч. Извънземните създали древен египет и изкуството на цивилизацията - са избягали от него район? Затова са знаели кога ще избухне и кога ще ни достигне.
цитирай
3. misbis - твърде е възможно
06.06.2011 22:37
kapucinonews написа:
тази вълна е Бетелхелзе? Свръхнова. Масоните говорят за синя звезда. Син лъч. Извънземните създали древен египет и изкуството на цивилизацията - са избягали от него район? Затова са знаели кога ще избухне и кога ще ни достигне.

цитирай
4. razkazvachka - Абсолютно си права - с изнесения материал -
07.06.2011 13:32
има места по света, където, като попаднеш, разбираш, че цялата наука от сегашната човешка култура, всъщност, се стреми да избегне катастрофата от началото на 21 век - но разбирането е различно по отношение на времето защото всъщност катастрофата не е единично събитие а поредица от трудни моменти за човечеството - иначе, ние имаме склонност да търсим ключови години и знамения, които са просто привлекателни за въображението ни, но не са истинските ключове...
цитирай
5. misbis - да,оказва се доста комплексно. а, фиксирани дати са в много отношения дело на манипулации с някаква друга цел
07.06.2011 14:26
razkazvachka написа:
има места по света, където, като попаднеш, разбираш, че цялата наука от сегашната човешка култура, всъщност, се стреми да избегне катастрофата от началото на 21 век - но разбирането е различно по отношение на времето защото всъщност катастрофата не е единично събитие а поредица от трудни моменти за човечеството - иначе, ние имаме склонност да търсим ключови години и знамения, които са просто привлекателни за въображението ни, но не са истинските ключове...

цитирай
6. анонимен - булшит...
02.10.2012 19:38
Не може да се вярва на всичко, което тече из мрежата. Дан Буриш е доказан патологичен лъжец. Докато гледаш интервютата му винаги има нещо странно в поведението му. Тук има още инфо:

http://www.alienscientist.com/forum/showthread.php?93-Dan-burish-%96-fraud-%96-liar-%96-hoaxer-stolen-valor
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4550602
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930