Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 09:30 - ОЩЕ ЗА СВЕТА ЗАД КУЛИСИТЕ. ЧАСТ 1 ОТ РАЗГОВОР НА КАМЕЛОТ С ДЖЕЙК СИМПСЪН
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7976 Коментари: 4 Гласове:
15

Последна промяна: 06.06.2011 09:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Първа част от разговора между Бил Райан и Кери Касиди от проект Камелот с Джейк Симпсон-псевдоним. Камелот извърши обемна работа през годините 2006-2009,когато интервюира хора,работили в тайни и засекретени програми,и решени да говорят в някакви рамки,за това,което се случва зад кулисите. Камелот се опитаха да сглобят големия пъзел с голямата картина,направиха няколко конференции в Европа,докато след интервюто с норвежкия политик и масон Лео Загами,тайните служби и Ватикана заплашиха Бил и Кери и те бяха принудени да намалят темпото и ограничат писмените доказателства и прилагане на документи по тези въпроси.Това което мен лично ми привлече вниманието,е твърдението,че военните тазполагат с технологии,които директно влизат в т.н. акашови записки,и потвърждава мнението,че те всячески се опитват да променят времето. С цел да повлияят на ставащите исторически промени с човечеството.

Развити способности

Джейк Симпсон(псевдоним) беше специалист в областта (термина,който той предпочита),работещ за нация в приятелски отношения със САЩ.Ранното му обучение,което все още практикува, включва усъвършенстване на способностите му да поема писмена информация.Невероятно,но той чете със скорост между 80000 и 100 000 думи в минута.При завършване на обучението,той получава копие от “Фермата за животни“ на Джордж Оруел и е имал 3 минути да я прочете,преди да се тества за всеки детайл. Успял е 90%. Достатъчно е било за да премине теста,но един друг студент е успял 100%.

Джейк е изключително психически интуитивен и до днес.Той е в състояние да усеща,кога системата за събиране на информация ИИ( изкуствен интелект) е фокусирана в неговата посока и можеше периодично да прецени момента,подходящ за да ни каже дадена информация. Ние го констатирахме това постоянно. Докато на нас ни изглеждаше еднакво,Джейк ни казваше кога е безопасно за нас да говорим, и кога не е. Отне ни известно време докато схванем за какво става въпрос.

Тази информация не съм я срещал никъде в литературата,по интернет,или ни бе съобщавана от досегашните ни свидетели. Но аз (Бил) имах изживяване,което ми показа,че това нещо е всъщност много реално.

 

Връзката с проект Камелот

 Джейк ни писа като за начало-

Работил съм много години в абстрактни области на националната сигурност,от страна на различни заинтересовани страни.Впечатлиха ме много някои от коментариите на интевюираните. Продължавайте с тази забележителна работа.

Джейк се свърза с Камелот,след като негов приятел му е обърнал внимание на нашата работа. Първоначално не е бил убеден,че сме “истински“.Чрез връзките си е имал възможност да провери изоснови досиетата ни,и е разбрал,че сме “минали проверката“

Той ни каза,че знае всичко за нас,но няма от какво да се притесняваме.Всеки,който преди е опитвал да направи нещо такова,като каквото ние сега правим е бивал убиван.

Каза ни,че е изгледал всичките ни видеота,изрази възхищение за това,което сме направили и куража ни. Той ни увери,че някои от нашите съобщения са много близо до истината и имаме неговите уважения.

Каза ни,че много от парчетата на “пъзела“ са сглобени правилно,и освен това,нашата работа е почтенна и не се опитваме да нарушим законите на националната сигурност.Каза ни,че много от “белите шапки“ ни харесват,те ни наблюдават отблизо,въпреки че сме в много списъци за наблюдение.

Джейк ни помогна да разберем,че ако разпространяваме информация в общ вид,без да се опитваме да я доказваме с документи, ще сме в безопастност.Той подчерта,че е много важно да не стигаме до детайли по определени въпроси и да бъдем предпазливи при получаването на окончателна документация.

 

Засекретена технология и тайна космическа програма

 Джейк подчерта,че сегашното състояние на засекретената технология е около 10 000 години напред от технологията за масова употреба.И продължава да се развива от публичния сектор с темпо 1000 години за една календарна.

Това ни привлече вниманието.

Джейк даже и не трепна,когато му споменахме за пътуване във времето,базите на Марс,или напредналата флотилия от летателни апарати,за които Хенри Дикън ни е разказвал,че е работил.Джейк ни каза,че някои от развитите апарати могат да пътуват от геостационарна орбита (22 300 мили) до (“върха на дървото“ –непознат термин) за 5 секунди. Изчислихме,че става въпрос за скорост от 16 милиона мили за час. Джейк ни каза,че апарата не се движи в космоса както го разбираме,и ние никога не можем да го видим,освен ако това не е целта. Някои от апаратите са по-големи отвътре,отколкото отвън.

Питахме дали са пътували до външните части на слънчевата система.Да. Отвъд слънчевата система? Да. Дали някои от тях развиват скорост по-бърза от светлината? Да. Много големи ли са? Да.  По това време отговорите на Джейк вече не можеха да ни изненадат. За значението на апарати с надсветлинна скорост ще се спрем в следващ разговор.

Човешката раса е имала контакт с извънземни още преди втората световна.Джейк каза,че сърдечния удар на Айзенхауер през 1955,поне отчасти е бил предизвикан от информацията,която е получил при срещата си с извънземни,аранжирана от висши военни служители.

Общо казано, извънземните посетители са от различни раси,системи и времена, и човешката ДНК е съвместима със стотици различни раси. Всички тези раси, в много отношения могат да се нарекат хуманоидни или подобни на хуманоиди.

 

ИИ (изкуствен интелект) наблюдение и достъп до данни

 ИИ системата за наблюдение,Джейк ни каза е буквално неземна.Работи през измеренията.базирана на изключително усъвършенстван модел на квантово изчисление,който е наша разработка,базирана на извънземна технология.

Тази система е толкова напреднала,че самите извънземни не са доволни,че я имаме.

Системата не само дава достъп до това какво човек казва или дори мисли,ако е поставен под лично наблюдение,но може да се прехвърля през времето и да вземе информация за мислите или думите на дадена историческа личност.

Джейк може да улавя работата на това устройство,ако въобще можем да го наречем устройство,и да изчаква “прозорец“,за да ни съобщи нещо важно.Ние това не го разбрахме съвсем,докато Бил не преживя следното.

 Последната вечер, ние седяхме навън,след барбекюто беше около 2 часа сутринта,и Джейк реши да ми разкаже неща,които преди не е казал,относно наблюдение или надзор. Докато започне да говори,той забеляза проблем,насилваше се да говори,като че ли през някаква пречка. По същото време внезапно ми се приспа и едва държах очите си отворени. И двамата забелязахме какво се случва и си го споделихме.Джейк се насилваше да говори,аз се насилвах да слушам като през упойка. Това продължи около половин час или повече.Нашата комуникация бе насилствено спряна, в реално време, за да не комуникираме ефективно,като директно последствие на нашите намерения.

Това е важно да се разбере,че случката нямаше връзка със скрити микрофони,или друга електромагнетика,насочени лъчи или друго от сорта.Моето усещане за случилото се беше вид отрицателна електроника,(която също така работи през измеренията,но с положителна модалност върху здравето)

В крайна сметка приключихме този разговор доста уморени.На следващата сутрин аз просто не можех да си спомня какво Джейк ми каза и още не си спомням.Когато го срещнах отново и му споделих,че не помня,а само съм отчел странните ефекти по време на разговора,той намръщено каза- може би така е по-добре.
www.projectcamelot.org/jake_simpson.html

следва продължение





Гласувай:
15



1. nestinar - Бира с уийски...
06.06.2011 20:17
“Последната вечер, ние седяхме навън,след барбекюто беше около 2 часа сутринта,и Джейк реши да ми разкаже неща,които преди не е казал,относно наблюдение или надзор. Докато започне да говори,той забеляза проблем,насилваше се да говори,като че ли през някаква пречка. По същото време внезапно ми се приспа и едва държах очите си отворени. И двамата забелязахме какво се случва и си го споделихме.Джейк се насилваше да говори,аз се насилвах да слушам като през упойка. Това продължи около половин час или повече.Нашата комуникация бе насилствено спряна, в реално време, за да не комуникираме ефективно,като директно последствие на нашите намерения“.

Бира с уийски няколко пъти и последствията са ясни!:)
цитирай
2. svoboda64 - Последно описаният епизод е нещо, което ми се е случвало и на мен :)
06.06.2011 21:54
Не в точно този вариант, но... много подобно. Искаш да споделиш нещо, но... чувстваш "стена", понякога се получава и като... отваряш си устата да кажеш нещо и като че ли... изведнъж го забравяш :) и казваш нещо съвсем друго, едновременно близо и далеч от първоначалното ти намерение :) После се чувстваш като "глупак" и ти е съвсем ясно, че не произтича от "теб" и способностите ти за съждание. Още повече, че се случва не когато си под въздействието на наркотични вещества, включително алкохол :)
цитирай
3. misbis - познато явление е при мнозина,особенно тези с пробудено съзнание
06.06.2011 22:13
....но факт е,че някой,някъде дърпа конците и за добро и за лошо...а куклите се мислят за центъра на вселената....не знам да се смея ли,да плача ли

svoboda64 написа:
Не в точно този вариант, но... много подобно. Искаш да споделиш нещо, но... чувстваш "стена", понякога се получава и като... отваряш си устата да кажеш нещо и като че ли... изведнъж го забравяш :) и казваш нещо съвсем друго, едновременно близо и далеч от първоначалното ти намерение :) После се чувстваш като "глупак" и ти е съвсем ясно, че не произтича от "теб" и способностите ти за съждание. Още повече, че се случва не когато си под въздействието на наркотични вещества, включително алкохол :)

цитирай
4. misbis - дълга е,наистина...и аз ти желая успех и попътен вятър ..навътре-)))
07.06.2011 11:42
nikstan написа:
То е волево упражнение и иска постояннство , нещо като да се учиш да караш колело става бавно и трудно(щото преодоляваш доста страхове) но като се научиш постоянна се усъваршенстваш. Тогава може да разбереш смисълът как " от вътре е по-голамо отколкото отвън" Това е дейност на друго сетиво. сега боравим с 5 сетива и така си изграждаме моментните представи . а като включим и другите (още не проявени сетива) и нещата стават други. Темата е дълга.Успех на всички.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542486
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031