Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2010 09:27 - А АКО РЕАЛНОСТТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ Е ТАКАВА....
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12613 Коментари: 24 Гласове:
15

Последна промяна: 08.09.2010 14:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Малко история на тема сами ли сме не във Вселената,а сами ли сме изобщо на земята

Връзката на Гиза-групата с Нациска Германия

За първи път,Сивите (синтетична извънземна група-Зета Ретикули) са осъществили контакт със земно правителство през 1931г.Това е станало в Германия.Германците са отклонили поканата на Сивите,защото вече са били във връзка с Гиза-групата.Тази група е от представители на ренегати от хуманиодни извънземни,имащи база под платото Гиза в Египет.По онова време те са били доминираща група от общността на Плеядянците.Част от тази група са били Ащар,Камагол,Йехова.
Те са имали своя цел по онова време и са "играли на Богове"с хората.Хората са ги възприемали като Богове,заради технологиите им.Германците са започнали направата на ракети и космическа програма още през 1930,благодарение на връзката си с тази група.Технологиите са били използвани за създаване на оръжиятай като германците са се страхували от извънземна инвазия.Те са получили различни технологии, между които уреди движещи се със цвободна енергия и антигравитационна технология.

ТРИСТРАННАТА НАМЕСА- АМЕРИКА,СССР,БРИТАНИЯ
Американците първи отварят вратата на Сивите.През 1934г Сивите се представят на управата на САШ. Но истинският контакт започва след Роузвел катастрофата.
Тогава Америка,Съветския съюз и Британия,управата на най-високо ниво, се съюзява в т.н. Кръвни-братя.
Тези правителства не са знаели по онова време за връзката на  Германците Гиза-групата.
Инцидентът в Роузвел е допринесъл за спешно създаване на програма за защита на Земята.Върхушката на Америка и Съветския Съюз създават т.н. Черно правителство.(в сянка)Истинската космическа  програма се развивала под земята.Първоначално се е финасирала от Римския Клуб.
Сивите са помогнали на това Черно правителство да построи някои от първите съоръжения на Луната.
НСА-националната агенция по сигурност се създава през 1950 след като Американското правителство многократно засича корабите на Сивите и стрелят по тях.Сивите разбират,че за да си осъществят генетичната програма,която ще спаси расата им, им трябва договор с управляващите земни.На Сивите им е трябвало генетичен материал от хората, а на замните военни-технологиите им.
Така през 1954г американското правителство сключва договор със Сивите.Договорните взаимоотношения включват получаване на технологии на принципа на анти-гравитация,метали,технологии за управление на околната среда,свободна енергия,медицинска технология.От своя страна Сивите получават право да работят с човешкото съзнание и емоции и да пребивават на Земята.Тъй като тяхната раса е застрашена от изчезване,те отчаяно се мъчат да копират,да вземат назаем човешкия дух,който е безсмъртен.(Сивите особенно силно са заинтересувани от високо еволюиралите души,дошли в тела на земята в тези напрегнати времена.През 1995 броят на тези високоеволюирали души е бил 72.000,като се е очаквало през следващите 3 години да дойдат още 72.000.Те идват в човешки тела,за да работят "отвътре" и помагат на човечеството да балансира създадената негативност.)
Срещата се е състояла във Въздушната база Холломан.
Някои от документите и разменените материали могат да се намерят днес в секцията на НСА,наречена Blue Moon,разположена в подземната част на въздушната база Киркланд в New Мексико.Все още, там се извършва производството на съоръжения със свободна енергия за космически изследвания.
Голяма част от тази извънземна технология е била изпратена чрез подземни тунели до огромната подземна лаборатория до Лос Аламос.
НСА са извън законодателството на Америка.
Частните корпорации,които поддържат различни извънземни групи и правителството в сянка са
Standard Oil,Lockheed, Northrop, McDonald-Douglas, AT&T, IT&T, the A.Matthews Construction company, the Robbins Company,the Utah Mining Company.
Голяма част от парите си НСА получава от частните компании за да строи извънземна технология и да задържа човечеството под контрол.
Дори ЦРУ не знае всичко за Ултра и Blue Moon секциите на НСА.
Познатата на много Мажестик група,MJ12,която е сменяла името си не еднокрарно, е на дъното на тази ерархия,занимаваща се с извънземна технология.
MJ12 обикновенно са осъществявали срещите си в т.н. Country Club,в планината Виргиния.От там са прехвърляни в подземен град наречен Равенрок,на юг от Пеннсълвания.Coutry club е собственност на фондацията Рокефелер.

ПОДЗЕМНИТЕ БАЗИ И ТУНЕЛИ
Огромна тунелна система свързва многобройните подземни бази по цялата земя.Някои от тях са били строени от извънземни групи преди милиони години.Ето някои от тях
Австралия-Пине Гап
Китай-Хиинг,Монголия,контролирана от Америка и Русия
Русия-още през 1958г,тайната обща космическа програма на Америка-Британия-Русия е използвала Руската земя за изстрелването на технологии към Луната.Тази технология е нямала нищо общо с тези огромни ракети,които официално публиката вижда да се изстрелват в космоса.Базата е до Серов.
Други бази-  до Карага и Сакауеен, и супер секретна в Урал,на север от Серов.
Иран-в пустинята,в средата на Иран.Има тунелна система,свързваща я с Червено море и Индийския океан.
Алжир-планината Тахот
Африка-Судан-Няла Range.Заир-на запад от Кинду,Боцвана-Камахаки,Египет-до границата с Либия,на запад от Кайро под Гиза.
Швейцария-под планината Mount Бланц
Норвегия-на изток от Нарвик
Швеция-под частния остров Готтланд
Южна Америка-под Андите
Чили-на север от Цалама
Бразил-до Мото Брава Цуйнва
Америка-Алабама,Мисоури,Минесота,Тексас,Ну Мексико,Аризона,Юта
Калифорния-Twenty-Нине Палмс,Death Valley,Бишоп
Вашингтон-Невада,Гроом Лаке,Сунспот
Canada-Алберта,Calgary
British Колумбия-North Бей,Ортарио
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И в днешно време продължава извънземното вмешателство на заинтересовани извънземни.Сивите контролират мозъчните вълни на имплантираните хора.Генерации през последните 100г са били имплантирани.Клониране на човешки същества се извършва както от тях,така и от НСА.
През 1950г Сивите са искали да подпишат договор и с Русия,но руснаците са отклонили това искане.Руснаците са предупредили John Kennedy за намесата на Сивите,по време на Кубинската криза.
Kennedy се е допитал 3 пъти до ЦРУ,дали това е вярно,и те 3 пъти са го лъгали.Kennedy е искал тези технологии да станат всеобща употреба и за полза на хората.Така,правителството в сянка е видяло заплаха в Кенеди и го е елиминирало.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Правителството в сянка, заинтересовани от контрола над човешката маса са използвали и използват супер технологии и други приоми за да поддържа масата робския си манталитет.
Моля за извинение,ако с моите думи причиня силни чувства и вълнение сред много вярващи.Не искам да нараня никого.Ако това,което четеш ти идва в много на твоето възприемане за света,просто го остави.
Религиите по земята,различните вярвания са умишлено създадени и насадени,за да се държи човечеството настрана от осъзнаването на свободната си воля,избора, и духовната си мощ.
В хората от векове е създаден умствен модел на подчинение пред авторитети,надежда за Спасител,робско търпение.
Сивите ,за да избегнат създаване на карма за себе си,от това вмешателство,те създават механизъм, с който ние хората сами си създаваме карма.Изкуствено създаден модел,тъй като хората имат силата със своите мисли и чувства да създават реалност.И така,благодарение на нашите си вярвания,каквито и да са те,ние създаваме една реалност,която обаче няма нищо общо с реалността от замисъла на творението.Тя е изкуственно създадена и ние,в резултат на контрола над съзнанието ни, съзнателно я поддържаме.
Ние,хората, наистина сме богове,можем да създаваме реалности,но сме водени в погрешна посока.
Човечеството с радост отдава своята духовна мощ на "Спасители","Месии",защото така е внушено на съзнанието ни.
Малко са хората,които могат да приемат факта,че те сами са отговорни за собствената си еволюция,че те държат в ръцете си своето освобождение и развитие.
За да се постави човечеството съвсем на колене и приеме всяка форма на "спасение", отдавна се работи по манипулацията за "Второто пришествие".Планирано е да стане малко след тоталния колапс на икономическата система.
Приготвен е клонинг,за който ще бъде "доказано",че е "Спасителя",технологии,чрез които хората да чуват гласа на "спасителя" в главите си,и други Холивудски ефекти,които във вид на холограми се прожектирват в небето.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Положително настроените към човечеството извънземни, отдавна са предложили своята помощ на земните правителства срещу Сивите и другите колонизатори.Но условието,да се унищожи ядреното оръжие,земните правителства не приемат.Правителството в сянка отчаяно търси начин да се оттърве от Сивите.Но вместо предложената помощ,те изпращат сигнал за помощ,използвайки програмата ЦЕТИ.
И кой мислите откликва на сигнала-рептилите от Алфа Драконис,враговете,както на Сивите,така и на хората...
С две думи,положението съвсем се обърква.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ОЧАКВАНИ ПРОМЕНИ

В момента,много от човешките същества чувстват огромни промени със себе си,съзнанието се отваря,разбирането нараства.Предстои още много работа, тъй като промените засягат цялата Галактика.
Очаква се до октомври 2013 всички съзнания,които са били в 3 измерна форма,да преминат в 4та. Някои от хората ще преминат в 5то.
Някои няма да се напаснат на промените и ще получат възможност на друго място да минат по еволюционния си път.
Престои ни да открием истинската сила и любов на творението.

Не искам да се впускам в повече подробности за евентуални промени, зашото живеем в изключително динамични времена и плана и на едните ,и на другите се променя според обстоятелствата. Само на тези,разбрали и осъзнали ставащото, и следващи активно случващото се,могат да се ориентират и реагират на новите предизвикателства.
Както казах в началото-не искам да налагам на никого да приема написаното,не искам да обиждам никого,който чувства конфликт със собствените си вярвания и моето писание.
И аз съм само един търсещ.

NB. неточностите в превода се далжи на технически неиѕправности.Беѕ кирилица сам в момента, това е максимума на конвентора










Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. liliyanaandreeva - Не е такава истината за живота ни...
08.09.2010 09:40
Просто СЕ СЕ СЕ РЕ-тата ги смениха със СЕ РЕ СЕ-та ( не само руско-съветски, но евро-атлантическо-съветски ).
И така материалистическият комунизъм (не само съветския ) бе заменен с виртуален - нереален
цитирай
2. misbis - ѕа това ми е жал ѕа хората,които о6те не могат да видиат истинскиа си враг(ниамам циалата кирилица)
08.09.2010 10:17
а насочват агресиата си сре6ту комунисти,или други политически сили...
политиката е ѕа простолудието..истинските играчи и манипулатори играиат ѕаедно ѕверската си анти-хуманна игра
цитирай
3. анонимен - кандидати за лудницата
08.09.2010 12:21
Как може да се отделя толкова време и енергия за такива фантасмагории?
Но народът го е казал - луд умора нема!
Вместо да пишеш фантастики по-добре вземи мотиката и отивай да си прекопаш доматите, че идва време за зимнина!
цитирай
4. анонимен - Дали ще имаш смелост да ми покажеш ...
08.09.2010 12:23
Дали ще имаш смелост да ми покажеш коментара? Докажи, че не си душевно болен, покажи го!
цитирай
5. анонимен - Психиатрия, за вас!
08.09.2010 12:28
Психиатрия, за вас!
цитирай
6. misbis - даје и трите ти коментара одобрих,доволен ли си,че не сум душевно болна?
08.09.2010 12:42
анонимен написа:
Дали ще имаш смелост да ми покажеш коментара? Докажи, че не си душевно болен, покажи го!

цитирай
7. misbis - до анонимен
08.09.2010 12:46
реакциата на бурна сапротива е нормално иавление на непробуденото саѕнание.
ѕа това писах в постинга,че теѕи,които иѕпитват дискомфорт,по-добре да не го четат
(ниамам пална кирилица на компа)
цитирай
8. анонимен - :)
08.09.2010 13:42
Може и да е фантастика, но пък поне е интересно, от друга страна всичко което човек може да си представи има вероятност (макар и не голяма :P ) да бъде реално. Искам повече инфо за рептилите!
цитирай
9. анонимен - Някой пак не си е взел хапчетата. ...
08.09.2010 14:02
Някой пак не си е взел хапчетата.Хеле пък "планината Mount Бланц,Twenty-Нине Палмс,Сунспот и Гроом Лаке" направо ми скриха шайбата!Нямам думи!Но тъй ще е щом и Зета Ретикулите вече имат блогове.
цитирай
10. misbis - точно така, ние всичко ѕнаем,те и ЦРУ даже до нас/вас се допитват
08.09.2010 14:20
споменах,че намам кирилица, това са ваѕможностите на конвертора

анонимен написа:
Някой пак не си е взел хапчетата.Хеле пък "планината Mount Бланц,Twenty-Нине Палмс,Сунспот и Гроом Лаке" направо ми скриха шайбата!Нямам думи!Но тъй ще е щом и Зета Ретикулите вече имат блогове.

цитирай
11. misbis - naprimer tova http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/02/03/seriozno-za-reptilite-edin-raztyrstvasht-razkaz-na-stiuard-s.485693
08.09.2010 14:41
potarsi v bloga mi ili v youtube Blue blood true blood,pak ot Swerlow
анонимен написа:
Може и да е фантастика, но пък поне е интересно, от друга страна всичко което човек може да си представи има вероятност (макар и не голяма :P ) да бъде реално. Искам повече инфо за рептилите!

цитирай
12. анонимен - potarsi v bloga mi ili v youtube Blue ...
08.09.2010 14:45
misbis написа:
potarsi v bloga mi ili v youtube Blue blood true blood,pak ot Swerlow
анонимен написа:
Може и да е фантастика, но пък поне е интересно, от друга страна всичко което човек може да си представи има вероятност (макар и не голяма :P ) да бъде реално. Искам повече инфо за рептилите!


супер мерси, имаш интересен блог :)
цитирай
13. misbis - i az -mersi. triabva chovek da e s otvoreno saznanie,za da razbere kakvo vsashtnost se sluchva pod nosa ni
08.09.2010 14:49
анонимен написа:
misbis написа:
potarsi v bloga mi ili v youtube Blue blood true blood,pak ot Swerlow
анонимен написа:
Може и да е фантастика, но пък поне е интересно, от друга страна всичко което човек може да си представи има вероятност (макар и не голяма :P ) да бъде реално. Искам повече инфо за рептилите!


супер мерси, имаш интересен блог :)

цитирай
14. satrapa - Е за какво??
08.09.2010 18:45
Анонимен,за какво четеш този блог,щом мислиш автора за луд??Какво значение има какво мислиш,нали си анонимен!!Всеки има право да качва всичко което иска,и пожелае!!Коментара ти беше излишен,нали си АНОНИМЕНН!!!!Като не ти харесва,палиш метлата и отиваш на остров Айтутаки да пиеш едно сокче!!!
цитирай
15. misbis - do vsi4ki anonimni
08.09.2010 19:15
sajaliavam,4e predizvikvam uragani v saznaniata vi s tozi posting, no pak napomniam
-bloga mi se kazva-razbivame iluzii vsiakakvi
-predvaritelno v samia posting sam predupredila, ako dumite predizvikvat burna reakcia v saznanieto, prosto premini natatak v drugi postingi, s drugi temi
цитирай
16. анонимен - илюзии..
08.09.2010 20:04
не се разбиват с набиване на други илюзии...
Но,пък,защо не.Така по-лесно се живее в собствената значимост...
Приятен сън в "Значимостта"!
цитирай
17. анонимен - мир вам
08.09.2010 20:13
"Но какво да правя, ако искам мир със съседа си а той желае да се бие?
Сражавай се!
Е, сега вече даде добър съвет.
Да, сражавай се, но не със съседа, а с всички тези причини, които ви заставят да воювате.
Защо му е на съседа война да води с теб? Заради това, че твоите очи са сини, а неговите- кафяви? Заради това, че виждаш ангели насън, а в неговите сънища демони вилнеят? Или защото го обичаш толкова, колкото обичаш себе си и всичко с него си готов да разделиш?
Не, приятелю, твоите дрехи, твоят трон, богатството, славата и множеството неща, които теб държат в плен, заради всичко тях съседът ти иска да воюва.
Би ли искал да го сразиш, ни веднаж срещу му без да вдигаш оръжие?
Тогава го изпревари и обяви война на всички тези вещи. Когато ги победиш и от ноктите им се освободиш, когато ги изхвърлиш, като боклуци, тогава може би съседът ти ще се откаже от претенциите си и ще прибере меча в ножницата, ще си каже: Ако всичко това си струва да се бориш за него, съседът нямаше да ги захвърля.” А ако упорства в своето безумие и завладее това бунище, зарадвай се, че те е освободил от тежко бреме, но скърби за тежката му участ.
Ами честта ми? Тя ми е по- скъпа от всичките владения!
Човекът една чест има- да бъде Човек, живо подобие на Бога и Негов образ. Всичката останала чест е безчестие. "

цитирай
18. анонимен - мирвам
08.09.2010 20:20
Много са увлекателни думите ти. Но не ти ли се струва, че войната е природен закон? Дори и рибите в морето- нима не са те във вечна война? И нима слабият не е винаги плячка на силния? А аз не искам да съм нечия плячка!
Това, което ти прилича в природата на война, е всичко на всичко начин за прехрана или да се продължи рода. И силните служат за храна на слабите не по- рядко, отколкото слабите- за храна на силните. И кой в природата е силен, а кой- слаб?
Самата Природа наистина е силна, всички останали са слаби създания, подвластни на нейните закони и покорно влачещи се на среща със Смъртта.
Само безсмъртния може да бъде наречен силен. А Човекът, приятелю, е безсмъртен. И е по-могъщ от природата. Той прониква в сърцето на плътта и само за да открие своето безплътно сърце. Размножава се, за да се издигне над продължението на рода.
цитирай
19. misbis - do anonimnite
08.09.2010 20:59
vojnata NE e priroden zakon,zavisi sashto kakvo razbirash pod priroda.
Mnogo ot tova,koeto sme prieli za priroda e edna izkustvenno sazdadena realnost.
Daje i v dneshno vreme se slu4va-genmodificiranite hrani i zakoni vodiat do promiana na paradigmata za priroda
цитирай
20. misbis - iluzia stava,kogato se viarva,bez li4no da e provereno
08.09.2010 21:00
анонимен написа:
не се разбиват с набиване на други илюзии...
Но,пък,защо не.Така по-лесно се живее в собствената значимост...
Приятен сън в "Значимостта"!

цитирай
21. vmir - Динозаврите се превърнали в хора и им станали водачи...
09.09.2010 08:11
Даже не е смешно...
цитирай
22. misbis - 4E KAKVO OB6TO IMAT DINOZAVRITE S TOVA...
09.09.2010 08:16
vmir написа:
Даже не е смешно...

цитирай
23. amrak - .. е такава
09.09.2010 11:12
Така де.. системата подлежи на рециклиране.
А рециклирането се извършва именно на вътрешен план чрез въздействие на светлинните нишки на ДНК, тези които са заключени ще се отключат и ще бъдат разширени, затова се интегрират на планетата чрез инкарнация други звездни раси, които са започнали вече този процес.

Абсурдна е реалността, която се разиграва в момента. Вибрационното поле на съществуване вече не е същото, завишени са честотите. Реалността, която съответствуваше на ниските вибрации вече среща конфронтация със завишените, и тези които стимулират човешкото съзнание към агресия, страх и робство се опитват по всячески начин да запазят и продължат тази форма на съществуване. Но не такъв е планът на Всемира!

Всичко опира на енергийно-вибрационната форма на съзнанието. Докато човек се отъждествява само със своето материално тяло, което е един много малък процент от "Аз съм това, което Аз съм".. някой друг ще използва правото им на свободна Воля и Избор!

Достатъчно е да се поработи със себе си.. вместо с телевизорите ;)
Достатъчно е да се повдигнат вибрациите на собственото Аз..

цитирай
24. misbis - do anonimen MIR VAM
09.09.2010 14:44
NAPRAVETE SI POSTING I SI PUBLIKUVAJTE KAKVOTO VI E NA SARCE TAM.
VAPROS NA MNOGO LO6 VKUS I POVEDENIE E DA PALNITE 4UJDITE POSTINGI S FERMANI.
NAPRAVETE SI POSTING V BLOGA I SI SPODELIAJTE KAKTO VSEKI EDIN TUK
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4539720
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031