Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2010 23:02 - "СИНЯ КРЪВ-СЪЩИНСКА КРЪВ"-2
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8787 Коментари: 10 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Хуманоидите от Лира не са имали защитна система и са били  атакувани от Дракон-рептилите без да могат да направят нещо.След бруталната атака,оцелелите Лиреанци са се праснали из други части на галактиката-Орион,Тау Цети,Плеади,Процион,Антари,Алфа Центъри,Бернард, и други.В нашата слънчева система, бежанците са се заселили на планета,позната сега като Марс.Марс е бил третата планета от слънцето,а четвъртата е била Малдек,която е била колонизирана.
Лиреанците били руси със сини очи,някои червенокоси със зелени очи.
Планетата земя по онова време е била воден свят,втора от слънцето.Единствените интелигентни същества били амфибии,без технологии.Атмосферата е била влажна и негодна за заселване на хуманоиди.
Отчаяните Лиреанци са употребили еони за да развият цивилизациите си. Генетиката им се е манифестирала в различни форми,в зависимост от умствения модел на колониите.
Марс и Малдек имали подобна на Земята среда,богата на кислород атмосфера.
Марс е бил богат на ресурси.Тези от Малдек са нямали такива и са гледали на Марс като на източник,който им се полага.
Марсианците са се чувствали застрашени,и се обръщат към Сириус А за технологии за защита,както от рептилите,така и от хуманоидните съседи.Сириус е известен като най-добрия създател на технологии.Те са снабдявали дори рептилите с технологии. Така те изграждат защитен механизъм в подземната част на Марс.
Марс е куха,както Земята и Юпитер.
----------------------------------------------------------------

ДНЕВЕН РЕД НА РЕПТИЛИТЕ

Дейността на рептилите е била и е свързана с търсенето на хуманоиди,разрушаването и асимилацията на обществата им.Както използването на кръвта и хормоните им за препитание.
Лиреанците,които са колонизирали други планети се алиират срещу рептилите,наричайки този алианс Галактична Федерация.
Три групи не са се присъединили към Федерацията.Те са били считани от другите като екстремисти и идеалисти.Едната група била Атлантите, от една планета от Плеадите.Другите две били Марсианците и Малдекянците.Поради тази причина рептилите се ориентирали към тази слънчева система-лесно било да разделиш и владееш.
Рептилите обичали да използват комети и астероиди като оръжие.
Първо, създали малка черна дупка,която може да "изстреля" космическо тяло в определена посока. После чрез ускорител на частици са насочвали комети или астероиди в определена посока.
Цялата тази технология е била развита от Сириус А.
Рептилите изстреляли комета към Марс и Малдек, но тъй-като не били толкова технически напреднали,не изчислили добре траекторията и кометата ударила Юпитер и отскача към Малдек.Марсианците,въпреки,че не били в добри отношения с Малдек, разрешили на част от тях да се приютят в подземните им бази.Малдек експлоадира,образувайки астероидния пояс между Марс и Юпитер.
Експлозията отхвърля кометата към Марс и отнася половината му атмосфера.След това продължава към Земята.Горещината на слънцето и гравитационната сила изблъсква водната атмосфера на Земята към полюсите и там замръзва.
Кометата "сменя мястото си със Земята и остава втора от слънцето,позната днес като Венера.
Рептилите,които били вътрев кухата комета,излизат на повърхността на сегашната Венера и построяват седем града,за всяка една от групите им.
Рептилите започнали и колонизирането на Земята.За тази цел докарали един малък,кух обект,който днес наричаме Луна.
Те избират огромната земна формация Лемурия, или Му.Докарали със себе си същества служещи им за препитание-динозаврите.
Хуманоидите пак от своя страна създават бозайниците.
Но тези две групи немогат да съществуват заедно на едно и също място.
Същевременно Марсианците делили подземията на Марс със Малдекянците,но нещата не вървели добре.За да се предотврати конфликт,Марсианците се обръщат към Федерацията да преместят Малдекянците на друга планета.Плеадянците от своя страна също молили Федерацията да премести Атлантите на друга планета.
Федерацията решава да прати първо Атлантите на Земята и ако те се нагодят, да изпратят и Малдекянците там.
Изпращането на Атлантите на Земята при рептилите било също така ход на Федерацията.Рептилите да отклонят вниманието си към Атлантите,докато Федерацията укрепи силите си срещу рептилите.
Същевременно Малдекянците също пристигат на Земята и се заселват в района на сегашната Гоби,Шумер и северна Индия.
Малдекянците атакуват Луната,откъдето рептилите пазели земята.
Изпратили лазерно оръжие и към Лемурия.Така динозаврите били изтребени.Войната се преместила и в космическото пространство-истинска космическа война.
-------------------------------------------------------------
КОНФЛИКТ И ТВОРЕНИЕ

За да се спре борбата и се въведе мир на Земята,било свикано събрание от Андромедианците,на планета,наречена Хатона.
В споразумението се казвало,че ще се създаде нова земна раса,съдържаща ДНК на всички заинтересувани раси.Земните рептили се съгласили,но при условие тяхното тяло(хардуера) да бъде използвано за основа на това ново същество.А хуманоидното ДНК да се "вмъкне" в рептилската база.
Затова се казва в библията-да създадем човека по наш образ и подобие.( в множествено число)
За да се създаде два пола от рептилското тяло е било нужно да се раздели генетиката им на мъжка и женска.(плода в утробата на човека минава през рептилските си фази,преди да се оформи като хуманоид)
Много видове хора са били създавани и унищожавани под наблюдението на Хатона,докато се получи резултат от който всички участници в експеримента да са доволни.
12 хуманоидни и една рептилна група са донирали ДНК за случея.Човекът е бил създаден в ареала на днешен Иран/Ирак и в част от Африка.
Африканската версия е била създадена от номади,живеещи на изкуствен обект-Нибиру, или Мърдук.
Ироничното в този космически проект е,че всяка от групите,донирали ДНК искали тяхната да доминира.В резултат на това човешките същества станали войнствени един към друг и лесни за контрол.
Проектът бил осъден на провал,преди да е започнал.
Такава ДНК програма обрича на робство, тя привлича тирани.
Душите,привличани от една такава планета имали жертвено поведение.Много развити цивилизации наричали Земята-планетата затвор.Те дори захвърляли своите престъпниви ,като наказание.
Рептилите се подсигурили новият човек завинаги да бъде привързан към честотите им,което улеснява неговото ментално контролиране.
След поредния си конфликт с Лемурийците,рептилите се нанасят вътре в кухата Земя.Там доразвиват своята цивилизация.
Познати и до днес са подземни дградове като-Агарта,Аккадия,Хипербореа,Шамбала
Основните входове към вътрешната част на Земята са северния полюс-1300 мили, и Южния полюс-950 мили.
Днес е забранено за пътнически самолети да прелитат на Северния полюс,не заради магнитното влияние. Адмирал Бурт още през 1920г е рапортирал на правителството за отворите.
Днес има и изкуственни входове към подземията като летището в Денвар,Гиза платото,големите военни летища по света,и под много от храмовете в Индия и Китай.
Когато повърхността на земята се е очистила от рептилите, Атлантите са се развихрили да си "играят" с новото човешко творение.Така са се появили хибридите,като русалки,които били генетична смеска от човек и делфин.Делфините са били докарани от Андромеда за да наглеждат случващото се.
Атлантите атакували рептилите всеки път,когато забелязвали подземна активност.Рептилите отвръщали.Така Atlanta потънала.
Някои от жителите и са успели да избягат в днешните Египет,Перу,Апалачите,Западна Европа.Потъването на континента е предизвикало така известния потоп.
От катастрофата са се възползвали групите,донирали своите ДНК,за да реорганизират човешкото същество в нови групи,създало основите на днешния национализъм.
Сирюс-създали древния Египет
ТауЦети-организирали славянската култура
Ригелиите са се занимавали с Китай и Ориента.
Рептилите също са се възползвали от възможността.
-----------------------------------------------------------
СИНЬОКРЪВНИТЕ

Рептилите решили да смесят своите гени с гените на човеците от повърхността.Било лесно да създадат умствания модел,тъй-като в човешкия прототип вече е било заложено рептилска генетика,и рептилска честота в област от мозъка на хибридния човек.Популацията в Шумер била избрана за начало.По тези места още е имало следи от бежанците от Лира,Малдок,Марс, а те били предпочитани от рептилите,защото блондините са лесни за манипулация и контрол.
Те отвличали членове на управляващата класа,и други водачи.Отнело няколко поколения на хибридизация,докато се получи желания ефект.Целта била да се получи хибрид с 50/50 човеско-рептилски гени.Това би направило възможно рептили да изглеждат като хора и да променят формата си-от рептил на човек и обратното.Рептилите получили помощ от Сирюс за този експеримент.Така новият хибрид се превърнал в елита на човешката култура.
Тяхната кръв съдържала повече мед.При окисление тя добивала синьо-зелен цвят.От там започнали да ги наричат "синьокръвните".
Днешния американски елит,също висшите военни са с променяща се форма. Обръщайте внимание на зениците им-те се променят от кръгли на вертикални.
Станало по-лесно да се контролира човешката маса, когато заповедите идвали от техните хуманоиди.Рептилската форма била използвана за статуи на богове и икони.
Хората от средния изток използвали глигани за жертвоприношения.Ето защо тези от Сирюс използвали глигана като база,за да направят хибридно животно със човешки гени-съвремената свиня. Свинското се сервирало всекидневно на синьокръвните,за да поддържат човешка форма.
Понеже свинята е хибрид с човешки и животински гени, в много култури яденето на свинско се счита за канибализъм.
По-късно шумерите мигрирали по другите части на света и техните водачи са ставали царе и крале.
Постепенно тези хибриди завзели много други територии,създавайки система за контрол от "синьокръвни"

 



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. raders - Евалла! Много буйна фантазия.
03.08.2010 23:17
Евалла! Много буйна фантазия.
цитирай
2. galatceq - Евалла! Много буйна фантазия. Не ...
03.08.2010 23:27
raders написа:
Евалла! Много буйна фантазия.

Не идваш в моите постинги и се пренесе само при другите ;) И с какво постингът не покрива високите ти изисквания ?
цитирай
3. misbis - predlagam ti da go adresirash tova
03.08.2010 23:29
kam avtora na knigata Stuart Sverdlov.
eto mu email adresa
http://www.expansions.com/contact.cfm

no predi da go napravish te savetvam da namerish informaciia koj e sverdlov
kato naprimer tuk
http://www.bielek.com/stewart.htm

raders написа:
Евалла! Много буйна фантазия.

цитирай
4. podvodni - Честно да ти кажа трудно е за прие...
04.08.2010 10:26
Честно да ти кажа трудно е за приемане, а камо ли за асимилиране. На други места съм попадал на подобни факти.
цитирай
5. misbis - taka e,trudno za asimilirane
04.08.2010 13:57
za6toto cialata jitejska paradigma se srutva, vsi4ko,na koeto "naukata" ni e u4ila..
az samata biah 6okirana v na4aloto, 4e horata sa edin eksperiment...
ne karam nikogo da priema i asimilira....no ako ne6ti4ko vzeme za sobstvennoto si razbirane i osaznavane na tova koj e vsa6tnost....

podvodni написа:
Честно да ти кажа трудно е за приемане, а камо ли за асимилиране. На други места съм попадал на подобни факти.

цитирай
6. misbis - no
04.08.2010 14:00
Stuart e edinstvenia za sega ekspert v mind kontrola.Sam u4astval v Montauk ot mnogo mlad i im znae pohvatite.
Toi sa6to edinstven za sega pravi kursove za zashtita sre6tu mind kontrol tehnikite
цитирай
7. universalnite1neo - Боб Фрисъл :
04.08.2010 14:45
Когато марсианците се намесили в нашата еволюционна схема в Атлантида, ние сме били на
нивото на 13 или 14-годишно момиче, а те са били на нивото на един 65-годишен мъж. Те се намесили
в нашата еволюционна схема против нашата воля и в известна степен ни изнасилили. Както казах, те
биха взели властта, ако можеха, но не са били достатъчно многобройни и трябвало да се задоволят
поне за известно време да продължат по нашата наивна програма.
И ако е имало винаги конфликти и сблъсъци, всичко е вървяло гладко по кръгова орбита
допреди 16 000 години. Точно тогава една комета се ударила в Земята на мястото, където сега се
намира Charlestown в Южна Каролина. Останките от този разтопен камък се разпръснали върху една
област, голяма колкото площта на цели четири щата, и причинили огромни разрушения. Хората в
Атлантида били изкрючително напреднали по онова време и знаели, че тази комета се приближава
към Земята. В действителност те са притежавали вече технологията, с която биха могли да я взривят
извън Земята. Марсианците настоявали да се използуват машини за разрушаване на нашественика,
но въпреки че те са имали огромно влияние върху нас, нашият женски аспект е бил все още
достатъчно силен, за да не приемем това. Основно, интуитивният аспект казвал: "Не, не разрушавайте
кометата над Земята. Тя е Бог и ще стане това, което трябва да стане, затова оставете нещата сами
да станат." Атлантите наблюдавали падането на кометата и можете ли да отгатнете какво станало? -
Повечето от разрушенията станали в областта, където живеели марсианците. Всъщност по-голямата
част от тази област била потопена в океана. А оцелелите марсианци имали Божията милост.
Привържениците на външната меркаба решили от този момент да не се оставят да бъдат
ръководени от нас и да правят нещата по своему. И организирали един луциферен експеримент,
подобен на експеримента отпреди един милион години, който били направили на Марс и който имал
като резултат външната меркаба. Те все още нямали нито придобито емоционално тяло, нито
любовта, необходима за изграждането на полетата с обратно въртене като жива цялост, тъй като не
са били направили нищо, за да развият у себе си този индивидуален аспект на Земята. Те имали - или
по-скоро предполагали, че имат - способността да пресъздават меркаба по външен начин. Опитвайки
по този начин да я създават, те засилили патологичността на луциферовия бунт върху Земята и се
провалили по най-плачевния начин. Експериментът скоро се оказал извън контрол и започнал да
отваря пролуки на ниво други измерения, в резултат на което нежелани духове - духове, чието място е
било определено за други светове и в други измерения - дошли със милиони. И това повдигнало
капака - светът просто полудял.
Представете си как хиляди същества по телекинетичен път препускат едно след друго с
викове, ожесточени, почти бесни и преминават не само през атмосферата, но и през мисълта, тялото
и духа на хората! Гледката съвсем не била хубава за гледане.
Извисените учители оказали голяма помощ, като "попълвали със замазки от кал" по-голямата
част от дупката в измеренията, но тъй като при тях имало вече милиони същества извън инкарнация,
всеки атлант успявал да подслонява между 20 и 100 духове. Нещата се влошили още повече в
Атлантида, отколкото сега тука, защото и ние сега бързо се приближаваме към тази точка. А и
духовете все още са тука. Всеки индивид на тази планета подслонява най-малко два такива духа в
своето тяло.
цитирай
8. raders - Евалла! Много буйна фантазия. Не ...
04.08.2010 20:28
galatceq написа:
raders написа:
Евалла! Много буйна фантазия.

Не идваш в моите постинги и се пренесе само при другите ;) И с какво постингът не покрива високите ти изисквания ?


Напротив, харесва ми. Аз обичам фантастиката. Но това, че във вашите постинги често обърквате фантастиката с реалността е доста озадачаващо. И се чудя тези хора /тоест - вие/, дето разказват подобни чудеса, дали наистина си вярват. Защото все пак сме 21 век и науката е доста напреднала. Не твърдя, че ортодоксалната наука е винаги права, но все пак откритията и се базират на дългогодишни изследвания, докато тук се усеща веднага наивността на някои публикации, дори за непосветените. Един професионален учен може да ви съди, че сте го накарали да получи припадъци от смях.:)
цитирай
9. misbis - razbiram 4e
04.08.2010 22:31
mnogo darji6 da 4ue6 tazi informaciia na oficialna lekcia v BAN, ot seriozen profesor s biala brada i o4ila...no sajaliavam,4e dejstvitelnostta ne se razviva spored tvoite predstavi.
Konferencii s nau4ni rabotnici ima6e i ima v Evropa oba4e...ne v BAN, poneje tam niama filial...no nie fantazjorite s hap4etata sme bili po tezi konferencii, daje se postarali da prevedat materiala na balgarski......molia ne streliaj po pianista
raders написа:
galatceq написа:
raders написа:
Евалла! Много буйна фантазия.

Не идваш в моите постинги и се пренесе само при другите ;) И с какво постингът не покрива високите ти изисквания ?


Напротив, харесва ми. Аз обичам фантастиката. Но това, че във вашите постинги често обърквате фантастиката с реалността е доста озадачаващо. И се чудя тези хора /тоест - вие/, дето разказват подобни чудеса, дали наистина си вярват. Защото все пак сме 21 век и науката е доста напреднала. Не твърдя, че ортодоксалната наука е винаги права, но все пак откритията и се базират на дългогодишни изследвания, докато тук се усеща веднага наивността на някои публикации, дори за непосветените. Един професионален учен може да ви съди, че сте го накарали да получи припадъци от смях.:)

цитирай
10. анонимен - pravo glagolatish
01.03.2011 19:46
istina e nie horata nosim geni ot vsicki casti na vsemira. V eedni preobladava reptilskata kriv zatova sa jestoki i bezmilostni. Te sa preuspyavashtite
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4553873
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930