Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2010 06:32 - МАТРИЦАТА5 - ЗА ГЛОБАЛИЗМА И “ТЕРОРИЗМА“
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3509 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 31.05.2010 07:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Глобално кондициониране

07.02.2004

В миналото терминът „терорист” се е използвал рядко, но сега, поради ускоряването в периода на Края на Играта, той се използва много често.

Ако се вземе предвид днешната интерпретация на този термин, обаче, цялата американска революция е била теротистична. Тогава обаче Играта е била в ранните си етапи и формирането на САЩ е трябвало да внесе този сценарий за Края на Играта. Вчерашният тероризъм днес е под контрол.

Ако прочетете списъка с „военни престъпления”, за които победителите обвинили губещите през Втората световна война, ще видите че те ВСИЧКИТЕ могат да бъдат приложени към правителството на САЩ днес, което се домогва до глобално господство и иска всички да се подчиняват на Вашингтон.

Като знаем колко са ефикасни терористичните процедури, след като те бяха толкова ефективни при отстраняването на повечето европейски монархии и многобройни правителства по света, то едно от първите неща, които американското правителство, (което е основано на тероризъм) е направило, след формирането си, е било да забрани това брутално отхвърляне, защото именно така е дошло на власт самото то. Бруталното отхвърляне на няколко чужди правителства, обаче, е същото като това, с което е било ангажирано правителството на САЩ в различни степени, които драматично са се повишили след края на Втората световна война. Някои от тях са Панама, Чили, Хаити и Ирак. Това прави от САЩ първата „чепата нация”. Мъглата на „свободата” и „независимостта” скрива истинските намерения на онези, които упражняват контрола. Няма значение кой в какво вярва, стига тези думи да осигурят глобално доминиране.

Употребата на фразата „чепата нация” винаги се прилага към страни, които не се подчиняват на САЩ и на нейния покорен лакей, Британия. Третата страна от този сценарий за доминиране е Израел, който заблуждава посредством вменяване на чувство на вина всички, които се опитват да разрушат създаваните от него илюзии. Да, това СА моделите на Орион на Земята. Когато чуете фразата „чепата нация”, това трябва да е показателно за вас. Той се използва обикновено в трилогията Проблем, Реакция, Решение, при която от публиката се очаква да вземе решението, което правителството през цялото време е искало. В САЩ след 9/11 непрекъснато се говореше, че ще се случи друго голямо събитие поради мюсюлманските терористи. Няма да се изненадам, ако стане нещо подобно, защото така или иначе мюсюлманите ще поемат вината. понеже много християнски привърженици тук, използват „мюсюлмански” враг. Спомнете си за любимците и за това колко лесни са за манипулиране те. Правете деца за Империята – нужни са още любимци!

Едновременният път на развитие изисква голямо разнообразие от нации и т.н., за да има различни преживявания. Затова последователните се стараят да премахнат това разнообразие, оттук и прекомерната употреба на термини като „тероризъм” и „чепата нация”. Всеки път, когато чуете тези термини, си спомняйте за последователните инкарнации, които натискат бутоните, за да дадат на късо едновременните преживявания на Земята. Това е част от контрола – през 30 и 40-те германците са го знаели. Сега американците са усъвършенствали тази употреба.

Въпреки всичко, обаче, има и някои жокери, които ще се изиграят от Висшите Аз и от самия Планетарен Дух. Познайте кой ще се смее последен!

Превод Еми Манолова

ГОРНОТО Е ПИСАНО ПРЕЗ 2004.
ИЗВИНЕНИЕТО “ТЕРОРИЗЪМ“ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ИСКАЩИТЕ ДА СТЪКМЯТ ПОРЕДНАТА ВОЙНА И СЕ ЗАСИЛВА В НАШИ ДНИ.ЩЕ ПРАВЯТ,ЩЕ СТРУВАТ,ЩЕ СИ НАМЕРЯТ МОТИВ.ИЗРАЕЛ ПРОСТО ТРЯБВА ДА НАПАДНЕ СИРИЯ И ЛИВАН, ТРЯБВА.ТАКЪВ Е ПЛАНЪТ ИМ.
А ЕВРОПА ВЕЧЕ Е ПОДГОТВЕНА ЗА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ С ТЕЗИ ДИРЕКТИВИ ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И НАБЛЮДЕНИЕ.НАТО РАЗПОЛОЖИ КИБЕР РАКЕТИТЕ СИ,ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ.
КОЙ Е ТОЗИ СУПЕР ВРАГ,БЕ ГОСПОДА САМОБОГОИЗБРАЛИ СЕ?
www.dailystar.com.lb/article.asp

mominasylza.blog.bg/drugi/2010/05/31/procheteno-nabyrzo-horata-deistvitelno-jiveeli-v-matricata.554232

polopot.blog.bg/politika/2010/05/30/koi-se-uplashi-ot-snimkite-v-moia-blog-i-oshte-za-quot-zakon.554121








Гласувай:
5



1. razkazvachka - вменяване на чувството за вина
31.05.2010 08:47
засяга мозъците на света - не е случаен големият брой самоубийства, тежки депресии и раздвояване и даже - мултиплициране на личността - изобщо не става въпрос за склероза - това е отделянето от чувството за вина - на мозъците, които горят докато се вграждат в базата на технокрацията
цитирай
2. misbis - ИГРАЯТ СИ СЪС СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА И СЪЗДАВАТ РЕАЛНОСТИ,КОИТО СА ИМ ИЗГОДНИ
31.05.2010 09:00
засяга мозъците на света - не е случаен големият брой самоубийства, тежки депресии и раздвояване и даже - мултиплициране на личността -
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542158
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031