Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2010 11:56 - АЙЗЕНХАУЕР СЕ Е СРЕЩАЛ С ИЗВЪНЗЕМНИ-ВИДЕОКЛИП
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9960 Коментари: 7 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Постинга е за напреднали в темата Политика и Извънземни

Напрежението в света ескалира. Колкото и да не се усеща все още във всекидневието ни,освен икономическите проблеми,за тези,които следят случващото се на световен план няма и съмнение,че светът е пред глобални промени.

Да оставим малко на страна икономически интереси,които са първото обяснение,с което човек обикновенно се задоволява,когато се размисля над случващото се.

Едно е ясно. Определени групи на световен план се борят за власт и контрол.Кой да владее света.Няма да се впускам в подробности за това кои са тези групи и как се противопоставят или алиират. По важно е,да се разбере от къде идва тази въпиюща нужда от контрол над света. Изследвайки явлението жажда за световна власт, минавайки през историческите събития,свързвайки го с “феномена“ извънземен разум може да се направи следния извод. Поставям феномен в кавички,защото той е такъв само за непросветената и манипулирана маса.За владеещите света това отдавна не е феномен,а реалност.

Земята като уникално творение,зона на свободен избор е притегателна точка за много неземни представители.И всяка една група се бори за властта над тази урожайна зона.

Тук,на земята може да се прави всичко,което дойде на ум на свободния избор.Масата от хора,във вида,в който е днес,превърната в спящи и лесни за манипулиране роботи е притегателна сила за всеки колонизатор.

Малко хора знаят,че в пояса на Кайпер са разположени стотици,да не кажа хиляди,защото никой,дори НАСА вече не е наясно с бройката им, космически тела-кръжащи,пресичащи, стоящи в орбита....чакащи или подготвящи нещо.

Тече борба между потенциалните колонизатори на планетата. Всяко едно земно правителство на големите сили на земята е в сътрудничество със съответна извънземна цивилизация. Да се ограничим със ставащото в САЩ. В момента тече политически натиск от страна на активисти, искайки да се разсекрети информацията за извънземно присъствие на планетата. Това и много други фактори, свързани с трансформацията на планетата и парадигмата,в която живеем налагат да се направи нещо по въпроса. Естественно,че властимащите на САЩ ще правят всичко възможно да задържат властта,без значение,че това може да коства живота на милиони хора.

Забелязва се,че паралелно с активистите,които излизат все по-често с неопровержими доказателства за връзките на властта с извънземен разум, властта пусна и свои хора.Те също излагат доказателства, говорят за служебните си контакти с извънземните представители....но казват,че те,извънземните са доброжелателни. Аз лично съм умерено скептична към Стивън Гриър,именно по тази причина. Той твърди,че извънземните не са опасни.По това може да се разбере,че те работят по програма на правитерлството,защото извънземните далеч не са толкова доброжелателни. Както никой колонизатор не може да е,защото е движен само от интересите си.

Защо правителството на САЩ прибягва до тези мухоловки? Изгубвайки позициите си за контрол над земята, представителите на Драконовата империя,както винаги се мъчат да победят чрез лукавство. Плана е,да се признае от правителството за извънземното присъствие,и да се покажат рептилните същества,или досегашните ни колонизатори като наши приятели. Нищо,че те не са хуманиди по същност,нищо,че от векове са колонизирали и използвали земята и жителите и...те са ни приятели.По този начин ще се легализират,човешкото население ще ги приеме за свои владетели..и битката с другите напиращи извънземни цивилизации е спечелена.

Много авторитети се разприказваха за истинското положение с извънземните-Едгар Митчел- Аполо програмата,военни от НАТО, учени,работили заедно с извънземните в лаборатории,канадския бивш министър на отбраната,Хенри Макелрой от времето на Айзенхауер и много други.

Правителството никога не е казвало цялата истина на населението.Никога.Казването на истината не влиза в играта на контрола.Те винаги поднасят истината като сандвич-по средата истина, отгоре и долу лъжа,с която манипулират населението в посока,която желаят. Явно борбата между потенциалните колонизатори е напечена.

А ние,хората сме по средата на този чук и наковалня. Живеем си,мъчим се да оцеляваме,спим,зомбираме се с какво ли не....докато през това време ни се готви следващата клопка. Всяка земна война е отражение на една космическа такава.

Какво можем да направим ние? Да,наистина какво? Да гледаме безучастно как колонизаторите се сменят? За тези,приели ролята на роби, приели самосъзнанието на жертва, изход няма и по-добре да си траем.

За тези,които са се събудили и прогледнали действителността, разбират,че ако приложат свободния си избор, могат поне индивидуално да направят мъничък принос в тази каша. Избора е следния- отказвам да съм роб и жертва. Заемам активна позиция и последствията от това.

 

Следва част от клип с признанието на Хенри Макелрой,че е видял документ,в който Айзенхауер се кани на среща с извънземни
посетители.
Източник Дейли Телеграф
www.dailytelegraph.com.au/news/wacky/president-told-aliens-are-on-earth/story-e6frev20-1225870887598

За мен това е поредната мухоловка,в желанието на правителството на САЩ да задържи контрола си и на своите извънземни съдружници-рептилните същества.Дали Хенри говори за среща с рептилните или среща с друг вид извънземни,не е ясно. Но едно е ясно като се погледне докъде САЩ докараха света- тези,с които САЩ сътрудничи не са миролюбиви или желаещи доброто ни. Светът е пред катастрофа. Човечеството е в опасност от самоунищожение.....за каква добронамереност се говори....






Тагове:   айзенхауер,


Гласувай:
6


Вълнообразно


1. universalnite000 - Eдно уточнение към иначе подроб...
27.05.2010 12:56
Eдно уточнение към иначе подробната информация - освен описаните нашественици , има и такива , които нямат триизмерно тяло . Те атакуват на фините нива . Имал съм нападения от такива същества, които твърдяха, че идват от планета в орбитата на Сириус . Искаха да им се подчиня и след моя отказ опитаха да ме дестабилизират физически .... Това също е важно според мен !
цитирай
2. misbis - ами напиши си каквото ти пасеш, всеки това прави, не хули другите
27.05.2010 15:29
daimyo написа:
Дезинформацията с пълна сила. Трябваше да напишеш, че статията е за напреднали Експерти по Гледане на Филми за Конспирации. Промивате мозъците на хората с вашите нападения от изънземни с цел да ги вкарате в паника при най-малката аномалия, която става в небето.

Само ще ви кажа, че не всички хора пасат трева :)

цитирай
3. svilen75 - Ей, няма угода на Миси и Ко. Като к...
27.05.2010 16:04
Ей, няма угода на Миси и Ко. Като крием информация за срещите с извънземни - лоши сме. Като публикуваме информация - още по-лоши сме ... ;) :)))
Но само ми е чудно защо Миси крие нейните извънземни, а не ги покаже, срамува ли се от тях, какво ли ... ??? ;)
Миси, поздрави :). И да не забравиш да си пиеш редовно хапченцата. Ако са ти свършили поискай от Универсалния (идиот), той освен триизмерни има и такива, които действат на по-фините тела ;) :)))
цитирай
4. misbis - откъс от книга на Еленко Ангелов
27.05.2010 19:55
От години сънувам-учейки в „Моето училище”, че малцина, които са инкарнирани „Звездни лъчи” в човешки тела проглеждат и разпръскват истинска светлина с дейността на сърцето и съзнанието си. Те за това са дошли доброволно тук – да трансформират тази планета, освобождавайки я от злия плен на Тъмнината. Дошли са тук именно защото обичат тази планета. „Преносителите на Истината” ще достигат и събудят достатъчно хора, които с обединеното си съзнание и обща визуализация на един щастлив свят свободен от религиозни догми причинили гибелта на милиони в миналото. Свят без паразитен банкерски елит от тайни сатанинско-луцифериански общества и техните слуги в медии и шоу бизнес. Целта на „Звездните лъчи” е да се премине безболезнено през 2012 г. – без катаклизми в новия период от 5125 години наречен „Галактическо утро”. Период на щастие и любов.

Когато основните фокуси и магийки на един надут от горделивост илюзионист бъдат разкрити, омаяните хора вече няма да се хващат повече и ще бъдат по-бдителни и внимателни за лъжите.

Затова толкова "теоретици и фактолози на конспирацията" рискуваха и рискуват живота и репутацията си, тръбящи я по медии...

Така нареченият „Световен Елит” от религиозни водачи, транснационални банкери и корпорации, „псевдо християнски”, тайни „сатанински-луцифериански-илюминатски-масонски” общества, продали се медии и шоумени са основна част от магийките на Илюзионистта - Тъмнината. Колкото повече хора от приспаната публика разбере и разкрива открито лъжите толкова по-бързо ще падне маската му и ще се види змийското му лице. Човечеството е тази приспана публика, която векове е приспивана от зли фокуси. Да преносителите на Истината и тръбящи я са „Звезди лъчи” събудили се от кошмара и спомнили си защо са тук. Всички търсачи и преносители на Истината заставащи смело зад твърденията, откровенията и откритията си за нея съзнават, че заспалата публика ги е разпъвала на кръст, горяла на клада, а и до днес убива, усмива и ги обявява за луди. И точно това ги прави Герои в пълния смисъл на думата. Всички, които се будим сме Герои, събудени от такива.

Истината е свят без религиозни догми, зверски лихви на пари необезпечени с нищо. Свят, в който гении като Никола Тесла ще бъдат оставени да дарят на човечеството генератори за свободна енергия, която се разспространява безжично. Свят, в който се знае и спазва простия закон – „Не прави на другия това, което не искаш да те сполети теб самия”.

Другият това си ти, вече излекуван от злокачествения рак, чието име бе „Световен Елит на Новия Световен Ред” на една отминала тъмна епоха.

цитирай
5. mileidi46 - Отдавна размишлявам върху този ...
03.06.2010 17:15
Отдавна размишлявам върху този факт..защо аджиба се разприказваха толкова тези учени..как така изведнъж се загрижиха за човечеството....и евентуално как да разберем кое е истина,кое лъжа....чета всичко,което намеря..правя анализи,сравнявам..има много разминавания...и се обърквам на моменти...
Но...всичко ще излезе наяве...щом толкова са се разприказвали...нещо замислят и подготвят почвата...така си мисля аз....:(((Ама не е на добро...
цитирай
6. misbis - И аз така мисля,не е за добро
03.06.2010 18:13
имайки се в предвид,че властимащите НИКОГА не казват цялата истина, а само части от нея, и манипулират с тези полуистини масата...не очаквам да е за добро.Никога не е било.
Със старите пръти,нов плет не се прави....
Та, и аз чакам и да видим какво са наумили този път.

mileidi46 написа:
Отдавна размишлявам върху този факт..защо аджиба се разприказваха толкова тези учени..как така изведнъж се загрижиха за човечеството....и евентуално как да разберем кое е истина,кое лъжа....чета всичко,което намеря..правя анализи,сравнявам..има много разминавания...и се обърквам на моменти...
Но...всичко ще излезе наяве...щом толкова са се разприказвали...нещо замислят и подготвят почвата...така си мисля аз....:(((Ама не е на добро...

цитирай
7. анонимен - na dobro e
25.08.2010 18:37
misli dobro i 6te go polu4i6
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4543230
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031