Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2010 23:09 - ДАЖЕ И МАСОНСТВОТО НИ НЕ Е КАТО ХОРАТА
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5169 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Масонската ложа на Георги Гергов“Слънце“поглъща бизнеса
Мафиотската структура е под егидата на президента

Кръгът „Монтерей” опримчва цялата държава

 Почетно място са си извоювали и министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров, както и министърът на транспорта Петър Мутафчиев. На практика „псевдомасоните” са завзели властовите лостове на всички йерархични нива в Пловдив. Това им дава правото да насочват развитието на града спрямо своите виждания и интереси. Безцеремонно крадат бизнеса ни едни и го подаряват в ръцете на други. Благодарение на добре смазаната машина за много жители на Пловдив е отредена незавидната съдба да получават 200 евро месечно. По този начин се осъществяват две основни цели – общественият фокус се отдалечава от далаверите и злоупотребите в града; машинациите се извършват на спокойствие и лесно се намират гъвкави варианти за прикриване на следите.

Станчев твърди, че който дръзне по някакъв начин да се опълчи срещу статуквото, бива смазван от законови и антизаконови действия от членовете на „профанизираната организация”. Следствията от подобни действия са видни за всички. Пловдив продължава да затъва, задушаван от икономическа импотентност, гневи се Петър Станчев. Свежите парични потоци на града се отклоняват и чрез различни схеми се оказват в банковите сметки на новоизлюпените олигарски, техни фирми или подкрепящи ги политически формирования.  image

Целта на масонската ложа „Слънце” е да репродуцира нова и нова власт, която, подобно на паяжина, да похлупва града, предоставяйки му ролята на парцалена кукла на конци.

За Петър Станчев е несъмнено, че шефът на административная съд Георги Петров играе по свирката на гореспоменатата мафиотска организация. Бизнесменът риторично задава въпроса как ще се води борба срещу корупцията, след като органите, призвани да следят за нея, изпълняват слугински метани на структурите, които я генерират.

Едни от най-големите безобразия са свързани със сделките около подмяната на собствеността на панаира, имитациите на конкурс при разпределение на линиите за градския транспорт и ненужно завишените разходи за почистването на ставащия все по-мръсен Пловдив. image

Масонската ложа „Слънце” е част от много по-мащабна схема, целяща опримчване на цялата държава и подчиняването й на определени кръгове. За архитект на формированието „Слънце” е сочен президентът Георги Първанов. Именно той коронувал Гергов и го упълномощил да създаде „псевдомасонската организация под тепетата”. Той подпомагал олигарха неистово в това направление, осигурявайки протекционизма на президенската институция. Държавният глава бил и марионетка на генералите от бившата ДС, познати като кръга „Монтерей”. Според слуховете в момента те усилено работели за създаване на нова лявоориентирана социалистическа партия. Тя трябвало да отнеме позициите на БСП и да се настани удобно на българския политически небосклон. Амбициозният план предвиждал неин лидер да стане именно агент Гоце, след като изтече президентският му мандат.

Публикувано от Станимир Тенев,на 18.04.2009












Тагове:   Даже,   масонството,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. mominasylza - както всичко останало в тая държава
24.05.2010 23:20
е побългарено така че като го погледне човек да се чуди за какво става дума. Всяка прилика с оригинала е случайна...
цитирай
2. zahariada - Поздрав!
24.05.2010 23:22
Много точно казано..."профанизиране на масонството.".. Когато в ръцете на хора с кухина между ушите попавне власт резултатът е плачевен.
цитирай
3. galina1 - }}}
24.05.2010 23:34
Интересно... Не се връзвам с високите кръгове на властта, но от друга страна, нещо ми се губи това за мръсотията в Пловдив. Редовно се събира боклука и всеки хвърля където трябва. Поне в квартала е така. }}}

"Лого: Разбивам илюзии всякакви" }}}
цитирай
4. misbis - досещаш се,че не се говори за буквален боклук...не го приемайте лично,граждани на пловдив
24.05.2010 23:41
galina1 написа:
Интересно... Не се връзвам с високите кръгове на властта, но от друга страна, нещо ми се губи това за мръсотията в Пловдив. Редовно се събира боклука и всеки хвърля където трябва. Поне в квартала е така. }}}

"Лого: Разбивам илюзии всякакви" }}}

цитирай
5. universalnite000 - С доброто намерение за допълнение ...
24.05.2010 23:43
С доброто намерение за допълнение ще изтъкна един факт, по който в личните разговори с теб винаги сме имали съгласие : за успеха на тази и изобщо на всякакви масонски ложи са необходими условия : пасивност и/или лоша информираност на мнозинството от хора . Това е темела на всяка успешна манипулация ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4543307
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031