Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2010 08:00 - А ЧЕСТИТА БЪДЕЩА ВОЙНА. БЛАГОДАРИМ БОЙКО.ПОЛЕЙТЕ Я С РАСМУНЧО ДОВЕЧЕРА
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 14782 Коментари: 27 Гласове:
12

Последна промяна: 22.05.2010 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

България заяви готовността си да бъде включена в противоракетния щит на НАТО в Европа. Алиансът планира да започне изграждането на системата след срещата на върха през ноември. "В новата стратегия на НАТО това е отбрана, която защитава не само армиите, а и цялото население на Европа, близо 900 млн. души", заяви вчера премиерът Бойко Борисов след среща с генералния секретар на алианса Андерс Фог Расмусен. Натовец номер 1 пристигна на двудневно официално посещение у нас. То е част от обиколката му сред страни членки, имаща за цел да осигури подкрепата им за новата стратегическа концепция на съюза и изграждането на противоракетния щит. Той ще струва 200 млн. евро, които ще бъдат заплатени от всичките 28 натовски държави.
Според Расмусен ефективната защита на населението на Европа зависи изцяло от ефективна противоракетна отбрана. "Трябва да си даваме сметка, че териториалната отбрана днес изисква по-добър капацитет за защита на населението ни срещу нови заплахи, като тероризъм, кибератаки и ракетни атаки", посочи генералният секретар на НАТО. Брюксел ще направи опит да присъедини към нея и Русия, но предстоят още разговори с Москва до срещата в Лисабон. По думите на българския премиер именно по този начин ще бъде демонстрирано, че НАТО е организация, която брани обикновения човек във всички европейския държави.
"Русия се надява да получи от ръководството на НАТО разяснения за преговорите с България за разполагане на елементи от американската система за противоракетна отбрана (ПРО)", заяви в Рим руският външен министър Сергей Лавров, съобщи РИА Новости.(вестник Стандарт)

ТАКААА.  А ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВА ВОЙНА. БЛАГОДАРИМ БОРИСОВ,ЧЕ ТАКА ЛЕСНО ТЛАСКАШ ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД В НОВА АВАНТЮРА.
ТРЯБВАЛО НИ ЗАЩИТА ОТ ЗАПЛАХИ,КАТО ТЕРОРИЗЪМ,КИБЕР И РАКЕТНИ АТАКИ...
ОТ КОГО БЕ,ДЖАНЪМ? КОЙ Е ТОЗИ ВРАГ? КАК СЕ КАЗВА? ТАКА И НЕ РАЗБРАХ ЗА ТЕЗИ 10 г. КОЙ Е ТЕРОРИСТА. НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ЗА БИН ЛАДЕН,ЗАЩОТО И ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ВЕЧЕ ЗНАЯТ,ЧЕ СИ ПИЕ КАФЕТО С БУШ-ФАМИЛИЯТА.
ТАЛИБАНИТЕ ИЛИ СОМАЛИЙСКИТЕ ПИРАТИ,ДЕТО НЕ МОГАТ ДА СИ ЗАВЪРЖАТ ОБУВКИТЕ ,ЩОТО ДАЖЕ И НЕ НОСЯТ ТАКИВА????КОЙ Е ТОЗИ СТРАШЕН КИБЕР ВРАГ,ДЕТО НАТО ЩЕ НИ ЗАЩИТАВА?
НАЯСНО ЛИ СМЕ ПРОТИВ КОГО ВЛИЗАМЕ В ИГРАТА,ПЪК И С КОГО?
ДА Е РУСИЯ,НЕ ЩЕ ДА Е.ЗАЩОТО И РУСИЯТА ЩЯЛА ДА БЪДЕ ПОКАНЕНА СЛЕД ОЩЕ РАЗГОВОРИ В МОСКВА....
ОСТАНА КОРЕЯТА...ТЕ ПЪК ЕДНИ СУПЕР КИБЕРНИ АВАНГАРДИ....
ПОНЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА НИ КАЖАТ КОЙ КАКВИ ПЛАНОВЕ  ГОТВИ....АМА ВОЕННА ТАЙНА. НАПРАВО МИ ПИСНА ОТ ВОЕННИ И ЗАЩИТНИЦИ.
ЗАЩИТНИЦИ-ХАЙДЕ ХОЛАН. ВЕЧЕ НИЕ ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЕ ИЗЧЕРВЯВАМЕ ВМЕСТО ВАС ,КАТО ВИ СЛУШАМЕ ЛЪЖИТЕ.
ПРЕДИ РУСИЯ ИМ БЕШЕ ВРАГ..СЕГА КОЙ НАБЕДИХА ЗА ТАКЪВ?

ЕДИН УМЕН ЧОВЕК ПРОГНОЗИРА ПРЕДИ ВРЕМЕ,ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ СЕ ТЪРСИ МОТИВ ЗА ИЗРАЕЛ ДА НАПАДНЕ ИРАН
.

И ЕТО КАКВО КАЗАХА СВЕТОВНИТЕ НОВИНИ ВЧЕРА ПО ВЪПРОСА. СЕГА МАЙ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СИ ОБЯСНИМ ЗАЩО РАСМУСЕН СЕ РАЗШЕТА ИЗ БЪЛГАРИЯ.



Южна Корея заяви днес, че вече има доказателства, че Северно Корейско торпедо е унищожило  военен кораб, убивайки 46 южнокорейски моряци. Северна Корея заявява, че няма нищо общо с него и ако Южна Корея настоява, това ще означава война.

И САЩ и Япония обявиха подкрепа към позицията на Южна Корея. Дори Китай, съюзник на Северна Корея, заяви, че потъването на военен кораб е "жалко", и се разграничава от Северно Корейската гледна точка.

Южна Корея няма да позволи това.  Ще се предприемат действия  най-късно до лятото. Ако  това се случи, то може да се отворят възможности за Израел да нападне Иран. Иран е твърд съюзник на Северна Корея.

Лятото май ще е много интензивно и опасно .....и както изглежда и за нашата малка, изстрадала държавица...







Тагове:   война,


Гласувай:
12



1. universalnite000 - Отличен материал ! Аз също винаги ...
22.05.2010 08:20
Отличен материал ! Аз също винаги съм твърдял, че лицето Борисов е една пионка на комисионна за провеждането на Нов световен ред у нас. Това му действие за пореден път го доказа .
Нека предложа и кратка статия по тази тема :

Дойде време да се надигнем от земята и да спрем робски да пълзим пред малоумните си крадливи управници. Иначе докато ние чакаме Господ да слезе от небесата за да спаси България вече няма да има какво да се спасява. Малоумните ни и назначени от чужди сили и родната престъпна олигархия управници вече окончателно и съвсем умишленно поведоха народа на заколение а страната ни към окончателното и унищожение!

То не беше грабежлък и лъжи, то не бяха пиар акций на малоумният физкултурник Цветанов, то не бяха обеди и вечери с чужди управници, то не бяха вопиющи молби от Мухобройко и измисленият генерал и гъзолизец Аню Ангелов САЩ да ни вземат под ракетният си чадър. С две думи тотално унищожение и предателство на националните интереси на България, прикривани зад лъжи и акции челящи да отклонят вниманието ни от истината за това което се случва.

На всички вече е ясно че проектът "МухоБройко" разработен и реализиран от Луканов и неговият наследник Любен Гоцев скоро ще се срути с гръм и трясък и затова се бърза. Бързат предателите и слугите да откраднат и малкото което е останало от нашата родина. Бързат окончателно да ни погубят като държава и затвърдят американската окупация на България.

Бързат така както бързаше и тройната коалиция да граби, както бързаше крадливо педераският кръг на националният предател и страшен криминален престъпник Иван Костов да разруши националната икономика, армия, здравеопазване, промишленост и банки. Бързат измекярите както бързаше и лъже царят да открадне и повлече всичко което е възможно за да си оправи родата и децата а не народа български.
Бърза и Бойко да напълни джоба на Цветелина и своите кукловоди, бърза да унищожи и малкото което все още съществува и работи. Бърза за да изпълни всички заповеди на чуждите си господари и техните агенти в страната по унищожаването и тоталната окупация на страната, по лишаването ни от свобода и независимост., по превръщането на страната ни в един огромен биг брадър а народа и децата ни в тълпа от зомбирани , голи и гладни лесно управляеми дебили. Всички бързат докато ние чакаме и се молим на Бога! Докато ние чакаме и се молим цялата икономика изчезва пред очите ни вблатото на световната икономическа, политическа, социална и финансова криза запалена от същите мечтаещи за тоталната власт личности.

Време е да спрем да чакаме и се самозалъгваме. Време е за съпротива срещу безумието и престъпленията на управниците управлявали България в последните 20 злокобни години. Време е да се надигнем и да ги пометем за да ги изпратив в затвора а цялата власт и ресурси на страната да бъдат върнати на Въърховният и суверен - НАРОДА!

Ако не го направим не само , че ще останем в историята като стадо от мучащи и блеещи мърши а и ще лишим завинаги децата и народа си от бъдеще.

Време е !
http://bg-future.spaces.live.com/blog/
цитирай
2. misbis - ДО НР1
22.05.2010 08:24
ТОЗИ КОМЕНТАР ОПИСВА ОЩЕ ПО-ТОЧНО СИТУАЦИЯТА
цитирай
3. smirena - Da ,голямо търсене на враг пада.
22.05.2010 08:25
Защото ,ако не се посочи или създаде врага,как ще се продават оръжия?Пазар трябва да има,че печалбите отиват на кино.И България ще купува,къде ще отиде.То и без това у нас всичко вече само купува,малко се продава.По-развитите държави умеят да си пласират и боклуците,а ние сме поставени в положение само да плащаме.
цитирай
4. ok3223 - Какво
22.05.2010 08:26
може да се очаква от Боко. Тоя че ни продаде за 0 лева на някой, който даде 1 стотинка отгоре. НАТО-то я даде и готово. С 2-та крака сме у кюпо. Намериха начин да насочат руските и ирански ракети към БГ. Натото да курдиса американското ПРО насочено срещу Русия и Иран на наша територия и съответно я прави мишена №1 за иранските и руски ракети.
цитирай
5. misbis - ВСИЧКАТА МАРА ВТАСАЛА
22.05.2010 08:32

АБЕ ТО ЗА КИБЕР РАКЕТИ НЯМА ПАРИ, ВИЕ ЗА ХЛЯБ СТЕ СЕ РАЗПИСКАЛИ...И ПАК ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ,ТО СЕ ЗНАЕ

smirena написа:
Защото ,ако не се посочи или създаде врага,как ще се продават оръжия?Пазар трябва да има,че печалбите отиват на кино.И България ще купува,къде ще отиде.То и без това у нас всичко вече само купува,малко се продава.По-развитите държави умеят да си пласират и боклуците,а ние сме поставени в положение само да плащаме.

цитирай
6. misbis - В КЮПО СМЕ,В КЮПО..АМА НЯМА ТОЗИ ПЪТ ДА ИМА ИЗЛИЗАНЕ
22.05.2010 08:33
ok3223 написа:
може да се очаква от Боко. Тоя че ни продаде за 0 лева на някой, който даде 1 стотинка отгоре. НАТО-то я даде и готово. С 2-та крака сме у кюпо. Намериха начин да насочат руските и ирански ракети към БГ. Натото да курдиса американското ПРО насочено срещу Русия и Иран на наша територия и съответно я прави мишена №1 за иранските и руски ракети.

цитирай
7. dqd2 - Абе, я стига! Даже и да се готви на...
22.05.2010 10:39
Абе, я стига! Даже и да се готви нападение срещу Иран и Северна Корея какво ни пречи да сме със силните? Нямаме друг избор освен да играем по свирката на САЩ, иначе ще дойдат с армиите си и ще ни изорат както изораха Ирак и Сърбия. Това ли искате да стане?! Ако сме на страната на САЩ и позволим ПРО, НАТО ще разбие Иран без проблеми и ние само ще го четем по вестниците. Иран няма ядрени ракети, които да насочва, както Ирак нямаше химическо и бактериологично оръжие, от което тогава се страхувахме ако сме на страната на НАТО. А Русия няма и да посмее да си мръдне пръста, защото противното би значело Трета световна войа и край на света. Ако вие управлявате и все биете контра на НАТО накрая ще ни изритат от него и ще дадат един хубавичък Иракско-сръбски урок. Разберете, че правото в международната политика е на икономически и военно силния. Както и да го въртим и сучем, в момента все още това са САЩ!
цитирай
8. misbis - добре,добре слушкаш матрицата...въпроса е,че вече не искаме никакви войни и господари
22.05.2010 10:59
dqd2 написа:
Абе, я стига! Даже и да се готви нападение срещу Иран и Северна Корея какво ни пречи да сме със силните? Нямаме друг избор освен да играем по свирката на САЩ, иначе ще дойдат с армиите си и ще ни изорат както изораха Ирак и Сърбия. Това ли искате да стане?! Ако сме на страната на САЩ и позволим ПРО, НАТО ще разбие Иран без проблеми и ние само ще го четем по вестниците. Иран няма ядрени ракети, които да насочва, както Ирак нямаше химическо и бактериологично оръжие, от което тогава се страхувахме ако сме на страната на НАТО. А Русия няма и да посмее да си мръдне пръста, защото противното би значело Трета световна войа и край на света. Ако вие управлявате и все биете контра на НАТО накрая ще ни изритат от него и ще дадат един хубавичък Иракско-сръбски урок. Разберете, че правото в международната политика е на икономически и военно силния. Както и да го въртим и сучем, в момента все още това са САЩ!

цитирай
9. misbis - а те 3тата вече отдавна са я запланували. само доизпипват мотивите за да я отпочнат
22.05.2010 11:04
до нр 7
изтребление ще има масово-да.Но те са се погрижили за оцеляването си.Не знаеш ли,че на всеки континент са изорали земята с огромни подземни бази?
Аз и ти и милиарди други послушници на матрицата ще бъдем изтребените.
Да не мислиш,че ще ни пожалят само защото сме на страната на “силните“ ...
цитирай
10. injir - Беше написано:., , Нямаме друг и...
22.05.2010 11:04
Беше написано:.,, Нямаме друг избор освен да играем по свирката на САЩ, иначе...,,
цитирай
11. misbis - избор винаги има..стига да ни стиска да го използваме...
22.05.2010 11:06
injir написа:
Беше написано:.,, Нямаме друг избор освен да играем по свирката на САЩ, иначе...,,

цитирай
12. razkazvachka - Проблемът е, че последната война е глобална...
22.05.2010 12:52
няма как да се измъкнем - но оня противоракетен щит - когато изскочат корабите иззад Луната - дали ще има живи след биовойната, която вече се води...
цитирай
13. misbis - ТОВА Е ВЕРНО...ТОЛКОВА МНОГО ИНТЕРЕСИ И СИЛИ,ТОЛКОВА Е НАПЕЧЕНО...
22.05.2010 13:22
razkazvachka написа:
няма как да се измъкнем - но оня противоракетен щит - когато изскочат корабите иззад Луната - дали ще има живи след биовойната, която вече се води...

цитирай
14. dqd2 - misbis
22.05.2010 15:43
И какъв е изборът ни? Дори и да е вярно всичко това за подземните бази и Новия Световен Ред какво можем да направим? Щом твърдите, че знаете какво - дайте пример и го направете. Или поне го споделете. Само пишете по форумти и блогове, ама аз досега не съм видял нито един да излезе на улицата и да протестира срещу Новия световен ред и да обясни за какво става въпрос на тези, които го попитат. Като сте толкова ербап, хващайте автоматите, бягайте в гората и организирайте революция. Ама не го правите, защото знаете, че няма никакъв смисъл. Фактът, че не правите нищо само доказва, че съм прав.
цитирай
15. misbis - ХММ, ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ,ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ, ИЛИ АЗ НИЩО НЕ ПРАВЯ?
22.05.2010 18:34
ЧАКАШ ДА ВИДИШ ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ С ПУШКИ,ЧЕ ТОГАВА ДА СЕ ВКЛЮЧИШ? ....РАБОТАТА ЗАПОЧВА ПО-ОТРАНО..ДОКАТО СЕ СТИГНЕ ДО УЛИЦАТА
АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КАКВО И КЪДЕ СЕ ПРАВИ ПОРАЗГЛЕДАЙ ЦЕЛИЯ МИ БЛОГ....

dqd2 написа:
И какъв е изборът ни? Дори и да е вярно всичко това за подземните бази и Новия Световен Ред какво можем да направим? Щом твърдите, че знаете какво - дайте пример и го направете. Или поне го споделете. Само пишете по форумти и блогове, ама аз досега не съм видял нито един да излезе на улицата и да протестира срещу Новия световен ред и да обясни за какво става въпрос на тези, които го попитат. Като сте толкова ербап, хващайте автоматите, бягайте в гората и организирайте революция. Ама не го правите, защото знаете, че няма никакъв смисъл. Фактът, че не правите нищо само доказва, че съм прав.

цитирай
16. dqd2 - Може би си прав, сбърках като казах, ...
22.05.2010 19:35
Може би си прав, сбърках като казах, че не правите нищо, може би просто аз не съм запознат. Както и да е, даже и да сте прави, даже и да действате по въпроса, как ще убедите хората масово да се заинтригуват от това, за което алармирате? Аз лично имам бегла представа за тези конспиративни теории, не ги отричам, но не мога и да ги приема на доверие. Та, отварял съм темата пред различни приятели, познати - никой нищо не е чувал, а и да е чувал, изобщо не го взема насерозно. Тези, които го правят ги имат за "особняци". Това е обидно и неправилно отношение според мен, всяко мнение трябва да се уважава, но за целта трябва да се аргументира добре - ще поразгледам блога ти като имам време, определено ме заинтригува :)
цитирай
17. misbis - ДО 16
22.05.2010 20:33
АКО РАЗБИРАШ АНГЛИЙСКИ ПОГЛЕДНИ http://projectcamelotportal.com/camelot-library.html
ИЛИ БЪЛГАРСКАТА http://star05.net/viewpage.php?page_id=8
НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ДА ВЪРВИШ В ПОСОКА СЪБУЖДАНЕ И РАЗБИРАНЕ, КОГАТО ЗАПОЧНЕШ ДА СГЛОБЯВАШ ПАРЧЕАТАТ НА ПЪЗЕЛА ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ И НОВИ ПРИЯТЕЛИ С КОИТО ДА ГО СПОДЕЛЯШ.....ЗАЩОТО МНОГО СА ХОРАТА,КОИТО РАЗБИРАТ ИСТИНСКАТА РЕАЛНОСТ И ПРАВЯТ НЕЩО...УСПЕХ И ЛЕКА ВЕЧЕР
цитирай
18. анонимен - Нещо не те разбрах
22.05.2010 22:13
Събираш 1+1 и получаваш колкото решиш.Обясни как, кога и къде започна войната, че не те разбрах. И ако идеята ти е да си пазим територията с дъвки и плюнки, няма как да стане.Дълго е за обяснение, но изнесена напред гъвкава ПРО е от полза на всички ни. Съвременната война е война на време, комуникации и и технологии. Бързият пренос на поразяващи материали /не е задължително ядрени/ е заплаха.
цитирай
19. misbis - ДО 18
22.05.2010 22:34
ЧЕ ТЯ ВОЙНАТА ВЕЧЕ ПОЧНА,ОЩЕ ПРЕЗ 2001,ДИФУЗНО И НЕУЛОВИМО...СЕГА ВСЕКИ МОМЕНТ СЕ ЧАКА ИЗРАЕЛ ДА НАПАДНЕ ИРАН ПРИ СКАЛЪПЕН МОТИВ...И БЪЛГАРИЯ ПОРАДИ МНОГО ПРИЧИНИ, А И ЗАЩОТО Е НА ГРАНИЦАТА НА АЗИЯ.
КОГАТО НАТО ЗАПОЧНЕ ДА СТРЕЛЯ ОТ БГ ЩЕ ИМА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО...
АМЕРИКА САМА СИ ИЗМИСЛЯ ВОЙНИТЕ И МОТИВИТЕ И ТЕХНИКИТЕ...СТИГА ВЕЧЕ СМЕ ИМ ИГРАЛИ ПО ГАЙДАТА.АКО СЛЕДИТЕ КАКВО СТАВА В АМЕРИКА,ЩЕ ВИДИТЕ,ЧЕ ТЕЧЕ ТИХА РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ВЕЧНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИ.САМИЯТ ИМ НАРОД ВЕЧЕ НЕ ГИ ТЪРПИ..НИЕ ВСЕ ЗАЩИТНИЦИ ТЪРСИМ.
ЕТО,ВИЖТЕ КЛИПА
http://www.youtube.com/watch?v=lTIqhu3idjo
цитирай
20. zahariada - Привет! Нещо по темата и от мен.
23.05.2010 00:21
http://zahariada.blog.bg/politika/2010/05/22/amerikanski-eksperti-sistemata-pro-e-neefektivna-stava-za-sv.549700
През наноцедката на бг-медиите това не минава. Утре ще пусна един текст за предсоящите споразумения между САЩ и Русия. Първата полза, която видях във факта, че сме член на ЕС е, че САЩ не могат да ни продадат обратно на Русия, както направиха с Грузия и Молдова, за което писах преди няколко дни. Поздрав!
цитирай
21. tomcat - dgd2 донякъде е прав, по принцип ...
23.05.2010 01:25
dgd2 донякъде е прав,по принцип главорезите на новият световен ред ,като САЩ и нато изпитват органична нетърпимост към независими ,свободни държави искащи да се развиват по различен начин от този на глобалистките античовеци!Наистина ако критикуваме и заклеймим геноцидалната политика на САЩ ,съществува реална опасност да ни изтрепят до крак заради това ,че си държим на суверенитета.Нека не забравяме че те са избили десетки милиони невинни по света включително и собствени граждани както направиха на 9/11.На психопатите в пентагона и окото няма да им мигне заради някакви си пет милиона българи! Няма никакво съмнение че системата е поредната черна дупка на американския военно-промишлен комплекс ,която цели единствено да лапне паричките на данъкоплатците ,като нас!Самите американци признават ,че ефективността и е под въпрос.Ако антибългарското правителство я постави на българска земя ще получим по-малко сигурност и повече врагове.
цитирай
22. tomcat - dgd2 донякъде е прав, по принцип ...
23.05.2010 01:28
dgd2 донякъде е прав,по принцип главорезите на новият световен ред ,като САЩ и нато изпитват органична нетърпимост към независими ,свободни държави искащи да се развиват по различен начин от този на глобалистките античовеци!Наистина ако критикуваме и заклеймим геноцидалната политика на САЩ ,съществува реална опасност да ни изтрепят до крак заради това ,че си държим на суверенитета.Нека не забравяме че те са избели десетки милиони невинни по света вклучително и собствени граждани както направиха на 9/11.На психопатите в пентагона и окото няма да им мигне заради някакви си пет милиона българи! Няма никакво съмнение че системата е поредната черна дупка на американския военно-промишлен комплекс ,която цели единствено да лапне паричките на данъкоплатците ,като нас!Самите американци признават ,че ефективността и е под въпрос.Ако антибългарското правителство я постави на българска земя ще получим по-малко сигурност и повече врагове.Zahariada е прав в неговия пост "на гол тумбак чифте пищови".
цитирай
23. tomcat - Пари за образование, пенсии и ин...
23.05.2010 01:45
Пари за образование ,пенсии и инфраструктура няма,държавата отива към национална катастрофа ,народа деградира и мре с светкавични темпове,но пари за да напълним гушите на натовските убийци винаги!
цитирай
24. misbis - mnogo si prav tomcat
23.05.2010 10:21
И аз знам,че е точно така.Няма да им мигне окото на главорезите-нацисти на новия световен ред и да сме с тях и да не сме...Но всяко правителство има възможността да се опита поне да сведе до минимум опасностите за нацията и следи за подводните камъни. Да, утрепаха цялото полско правителство,когато се опълчи,но това направи народа им по-силен и наясно.
Това,което ме възмущава лесната продажност на нашите политици.
Нямат и зачатъчно чувство за национална,в истинския и смисъл заинтересованост.Пълнят си банковите сметки с падналата им се възможност..а народа..кучета го яли
Но виждаме,че дори американския народ се вдигна срещу управниците си и започна да прави конференции,пресс изявления, натискат обама и администрацията му...ако всяка държава започне по малко с натиска, онези главорезите малко от малко поне да се ограничат....
Какво ли има да патят главите ни още...
цитирай
25. misbis - много точен постинг захариада
23.05.2010 10:30
Коментар от zahariada: Тези факти не минаха през нано-цедката на медиите в България, монтирана от българските политици. Ще стане ли ясно, ако системата ПРО бъде инсталирана в Б-ия, колко ще струва и колко ефективан ще бъде? Както става ясно от публикацията, тя нито е ефективна засега, нито е евтина. Стана ясно от изявления на премиера, че и ние ще плащаме. На това му се вика " На гол тумбак, чифте пищови."
И ПАК НЕ СЕ РАЗБИРА- КОЙ Е ТОЗИ СВРЪХ МОЩЕН ВРАГ ,СРЕЩУ КОГОТО СЕ ПРИГОТВЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ?
ТАЗИ НАЛУДНИЧЕВА НАДПРЕВАРА Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СПРЕ...ДО КОГА?
цитирай
26. анонимен - Искате да кажете, че
23.05.2010 13:11
misbis написа:
ЧЕ ТЯ ВОЙНАТА ВЕЧЕ ПОЧНА,ОЩЕ ПРЕЗ 2001,ДИФУЗНО И НЕУЛОВИМО...СЕГА ВСЕКИ МОМЕНТ СЕ ЧАКА ИЗРАЕЛ ДА НАПАДНЕ ИРАН ПРИ СКАЛЪПЕН МОТИВ...И БЪЛГАРИЯ ПОРАДИ МНОГО ПРИЧИНИ, А И ЗАЩОТО Е НА ГРАНИЦАТА НА АЗИЯ.
КОГАТО НАТО ЗАПОЧНЕ ДА СТРЕЛЯ ОТ БГ ЩЕ ИМА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО...
АМЕРИКА САМА СИ ИЗМИСЛЯ ВОЙНИТЕ И МОТИВИТЕ И ТЕХНИКИТЕ...СТИГА ВЕЧЕ СМЕ ИМ ИГРАЛИ ПО ГАЙДАТА.АКО СЛЕДИТЕ КАКВО СТАВА В АМЕРИКА,ЩЕ ВИДИТЕ,ЧЕ ТЕЧЕ ТИХА РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ВЕЧНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИ.САМИЯТ ИМ НАРОД ВЕЧЕ НЕ ГИ ТЪРПИ..НИЕ ВСЕ ЗАЩИТНИЦИ ТЪРСИМ.
ЕТО,ВИЖТЕ КЛИПА
http://www.youtube.com/watch?v=lTIqhu3idjo

Съм проспал началото на войната? Виж ти! Не знаех.Сега ще Ви обясня нещо. Всеки тоталитарен режим/мекото название на ДИКТАТУРА/ има за краен изход стълкновение, конфликт.Просто икономиката им издиша.Не вярвам Израел да нападне Иран, ако не е провокиран.До колкото знам, Иран иска да унищожи Израел, а не обратното.Русия спомогна за изграждане на ирански ракетен и ядрен потенциал.Само гарантираното взаимно унищожение е спряло меракът за нова война.Но това не пречи да се атакува с биологично оръжие.И за ислямските и северокорейските лидери, смъртта на собствените им хора нямат никакво значение.Ако със Захариада се разровите в основите на техните идеологии, с радост ще приемете още някой щит. За разлика от вас, мои приятели са били и на двете места, та имам познания от очевидци.А не от Ю тюб.
цитирай
27. misbis - до нр 26
23.05.2010 13:15
От къде си сигурен,че не съм била и на двете места?
Повечето видео от ютюб са от конференции на които лично съм присъствала и направила преводи на клиповете.
Относно спането...много хора взеха да се събуждат и прозряват истинските мотиви на илюминатската световна мафия и скрити зад “фактите“
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542417
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031