Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2010 08:05 - АНТИ-ИЛЮМИНАТИ
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 15402 Коментари: 9 Гласове:
3

Последна промяна: 15.05.2010 08:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ИЛЮМИНАТИ Е СБОРНО ПОНЯТИЕ НА ТАЙНИ ОБЩЕСТВА, ГРУПИ ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ И СИЛНИТЕ,КОИТО ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА ПО СВЕТА СПОРЕД ИНТЕРЕСИТЕ СИ.
Те са нарекли себе си така,което значи просветени. Събрани около тайната,че те са господарите на човешката маса,която за тях е само робски ресурс.
Писала съм преди за масоните или зидарите,като част от това понятие. Така наречената Бирдерберг група е също една от тази световна, мафия на богатите.
Докато ние тук спорим има ли такова животно или няма,и уточняваме хапчетата,които автора трябва да взема,хората по Европа започнаха борба срещу Билдербергите.
Ще кажете,че ние в България нямаме от тях....помисли отново.
Та почти всеки околиен кмет е член на зидарите.
Ще бъда благодарна на тези,които ми изпратят имена,за които са сигурни,че са на български масони,билдерберги,трилатерални комисии,ротари,лайън...и прочие групо-секти на богатите.
Също благодаря на тези,които вече го направиха.Изпращайте ми инфо в съобщения,не ме забравяйте-)))

ДЕЙСТВИЕ,АКТИВНОСТ,СЪБУЖДАНЕ,КОЕТО ЗНАЧИ ДА СИ НАЯСНО С ИСТИНСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ- ТОВА СА КЛЮЧОВИТЕ ДУМИ.
Имаме се и добра стара поговорка за това -Лозето не иска молитва,а мотика.
Ако искаме по-добър живот,трябва да си го извоюваме.
На тях не им пука,че ни изпиват кръвта,и на нас не би трябвало да ни пука,че се борим за интересите си.
Четете документи и свързвайте фактите,за да се получи голямата картина на голямата лъжа.
razkritia.com/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2-%E2%80%9E%D1%81%D0%BB%D1%8A/

misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/10/obiavena-e-voina-na-choveshkite-syshtestva-estestvenno-e-tog.508265


misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/21/koi-upravliava-bylgariia-i-sveta-vsyshtnost-otnovo-za-masoni.515252

misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/04/02/noviiat-svetoven-red-konspiraciia-ili-realnost.521903

misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/05/06/scenariiat-na-iliuminatite-ili-kak-ovcete-rano-ili-kysno-gi-.540498






Гласувай:
3


Вълнообразно


1. minchomin - Срамното не е в това, че има богати ...
15.05.2010 08:38
Срамното не е в това, че има богати хора по света, напротив това е добре. Срамното е в това, че всички ние позволяваме да бъдем манипулирани от група свръх богати хора и да търпим прещевките им. Техните интереси не са нищо друго, освен всички останали да работят за тях, вкарвайки ги във всякакви кризи, войни, терори, епидемии и т.н.. За допълнителна информация http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/18/svetovna-finansova-ikonomicheska-kriza-kodyt-koito-e-izhod-o.513437
цитирай
2. misbis - Няма нищо лошо в това да живееш добре
15.05.2010 09:04
и да имаш всичко,което ти е необходимо.
Срамното? за нас-да.срамно е че търпим всичко това.Даже страшно..защото сами вървим към кланницата.
Срамно за тях?Не, не бих казала срамно....ужасна е,безхуманна,геноцид е програмата на илюминатите за изтребване на човечеството до 500 милиона.
За да могат да си въртят финансовата пирамида..и аз и ти НЕ сме включени в списъка на тези,които ще оцелеят геноцида
цитирай
3. svilen75 - Хахахааааа, Миси е започнала да ...
15.05.2010 11:00
Хахахааааа, Миси е започнала да прави черен списък, като дойде времето на революцията да е подготвена ... явно лудостта придобива нови измерения, време е санитарите да се намесят и да си свършат работата.
П.С. Не съм нито богат (финансово, де), нито определям съдбата на някой друг, освен на себе си, не членувам в никакви организации, били те явни или пък тайни, но мисля, че ще съм достоен член в черното ти тефтерче, Миси, така, че се самопредлагам. Може ли така? ;) Нещо друго, освен имената ми? Т.Т данни, адрес, телефони за контакт? ;) :)))
цитирай
4. svilen75 - И още нещо - странно ми е, че илюми...
15.05.2010 11:02
И още нещо - странно ми е, че илюминатите искали да ни свият до някакви си 500 милиона. Та кого ще управляват след това? Ще трябва да се управляват един друг??? Всеки овчар иска овцете му да са повече. Няма никаква логика в това, Миси. Ама за теб логиката май е доста абстрактно понятие.
цитирай
5. misbis - ОТ ТАКИВА
15.05.2010 11:53
КОИТО САМО ХАХАКАТ И ХИХИКАТ В КЪЩИ НА ТОПЛИЧКО СМЕ СТИГНАЛИ ДО ТУК
цитирай
6. universalnite000 - Разбирам защо някои хора си намират ...
15.05.2010 13:06
Разбирам защо някои хора си намират някое хубаво местенце по пътя и правят къмпинг. Преди и аз съм искал да се спра край пътя и да си почина малко от безсилието и раздразнението да говориш на затворени умове. Но ако сериозно искаме да ускорим появата на новото съзнание и ще освобождаваме човечеството от затвора на майнд-контрола колкото се може по-плавно, трябва да работим непрекъснато за разширяване на собственото си разбиране и да предаваме разнообразна информация, за да могат другите да я приемат или отхвърлят. Никой не казва, че ще е лесно, а възникване на още една религия или прехвърляне на отговорността за своите мисли върху някой гуру ще задържи духовната революция. Уважението и любовта са в основата на новото мислене - боготворенето на другите не е, бих казал. Това е старата песен на нов глас.
Все пак трябва да кажа, че съм срещал и много прекрасни, любящи, непроизнесли присъда човешки същества, които вършат невероятна работа, помагайки на другите да се пробудят. Никой не иска повече от тях да спре експлоатацията на новото съзнание.
Вече се очертават три ясно разграничени групи по време на този преход. Онези, които ще отхвърлят повишаващите се честоти и все по-лесно ще бъдат разпознати с течение на времето. Вторите са придвижилите се до тук и спрели, когато са намерили удобна ниша. И дръги, малцина навярно, които продължават да търсят, да се стремят и да предизвикват, независимо от последиците за тях в краткосрочен план. Колкото по-напред вървите по пътя, толкова по-самотен ще бъдете, докато другите спират поради умора, материална изгода или страх. С всяка крачка вие се настройвате към по-висока честота на вибриране, която развива вашето разбиране и поведение. От гледна точка на онези, които са спрели в началото на пътя може да изглеждате крайни и странни. Ако продължите да вървите и да търсите, ще бъдете осмивани и все по-често осъждани от първата група със заключени с катинар умове. Но според мен и втората група също няма да оказва голяма подкрепа на онези в предната част на снегорина, които ще поставят под съмнение много от темите, от които зависят доста от нишите, за които споменавам. Пътят към просветлението е безкраен. Точно както оставяме догматичната религия зад себе си, така в крайна сметка ще постъпим и с елементи от сегашната догматика на Духовния ренесанс.
Третият пример за експлоатация на духа и ума са Илюминати с технологията за контрол над поведението. Тук ние получаваме помощ от същества от висшите нива, които предприемат стъпки, за да я блокират с напредване на трансформацията. Колкото повече хора искат да бъде направено, толкова по-добре. Масовите форми за контрол над ума могат да са ефективни само ако позволим да бъдем откъснати от честотата на любовта, на която е настроена нашата сърдечна чакра. Ако мислим за любов и живеем в любов, ние можем да устоим.
цитирай
7. анонимен - Сидеров
20.08.2010 23:33
Волен Сидеров говори за тайните общества и как те доминират политиката в Б/я в различни свои статии събрани в две книги - Българофобия и Бумерангът на злото (цитирам по памет). И може би там има конкретна информация за бълг. масони. Общо взето всички тиражирани политици и журналисти са заподозрени. В момента има голяма цензура в медиите както стана ясно и от скорошния случай с Иво Инджев, отразен в блога. Тече подготовка за налагане на тотален контрол и затова минипулираната криза ще допринесе хората да се чувстват още по-безпомощни и обезверени.

Наскоро в Код Криминално, в епизод посветен на Края на едан империя,казаха, че Илия Павлов е бил масон 33 степен. Все пак между илюминати и масони има огромна разлика.
Американския разследващ журналист Алекс Джоунс има добри филми и интервюта по темата.
цитирай
8. анонимен - прочети
16.10.2010 02:36
Защо ли искат да останат най-много 500 милиона хора на планетата? Явно тези хора знаят нещо , което ние простосмъртните не. За него само се загатва, но никой незнае кога ще настъпи. а че ще настъпи е ясно и на най-малките Те знаят много неща затова са и "просветени" и едно от тях е кога ще бъде изчерпан петрола на земята. Разбира се, ако опирше само до проблема транспорт не би било толкова страшно има много алтернативни методи за педвижване а и горива . Истинското бедствие ще настъпи в производството и недостига на стоки. 80% от вичко , което се произвежда по света е производно на петрола. Без него, без алтернатива за кратко време ще настъпи, невиждана мизерия , войни, глад и щем нещем ще останем около 500 милиона. "Хората" са изчислили , че това е квотата която нашата планета може да изхранва без претоварване. (Под изхранва неразбирайте само хранене.)Говори се , че те самите са си построили няколко подземни града с всичко необходимо за 10тилетия напред. Когато нещата горе се нормализират - останат тези 500М ,те ще излязат на бял кон, ще спрат войната а после ще господстват за което оцелелите трябва да са им вечно благодарни.
Ако все пак упорствате и не вярвате , значи невярвате , че петрола може да се изчерпи. Или дори не сте се замисляли какво ни чака ако внезапно без да сме готови той вземе та свърши. Как ще живеем ? Защо никъде и никой не се занимава с този въпрос? Е подочува се някъде нещо и толкова. За сметка на това денонощно ни се набиват в главата новини за данъци , измами, корупция , реклами на банки и кредити , лекарства, болести и т.н. Някой упорито държи този проблем настрана. Кой ли? За какво ли?
Докато има петрол , за тях ще има власт и пари. ЗА когато свърши тях не ги интересува, те са се погрижили за бъдещето си. За нас - 7 милиарда гладни овце не им трябват, току виж сме ги открили и избили, някак си 500 милиона по-лесно се подчиняват.
Петрола е изчерпаем - нали с това са съгласни всички? Тук въпросът е не ДАЛИ? а KОГА?
цитирай
9. анонимен - "Който копае гроб другиму,сам пада в него"
16.12.2010 13:28
universalnite000 абсолютно съм съгласен с теб и бих добавил още нещо-ако спрем да бъдем алчни,злобни и завистливи (каквито са голяма част от българите),а бъдем позитивно настроени и по-добри,ще ни е по-добре и занапред.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4541825
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031