Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2010 15:07 - ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ,ЗА ДА ЖИВЕЕМ НА ПЛАНЕТА,НА КОЯТО СМЕ РОДЕНИ-ПРОДЪЛЖЕНИЕ
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10788 Коментари: 14 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОИ СА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА? КОЯ Е ИСТИНСКАТА РЕАЛНОСТ? НАИСТИНА ЛИ ПЛАНЕТАТА Е КОЛОНИЗИРАНА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ СЪЩНОСТИ?

Много хора усещат,че ние живеем в една матрица. Неизвестно как и кой, но някой взема решения вместо нас, планира съдбите ни и животите ни в една по-дългосрочна переспектива. Независимо за кого гласуваме, или избираме за управляващ...животът ни НЕ става по-лесен.
Ето тук открих разковничето- избираме за управляващ. Човешката маса отдавна е предала съдбините си, живота си, в ръцете на някой друг. Превърнала се е в жертва. Жертвата не мисли, тя е оставила някой друг да мисли и взема решения. И след като отговорността е предадена на друг, този другия добре се възползва от ситуацията.
И животът на жертвата се превръща естественно в ад. Но жертвата не мисли да вземе в ръце живота си.Тя все чака някой да я спаси. И “спасители“ се намират.

Казваме си- от векове е било така. Правилно. Не знам от кога, но от хиляди години вече, планетата е колонизирана от форми на живот,които се хранят с нашата енергия. Наричат ги рептили,студенокръвни. Те не са надарени с божественна искра и духовна сила като хората, но пък умеят с мощния си ум да манипулират и подмамват хората да им служат.
За да могат да управляват огромната маса от хора, те са се погрижили да изградят тази парадигма,която сме приели за реалност, и чрез контрол над съзнанието да водят човешкото същество в посока изгодна на тях.
(полезна информация)
zahariada.blog.bg/drugi/2010/04/29/hologrami-vselenata-i-choveshkiia-mozyk.536309
Погрижили са се също така да създадат генни кръстоски между тях и избрани от тях индивиди,които днес ние познаваме като световни лидери, царски семейства. Хората с т.н. синя кръв.
За да са сигурни,че човешките същества няма да се усетят за тази игра, и да престанат да ги подхранват, са изградили пирамидалната матрица(която ние наричаме наш живот), която да ни държи в страх,напрежение, и в целия спектър на отрицателни чувства и емоции. Защото те се хранят именно с тези негативни енергии.
Огледай те се- на където и да се обърнеш, кошмара, наречен живот поражда само негативност. Въобще не е гот да се живее вече.
А пък когато хората вземат да се събуждат от комата и да разбират игрите им..спретват войни. Е, тогава  е гарантирано,че ще си набавят порциите страх,ужас,омраза...
Всяка земна война е резултат от война водеща се и извън нашето измерение.
Но както каза Дейвид Айк веднъж- ако излезе закон,който задължава обявилия война сам да се бие на първа линия, от първия ден на войната....тогава биха спрели войните.
Каква незаменима услуга правим на колонизаторите си с това,че спим и продължаваме да се страхуваме за живота си. Чунким това пък е живот,за който си заслужава да се страхуваш...
Ако ще се страхуваме за нещо, би трябвало да е за душата ...на кого и за какво я продаваме.Много от хората,които се съблазниха от масонските секти, може би въобще не са разбрали на кого са си продали душата.
Писала съм в предишни постинги,че масони,и други илюминатски секти служат на рептилската парадигма. Така с действията си един срещу друг,ние сами подпомагаме тази експлоататорска пирамида да действа. И правим услуга на тези нечовешки същности. Вместо да обърнем поглед и разберем кое е добро за нас,хората.
  Да не забравяме обаче,че вярата отдавна е превърната в религиозни догми,които служат на матрицата за контрол над съзнанието. Решението е вътре,във всяко човешко същество. Там, вътре в нас е директния контакт с твореца.Там би трябвало да търсим отговорите.


РЕШЕНИЕТО СЕ ОКАЗВА ПРОСТО

НЕ- НА СТРАХА
НЕ -НА ЖЕРТВЕННИЯ МАНТАЛИТЕТ
ДА- НА СИЛАТА НА ДУХА
ДА- НА СЕБЕОСЪЗНАВАНЕТО

В КЛИПА ПО-ДОЛУ СЪБРАХ ЧАСТИ ОТ ЛЕКЦИИТЕ НА СТЮАРД СВЕРДЛОВ И  ЗА ЧОВЕКА,РЕПТИЛИТЕ И ЖИВОТА






Тагове:   планета,


Гласувай:
9



1. thrasher - :)
29.04.2010 19:01
Странно защо никой не е коментирал до сега този постинг. Явно малцина сме запознатите с личността на Дейвид Айк. Аз лично ми харесват неговите виждания за нещата. Изглеждат доста логични. Относно рептилиите-наистина ги има то си е доказано. На много от потребителите на тоя блог тия работи им звучат малко странно и налудничево ама това е истината.
цитирай
2. bven - съгласна съм,
29.04.2010 19:25
всичко е точно! Затова най-важното за нас е : НЯМА СТРАХ , ИМА АЗ !!!! Те се страхуват от нас, а ние не можем да го разберем!
цитирай
3. podvodni - Вместо робите: ""А ...
29.04.2010 19:46
Вместо робите:
""А пък когато хората вземат да се събуждат от комата и да разбират игрите им..спретват войни."
Скъпа поради факта че идва времето на последният и най-кървав конфликт, може да приемем че хората излизат от комата. И такива като тебе им помагат в това.
Оооообаче щом като ще има война (САЩ-Иран) то това е нечовешко и огромно престъпление, което е в следствие на събуждането. Повечето се чувстват идеално в позицията на овчедушен роб. Не им тига че има системна криза, не им стига че имат високолихвени кредити които трябва да връщат с десетки години, ами сега ще им се натрапи война вследствие на събуждането. Ужас след ужас. И за какво? Заради някакава си душа. Сега се живее. Сега е момента. В белите страни как живеят без да мислят за душата. А после ще му мислят. Никой не се е върнал от отвъдното да каже как е там. А то, я го има я го няма. А душата имали я? Някой виждал ли я? Пипал ли я? Не!! Даже и науката не е единна по въпроса. Щом като не е докаано на 100% значи го няма. Не съществува. Тогава защо е всичко това? Защо трябва да излизат от комата? Заради болката? Не, мерси!! Не искат! Не искат да загубят робството си. По-скъпо им е от душата и свободата. Защото за тях се мре и страда. А другите ще карат новите си коли, ще носят новите си дрехи, ще ходят на почивка и екскурзия в Истанбул, Венеция и другаде. Въобще ще се радват на живота. А събудилият се ще страда и ще се облизва.
Като искаш бъди събудена. Като искаш бъди свободна. Никой не те спира. Остави овцете на мира."

Здрасти миси.Подрави за поста. Искренно се радвам че пак си тук.
Който иска да бъде свободен никой не може да го направи роб.
цитирай
4. misbis - do nr2
29.04.2010 20:31
и аз така го разбрах механизма. те се страхуват повече от нас,защото ние имаме божественна сила в нас. И затова правят всичко възможно да ни държат в заспало състояние
цитирай
5. misbis - i az go haresvam David ...
29.04.2010 20:32
thrasher написа:
Странно защо никой не е коментирал до сега този постинг. Явно малцина сме запознатите с личността на Дейвид Айк. Аз лично ми харесват неговите виждания за нещата. Изглеждат доста логични. Относно рептилиите-наистина ги има то си е доказано. На много от потребителите на тоя блог тия работи им звучат малко странно и налудничево ама това е истината.

цитирай
6. misbis - do nr1
29.04.2010 20:33
много хора знаят за рептилите, дори и нашенския Кубрат Томов..но никога не обели и дума за това...майнд контрола..
цитирай
7. misbis - до подводни
29.04.2010 20:41
о, известна ми е овчата психика...а “белите“ страни ги знам с хастара навън...
и в “белите“ страни има хора,които се събуждат. За душата, няма какво да говорим..или я усещаш и знаеш..или спиш. Но когато дойде “послето“ е твърде късно да се направи нещо за душата.
А пък да се обвиняват събудените за войните...немем думи...ми то и Исус е изохкал накрая от овцете..та какво остава за нас обикновенните..
цитирай
8. podvodni - Сега остава да се появи свилен или ...
29.04.2010 20:51
Сега остава да се появи свилен или райдерс. Ти да видиш логика и разбиване на заблуди.
цитирай
9. misbis - не обръщам внимание на неконструктивни заяждания...не е това начина на дискусия
29.04.2010 20:56
podvodni написа:
Сега остава да се появи свилен или райдерс. Ти да видиш логика и разбиване на заблуди.

цитирай
10. podvodni - Е, дай малко с усмивка. Все пак жи...
29.04.2010 22:06
Е, дай малко с усмивка. Все пак живата би бил доста скучен без тях. Поне могат да те расмеят.
цитирай
11. misbis - ТОВА Е ВЯРНО
29.04.2010 23:40
МОГАТ ДА РАЗСМЕЯТ,АКО ПОЛОЖЕНИЕТО НАИСТИНА НЕ БЕШЕ ТАКА НАПЕЧЕНО.....
цитирай
12. milanski - хъм
29.04.2010 23:50
Не веднъж съм гледал Луната през телескопи и при това доста мощни. Няма движение светлини и други глупости. Луната е нищо повече от мъртво парче скала.
цитирай
13. podvodni - Писахме за койотите, и виж какво ...
30.04.2010 00:14
Писахме за койотите, и виж какво стана. Следващият път подобна грешка - НЕ!!
цитирай
14. svilen75 - Ехо, ето ме, г-жи и г-да желязна л...
04.05.2010 21:25
Ехо, ето ме, г-жи и г-да желязна логика ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4543315
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031