Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2010 10:30 - ОТНОВО ПО ТЕМАТА - СЕРИОЗНО ЗА НЛО
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 16128 Коментари: 24 Гласове:
8

Последна промяна: 03.04.2010 13:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

(CNN,април 2009) - Астронавтът Едгар Мичъл, участвал в  мисия Аполо през 1971 г., твърди, "Без съмнение ние сме посещавани."
edition.cnn.com/2009/TECH/04/20/ufo.conference/

Мичъл, който е бил част от "Аполо" 1971, потвърди в понеделник, че извънземен живот съществува, и че истината се прикрива от САЩ и други правителства.

Той се изказа по време на конференцията в Националния прес клуб,проследявайки заключенията, с които приключи  петата
X-конференция, където се срещат  активисти на НЛО и изследователи,които проучват  възможността за чужди форми на живот.

Човечеството отдавна се чуди дали сме сами във вселената. Но имаме ли доказателства само  в нашия житейски отрязък от време?  

“Не, ние не сме сами," заяви Мичъл.
"Нашата съдба, по мое мнение е, че ние трябва да се превърнем в част от планетарната общност. ... Трябва да сме готови да достигнем отвъд нашата планета и извън нашата слънчева система, в търсене на  
какво наистина се случва там. "

Мичъл е израснал в Розуел, Ню Мексико, където НЛО вярващите поддържат,че  се е случила  катастрофа на НЛО през 1947 година. Той каза, че жителите на родния му град са били инструктирани от военните органи да не говорят за случея. Те са били предупредени за "сериозни последствия", ако  го направят.

Но той твърди, че много от свидетелите"не искаха да отнесат в гроба  тяхната история. Искаха да разкажат на  някой надежден човек. И като местно момче, и като един който е бил на Луната, те ме смятаха за достатъчно надежден, за да ми разкажат историята си.“

Приблизително преди 10 години, заяви Мичъл, най-накрая му била определена среща в Пентагона за да обсъдят това, което му е било казано.

Анонимен адмирал работещ за началник-щаба, обещал да разкрие истината зад историята Roswell, заяви Мичъл. Историята за една от катастрофите на  НЛО бяха потвърдени. Но на адмиралът бе отказан достъп, когато той се опита да влезе във вътрешните документи на този случей.

Същият адмирал, заяви Мичъл, сега отрича историята.

"Аз призовавам тези, които се съмняват: Прочетете книги, използвайте ерудиция, започнете да разбирате, какво наистина става. Защото наистина няма никакво съмнение, че ние сме  посещавани", каза той.

"Вселената, в която живеем е много по-чудна, вълнуваща, сложна и широкообхватна, отколко сме били някога в състояние да разберем."

Говорител на НАСА отрече че прикриват случеи с НЛО.

"НАСА не следи НЛО. НАСА не участва в каквото и да е прикриване за извънземен живот на тази планета или където и да е другаде -" каза Майкъл Кебидж в понеделник.
Разискванията продължиха около случилото се в Розуел. Военновъздушните сили на САЩ заявиха, че през 1994 г. останките намерени там през 1947 г. са най-вероятно от един балон стартиран по таен правителствен проект.

Стивън Басет, ръководител на изследователска група Парадигма (PRG), който бе домакин на X-конференция, заяви, че истината за извънземен живот е прикривана, защото тя е един политически експлозив.

"Има и трети канал в американската политика, и това е въпросът за НЛО. Той е с много по-голяма величина отколкото  социалното осигуряване," каза Басет.


Защо е важно за нас да разберем истината зад феномена НЛО?  Истина прикривана от години. Искам да вметна нещо важно по темата,което е в България.
Какво стана с архива на института по сугестология след закриването му?
Какво се случи в периода 1989-1992 с бума на полтъргайсти и извънземни?
Кой и защо превърна темата в посмешище? Сигурна съм,че Кубрат Томов каза само една малка част от истината. А той знае много повече.В това вече нямам съмнения.

Веднъж разбрали,че не сме сами на земята, можем да осъзнаем и всички събития, случващи се в днешно време. Чии интереси всъщност защитават световните властимащи.“Защо им е важно човешката раса да продължи да спи и им робува?

Можем да разберем,че вече съществуват технологии,които ако се използват за мирни цели, можем да имаме един прекрасен живот на планетата. Можем да разберем и кои всъщност сме ние-човешките същества, нашия потенциал и възможности.

Следва клип с Едгар Мичел от конференцията на Камелот в Брюксел.За съжаление, не съм го превела все още,но ако някой друг може да го направи,ще бъде добре за всички,които се интересуват сериозно от темата.





Тагове:   НЛО,   Отново,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. baimomchil - Поздрави
03.04.2010 10:47
Доказателствата са безспорни, но голяма част от хората живеят все още в средновековието и бясно отричат всичко що го няма в учебниците.

цитирай
2. bven - Има много написано по проблема,който засягаш,
03.04.2010 11:33
но повечето хора са ограничени в много тесен кръг интереси - хранене, работа - и толкоз!
цитирай
3. baimomchil - но повечето хора са ограничени в ...
03.04.2010 12:01
bven написа:
но повечето хора са ограничени в много тесен кръг интереси - хранене, работа - и толкоз!


Остави ги тези Паляци, говоря за ония средновековните, дето ще пратят автора на тая статия в лудницата. Ограничени и затворени в себе си мозъци
цитирай
4. misbis - темата е повече от сериозна
03.04.2010 12:04
това значи обръщане житейската ни парадигма с главата надолу. Тези,които държат тази информация в тайна не желаят човешките същества да се развиват по начина определен им от Твореца и природата.
Ние наистина живеем в планета-затвор
цитирай
5. universalnite000 - Елитът на Илюминати е можел да пъ...
03.04.2010 12:14
Елитът на Илюминати е можел да пътува в пространството с летателни средства, било човешки или извънземни още през 50-те години и много учени са съгласни, че са създали бази на Луната и Марс по проект, станал известен като "Алтернативните три". Това било името на явно измислена история, която вероятно е по-близо до истината, отколкото изглеждало в началото. Може би илюминатите знаят, че планетата ще претърпи някаква голяма промяна на всички нива и искат някаква застраховка, кой знае ? Онова, в което съм сигурен е, че първият човек е кацнал на Луната преди 1969 г. Когато "Аполо 11" се приземява с Нийл Армстронг и неговите думи "Една малка крачка за човека, една гигантска крачка за човечеството", това била хитра историйка "ала Уолт Дисни". Тази "гигантска крачка" е била направена години по-рано с техника, далеч по-модерна от тази на "Аполо". Астронавтите от това "първо" кацане на Луната били шокирани от онова, което видели там, защото като повечето нисши служители от контрола на мисията те не знаели как се е зародило всичко. Колко смаяни трябва да са били, но те знаели каква е цената на проговарянето. Според Ото Байндър,който работел по космическата програма на НАСА, важни откъслеци от раговорите между мисията и екипажа на "Аполо 11" след прилуняването им не са станали общо достояние. Той казва, че хората, използващи VHF-приемници за предаванията на НАСА, чули следното :
Контрол на мисията : Какво по дяволите беше това ? Какво става ? Някаква неизправност ?
Нийл Армстронг : Тези бебчета са грамадни, сър, огромни. О, Боже, да не повярваш. Казвам ви, навън има други космически кораби .. строени в другия край, до ръба на кратера... Те са на Луната и ни наблюдават....
Още по-поразителното е, че на борда на онези космически кораби може да е имало американци ! Каква шегичка. Има голяма вероятност също така информацията, която ни е дадена за естеството на атмосферата на Луната и Марс да е невярвна и да е далеч по-благоприятна, отколкото са ни накарали да вярваме. Когато през 1960 г. президентът Кенеди се съгласилна програма, която да отведе човек на Луната до края на десетилетието, без да осъзнае той предоставил на елита на Илюминати прекрасно средство за източване на пари от правителствената система, предназначена за "официалната" космическа програма и да ги влива в неофициалната. Изследователите предполагат, че САЩ и СССР на ниво Илюминати са работели заедно по време на т. нар. Студена война, още едно творение на илюминатите. Тя била средство за сплашване на населението и от двете страни, което изстрадало ужасни трудности, докато техните правителства изхарчили безброй милиарди за проучване и създаване на оръжия.
цитирай
6. razkazvachka - До 1952 - всичко вече е било готово
03.04.2010 13:30
бомбите над Хирошима и Нагазаки са някакъв водораздел във времето - светът от 50те години насам е риплей, защото нашият свят - или, поне, онова, което си въобразяваме, че е нашият свят - е бил изличен.
цитирай
7. misbis - ЧУВАЛА СЪМ ГО ТОВА ДА СЕ ДИСКУТИРА НАПОСЛЕДЪК. СЛЕДИТЕ ОТ ЕКСПЛОЗИЯТА СА ПОВЛИЯЛИ СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА И ОТВЪД
03.04.2010 13:40
razkazvachka написа:
бомбите над Хирошима и Нагазаки са някакъв водораздел във времето - светът от 50те години насам е риплей, защото нашият свят - или, поне, онова, което си въобразяваме, че е нашият свят - е бил изличен.

цитирай
8. nivo - Тежко ни
03.04.2010 13:45
Напишете в търсачката Електронна библиотека и влезте в сайта :star05.net и прочетете от раздела тайни общества книгата Летящите чинии на илюминатите и др. и ще разберете 90% от истината която никак не е радваща.
Извънземните отдавна са на земята и работят с земни правителства но резултата за нас може да е генерално фатален. Отвличат се хиляди хора непрекъснато например със знанието и разрешението на американското правителство срещу нови технологии и... предоставянето на списъци на отвлечените.
Решено е няколко милиарда земни жители да се унщожат и затова е пуснат спина в Африка и то чрез медицински консумативи внасяни от САЩ. Именно по тази причина попаднаха в либийския затвор нашите мед.сестри без да знаят за това. Може би парите затяхното освобождаване дойдоха от илюминатите.
цитирай
9. misbis - ТОЛКОВА СИ ПРАВ,ЧЕ ПРОСТО НЯМАМ КАКВО ДА ДОБАВЯ...ДА СИ PODGOTVIAМЕ ДУШИТЕ ЗА ТОВА,КОЕТО ПРЕДСТОИ...
03.04.2010 13:49
nivo написа:
Напишете в търсачката Електронна библиотека и влезте в сайта :star05.net и прочетете от раздела тайни общества книгата Летящите чинии на илюминатите и др. и ще разберете 90% от истината която никак не е радваща.
Извънземните отдавна са на земята и работят с земни правителства но резултата за нас може да е генерално фатален. Отвличат се хиляди хора непрекъснато например със знанието и разрешението на американското правителство срещу нови технологии и... предоставянето на списъци на отвлечените.
Решено е няколко милиарда земни жители да се унщожат и затова е пуснат спина в Африка и то чрез медицински консумативи внасяни от САЩ. Именно по тази причина попаднаха в либийския затвор нашите мед.сестри без да знаят за това. Може би парите затяхното освобождаване дойдоха от илюминатите.

цитирай
10. nivo - Тежко ни
03.04.2010 13:52
Обезателно прочетете книгата на Емилия Манолова "Тайни проекти" пак от сайта star05.net
цитирай
11. latina56 - Много е страшно..
03.04.2010 15:03
...Париж е един много езотеричен град и за да живеете тук вече се иска много голям кураж, защото именно тук се случват неща за които блогарите говорят , преди мен, аз специално много трудно изживях някои неща които видях тук, как обикновен човек се телепортира, видяла съм такова нещо два пъти тук с двама различни хора които не се познават, страшно е, не можете даже да ги попитате, защото те се държат по такъв начин , че това е нещо за което не желаят да говорят, при това моята професия е да питам и да намерия подходящия подход за да задам поне въпроса, но ударих на камък и при двата случаи, затова мисля, че има хора които отдавна знаят много важни неща и не желаят да говорят, а всеки които разкаже нещо или сподели публично изживяна история е смятан за прихично разтроен, депресиран или луд...много хора тук знаят много странни неща но мълчат...останалите,Космоса да ни е на помощ, защото е ужасно трудно да си го обясниш и да го преодолееш...
цитирай
12. misbis - STRAHUVAME LI SE,TOVA GI PRAVI SILNI......NIE SY6TO SME NADARENI S IZBORA..
03.04.2010 22:36
latina56 написа:
...Париж е един много езотеричен град и за да живеете тук вече се иска много голям кураж, защото именно тук се случват неща за които блогарите говорят , преди мен, аз специално много трудно изживях някои неща които видях тук, как обикновен човек се телепортира, видяла съм такова нещо два пъти тук с двама различни хора които не се познават, страшно е, не можете даже да ги попитате, защото те се държат по такъв начин , че това е нещо за което не желаят да говорят, при това моята професия е да питам и да намерия подходящия подход за да задам поне въпроса, но ударих на камък и при двата случаи, затова мисля, че има хора които отдавна знаят много важни неща и не желаят да говорят, а всеки които разкаже нещо или сподели публично изживяна история е смятан за прихично разтроен, депресиран или луд...много хора тук знаят много странни неща но мълчат...останалите,Космоса да ни е на помощ, защото е ужасно трудно да си го обясниш и да го преодолееш...

цитирай
13. podvodni - Защо имам чувството че нещо ни по...
03.04.2010 23:31
Защо имам чувството че нещо ни подготвяш с тази поредица от публикации?
цитирай
14. raders - Да се твърди, че сме единствени във ...
03.04.2010 23:32
Да се твърди, че сме единствени във вселената е също толкова налудничаво, колкото и версията за някакви си илюминати. А луната е безкрайна пустиня и нищо не е видял там Мичъл, нито Армстронг /вервайте ми/, освен ако не става въпрос за оня виц, дето македонците им сервирали кафе на луната. От друга страна не е възможно да сме единствени във вселената, понеже в милиарди галактики има милиарди удобни за живот планети и съгласно теорията за вероятностите много от тях са населени. Проблемът е огромните разстояния, измерени в много светлинни години, така че на практика не може да съществува нормален контакт. Това би трябвало да е валидно дори за хипотетичните илюминати, освен ако законите на Айнщайн са невалидни за тях - тоест - да могат да преодоляват пространството с неограничени скорости. А това за скриване на някои факти уж от правителствата си е откровена глупост. Защото първо: правителствата не са вечни / те си отиват, след което не са вече правителства/ все някой от тях щеше да каже нещо по въпроса. Второ: не е ясно защо ще крият подобно нещо, това да не е Коза Ностра... Но е много удобно да замазваме нещата с липсата на достоверна информация и за да прокараме спорните си версии, обвиняваме за това правителствата. По моя, /а и не само моя/ преценка има много по-информирани институции от правителствата /какво да кажем за научните кръгове/, които също са резервирани по тоя въпрос. Защо? Ами защото няма нищо сигурно и да се говори така едно към гьотере, както е тук например, просто не е прието. Според учените хора, за да се формира една теория, трябва фактите да бъдат неопровержими и проверени с безброй експерименти. Такова нещо тук не съществува. Изфантазираме си някаква версия по метода на жълтата преса и си я навиваме безкрайно, за да станем интересни на наивниците. Нищо повече...
цитирай
15. podvodni - Просто незнаеш калка си прав, чо...
04.04.2010 00:13
Просто незнаеш калко си прав, човече! От кога чаках някой да насоли тези "специалисти". Ама как може да се отрича сериозната наука и сериозните учени. Просто е немислимо. И какво ни внушават с тези блогове - глупости някакви си. Още малко ше кажат че египетските пирамиди са изградени от други цивилизации. Или че в Африка има племена които знаят че Сириус е двойна зведа от преди 500 години преди новата ера. Да бе да, да твърдиш такова нещо е като да отричаш Дарвин! И въобще такива неща като : Изображения на летателни апарати , танкове и др. подобни в храмовете в Луксор, изображени на Иисус в космически кораб на икони в църкви - няма, ня-ма! Илюминати, масони ,Никола Тесла , Нострадамус, баба Ванга - измислица на болни мозъци и комунистическата пропаганда на Сергей Станишев и агента Гоце! Ако не вярвате питайте Б.Б.

цитирай
16. miaa - Честит Великден,Мisbis!
04.04.2010 02:02
И аз не вярвам на Илюминати и други подобни, които сеели зло! И ако ги има
те знаят, че в един момент ще бъдат безсилни да спрат, еволюцията, развитието и напредъка.
Нашите човешки сетива не могат да уловят универсалният разум, ..Ние никога няма да разберем колко по- сложно е всичко и как всичко се изплъзва от ръцете ни, защото подхождаме несигурно и ни липсва вярата в едно по-добро бъдеще..
Докато има омраза, ирония , злоба и завист между хората трудно бихме могли да уловим онези трептения и вибрации, които съпътстват нашите очаквания и надежди..Вселената очаква добронамереност и градивност! Друг път няма..

цитирай
17. newlogic - Както казаха в един филм преди време ...
04.04.2010 07:49
Както казаха в един филм преди време "Ако сме сами във вселената, то това си е чиста загуба на пространство" :)
цитирай
18. misbis - Podvodni....razko6en si
04.04.2010 08:42
podvodni написа:
Просто незнаеш калко си прав, човече! От кога чаках някой да насоли тези "специалисти". Ама как може да се отрича сериозната наука и сериозните учени. Просто е немислимо. И какво ни внушават с тези блогове - глупости някакви си. Още малко ше кажат че египетските пирамиди са изградени от други цивилизации. Или че в Африка има племена които знаят че Сириус е двойна зведа от преди 500 години преди новата ера. Да бе да, да твърдиш такова нещо е като да отричаш Дарвин! И въобще такива неща като : Изображения на летателни апарати , танкове и др. подобни в храмовете в Луксор, изображени на Иисус в космически кораб на икони в църкви - няма, ня-ма! Илюминати, масони ,Никола Тесла , Нострадамус, баба Ванга - измислица на болни мозъци и комунистическата пропаганда на Сергей Станишев и агента Гоце! Ако не вярвате питайте Б.Б.


цитирай
19. misbis - Taka si e miaa...v drugi moi postingi sam pisala za tova
04.04.2010 08:43
miaa написа:
И аз не вярвам на Илюминати и други подобни, които сеели зло! И ако ги има
те знаят, че в един момент ще бъдат безсилни да спрат, еволюцията, развитието и напредъка.
Нашите човешки сетива не могат да уловят универсалният разум, ..Ние никога няма да разберем колко по- сложно е всичко и как всичко се изплъзва от ръцете ни, защото подхождаме несигурно и ни липсва вярата в едно по-добро бъдеще..
Докато има омраза, ирония , злоба и завист между хората трудно бихме могли да уловим онези трептения и вибрации, които съпътстват нашите очаквания и надежди..Вселената очаква добронамереност и градивност! Друг път няма..


цитирай
20. latina56 - вярата е...
04.04.2010 11:35
опит, този който е преживял лично някои ситуации той вярва, видяла съм няколко иронични бабаитковци пред факта да мълчат, защото преди това са говорили за Дарвин Айнщаин и НАСА...но лично като им се случат неща...депресията е голяма, че се стига и до психиатър...затова пожелавам на тези които не са се сблъскали със страностите и мистериите на нашето време да ги изживеят и след това ще ги коментираме...много е полезно да се повдигнат тези теми в "блог" това не е подготовка това е лично мнение и предпочитание към една версия или друга...учените ,са финансирани,повечето от държавни институции, така че те ни казват това което им заповядат да ни кажат, а не това което е в секретните им сейфове...секретната информация се изважда и се представя на публиката когато вече остарее и на нейно място се е появила още по важна секретна информация...пример историята на компютъра...от коя година се работи по него и кой работи, нали много хора вече знаят тази история...кои вярваше ,през 1965 година, че 2000 година във всяки втори дом ще има компютър, това беше утопична луда мисъл и много хора даже и не предполагаха какво е това...така и с тук повдигнатата тема...много свидетели трябва да пишат и говорят за да се отворят секретните заключения...аз за себе си вярвам че не сме сами и даже на нашата планета, и вярвам, че ни наблюдават и то много внимателно и прецизно....
цитирай
21. misbis - NE SI SAMA ,MILA, MNOGO HORA PO SVETA GO 4UVSTVAT I IZJIVIAVAT....NIE SME IZBRALI SVETLINATA
04.04.2010 12:32
latina56 написа:
опит, този който е преживял лично някои ситуации той вярва, видяла съм няколко иронични бабаитковци пред факта да мълчат, защото преди това са говорили за Дарвин Айнщаин и НАСА...но лично като им се случат неща...депресията е голяма, че се стига и до психиатър...затова пожелавам на тези които не са се сблъскали със страностите и мистериите на нашето време да ги изживеят и след това ще ги коментираме...много е полезно да се повдигнат тези теми в "блог" това не е подготовка това е лично мнение и предпочитание към една версия или друга...учените ,са финансирани,повечето от държавни институции, така че те ни казват това което им заповядат да ни кажат, а не това което е в секретните им сейфове...секретната информация се изважда и се представя на публиката когато вече остарее и на нейно място се е появила още по важна секретна информация...пример историята на компютъра...от коя година се работи по него и кой работи, нали много хора вече знаят тази история...кои вярваше ,през 1965 година, че 2000 година във всяки втори дом ще има компютър, това беше утопична луда мисъл и много хора даже и не предполагаха какво е това...така и с тук повдигнатата тема...много свидетели трябва да пишат и говорят за да се отворят секретните заключения...аз за себе си вярвам че не сме сами и даже на нашата планета, и вярвам, че ни наблюдават и то много внимателно и прецизно....

цитирай
22. misbis - PARVO, PODGOTVIAM SEBE SI, I SPODELIAM S DRUGITE.....KOE I KAK 6TE STANE E MNOGO DINAMI4EN PROCES V MOMENTA
04.04.2010 12:38
Желанието да обожествяваш някого или нещо, е проява на честотния контрол на Земята.
Вашата планета се движи към среща с нов обект на поклонение. Това ще бъде "холографско
вмъкване", нов бог, нов кумир. Боговететворци,
влечугоподобните, знаят, че техния план не е
сполучил напълно, затова съществува намерението да създадат нов план, ново отклонение. Затова
найглавното
е да се вслушвате в себе си, да се доверявате на своята интуиция. Вслушвайте се към
тези вътрешни съобщения, към вътрешната информация, която преминава през вас. Започнете да
танцувате под ритъма на своята вътрешна мелодия, станете приятели с нея. На вас самите е
необходимо да отворите за себе си своята реалност отвътре и да насочите своя живот в
съответствие с нея. Това е този подарък, който е даден на всеки в Зоната на Свободната Воля.



podvodni написа:
Защо имам чувството че нещо ни подготвяш с тази поредица от публикации?

цитирай
23. misbis - O6TE INFO ZA PROMENITE
04.04.2010 12:43
Искаме добре да разберете, че тези космически същества, които се намират около Земята, които вашия център на чувствата характеризира с отрицателен знак и с които някои сили от вашите правителства са подписали договор, също решават въпросите, които стоят в този момент пред вас.
Тези същества както в огледало отразяват вашите вярвания и драматизма на събитията. Обвинявали са ги в некоректно поведение, в това, че са правили генетични експерименти, че са предизвиквали мутации, че са похищавали хора. Подобни действия се предизвикали широк негативен отклик.
Но тези същества само отразяват това, което става във вашия свят. Те отразяват това, което самите вие допускате и което позволявате да вършат вашите лидери по целия свят. С какво вашето сляпо подчинение пред правителството и средствата за масова информация, които правят с вас всичко което си поискат, се отличават от поведението на кравата, която са отвлекли извънземните същества? Тези жители на други планети, които идват на Земята, постъпват точно така, както и самите представители на човешката раса. Масите позволяват на своите лидери да постъпват и действат както си искат и да действат от тяхно име затова, защото не въстават и не казват "На нас това не ни харесва". На Земята действа негласен договор. Съзнанието на планетата в настоящия момент е следното: "Правете всичко вместо мен. Аз не желая да нося никаква отговорност. Можете да станете представители на властта. Можете да станете мои учители. Можете да станете мои началници. Някой да ми каже какво да правя."
цитирай
24. nivo - Тежко ни
04.04.2010 14:16
Когато Ви имлантират насила чип или ако не го искате Ви вкарат в един от лагерите(има снимки на такива в САЩ с капацитет милиони хора) то тогава ще разберете има ли Илюминати.
Грешка е и да казваме ,че извънземните са около земята ,след като отдавна имат бази на земята и отвличат хора за генетични експерименти.
Не Ви го пожелавам да Ви се случи.
Моля не правете опити да политизирате нещата при такава тема.
На всички добро.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542088
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031