Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2010 08:24 - НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД- КОНСПИРАЦИЯ ИЛИ РЕАЛНОСТ
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 64002 Коментари: 42 Гласове:
12

Последна промяна: 02.04.2010 08:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СЛУХОВЕТЕ ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ЧЕСТО СЕ СВЪРЗВАТ С КОНСПИРАЦИОННИ ТЕОРИИ. НО ВЪВ ВСЕКИ СЛУХ ИМА ДОЗА ИСТИНА.
Разбира се, след като тези планове се правят тайно, не е лесно да се проумее цялата истина. Но самите създатели на идеята за нов световен ред са се погрижили да увековечат заветния си план. Във вид на каменен монумент, в щата Джорджия, написани на латински ,стоят указанията за бъдещето на човечеството.
За тях вече няма значение че аз и ти знаем, планът им тече.

Посланието на КАМЕННИЯ МОНУМЕНТ В ДЖОРДЖИЯ.

image

1. Поддържай  човечеството под 500,000,000,  и във вечен баланс с природата.

2. Ръководи  възпроизвеждането мъдро - подобряване на видовете и разнообразието.

 3. Обедини човечеството с  нов общ език.

4. Управление на страстите - вяра - традиция - и всичко,което е временно.

5. Защита на хората и нациите чрез справедливи закони и опростени съдилища.

6. Нека всички нации  да разрешават вътрешните си спорове в един световен съд.

7. Избягване на  дребни закони и безполезни служители.

8. Баланс между личните права и социалните задължения.

9. Награждавай истината - красотата - любовта - търси хармония с безкрая.

 10. Не бъди  рак за земята - Оставете място за природата

Звучи  трогателно..даже загрижено, като пастира към овцете....ако не се отнасяше до всички нас.  Аз и ти не сме включени в групата на пастирите.

Какво всъщност иска да каже това послание?

 

  1. Ограничаване на населението на Земята до 500 милиона души ще изисква изтребването на девет десети от хората в света. Начините нямат значение-глад,войни,биологични и химически оръжия.....безчет възможности с днешните технологии
  2. Контрол над възпроизвеждането. Ниската раждаемост вече е факт, и то само “благодарение“ на лошите социални условия. Като включим и химически и биологически оръжия.....депопулацията вече тече безшумно.“Подобряване“ на видовете вече тече под фомата на ГМО закони.
  3. Общия език- вече не е трудно да се досетим,че това ще е английския
  4. Обща религия-за това е създаден проекта Синя светлина.Плана им е прожектиране на холограми, нещо което вече е забелязано например в Междугорие,спиралите в небето,,облаците приличащи на НЛО...според плана ще създадат едно холивудско шоу в небето с идването на месиите. А с ХААРП технологиите всеки може да чува в главата си “месията“да му говори.
  5. “Справедливи“ закони и всеобщи съдилища- започнаха с Европа, тече план за сливането на 2те Америки, Азиатския свят и той е в ход с подобни планове.
  6. До следващата стъпка-едно световно правителство и съд.
  7. Избягване на контакта човек с човек -“дребни закони и служители“. Все повече във системите за управление навлиза общата компютърна база. В много държави в Европа вече почти целия контакт с държавните служби се осъществява от къщи,пред компютъра. Една компютърна програма решава дали например ще ти се дадат помощи за безработни,  заем...или каквото и да било. Човекът го няма.
  8. Баланса между личните права и социалните задължения може да се дискутира. Май само задълженията останаха.

 Какво е истинското значение на американската Стоунхендж, и защо  неговото скрито послание е важно?  Това потвърждава факта, че  има тайни групировки в света,които играят ролята на богове и третират човешката маса като овце във ферма.

Разбира се групата, създала Монумента, е една от многото подобни групи, които работят заедно към нов световен ред, нова световна икономическа система, както и нова духовност в света. Зад тези групи, обаче, стоят тъмни духовни сили. Без да се разбере естеството на тези тъмни сили,  е невъзможно да се разбере  разгръщането на световните събития.

Фактът, че повечето американци никога не са чували за каменния монумент в Джорджия или съдържанието му,  отразява степента на контрол, която съществува днес, над мислите на  американският народ .Хората не могат да видят опасността в това послание..

image

 

Дупката, която виждате, е пробита в центъра на камъка, така че Полярната звезда да може да се визуализира във нея. Това беше едно от няколкото изисквания, определени от RCChristian за построяването на Американския Стоунхендж и отразява неговата мания към разположението на звездите, слънцето и луната. Окултистите често се покланят на небесните тела. Това е  част от техните религиозни церемонии.

Кой всъщност управлява света и световните събития? Ние сме свикнали да търсим и си обесняваме всичо с икономическите интереси. И това е едната част на истината. Но по-важно е да разберем,че зад тези интереси стоят други, още по-значими.
ЗА ВЛАСТТА НАД ЧОВЕШКИЯ ДУХ.

ВРЕМЕ ЗА СЪБУЖДАНЕ. ВРЕМЕ ЗА ОСЪЗНАВАНЕ И ИЗБОР.

актуални по темата постинги
podvodni.blog.bg/politika/2010/04/01/posleden-napyn.521822

polopot.blog.bg/politika/2010/04/01/verichip-i-totalnoto-robstvo.521532






Тагове:   реалност,   новият,


Гласувай:
13


Вълнообразно


1. raders - тъжно, но неизбежно
02.04.2010 09:53
500000000 са малко. Може над милиард, но по никой начин повече от пет. /сега са над 6 и вървят нагоре/. А изтребление не е нужно; достатъчно е да се контролира раждаемостта :) /китайците се осъзнаха/. Наистина е неприятно, но в противен случай поради прекалена консумация на енергия и замърсяване, планетата е заплашена от екологична катастрова. Което означава, че ще изчезне не само човечеството, но и цялата биосфера. Това никак не е майтап, защото при един парников ефект температурата ще се вдигне до няколкостотин градуса /прочети за Венера/. Има един праг на допустимото, който трябва да се спазва. След което процесите стават необратими /вероятно това се има предвид от тези радетели за нов ред/. За съжаление донякъде са прави.
цитирай
2. misbis - важен момент
02.04.2010 10:08
АЗ И ТИ НЕ СМЕ ВКЛЮЧЕНИ В ПЛАНА ИМ ЗА ТОВА КОЙ ЩЕ ОЦЕЛЯВА.
АЗ И ТИ СМЕ В СТАДОТО ИМ.
Показателно, че т.н. елит на света се смята за богоизбрани..но КОИ СА ТЕ ВСЪЩНОСТ?
цитирай
3. universalnite000 - Манипулаторите не искат да знаем, ...
02.04.2010 10:27
Манипулаторите не искат да знаем , че сме вечни същества от светлина и любов с неограничен потенциал; нито , че можем да променим света, като промениме начина си на мислене; и определено , че всички сме Едно, равни части на едно и също цяло, тръгнали по пътя на еволюцията чрез опита. Хората, които знаят и живеят с тези неща, не се поддават толкова лесно на контрол и направляване. Би било далеч по-добре да ни убедят, че сме космически случайности без бъдеще, или да ни държат в плен на догмата на някоя строга религия и да правят всичко възможно да осмиват и прикриват противоположната информация.
Тяхната цел е да ни откъснат от висшите нива на Аз-а. При прераждане нашият разум , съзнание не се превъплъщава изцяло, а само част от него и е изложен на силния натиск и ограничения на плътното физическо тяло. Останалата част на разума, позната като подсъзнание и висшите съзнателни нива , действа като водач по време на физическия живот. Съзнателното ниво ( нисшия Аз) преживява, а висшия Аз направлява процеса на предаване на мислите.
цитирай
4. misbis - Борба за човешки души
02.04.2010 10:35
време на избор....
цитирай
5. universalnite000 - Досегашният свят, основан на ра...
02.04.2010 10:44
Досегашният свят, основан на разделение, алчност, незачитане и осъзнат консумативен материализъм е достигнал задънена улица. Дойде времето тези кризисни ситуации да ни обединят и пробудят у нас лична и колективна отговорност към ставащото в този планетарен момент.
цитирай
6. galatceq - Какво ще направите, ако разберете, ...
02.04.2010 10:49
Какво ще направите, ако разберете, че правителството ви добавя във водата вируси, за да предизвика болести и да държи обществото под контрол и подчинение? Какво ще направите, ако откриете, че правителството ви използва акустични и електромагнитни вълни за да не позволява на масите да еволюират. А ако правителството ви разполага с информация, чрез която могат да бъдат излекувани повечето болести, но отказва да я публикува за да може да контролира населението? Какво бихте направили, ако разберете, че правителството ви разполага с нови технологии, които са в резонанс с Земята и позволяват да се получава евтина неограничена енергия – но заради личните облаги ги е скрило „в килера”? Мислите, че не е така? Помислете все пак още веднъж.
цитирай
7. tomcat - Изпревари ме, аз мислех да направя ...
02.04.2010 12:33
Изпревари ме ,аз мислех да направя пост за камъните от Джорджия.Трябва да знаят хората ,че диаболичният им план даже на паметици е записан!
цитирай
8. zahariada - Еманацията на манипулацията е...
02.04.2010 12:43
...да започнем да убиваме, мислейки, че правим добро. Да принасяме в жертва хора, да храним с кръв измислени божества. Така е било някога. И целта е била пак мласт и владеене. Самоосъзнаването ще ни спаси и ще ни прати на друго ниво, където всичко измислено досега за въздействие и манипулация, просто няма да работи.
цитирай
9. mileidi46 - :)) tomcat,
02.04.2010 12:52
kakvo pre4i,da pusne6 i ti posting..kolkoto po ve4e..tolkova pove4e:))
po 6iroka auditoria 6te ima dostup do informaziqta...:))
Pozdravi za vsi4ki..
цитирай
10. raders - дано не е
02.04.2010 13:49
misbis написа:
АЗ И ТИ НЕ СМЕ ВКЛЮЧЕНИ В ПЛАНА ИМ ЗА ТОВА КОЙ ЩЕ ОЦЕЛЯВА.
АЗ И ТИ СМЕ В СТАДОТО ИМ.
Показателно, че т.н. елит на света се смята за богоизбрани..но КОИ СА ТЕ ВСЪЩНОСТ?


Не ми се вярва да е баш така. Ние си го тълкуваме по нашенски. Просто много хора са притеснени от прекалената популация на хомо сапиенс и явно е нужен контрол над раждаемостта. Не става въпрос за изтребление, както си го навиваме, а за контрол, което не е едно и също... Кофти, но може да е и по-кофти...
цитирай
11. latina56 - интересно кой е...
02.04.2010 14:31
автора на тези глупости кой се е подписал пад тези "девет божи заповеди"....
Човекът е направил много пъклени планове, но колко са успели...най много да се самоизтребим от много алчност...аз мисля същото,че ни наблюдават и то много внимателно и няма да ни оставят да си разиграем кончето...
цитирай
12. bbfn - е, 4 не може да се случи
02.04.2010 14:59
за нечие съжаление 4 е безнадеждна заповед, защото Някой, доста по-голям от нас е защитил една огромна част от човечеството срещу масовите истерии, чисто биологично, така че Хищните вещи да не могат да ни засегнат...
А и всеки един човешки план се е разбивал чисто по човешки...
Съжалявам нещастните мозъци, които са родили това, но скоро ще им свирим Реквием :)
цитирай
13. misbis - съжалявам за изпреварването–)))
02.04.2010 18:51
Но има толкова много материал покрай плана им,че не вреди колкото се може повече хора да пишат за това...ние не сме на състезание–)) а да си помагаме с информация, защото това касае всички нас. всички сме в кюпа

tomcat написа:
Изпревари ме ,аз мислех да направя пост за камъните от Джорджия.Трябва да знаят хората ,че диаболичният им план даже на паметици е записан!

цитирай
14. misbis - да, както казваш, слава богу,че не сме сами в тази каша...но и ние с каквото можем е хубаво да помагаме
02.04.2010 18:52
latina56 написа:
автора на тези глупости кой се е подписал пад тези "девет божи заповеди"....
Човекът е направил много пъклени планове, но колко са успели...най много да се самоизтребим от много алчност...аз мисля същото,че ни наблюдават и то много внимателно и няма да ни оставят да си разиграем кончето...

цитирай
15. raders - всички изперкахме
02.04.2010 19:00
galatceq написа:
Какво ще направите, ако разберете, че правителството ви добавя във водата вируси, за да предизвика болести и да държи обществото под контрол и подчинение? Какво ще направите, ако откриете, че правителството ви използва акустични и електромагнитни вълни за да не позволява на масите да еволюират. А ако правителството ви разполага с информация, чрез която могат да бъдат излекувани повечето болести, но отказва да я публикува за да може да контролира населението? Какво бихте направили, ако разберете, че правителството ви разполага с нови технологии, които са в резонанс с Земята и позволяват да се получава евтина неограничена енергия – но заради личните облаги ги е скрило „в килера”? Мислите, че не е така? Помислете все пак още веднъж.


Ами зная, симптомите на параноята са точно такива.
цитирай
16. galatceq - raders
02.04.2010 19:03
:) Странно как и ти се сложи при изперкалите , да не си прихванал от нас нещо ?!
цитирай
17. raders - Голям оптимист...
02.04.2010 19:06
universalnite000 написа:
Манипулаторите не искат да знаем , че сме вечни същества от светлина и любов с неограничен потенциал; нито , че можем да променим света, като промениме начина си на мислене; и определено , че всички сме Едно, равни части на едно и също цяло, тръгнали по пътя на еволюцията чрез опита. Хората, които знаят и живеят с тези неща, не се поддават толкова лесно на контрол и направляване. Би било далеч по-добре да ни убедят, че сме космически случайности без бъдеще, или да ни държат в плен на догмата на някоя строга религия и да правят всичко възможно да осмиват и прикриват противоположната информация.
Тяхната цел е да ни откъснат от висшите нива на Аз-а. При прераждане нашият разум , съзнание не се превъплъщава изцяло, а само част от него и е изложен на силния натиск и ограничения на плътното физическо тяло. Останалата част на разума, позната като подсъзнание и висшите съзнателни нива , действа като водач по време на физическия живот. Съзнателното ниво ( нисшия Аз) преживява, а висшия Аз направлява процеса на предаване на мислите.


Това ми звучи като лафа на една много талантлива наша поетеса /няма да и кажа името/. Та значи той е следният: "Дори и да те изядат, имаш два изхода".
цитирай
18. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
02.04.2010 19:54
misbis написа:
АЗ И ТИ НЕ СМЕ ВКЛЮЧЕНИ В ПЛАНА ИМ ЗА ТОВА КОЙ ЩЕ ОЦЕЛЯВА.
АЗ И ТИ СМЕ В СТАДОТО ИМ.
Показателно, че т.н. елит на света се смята за богоизбрани..но КОИ СА ТЕ ВСЪЩНОСТ?

Мда, права си. Стадо сте. Разсъжденията ви са съде овчи...
цитирай
19. raders - чух и видях записа
02.04.2010 20:07
Мирише ми на журналистическа шашма. Колко му е да се сглоби подобен диалог с изрази от контекста. Някой може ли да си представи толкова страшен и налудничав проект да бъде изложен публично и човекът - позволил си подобно нещо да е още жив?.. Аз не мога.
цитирай
20. pegas08 - прочетох от свързаните клипове и "групи души - долорес"
02.04.2010 21:32
интересно...
цитирай
21. lado - Ще напиша само един коментар, за...
02.04.2010 21:34
Ще напиша само един коментар, защото да обяснявам ,че има световна конспирация на тези, които нямат собствени възможности да го схванат , е все едно да обяснявамкак изглеждат цветовете на сляп човек.
Нека тези, които са противници на световната конспирация, да ми обяснят как така Япония съхраняваше ядрено оръжие десетилетия наред на собствена територия в разрез с конституцията си, а тази държава единствена има живи свидетели на истинския ужас от ядрената преизподня, състояла се на нейна територия.
цитирай
22. podvodni - Отново силно както винагги. Днес ...
02.04.2010 21:46
Отново силно както винагги. Днес когато сме на края на "времето на безвремие" - новият световен ред, когато остава още малко до края, не бива и не трябва да се отпускаме. И отново ще - кажа всичко зависи от нас!!!! НАШ Е ИЗБОРЪТ КАКВИ ДА БЪДЕМ - СВОБОДНИ ИЛИ РОБИ!!!
цитирай
23. universalnite000 - :) Сетих се едно много подходящо ...
02.04.2010 22:03
:) Сетих се едно много подходящо стихче от моя любима книга - "Тил Уленшпигел" на Костер :
На своето знаме "Живот" аз написах -
живот в Светлината мечтана :
едната ми кожа е моята собствена,
а другата - чиста стомана
цитирай
24. podvodni - Точно на място, и също толкова си...
02.04.2010 22:08
Точно на място, и също толкоз силно. Радвам се че се "отби"!
цитирай
25. misbis - Ето това е ключът, което казваш. Изборът е наш-роби или свободни...
02.04.2010 22:10
podvodni написа:
Отново силно както винагги. Днес когато сме на края на "времето на безвремие" - новият световен ред, когато остава още малко до края, не бива и не трябва да се отпускаме. И отново ще - кажа всичко зависи от нас!!!! НАШ Е ИЗБОРЪТ КАКВИ ДА БЪДЕМ - СВОБОДНИ ИЛИ РОБИ!!!

цитирай
26. misbis - ако си изгледал клипа, човекът обеснява защо е жив...и защо е проговорил.
02.04.2010 22:12
За жалост, клипа не е манипулация.Kазвам за жалост,защото няма нищо по-добре,всичко това да не е истина....но понеже истината е толкова жестока и антихуманна,че ни е трудно да я повярваме и проумеем.
Срещала съм Джорд Гриин лично на една от конференциите на Камелот

raders написа:
Мирише ми на журналистическа шашма. Колко му е да се сглоби подобен диалог с изрази от контекста. Някой може ли да си представи толкова страшен и налудничав проект да бъде изложен публично и човекът - позволил си подобно нещо да е още жив?.. Аз не мога.

цитирай
27. podvodni - Приеми един поздрав от мен. И за в...
02.04.2010 23:06
Приеми един поздрав от мен. И за всички СВОБОДНИ!

http://www.youtube.com/watch?v=n4oDHKImC_0&feature=PlayList&p=D0CD50D813F940A3&playnext_from=PL&playnext=6&index=6
цитирай
28. misbis - Много красива музика.благодаря
03.04.2010 07:37
podvodni написа:
Приеми един поздрав от мен. И за всички СВОБОДНИ!

http://www.youtube.com/watch?v=n4oDHKImC_0&feature=PlayList&p=D0CD50D813F940A3&playnext_from=PL&playnext=6&index=6

цитирай
29. misbis - за енергията и замърсяването
03.04.2010 07:53
НЕ ЗАБРАВЯЙ,ЧЕ ТЕ НЕ РАЗСЪЖДАВАТ ХУМАННО КАТО МЕН И ТЕБ. ТЕ ИМАТ ТЕХНОЛОГИИ И ДА РАЗРУШАТ ЗЕМЯТА И ДА Я ПРЕСЪЗДАДАТ, И ДА ОЦЕЛЯВАТ И В КОСМОСА. ТЯХНАТА ЛОГИКА Е АНТИХУМАННА
От давна има разработени нови , екологичночисти технологии, чиито патенти фракцията на Рокефелер е блокирала(около 6000)
Те умишлено поддържат екологичната катастрофа,защото не им се разделя с пирамидалната робска система за управление над масата. С новите технологии,човечеството има шанс да получи и свободата си, а това те няма да допуснат....и критичната точка наближава..но това е една дълга тема


повече от пет. /сега са над 6 и вървят нагоре/. А изтребление не е нужно; достатъчно е да се контролира раждаемостта :) /китайците се осъзнаха/. Наистина е неприятно, но в противен случай поради прекалена консумация на енергия и замърсяване, планетата е заплашена от екологична катастрова. Което означава, че ще изчезне не само човечеството, но и цялата биосфера. Това никак не е майтап, защото при един парников ефект температурата ще се вдигне до няколкостотин градуса /прочети за Венера/. Има един праг на допустимото, който трябва да се спазва. След което процесите стават необратими /вероятно това се има предвид от тези радетели за нов ред/. За съжаление донякъде са прави.[/quote]
цитирай
30. universalnite000 - Ние не сме тук, за да бъдем жертви и ...
03.04.2010 22:13
Ние не сме тук, за да бъдем жертви и замисълът не е бил такъв. Дълбоко под слоевете обусловеност роботите знаят, че това е вярно и споменът за тази истина започва да се размърдва в сърцата на онези, които имат волята и проницателността да мислят самостоятелно. Знанията и разбирането започват да излизат на повърхността и роботите въстават. Не всеки ще направи този избор, може би повечето. Но много ще го направят и те ще променят света. Промяната и необходимостта ще освободят цялата наша потисната, заключена творческа сила, любов и хъс за живот. Ще видим човешката природа в нейното най-пълно и великолепно изражение. Ще открием потенциала вътре в нас, който никога преди не сме осъзнавали.
цитирай
31. blqqq - Още малко по темата
22.10.2010 06:22
Още малко по темата - http://blqqq.wordpress.com/2010/10/22/bilderberg-group/
цитирай
32. анонимен - mada faka
18.01.2011 15:00
vreme e da otrejem glavata na zmiqta!! tova ne sa hora sys svruhestestvena a sa normalni hora kato nas !!
цитирай
33. анонимен - samodiva
29.05.2011 10:08
Това е отвратително !

Те са 100 пъти по - лоши от Хитлер. Той поне открито си е мразил евреите .
А на нас какво ни предлагат ? Под формата на хуманност и добри човешки идеали някой да те убеждава , че виждаш ли това което сме измислили ще е страхотно за човечеството.

Аз ще кажа само две неща :

- Да го д..
- Не забравяйте за Господ , той съществува и е точно толкова реален колкото са и те !
цитирай
34. анонимен - samodiva
29.05.2011 10:34
Между другото това за биологичните оръжия и за използването на всеобща паника от заразяване си е точно така. Аз имам приятелка , чийто син е заразен от полиомиелитните ваксинации. Сега той (детето ) е на 30 години и е с умствено изоставане и моята приятелка е 30 г. плътно до него...

ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКО ! КЪДЕ СИ ГОСПОДИ ?
цитирай
35. анонимен - samodiva
29.05.2011 10:39
Имам едно предложение :

Какво ще кажете да накараме Путин да пъсне една ядрена бомба над тези шибани камъни , а може и малко по- настрани към Вашингтон - окръг Колумбия ?
цитирай
36. balkanec - Приказките за пренаселването на Земята
19.08.2011 01:49
Според независими учени, планетата има потенциал да изхранва много повече население от това, което е сега.
Останалото са митове на същите среди, които искат да използват екологията за манипулиране на масите.

Все пак:
Кой е поставил монумента и кой е неговия автор?
цитирай
37. анонимен - Designers-freelancers
08.03.2012 13:52
Hello

We are looking for not-expensive GUI designers. Please advice.

We make apps for Android.

--
Ann Chapmak
цитирай
38. анонимен - vkbot.ru - скачать программу +для скачивания вконтакте
24.03.2012 06:31
хоть куда веб сайт http://vkbot.ru/ - программа взламывания страниц вконтакте, программа +для скачивания видео вконтакте, <a href=http://vkbot.ru/?page=2>программа для vkontakte</a>, программа +для просмотра вконтакте, программы +для вконтакте бесплатно и многое другое.
цитирай
39. анонимен - Услуги охраны, Петербург
04.04.2012 03:58
Охранное предприятие Петербурга предлагает <a href=http://www.op-molniya.ru/tracking.html>сопровождение грузов</a>
Подробнее об охранных услугах: http://www.op-molniya.ru
цитирай
40. анонимен - kamenen monument
02.07.2012 16:01
kamanite
цитирай
41. анонимен - komentar
02.07.2012 16:26
Te 6te uni6tojat i prirodata i horata i kato se skriqt v ubeji6tata si-tova jivot li e?Vsi4ko izkustveno-maloumnici.A znaqt li kakvo zna4i 'bumerang',a?Sabudete se hora,vreme e da gi razmajem.Do koga 6te gi tarpim?Ot tova zavisi jivota ni,na decata ni ,na roditelite ni i na cqlata priroda.Naroda re6ava,a ne tezi bogati 4ervei,kolko ca jalki.....da si kopuvat dupki ama nqma koi da im raboti i izkarva pari posle....i te 6te umrat!Tova e sigurno!!
цитирай
42. анонимен - ?
14.10.2012 16:36
Има и мнения, според които цялото човечество към днешна дата може да бъде събрано съвсем спокойно на територията на Австралия, без да си пречи. И че гладът е нещо умишлено предизвикано. Тези психопати, които управляват света си въобразяват, че след ядрен конфликт ще оцелеят. Само че това няма да стане.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4541987
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031