Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2010 10:08 - БЪДИ В ХАРМОНИЯ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРОМЕНИ
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11033 Коментари: 14 Гласове:
11

Последна промяна: 27.03.2010 20:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Няма да е много далеч,когато ще станем свидетели на епични промени в света,според Дейвид Уилкок. Това е едно от серията негови обръщения, в което ни насърчава да разберем позитивното, в привидния хаос  на земята.

 ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВКЛЮЧИМ АКТИВНО

 Събитията по земята са комплексни и стават изключително бързо.Съществуват множество доказателства,че Контрольорите на човечеството са във вихъра на своето окончателно поражение. Последиците от това ще бъдат грандиозни.

Най-голямото историческо събитие за сега е падането на фракцията на Рокефелер.Групата стояща в основата на скриване истината за НЛО и блокирането на над 6000 патента за безплатна енергия- гравитационна енергия, автомобили движещи се с вода,устройства за изцеление,старгейт телепортация,междузвездно пътуване, пътуване във времето.

Др. Пит Питърсън каза пред прожект Камелот и на мен още през юли, и както стана  през август 2009, тази фракция  се разпадва.И наистина ,през следващия месец те направиха опит да се разплатят с фалшиво злато на Китай,за погасяването на огромните им дългове,натрупани от Ponzi schemes,които се разпаднаха.

Тази история се появи в началото на октомври, а напоследък вътрешни източници разкриват,че тече  края на играта. Все още много хора не могат да повярват,но това се случва.

 КРАЯ НА ИГРАТА

 Повечето хора искат да разберат,какво всъщност става. Разбирането може да бъде доста самотен процес,тъй като повечето хора са с промити мозъци, и дори когато нещата  стават,те са изпълнени със съмнения,страх,несигурност.

Винаги са се носили слухове около тази фракция,но не е имало преди толкова обхватна информация и толкова доказателства,че всичко това се случва сега, в нашето време.

Аз написах за края на играта преди време, но и тази информация вече е остаряла,защото събитията се развиват с невероятна скорост.Всяка седмица получавам нови данни.

 КОНТАКТА С ВИСШИЯ АЗ Е МНОГО ВАЖЕН image

 Изисква се постоянство и всеотдайност в няколко ключови области-медитация, да мечтаем градивно,чиста храна,вдъхновение, постоянно съсредоточаване върху прошката и да приемаме другите около нас.

Понякога ми е тъжно,че повечето хора не са направили контакта с висшия си аз,защото веднъж осъществили го,много ефективно може да се движите през тази пропаганда,с която ни бомбандирват медиите и която всява страх и обреченост.

Много хора са наясно,че събитията в живота са оркестрирани от по-високо позитивно управление,което ни води до благоприятен изход. И това се случва по целия свят


БЪДИ В МИР С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРОМЕНИ

 Причината,че си задаваме толкова много въпроси върху случващото се е проста. Имаме програма за изпълнение.Някои от простите искания към нас,просто не ги чуваме. И се изисква  търпение и старание,за да ги изпълним тези прости изисквания.

Залога е оцеляването на човешката раса,тъй като тя минава през много критичен преход. Бъди в мир със себе си и промените,и това ще ти позволи да направиш това,което в началото не си могъл да разбереш.

Новата цел на човечеството е светлината и любовта.Защото само там,се отварят    вратите на съзнанието за майсторството.

Това винаги е бил начина по който работи Духът с материята. Всичко се разкрива за наносекунди,за тези,които са готови.

Това е нашето време. Време,където наистина можем да разцъфнем и разберем истината, и красотата на проявлението и.Сега са ни дадени всички средства,с които да премахнем блокадите,стоящи на пътя ни към Божественната ни същност.

Цялото съществувание е в ръцете ни сега,ако приемеш фундаменталната природа на космоса,която е Любов.

Не е по-сложно от това,да решиш,че повече няма да се ядосваш,когато нещата не вървят добре за момента.

Това е едно пренаписване на генетичния код,на клетъчно ниво, до точката,където няма да има повече нужда  да се борим.

Това е най-великото послание на нашето време.

Ти си се поддал на илюзията,че борбата за живота е необходимост.

Всичко,за което си мечтал в живота си, може да го имаш, по много по-лесен начин,без да е необходимо да се бориш за него.

 Нека да не се съмняваме,че сме на пътя на себереализацията и промените ще се манифестират.

Много от вас са се предали,отпуснали и чакат някой да дойде да разреши проблема.

Трябва да пренапишем историята си сега,да отворим вратите на тази реалност,която ни принадлежи по рождение.

Отваряне на сърцето-към себе си и към истинската Любов.

Да се свържеш със себе си не е нещо,което се чете в учебника, или получаваш точни указания. Това е един жив процес на съзнателност,който се осъществява чрез всяко решение,което вземаш, стъпка по стъпка,парче по парче.

Едно важно придвижване в посока да обикнеш себе си и хората около теб.

Осъществява се фундаметална трансформация на земен план.

Сега можеш да резонираш с красотата,славата на творението,вълшебството му, това което си търсил толкова отдавна.

 ТОВА Е НАШЕТО ВРЕМЕ. НАШАТА ВЪЗМОЖНОСТ. ПРИЕМИ ГО.ПРИЕМИ МЪДРОСТТА,БЕЗСМЪРТИЕТО. ПРОСТО ГО ПРАВИ,ВМЕСТО ДА ГО ТЪРСИШ.

още актуално по темата minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/27/kosmicheskoto-energozahranvane-na-choveka-maslov-15-01-2010.518669

galatceq.blog.bg/hobi/2010/03/25/za-promenite-v-galaktikata-deivid-uilkok.517940




Тагове:   настъпващите,


Гласувай:
11


Вълнообразно


1. universalnite000 - :) Права си за Висшия Аз - ако си пр...
27.03.2010 12:01
:) Права си за Висшия Аз - ако си представим един космонавт, който изследва планета и има връзка с контрола на мисията ( еквивалентно на Висшия Аз ) , той ще има много по-голям обем от информация, отколкото ако тази връзка е прекъсната и трябва да се ориентира само чрез очите си ( еквивалент на Нисшия Аз ) . Красотата е реалност, остава само да възстановим тази връзка и ще го осъзнаем !
цитирай
2. misbis - напоследък
27.03.2010 12:10
силно осъзнах,колко ми е необходима тази връзка, бих казала жизненоважна...както и на всеки друг човек. Иначе е лесно да се “изгубиш“ в илюзията
цитирай
3. stenly1 - Потвърждение
27.03.2010 12:56
За да разберем скрития смисъл на това,което става около нас,трябва да се събудим.Повечето хора водят начин на живот близък до сънното състояние.
цитирай
4. misbis - до 3
27.03.2010 13:08
Да ,започва със събуждането, но за всеки е индивидуално.Важното е,че има сили,които се грижат този процес да достигне до всички, кой по-рано,кой по-късно.
Пък и нали ние събудените когато разказваме за нашите преживявания и разбирания помагаме на тези,които се колебаят. Друго е да знаеш,че не си сам–)))
цитирай
5. svilen75 - Не е зле първо някои писещи тук хора ...
27.03.2010 14:19
Не е зле първо някои писещи тук хора да се събудят и да влязат в хармония със света наистина и полсе да пишат за "пробуждане" и "хармония".
цитирай
6. misbis - do 5
27.03.2010 14:44
би трябвало да си разбрал,че сме в различни противникови отбори и вижданията ни се разминават.
Хайде всеки да си върви по своя си път....
цитирай
7. podvodni - Краят е близо
27.03.2010 15:35
Промените настъпват със шеметна бързина. Обаче Контролйорите няма да се дадат без"бой". Последната решаваща битка тепърва предстои.
цитирай
8. meiia - !!!
27.03.2010 16:21
Всичко, което помага за осъзнаването ни, е ценно. А тук има поне няколко опорни точки за това.
Благодаря за тях!
цитирай
9. svilen75 - О, много добре го знам, Миси, защо си ...
27.03.2010 16:34
О, много добре го знам, Миси, защо си мислиш, че съм се объркал??? Аз вървя по пътя си.
цитирай
10. bven - Отваряне на сърцето-към себе си и към истинската Любов.
27.03.2010 20:19
мисля,че много малко хора в България в момента изобщо се сещат и мислят за сърце и със сърцето си - за тях единствената грижа е елементарното физическо оцеляване. Значи - всеки е избрал своя път?!
цитирай
11. misbis - до 10
27.03.2010 20:35
Помисли, за страха. Страха ,че няма да оцелеем ако не се борим неистово, ни пречи да осъзнаем и се придържаме към божественната си същност. В деня,в който напълно осъзнаем,че смърт няма, и страха изчезва.
Кураж..днес е много по-важно от всякога душите ни да оцелеят...
цитирай
12. universalnite000 - аз само ще допълня, че лично на мен и ...
28.03.2010 11:12
аз само ще допълня, че лично на мен и медитациите ми помагат в този процес , защото в хода им наистина осъзнаваш, че си едно многоизмерно същество, а не тази втълпена версия, която манипулаторите дават на обществото ....
цитирай
13. zoqsun - Хубав пост, Биско, благодаря ти, ...
04.10.2011 14:26
Хубав пост ,Биско,благодаря ти , мисля ,че ключето е в самите нас,в сърцата ни ,Любовта е ключето, нека отключим вратата ,нека я пуснем навън и всичко ще се намести само...и то първо почваме отвътре навън да обичаме,първо себе си ,същността си ,после излъчваме навън....любов и светлина, много е важно да сме в мир със себе си, да намерим баланса, да изгоним страха за физическото оцеляване...няма смърт ,има вечен живот....!!!!
цитирай
14. annavissi - Хубаво, но ми е интересно misbis ...
05.10.2011 13:55
Хубаво, но ми е интересно misbis какво мисли да речем за парите, брака, религиите по света?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4541782
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031