Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2010 09:56 - ВРЕМЕНАТА В КОИТО ЖИВЕЕМ И ИЗБОРА ПРЕД КОЙТО СМЕ ПОСТАВЕНИ. ЦЕНАТА,ЗА ДА БЪДЕШ В “ЕЛИТА“ НА СВЕТА
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7911 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 23.03.2010 10:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Когато публикувам материали относно илюминати,масони и връзката им с рептилната цивилизация,колонизирала земята, получавам понякога въпроси като

-          не са ли рептилите нашите богове

-          не трябва ли да се стремим да ги достигнем

В този аспект искам да споделя как големия “пъзел“ изглежда в моите очи.

 Всичко,което се случва на земята, особенно войните, са отражение на една друга война,която се води в извън нашето триизмерно пространство. Хората от векове разделят парадигмата ,в която живеем на “добро и лошо“, “божественно и луциферско“,“справедливо и несправедливо“. Или дуализмът е съществувал от хилядолетия. Това е така, защото нашето съществувание е отражение на една по-голяма дуалистична реалност. Формите на съществувание поне в нашата галактика са основно хуманоиден и рептилоиден. На нашата земя от хилядолетия съществуват и двете форми.

Хуманоидите са същества на чувствата,емпатията,състраданието,жертвата

Опростено казано, служат на сърцето, там където божественната същност е заложена.

Тази форма на съществувание,може да се каже,че е променлива,защото се подчинява на замисъла на Твореца,където всичко е творение,светлина,движение. Свят без насилие,свят на хармония, на Светлината и Любовта.Хуманиодите по-скоро ще се жертват,отколкото да наранят.

Рептиоидната раса са другата част на цялото. Интелект, логика,ментална сила,его,себичност. Тази форма на живот изглежда по-стабилна,защото не се променя с еони. Техните планове са дългосрочни,бавни,но целенасочено упорити. Те създават материалните светове,където може да се пипне, види,материализира. Те могат да създават планети, слънца, хора, същества...но не са в състояние да им вдъхнат божественна искра,защото това е приоритет на Твореца и Любовта.

Те са създателите на материалното човешко тяло.

Това,че тяхната сила е в материалния свят, прави хората,невиждащи цялото,а само този отрязък на съществувание, лесно податливи на рептолоидните изкушения.

Те са колонизатори и експолоататори по същност.

Често ме питат- каква е връзката между рептолоидната цивилизация и тези,които наричаме илюминати. Илюминатите са сборно понятие на хора от земята, избрали да следват рептилския модел, който има пирамидална структура. На върха са “господарите“, а в по-долните слоеве “робите“ .Тези,които произвеждат благата, служат съзнателно или несъзнателно на тази система.Най-лесния начин да се контролира тази робска маса е чрез контрол над съзнанието. Робите сами се контролират един друг, благодарение на различните слоеве,в които са поставени.

Много хора се усещат,че има един модел на катерене по стълба, и започват съзнателно да се изкачват по нея, с цел да получат по-добър материален живот.И нещата наистина действат- получаваш повече власт,облаги,чувство,че си някой, егото се захранва,материалните облаги правят живота по-лек.

Много от хората осъзнали илюминатската пирамида, са убедени,че това са нашите богове и няма нищо лошо да се стремим към тях. Къде е клопката обаче?

Кой бог е на върха на тази пирамида?

Оказва се,да го наречем материалния бог. Бога на противоположната страна на Любовта.Някои ще го нарекат Луцифер,Сатана....няма значение понятието.В този негов свят няма Светлина и Любов.

На душата на човека е даден свободен избор. За радост,защото точно това е нашата сила.

Дори и рептилоидните са длъжни и се съобразяват със свободната воля на човека,избора. Те знаят,че са безсилни срещу избора,за това тяхната система е базирана на  измама,лукавство,двуличие. Чрез тези си похвати те прилъгват човешките същества да направят избор за тяхната кауза. Използват и насилие ако им се налага.

Да се върнем към илюминатите.Тази група хора , създадена от рептилите е техния пръв помощник. В нея както споменах се включват много тайни,окултни и вече явни организации,секти.Като масони (у нас ги наричаме зидари), ротари,лайън клуб,череп и кости( Буш фамилията),розенкройцери,билдерберг групата,сионисти,опус дей..и много други.

линк за ерархията на илюминатите
misbis.blog.bg/politika/2009/12/22/goliamata-lyja.459797


В тези формации обикновенно има степени на посвещение, където на съответния индивид се разкрива следващата тайна. Много от хората избрали да тръгнат по този път,не се усещат към какво и до къде ги води той. Те виждат,че получават по-добър материален живот, връзки с по-високостоящи, власт...и това ги прави уверени,че вървят в правилната посока и са надхитрили останалите от тълпата.

За пред масата,тези организации обикновенно развиват благотворителна дейност,подпомагат сираци,бедни...и хората ги възприемат като спасители.

Но вече говорих в предишен постинг за опасността от “спасители“

Това,което те не казват,е че те изкуственно създават бедност и страдание, което е следствие на политиката на тази пирамидална структура.

 Да се върнем пак към избора.

Сигурна съм,че всеки човек,рано или късно е изправен от живота пред избора си. Той се чувства.

Не е лесно да избереш света на Светлината и Любовта, в този триизмерен свят,защото той остава като нещо абстрактно. Този свят е тих,ненатрапчив,резултатите не могат да се видят тук и сега, а в една по-далечна перспектива,отвъд нашата реалност.

Ако човек не е осъзнал вечната си,безсмъртна, божественна същност, трудно прави крачката в тази посока. Страхът възспира.

Изисква се концентрация върху чувството,истинската ни същност,гласът на сърцето...който е тих и ненатрапчив. Изисква се да спреш бързия бяг на ума,за да чуеш този глас.

 Времената,в които се намираме изискват според мен, възможно най-бързо да направим своя избор. Защо?

В желанието си за пълен контрол над масата, рептили и илюминатската група на върха на пирамидата,са създали на земята един перфектен затвор. Затвор за нашите души,съзнание,божественна същност. Станало е почти невъзможно човешката душа да върви по своя път на духовно развитие.Защото помните ли, те не могат да създават души, но могат да ги крадат и използват. Още един път сме изправени пред избора- земята на хуманоидите ли ще е приоритет или на ретилоидите? Баланса е нарушен.

А рептилната раса по-скоро ще унищожи всичко около себе си,отколкото да напусне владетелската си позиция. И това е ставало.

От нашия съзнателен избор зависи бъдещето на земята и човешкия род. И това се случва точно сега.

линк за падението на човечеството

minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/22/quot-dobroto-i-zloto-quot-buntyt-na-lucifer-padenie-na-chove.516246 

Клип,разказ на Арон за  Николас Рокефелер, плана за новия световен ред, където човешката свобода ще свърши и на материален план.(на английски и руски)






Тагове:   “елита,


Гласувай:
4



1. анонимен - Къде е Светото Православие в цял...
23.03.2010 11:10
Къде е Светото Православие в цялостния ти мироглед? Опитвал ли си да видиш всичко това от гледището на Православната Църква?
цитирай
2. misbis - vmesto otgovor
23.03.2010 11:18
копирам един предишен постинг за спасители и жертви
ЖИВЕЕЙКИ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ В ИЛЮМИНАТО-РЕПРИЛСКАТА ПИРАМИДАЛНА СИСТЕМА, МНОГО ОТ ХОРАТА СА ТАКА СВИКНАЛИ НЯКОЙ ОТ ВЪН ДА ГИ СПАСЯВА,ЧЕ СА ЗАБРАВИЛИ ТОТАЛНО ДУХОВНАТА СИЛА, КОЯТО ТВОРЕЦА Е ЗАЛОЖИЛ В НАС.
Ние,хуманоидите на земята сме станали овце във ферма.
Илюминатската система винаги е работила на майнд контрол принципа-
СЪЗДАЙ ПРОБЛЕМ, И ПРЕДЛОЖИ “РАЗРЕШЕНИЕ“,КОЕТО ТЪЛПАТА САМА ЩЕ ПРЕГЪРНЕ.
А ние все чакаме някой спасител.....Спасител няма да има. Идва следващия тиранин,който ще се възползва от слабостта на жертвата.
Това правило важи както за цели нации,с робска психика,благодарение на майнд контрола,така и на индивидуално ниво. В Бг много хора мислят,че робската ни психика е резултат от турско,руско,европейско...и какво ли не владичество. Но замисляли ли сте се как нашата, собственна, ортодоксална религия, е използвана от матрицата, за майнд контрол. Истинската същност е превърната в догма и институции,които всяват страх на масата. Обръщай бузи, прекланяй глава срещу ръжена...тези постулати вместо към Твореца ги прилагаме към хората,които ни превръщат в жертви.Та ние вече не може да различим за себе си,кое е от Твореца,кое ни идва от хората......
Религията от векове е насадена в майнд контрол вид от илюминатската матрица.
Религиозните институции изпълняват майнд контрол поръчки от властимащите.
За това в Бг няма скоро да се узаконят други вери, или форми на поглед върху живота,освен тези, които са добре познатите и тренирани за истинската си цел-да всяват страх и подчинение сред масите.
Много хора се оплакват от несполучливия си живот, от хората около тях. Особенно страдат човеците, усещайки божественната си същност,но изплашени от несъответстващата на потребностите им матрица, и..търсят някой да ги спаси от това положение.И на принципа-докато има жертва, “спасителят“ идва.....попадат в нехармонични връзки,работни места...и т.н.
Докато вършим каквото вършим от страх, било то и за оцеляването, сме подложени на риска някойн да се възползва от тази ни слабост, и ни превърне в жертви.
цитирай
3. universalnite000 - Колкото повече всички ние успеем да ...
23.03.2010 12:56
Колкото повече всички ние успеем да повишим собственото си вибрационно състояние като мислим, стремим се към истината, мъдростта, любовта и разбирането и ги търсим, толкова по-високи ще са вибрациите, които могат да се предадат чрез нас на Земята, и толкова по-бързо ще отстраним влиянието на дисбаланса. В едно съобщение на контактьор, споменато в книгата "Истинските вибрации" се казва следното : "С ускоряване на енергиите около вашата планета онези латентни енергии, които са били оттеглени, постепенно ще бъдат въведени. С повишението на съзнанието на вашата планета онези от вас, "работниците на светлината", които работите заедно за повишаване на вашето съзнание, ще можете да поддържате все по-пречистени вибрации, а ние ще можем да ви използваме като катализатор, за да захранваме все повече енергии. Колкото повече от вас повишат съзнанието си, толкова повече енергия ще можем да разбудим ние."
Книгите на тази тема, разговорите, интервютата в медиите, дискусиите с приятели и насочването на енергии, всичко това помага за събуждането на хората и за повишение честотата на енергийното поле. Пробуждането е предизвикано до голяма степен от енергийните промени в нефизическите нива. Но думите, написани или изречени, са също енергия и те могат да бъдат изключително силни за достигането на информацията до съзнателното ниво, за да се предизвика дисбаланса и неговото програмиране. С всеки човек, който променя своя начин на мислене, ние правим още една крачка към онзи момент, когато силата на това разбиране ще бъде достатъчно голяма в колективния ум на човечеството, за да бъде на разположение на всеки, както е при "синдрома на 100-те маймуни". Най-силно предизвикателство срещу дисбаланса може да се отправи именно чрез колективния ум. Вярвам, че ние се приближаваме към тази "маса", когато колективният ум започва да действа като източник на положително, а не на отрицателно влияние върху нас, "индивидите", които сме свързани с него. Когато това стане, ще видим хората да се променят със скорост, която трудно може да се опише.
Аз обаче не внушавам, че това време на промяна ще е лесно за когото и да е. Тези, които са дошли тук, за да спомагат за трансформацията, често са били "тествани" до предела на своята издръжливост, особено на емоционално ниво. Това е с цел да даде воля на цялата им вътрешна емоционална и душевна сила и кураж. Сега е моментът, в който всичко преживано в предишни физически животи трябва да бъде призовано на помощ, защото Луциферното съзнание и неговите проявления чрез икономическите, политическите, военните и промишлените структури няма да си отидат тихомълком. Но не се страхувайте, то ще си отиде. Вече е на път. Пробуждащите се хора се оказват скарани с обществото, в което живеят, а някои дори със собствените роднини. С разширяването на тяхното съзнание те достигат до по-високи нива на познание, мъдрост и разбиране. Онези, които имат смелостта открито да дадат израз на чувствата си, предизвикват конвенционалното мислене и поведение от почти всеки вид. Те са наричани единствено с имена като "смахнати" или "опасни" от онези, които са все още хипнотизирани от втълпените програми. Луциферното съзнание работи упорито за уронване на престижа им, точно както е правело преди 2000 години и в много други случаи от историята. Но то няма да успее.
Онова, което ще стане (и става) е, че броят на хората, които се настрийват за тези промени ще се увеличава непрекъснато, докато не станат мнозинство. Онези, които се съпротивляват, накрая ще престанат да се прераждат и ще продължат своята еволюция на ниво, подходящо за сегашното им състояние. Те няма да спрат да съществуват, защото всички ние сме вечни същности, но повече няма да могат да живеят на тази планета, тъй като нейната честота ще е далеч отвъд тяхната. Около Земята има много честоти. Докато нейната честота се повишава, някои от по-ниските ще отпаднат. Може да си го представите като катерене на стълба. С всяко следващо стъпало, до което достига ръката ви, краката ви оставят другите зад себе си. Съзнанието, което е настроено на долните "стъпала", докато Земята се придвижва напред, ще бъде засегнато по много начини. Тяхната скорост на вибриране няма да е в синхрон с енергийното поле на планетата, на която живеят. Това ще се отрази на тяхното поведение, душевна и емоционална стабилност и на физическото им здраве.
Сред тях ще са Илюминати и хората, които все още държат на стария ред. Това ще породи напрежение между онези,които искат да донесат промяна и свобода на начина на живот и изразяване, и онези, които искат да се противопоставят на неизбежното, като се опитват да принудят хората да се подчиняват на старите структури. За онези със затворени умове, които се държат за статуквото ще дойде момент, когато вибрационната пропаст между тях и планетата ще е толкова голяма, че те ще престанат да се прераждат. Въздействието върху тяхното поведение ще се прибави към негативните аспекти на този преход и от всеки зависи да им помогне с любов и разбиране. Но не всеки, който изостави физическото си тяло през следващите години ще пострада от вибрационния преход. Много ще се придвижат към момента, който винаги са планирали, техните преживявания в това превъплъщение ще приключат. Но онези, които продължат с промените, и онези, които не го правят, ще стават все по-забележими с всеки изминал месец. За мен няма съмнение, че когато се лекуваме духовно и емоционално, ние променяме характера на енергиите, които генерираме в света. Любовта е най-могъщата от тях. Любовта е отговорът ...............
цитирай
4. galatceq - Вижте какво намерих по нета на тема ...
23.03.2010 16:10
Вижте какво намерих по нета на тема контрол над хората :

Държавата, която го създаде първа, ще постигне несравнимо превъзходство



Преди три дни в самоковското село Злокучене министьр-председателят Симеон Сакскобургготски прикани журналистите: "Променете си чипа, наистина." Да ти сменят чипа е желание, изразено много отдавна от спецслужбите на някои от държавите свръхсили, които продължават разработването на т.нар. психотропно оръжие. Военните най-често отричат съществуването на такова, или дават мъгляви обяснения, когато бъдат попитани за него. Но то съществува. Най-общо казано, това са генератори, излъчващи вълни с определена честота и интензитет, които въздействат на човешката психика. По този начин например би могло да се внушава чувство на обреченост и паника сред населението или армията. При опитите за осъществяване на дистанционен масов контрол се използва способността на електромагнитни вълни с различни честоти да предизвикват определени ефекти върху поведението и здравето на човека. Възможността за повлияване от разстояние на работата, ума и организма като цяло е обект на изследване от десетилетия и от ЦРУ, и от бившето КГБ.

В периода 1965-1970 г. американците извършват проучване наречено "Проект Пандора", за да установят ефекта върху физическото и психическото здравословното състояние на работещите в посолството на САЩ в Москва, които са били подложени на въздействие от съветски електромагнитни излъчватели с ниска честота, насочени към зданието. Служителите научили, че са били използвани като опитни мишки чак 10 г. след началото на проекта. Според някои анализатори на тази дейност ЦРУ не е съобщило нищо на дипломатите, за да не издаде своите разкрития в областта на психотронното оръжие, както и да държи в тайна от обществеността факта, че подобно оръжие се разработва и изпитва. Сред голяма част от служащите се появили различни болестни симптоми. При самия посланик се развило рядко срещано заболяване на кръвта, като получавал кървене от очите и чести главоболия. В една трета от работещите бил установен до 40% завишен брой на белите кръвни клетки и сериозни хромозомни увреждания. По време на

"Проект Пандора"

флотата е финансирала различни други изследвания, за да се установи как могат да се използват нискочестотни вълни, които да предизвикват съответно: сърдечни пристъпи, промяна в пропускливостта на кръвно-мозъчната бариера така, че да могат невротоксини да навлизат в мозъка и да предизвикват неврологични увреждания, включително и мозъчни кръвоизливи или поведенчески промени, слухови халюцинации и др.

Някои симптоми, които се изявяват след облъчване с нискочестотни нетермални електромагнитни вълни за известен период от време, са: безсъние, раздразнителност, проблеми с паметта, обща отпадналост, главоболие, тремор, халюцинации, нарушения в сетивността и др. Микровълните очевидно действат отрицателно върху нервната система. Когато са подбрани със специфична честота, отговаряща на излъчваните от мозъка вълни при състояние например на силна уплаха, афесивност или обърканост, те могат от разстояние да провокират масово подобни емоции и състояния у здрави хора. Чрез описаната технология може да се предизвиква паника, страх, депресия, безсъние, нарушения в менструалния цикъл, безсъние, умора, смущения в паметта, халюцинации, самоубийствени мисли, инфаркт, инсулт, внезапна смърт, а след продължително въздействие и ракови заболявания.

Проф. Леонид Василиев, един от ранните изследователи на новите технологии и директор на катедрата по физиология към Ленинградския университет, заявява в своя публикация "Опити за дистанционно повлияване": "Мислите могат да се пренасят от микровълни по същия начин, по който става пренасянето на телевизионния сигнал и картини, което отваря възможности за хипнотичен масов контрол от далечни разстояния." Чрез тези оръжия можеш да накараш врага да действа обратното на това, което знае, че трябва да прави.

Научен анализ, публикуван от филиал на Московската медицинска академия, занимаващ се с тези проблеми, гласи: "Стана възможно да се изучи, проникне в и

да се коригира психичното съдържание на човека

независимо от неговата воля и съзнание чрез съответни апарати... Постигнатите резултати могат да бъдат използвани с нехуманни цели за манипулиране на човешката психика..." През 1977 г. "Дифенс интелиджънс ейджьнси" (DIA) разсекретява доклад, който описва как напредъкът на СССР в областта на психотронното оръжие може да спомогне за създаване на общество, контролирано от Големия брат, чрез използване на електронен масов контрол върху големи групи от хора, за да имплантира идеи и мисли в нищо непедозиращите индивиди.

В "Дифенс нюз" от 11-17 януари 1993 г. се пояснява, че американските политически и военни кръгове са в процес на придобиване на технология, за масов контрол. Според изданието тя може да бъде използвана за потискане на бунтове, за контролиране на дисидентите, за деморализираме или обезвреждане на опозицията, както за засилване на дейността на собствените специални части.

През 1984 г. при активисти за мир, протестиращи срещу разполагането на ракети с ядрени заряди пред американската военна база в Грийнъм в Англия, които в продължение на период от няколко месеца били облъчвани с подобно психотронно оръжие, се появили следните оплаквания: жестоки главоболия и сънливост, необичайно силно маточно кръвотечение извън редовния менструален цикъл, както и кьрвене при жени в менопауза, частични парализи, нарушения на говора, виене на свят, кръвоизливи в ретината, загуба на ориентация, чувство за паника, гадене и др.

В броя на "Тайм" от 3.01.1993 г. пише: "Американците и руснаците откриват общи интереси... ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА КОНТРОЛ НАД УМА... Бившият генерал от КГБ Г. Котов разказал на американските посетители за руските проучвания в областта на акустичната психокорекция. Процесът включва предаване на команди на подсъзнанието на нарочените жертви чрез бял шум..." При това не се нарушават другите функции на интелекта.

Според "Сайънтифик америкън" (бр, 4 от 1994 г.) Джанет Морис от Съвета по глобална стратегия, мозъчен тръст във Вашингтон, свързан с ЦРУ и федералното правителство, е ключова фигура в осъществяването на

връзката между американските и руските служби

и изследователи, които се занимават с разработването на психотронно оръжие. Морис е дългогодишен сътрудник на полк. Джон Б. Алекзандър, водещ американски експерт в областта на психотрониката. През ноември 1993 г. Дж. Морис и нейният съпруг Кристофър Морис организират 3-дневна тайна конференция, на която руснаците демонстрират пред военни експерти, американски учени и официални представители такава технология. Една от целите на срещата е била да се подготви мнението на присъстващите политици и официални лица за легалното използване на "тихото" оръжие. Пресата обикновено не отразява подобни проучвания и събития или предлага истории, които да отклонят вниманието на обществеността от тази реална опасност.

Наричат психотронните оръжия "несмъртоносни" или

"убиващи по мек начин".

Терминът "несмъртоносно" обаче не е точен, защото още през 1980 г. полк. Дж. Алекзандър заявява в статия, озаглавена "Умът - новото бойно поле": 'Тези оръжия са способни да предизвикат болест или смърт... от разстояние без видима причина... без или само с минимален риск, за оператора... Психотронното оръжие е тихо и трудно за откриване..." След което той дискутира опитите, провеждани в тогавашния СССР с изключително нискочестотни електромагнитни лъчения (extremely low frequency - ELF) върху работещите в американското посолство в Москва, за което стана дума по-горе. Той прави твърде показателни коментари за тези "революционни технологии", използвани и от САЩ, и от СССР (Русия), като според него с тяхна помощ може да се осъществява и дори

контрол над атмосферните условия и времето!

Полк. Алекзандър цитира бившия агент на КГБ Николай Хохлов, според който при един експеримент например гръбначният стълб на човек е бил счупен от разстояние с помощта на психотронно оръжие. Според Мартин Ебън, автор на книгата "Психотронна война" (1983), династията Рокфелер финансира изследванията в областта на психотропния МК от 50-те години насам.

Много нискочестотен звук (Very Low Frequency - VLF) (20-35 Hz) или нискочестотни модулации могат да предизвикат гадене, повръщане и болки в корема, до разкъсване на вътрешни органи, а ако е с голяма сила - дори нарушаване на здравината на сгради. През март 1993 г. Националният институт по правосъдието (NIJ), служба към Министерството на правосъдието, публикува доклад, озаглавен "Инициатива на NIJ за несмъртоносните оръжия". Министерството окуражава прилагането на психотронно оръжие от локалните и щатски полицейски части за масов контрол срещу гражданите.

Д-р Гордън Макдоналд, научен съветник на президента Линдън Джонсън, публикува през 1968 г. книга, в подкрепа на глобализацията: "Какво ще стане ако не настъпи мир - научно предвиждане за новите оръжия". Макдоналд посочва как изкуствено предизвикани промени в йоносферата на Земята могат да бъдат използвани за масов контрол на поведението на хората.

Збигнев Бжежински, един от основателите и първи директор на Трилатералната комисия, служил като съветник по националната сигурност в правителството на Джими Картър и основател на спечелилата си недобра слава федерална агенция за справяне със спешни ситуации (FEMA), в книгата си "Между две епохи" описва контрола над времето като ново оръжие, което е ключов елемент от стратегията за контрол. Технологията за въздействие върху климата се усъвършенства по проекта Научна програма за високочестотно активно изследване на атмосферата (HAARP), част от инициативата за стратегаческа отбрана, наречена "Звездни войни". С помощта на тази технология, чрез която се цели контролиране на горния слой на атмосферата, може да се води "метеорологична война", като се предизвикват наводнения, суши, урагани и дори земетресения и има съмнения, че тя вече е използвана в това направление. По своя характер това представлява оръжие за масово поразяване и използването му може да има опустошителни екологични последици.

Цяла нация може да бъде подчинена постепенно чрез подобни оръжия. В САЩ вече са създадени съоръжения, които могат да облъчват в разстояние от около 200-300 км средно, за да бъдат поставени под контрол жителите на дадена област, ако това се наложи. Според американски автори технология за масов контрол, както и за оказване на влияние върху атмосферните условия вече е качена на американски совалки, за да бъде евентуално използвана, когато се вземе такова решение. Според някои публикации през 1994 г. вече е било изпробвано психотронно оръжие от совалката "Дискавъри". През юни 2000 г. беше свикана пресконференция "Психотронното оръжие в борбата с болестите" от акад. Игор Викторович Смирнов, директор на Института по психология в Москва и често наричан "баща на психотронното оръжие". Пресконференцията бе по повод

откраднат от института лазерен диск с програма,

която влияе на човешкото подсъзнание. Програмата е била разработвана в продължение на 30 години от сътрудниците на института с лечебна цел. Чрез компютърна програма в съзнанието може да вкара някаква информация - думи или образи, и то замаскирана и поднесена по такъв начин, че човек не може да се съпротивлява, защото не осъзнава това, което става. Според акад. Смирнов човек може да бъде управляван независимо от волята му и работата на организма му да бъде коригирана, без той да забелязва, като това би могло да се използва и за благородни цели - например за лечение! Чрез определен вид музика могат се активизират вътрешните ресурси на организма, да се стабилизират вегетативните функции и да се намали психичната зависимост от алкохол и наркотици.



Желязко Тенчев
"Дума" 26 октомври 2004 , 15 стр.

http://www.pishtov.com/Txt/Txt48.htm
цитирай
5. raders - имаш право
28.03.2010 16:51
Изглежда, че имаш определена слабост към мистериите. Във всички тези неща, които публикуваш може да съществува частица истина, но шансът е нищожен. Защото много от публикациите никак не са съобразени с физическите закони и съществено се разминават с логиката и възможностите на материалния свят /освен ако не касаят някакъв друг, който засега липсва/. По-скоро са насочени към хора с буйно въображение и ограничена грамотност - емоционално привързани към фантастиката, които често я объркват с реалността и искрено вярват в богове и таласъми. Естествено, за придобиване на популярност. И наистината приказките са интересни. Приказки за възрастни деца... Които, обаче са смехотворни за реалистично мислещите. Но има нужда и от малко разтоварване. Успех! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4539712
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031