Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2010 09:39 - ПАЗИ БОЖЕ ОТ СПАСИТЕЛ
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 17791 Коментари: 24 Гласове:
12

Последна промяна: 21.03.2010 07:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЖИВЕЕЙКИ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ В ИЛЮМИНАТО-РЕПРИЛСКАТА ПИРАМИДАЛНА СИСТЕМА, МНОГО ОТ ХОРАТА СА ТАКА СВИКНАЛИ НЯКОЙ ОТ ВЪН ДА ГИ СПАСЯВА,ЧЕ СА ЗАБРАВИЛИ ТОТАЛНО ДУХОВНАТА СИЛА, КОЯТО ТВОРЕЦА Е ЗАЛОЖИЛ В НАС.
Ние,хуманоидите на земята сме станали овце във ферма.
Илюминатската система винаги е работила на майнд контрол принципа-
СЪЗДАЙ ПРОБЛЕМ, И ПРЕДЛОЖИ “РАЗРЕШЕНИЕ“,КОЕТО ТЪЛПАТА САМА ЩЕ ПРЕГЪРНЕ.
А ние все чакаме някой спасител.....Спасител няма да има. Идва следващия тиранин,който ще се възползва от слабостта на жертвата.
Това правило важи както за цели нации,с робска психика,благодарение на майнд контрола,така и  на индивидуално ниво. В Бг много хора мислят,че робската ни психика е резултат от турско,руско,европейско...и какво ли не владичество. Но замисляли ли сте се как нашата, собственна, ортодоксална религия, е използвана от матрицата, за майнд контрол. Истинската същност е превърната в догма и институции,които всяват страх на масата. Обръщай бузи, прекланяй глава срещу ръжена...тези постулати вместо към Твореца ги прилагаме към хората,които ни превръщат в жертви.Та ние вече не може да различим за себе си,кое е от Твореца,кое ни идва от хората......
Религията от векове е насадена в майнд контрол вид от илюминатската матрица.
Религиозните институции изпълняват майнд контрол поръчки от властимащите.
За това в Бг няма скоро да се узаконят други вери, или форми на поглед върху живота,освен тези, които са добре познатите и тренирани за истинската си цел-да всяват страх и подчинение сред масите.
Много хора се оплакват от несполучливия си живот, от хората около тях. Особенно страдат човеците, усещайки божественната си същност,но изплашени от несъответстващата на потребностите им матрица, и..търсят някой да ги спаси от това положение.И на принципа-докато има жертва, “спасителят“ идва.....попадат в нехармонични връзки,работни места...и т.н.
Докато вършим каквото вършим от страх, било то и за оцеляването, сме подложени на риска някойн да се възползва от тази ни слабост, и ни превърне в жертви.

Пак публикувам част от интервюто със Стюард Свердлов, сам участвувал в секретните майнд контрол програми на Америка преди години.


“Д.О.: Как можем да убедим другите да излязат от кутийката, в която се намират? Има ли някакъв факт, някакво твърдение... Това много ми напомня матрицата, когато изключваха хората, но имаше хора, на които им харесваше да се намират в тази матрица. Харесваше им да вярват, че нещата са подредени.
С.С.: Точно така. Нямате представа колко много от хората, с които съм се срещал... Голяма част от работата ми се състои в депрограмиране от програмираната матрица. Много хора ми казват: „Аз си харесвам моето програмиране. Не искам да мисля какво да правя, нито какво представлявам. Сутрин се събуждам и просто следвам онова, което ми нарежда главата ми.” За жалост, това по-скоро е истина.
Д.О.: Излиза, че хората харесват да живеят в зоопарк. Получихме въпрос, свързан с така наречения от вас „Син лъч”. Наистина ли става въпрос за симулирано извънземно нашествие, създадено чрез холограми?
С.С.: Технологията „Син лъч” е разработена в края на 50-те години на 20-ти век и е изпробвана в началото на 60-те години. Основната идея е холографска проекция чрез сателитни или наземни трансмисии, които могат да създадат образи в небето или върху сгради или, каквото се сетите, така че наблюдателят да смята, че вижда триизмерен образ. Например, сателитна установка може да проектира в атмосферата образ на извънземен кораб, който от Земята да изглежда съвсем реален. Много от появяванията на Дева Мария или Исус и всякакви подобни всъщност са трансмисии на проект „Син лъч”. Изпробваха технологията в началото на 60-те години в пристанището на Хавана, когато недалеч от него изплува американска подводница и проектира в небето образа на Дева Мария. Тогава много кубинци решиха, че е започнало Второто пришествие. Това бе направено може би с цел да се предизвикат религиозни вълнения в Куба, които да свалят комунистическото правителство. Това беше първото изпитване на технологията. Други изпитвания, които сме наблюдавали... Това сигурно ще разстрои доста хора, но образите в Меджугорие също са част от проекта „Син лъч”. Много от т. нар. астероиди и метеори, забелязани в небето, за които се е очаквало да се разбият в Земята, а после са изчезвали, но всъщност изобщо не са съществували, също са били част от проекта „Син лъч”.
6
Д.О.: Чувал съм изказвания, че ако се разкрият сведения за контакт с извънземни, ще настъпят размирици и хората ще изгубят вярата си. Мнозина смятат, че разкритията във филма „Шифърът на Леонардо” са с цел да подкопаят определена религия и да омекотят възгледите на хората за Библията – че не е задължително в нея да е написана истината. Каква част от тази култура, каква част от религиозните граждани на САЩ стоят на пътя на Новия Световен Ред и пречат на унифицирането на културата и превръщането на това полукълбо в една гигантска държава? До каква степен тези религиозни хора пречат и трябва ли да бъдат отстранени, за да може обществото да бъде подкарано в желаната посока?
С.С.: Много интересен въпрос. Онова, което наблюдаваме в момента, например в Близкия Изток, или Централна Азия, е подкопаване на ислямския фундаментализъм с цел да бъде отстранен. В основни линии те подкопават всички религии, за да наложат новата. Според мен християнските фундаменталисти ще бъдат онези, които най-ревностно ще приемат новата световна религия, защото ще станат свидетели на осъществяването на Апокалипсиса, почти глава по глава. Така те ще повярват, че предсказанието се осъществява и когато се появи Новият Христос и нарече Новия Световен Ред своя свещена империя, всички те ще прегърнат идеята. Затова смятам, че това е една великолепна оркестрация, при която много бавно се разкрива информация и то по начин, който да се приеме от хората. Например, ако пуснат информацията под формата на филм, който да нарекат измислица, хората ще го разберат и приемат по-добре, отколкото ако дойде някой и им каже, че е видял Христос и им разкаже някаква история. Затова смятам, че начинът, по който го правят, е гениален. Ако задействат проекта „Син лъч” и видите в небето образа на Христос, Дева Мария и всякакви такива, хората ще му обърнат внимание и ще го очакват, защото е предсказано в Библията.
Д.О.: Ами тогава те могат да проектират четиримата конници от Апокалипсиса как яздят в небето. Сигурно това е нещо съвсем лесно.
С.С.: Да, точно така. И ето къде идва сценарият с инсценираното нашествие на извънземни. Двете неща са много свързани. Ако сте забелязали, през последните две години и особено през последните няколко месеца почти всеки ден има някакво ново откритие в космоса – планета от Земен тип, звездна система от типа на Слънчевата, комета... всякакви подобни. Откриват такива неща и все по-често се изказва хипотезата за наличие на живот там. Казват, че изследват глетчерни червеи, защото смятат, че тези същества могат да живеят на студени планети в дълбокия космос. Така внушават на хората, че има такива същества и подготвят сценария за инсценирано извънземно нашествие. А когато това се случи, кой друг би могъл да ни спаси, освен някаква спасителна раса от последователи на Христос. И тогава може да се включи и второто пришествие на Христос. Писал съм за това още преди години – те ще докажат „легитимността” на втория Христос чрез кръвен и ДНК анализ, защото той ще съвпада с резултата от кръвта по Торинската плащеница. Ако си спомняте, много години Торинската плащеница бе изложена на показ, а после бе обявена за фалшификат, създаден в началото на 14-ти век, макар да не можеха да обяснят как точно. А после изведнъж в църквата в Торино избухна пожар и плащеницата изчезна. Две години по-късно част от нея се появи в Йерусалим в Израел, където израелски учени са я анализирали и са открили, че тъканта й би могла да произхожда единствено отпреди 2 000 години, като по този начин потвърждават оригиналността на плащеницата.
Д.О.: В Библията се споменава за голяма заблуда, която завладява света. Според вас проектът „Син лъч” част ли е от тази голяма заблуда?
С.С.: Да, бих добавил и че заплахата от тероризъм също е част от тази голяма заблуда.
Д.О.: По-рано в разговора казахте, че вярвате в съществуването на истински извънземни.
7
С.С.: О, да, знам, че те съществуват. Но начинът, по който ги описват медиите и движението „Ню ейдж”, не е съвсем точен.
Д.О.: Бихте ли им направили едно кратко описание?
С.С.: Преди всичко, извънземните биват хиляди видове. Ако в галактиката ни има към 100 милиарда звезди, а броят на галактиките е към 100 милиарда в една безкрайна Вселена и предположим, че само на някаква част от процента от тях има живот, пак ще има милиони цивилизации. Така че там навън има огромен брой същества, светове и цивилизации.
Д.О.: Като имате предвид казаното току-що, обмисляли ли сте вероятността, когато задействат проекта „Син лъч” и започнат да проектират илюзорно нашествие на НЛО... Предполагам, че извънземните са високо интелигентни и са наясно със случващото се на тази планета. Не е ли възможно те наистина да дойдат под прикритието на тези холографски образи, проектирани от военните, използвайки възможността да вкарат истински космически кораби и да унищожат планетата?
С.С.: Да, може би съществува и такава възможност, но не мисля, че те искат да унищожат планетата ни. Ако искаха, отдавна да са го направили. Всъщност, ние се намираме на много стратегическо място. Знаете колко важно е местоположението. Слънчевата система се намира в една от точките от ръкавите на Млечния път. Знаете как изглежда Млечният път – като фойерверк, въртящ се в космоса. А Слънчевата ни система се намира в една от крайните точки от краищата на този въртящ се фойерверк. Така че в действителност ние се намираме на ръба на галактиката. Това ни превръща в стратегическа точка за междугалактически пътешествия. От енергийна гледна точка се намираме в енергийна зона, която значително улеснява преминаването между измеренията, което обяснява изобилието от междуизмерни явления на планетата ни. От тази гледна точка позицията ни е много стратегическа и това обяснява големия интерес към нас, а не защото тук е много красиво или заради природните ни ресурси. Става въпрос за местоположението ни.




Тагове:   спасител,


Гласувай:
12


Вълнообразно


1. galatceq - Благодаря за хубавата информация, ...
20.03.2010 10:21
Благодаря за хубавата информация, искам да споделя и нещо от Адриан Салбучи - аржентинският пророк :
- План А – излизане от текущата финансова “криза” чрез финансови мерки. Те се оказаха неработещи...

- План В – опит да се спре кризата чрез всестранно преразглеждане на глобалната финансова система; между другите фактори този процес ще включва и въвеждане на нов долар със златно покритие. Това ще даде възможност на глобалните елити да прехвърлят максималната част от загубите на Уол Стрийт и европейските банкери върху други страни (между тях Китай и Латинска Америка);

- План С - той предвижда да се ритне “шахматната дъска” и да се започне планетарна война.

Смятаме, че в момента трите плана са в различни степени на приложение: План А е почти мъртъв; План В и С са в точката на пускане в действие. Нека да видим къде точно се намираме понастоящем...



1) СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО

Първо, трябва да стане ясно, че “Новият световен ред” е общ термин, а не е название на етап от глобалната политическа структура. През миналия век се появиха няколко разновидности на “Нов световен ред”, а именно:

- през 1919 год., когато завърши Първата световна война и бяха създадени Съветът за външна политика (Ню Йорк) и Кралският институт за международни дела (Лондон) – геополитически, контролиращи и планиращи организации, чиято задача беше да прокарват – налагат - защитават англо-американските интереси в света.

- През 1945 год., когато беше създаден следвоенният двуполюсен свят: Бретън Уудс, Ялта, ООН, “студената война”.

- През 1991 год. след унищожаването на Съветския съюз се освободи пътя на най-Новия световен ред – глобализацията, както беше обявено от Буш Старши (на 11 септември 1991 год.!) и

- През 2008 год., когато съмнителната и умирающа “глобализация” започна да залязва, за да бъде заменена с нещо още по-амбициозно: едно авторитарно Световно правителство, както беше оповестено от лондонския “Файнаншъл таймс” на 8 декември 2008 год. от Гидеон Рахман.

Днес ние сме в насилствената фаза, предхождаща налагането и установяването на Световното правителство. Между неговите цели са:

- Разлагане и унищожаване на всички форми на национален суверенитет (усмъртяване на националната държава, процес, поддържан и налаган от Съвета за външна политика (CFR)*, Трилатералната комисия** и Билдербергите***).

- Залез на САЩ като “незаменима” суперсила (допуснато беше Обама да влезе в Белия дом).

- Драстично намаляване на населението в света (пандемична истерия).

- Тотално електронно наблюдение и контрол над оцелялата част от човечеството (психическо въздействие върху хората, което все повече и повече намалява съпротивата срещу целенасочено провеждания геноцид).

- Монолитна централизация и суров всестранен контрол над политиката, икономиката, финансите, военните, културата, медиите, технологията и дори върху религията.

Това НЕ МОЖЕ да се постигне без война. План С вече е активиран
цитирай
2. анонимен - мдаа
20.03.2010 12:25
може и да искат да ни трепят и газят,но човешкия род има силен дух и няма да се даде
цитирай
3. minchomin - СЪЗДАЙ ПРОБЛЕМ, И ПРЕДОЛЖИ “РАЗ...
20.03.2010 12:57
СЪЗДАЙ ПРОБЛЕМ, И ПРЕДОЛЖИ “РАЗРЕШЕНИЕ“,КОЕТО ТЪЛПАТА САМА ЩЕ ПРЕГЪРНЕ. - Много вярно.
Най-голямата грешка на Православната религия в България е тази, че карат хората да си мислят, че е достатъчно да повярваш в Иисус Христос като спасител и той ще ти спаси душата. Най-лошото е , че и самите хора, които по един или друг начин са свързани с Православната религия, например свещеници, също смятат така, включително и тези, които завършват Богословски факултет към Висши учебни заведения в България. Самата искривеност и самият проблем се създава още в образователната система, с подготовката на кадрите си за Православието. От там на сетне иди и им обяснявай на хората, че всеки сам трябва да се погрижи за собственото си спасение. Този проблем върви от 325 година, Първият вселенски събор, и до ден днешен.
цитирай
4. анонимен - А пък на 6-тия вселенски събор пр...
20.03.2010 13:17
А пък на 6-тия вселенски събор проведен през 681 година,в 11-то правило се казва- "Общението с юдеи е тежък грях!". Именно то тях тръгва и "планът" за Нов световен ред!
цитирай
5. анонимен - в ред ли сте, що ли
20.03.2010 14:16
аман от хора дето мислят че някой ги манипулира непрекъснато,по-големи идиотщини не съм чел
цитирай
6. misbis - е,ние поне
20.03.2010 15:41
сме разбрали,че ни манипулират..но има милиони,които още спят..за съжаление
цитирай
7. victoriavselena - духовно и материално
20.03.2010 16:41
да издигнем само материалното или само духовното е същата грешка - да се стигне до крайности независимо в кой край - западния или източния. И при двата липсва баланс, равновесие. Ние се състоим от душа, тяло и съзнание и нашето правилно развитие може да се състои в балансирано развитие и на трите. Всичко останало води до кризи, болести, войни, спиране, дебалансиране и падане.
цитирай
8. victoriavselena - до colobur
20.03.2010 16:43
толкова години едно и също...въртим се и мелим на едно място и не напредваме. А когато се въртим и не напредваме какво се получава - водопъртеж и потъване. Жалко. Колко време може да се "дъвче" едно и също.
цитирай
9. godlieb - инсценирано извънземно нашествие.
20.03.2010 16:49
ТЕ - НАИСТИНА ЩЕ ДОЙДАТ - ОСВЕН АКО НЕ СА ВЕЧЕ ТУК. И ОКОЛО ТАТО ИМАШЕ ПОДОБНИ ВИДЕНИЯ ОКОЛО РЕЗИДЕНЦИЯТА В БАНКЯ - НАВЯРНО СИ СПОМНЯТЕ!?!
цитирай
10. misbis - до нр 9
20.03.2010 17:06
тук са. Те отдавна са тук сред нас и винаги са били тук.
http://www.youtube.com/user/bisserka#p/u/50/TNfTRU--Uq4
не си спомням за виденията на тато-разкажи
цитирай
11. анонимен - До victoriavselena
20.03.2010 17:18
За съжаление не мога да се съглася с теб че дъвчем едно и също! Аз не вярвам в извънземни,но зная за едни които се правят на такива и съсипват целия свят целенасочено. Има една книжка-"Тайните протоколи на ционските мъдреци" която дава отговор на всичко което се случва около нас!
цитирай
12. анонимен - za izvunzemni v boiana
20.03.2010 19:23
spomniam si malko ot kratkite iziavlenia predi subitiata,che horata vijdali visoki sivi mulchalivi muje da hodeli okolo dvoretsa na tato v boiana i da vlizat v nego.chuvali se tehnite stupki samo.
цитирай
13. misbis - до 12
20.03.2010 21:28
благодаря за информацията. Това е много вероятно.На конференциите на Камелот се говореше много за присъствието им между нас.
Войните,които ние познаваме са всъщност отражение на галактическите войни..
А да не споменавам,че ние,хората сме просто един техен експеримент....
за радост с божия искра в душата
анонимен написа:
spomniam si malko ot kratkite iziavlenia predi subitiata,che horata vijdali visoki sivi mulchalivi muje da hodeli okolo dvoretsa na tato v boiana i da vlizat v nego.chuvali se tehnite stupki samo.

цитирай
14. victoriavselena - до colobur
20.03.2010 22:26
книги много и във всяка е написано нещо различно и дали написаното ти се струва вярно или не, то е само защото ти си решил да му вярваш. Успехи във вярата ти.
цитирай
15. mileidi46 - 4estita prolet mila...
21.03.2010 00:15
http://www.youtube.com/watch?v=IcMiKulC1rI&feature=related
mnogo usmivki za teb s dux na temenujki!!!
цитирай
16. misbis - Mnogo blagodaria mila priatelko, krasiva e proletta
21.03.2010 00:25
mileidi46 написа:
http://www.youtube.com/watch?v=IcMiKulC1rI&feature=related
mnogo usmivki za teb s dux na temenujki!!!

цитирай
17. анонимен - Не вярвам в рептелоиди
21.03.2010 00:30
Определено не приемам на сериозно историите за рептелоиди и тн., но илюминатите са посветени на Луцифер или както и да го наричат там. Едната от целите им е да унищожат религиите и християнството заема главно място, тъй като това е път към Бог. Нямам предвид утъпканите и променени форми на християнство, което се различава от първоначалното учение на Исус. Библията може и да не е идеална, но е четивото което е достатъчно за тази цел с помоща на малко четене на църковна история. Илюминатите използват икуменизма като един от начините на обединение от една страна на християнството, а също и с другите религии и култове. За тази цел използват духовни "лидери" работещи за тях и насаждат идеята за лидерсвото и подчинението на лидери с цел масите от християни да бъдат манипулирани. Такива са Били Греъм, Рик Уорън, Питър Уейгнър, бившия Папа Йоан Павел II и др.
цитирай
18. ernest - За намалянето на населението
21.03.2010 09:47
За намалянето на населението илюминатите използват различни прийоми сред които са генно модифицираните храни, храни предизвикващи стерилност и др. В САЩ дори има издигнат монумент (подобен на Стоунхендж) с изсечени плочи на различни езици където прокламират намалянето на населението на 500 000 души.
цитирай
19. ernest - Препоръчвам
21.03.2010 09:52
Ще ви препоръчам книгата ми "Лъжата за св. Валентин. Поглед назад към произхода на брачните церемонии и сватбените тържества" от поредицата ми "Световните манипулации". Въпреки че книгата е на друга тема в последната глава ще научите интересни неща по темата, а и несамо.
цитирай
20. анонимен - КАКВО НИ ОЧАКВА - САМО ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ!
21.03.2010 12:52
ДАЙТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА ИЛЮМИНАТИТЕ - НЕ СА ЛИ НАИСТИНА БОГОИЗБРАНИ!?!
цитирай
21. анонимен - ЗА ПИРАМИДАЛНОСТТА - НЕЩО СЕ ПРЕПОДХВЪРЛЯ
21.03.2010 12:54
ДРУГ МЕТОД НА УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО НЕ Е ИЗВЕСТЕН - ВСИЧКО Е ПИРАМИДА - ЗАВИСИ НА КОЛКО СТЕПЕНИ-СТЪПАЛА Е ИЗГРАДЕНА. ЩАТСКИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ОРГАНИЗАТОРИ СЧИТАТ, ЧЕ ПЕТ СТЕПЕНИ СА НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕДНА КОРПОРАЦИЯ. ВИЖ - ВСЯКА СТЕПЕН ВЪТРЕШНО МОЖЕ ДА СИ Е ОРГАНИЗИРАНА КАК ЩЕ - ДОРИ ЛИНЕЙНО . . .
цитирай
22. misbis - “Богове са ,но на кой бог служат е въпроса?
22.03.2010 21:04
ЕРАРХИЯТА НА ИЛЮМИНАТИТЕ/masons/

(Превод от лекция на Стуард Свердлов/потомък на влиятелна руска фамилия)



Главата на Световните Илюминати се нарича ПИНДАР/ Pindar. Пиндар е член на една от 13-те иломинатни семейства,и винаги е мъж. Титлата Пиндар е абвривиатура на Pinnacle of the Drago,което означава Пенисът на Дракона. Символизира върховната сила,творението,проникването,уголемяването и страха. Притежателят на тази титла докладва директно на вожда на Рептилните*влечугоподобните* във вътрешността на земята.

Истинския Пиндар е главата на Ротчаелд/ Rothschild фамилията през последните столетия. Местонахождението му е в Германия,близо до Франкфурт.

Иломинатите,тук на земята са създали пирамидална структура на контрол,идентична със системата на Драконовата империя.Пирамидата с гущеровото око на американския долар, е символът на тази структура за контрол. Пиндар е символизиран като златна чаша върху пирамидата. Следващия слой е “окото“,което символизира следващите 13 фамилии=

– Rothchild ( Bauer or Bower) – Pindar

– Bruce

– Cavendish(Kennedy)

– De Medici

– Hanover

– Hapsburg

– Krupp

– Plantagenet

– Rockefeller

– Romanov

– Sinclair(St.Clair)

– Warburg(del Banco)

– Windsor(Saxe-Coburg-Gothe)



На всяко едно от тези семейства е определена зона от земята и,или задача за извършване.

Това вклочва глобалната икономика,военната технология,психичен контрол,религия и медия.

Всяко семейство има т.н. Съвет на 13/те. Числото 13 има голямо значение за тях. Те знаят,че 12 вида енергии се използват за 10/те аспекта на психичен контрол. Сумата от 12/те енергии представлява 13/тата енергия, едно изклочително силно познание.

На тях също им е известно,че зодиакалните знаци са 13, не 12. Тринайстия знак е пазен в тайна от векове,защото е символа на Дракона. Тази тайна се пази, за да не се разбере за умствения модел на влечугоподобните.

Следващия слой на пирамидата са второстепенните 300 фамилии,които служат на Пиндар и на 13/те. Тези 300 имат високо съдържание на влечугоподобна ДНК ,докато 13/те са с изменено ДНК и могат да променят формата си


Тези 300 са известни като Комитетът от 300. Някои от тях са-Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, and Wilson

Комитетът на 300/те използват много от познатите институции за да постигнат целите си,като например- Council on Foreign Relations, Bilderburgers, Trilateral Commission, Club of Rome, Royal Institute for International Affairs, Mafia, CIA, NSA, Mossad, Secret Service, International Monetary Fund, Federal Reserve, Internal Revenue Service, and Interpol.

Всички те са частни организации или корпорации, организирани да изглеждат като общественни устройства за помощ,но истината далеч не е такава.

Иломинатите създават също изкуственно държави,за да постигнат целите си.Като например-

United States, Switzerland, Kuwait, the Soviet Union, Panama, Israel, Italy, Yugoslavia, the United Kingdom, most of Black Africa, all of the Arab countries, and all of Central and South America.

Тези нации се създават за да произвеждат блага на властваяите фамилии и техните поддръжници,да им пазят или скриват богатството,и да създават нестабилни общественни положения и за отпочване на война ако е необходимо.

Швейцария е създадена като неутрален център,за да могат Илюминатите да съхраняват безопасно имането си по време на война или други безредици.

Америка е създадена като 13 колонии, за всяко едно от тези 13 семейства. Първоначално знамето е имало 13 звезди, а днес 13 линии. Орелът,символа на Америка държи в ноктите си 13 стрели.Америка всъяност е корпорация на фирмата Виржиния,създадена през 1604 в Англия с директната намеса на Ротчаелд. Трябвало е да се намери зона за разширяване и умножаване на капиталите върху Американския континет. Активите както на Виржиния,така и на Америка се притежават чрез Ватикана от Свещенната Римска империя. Това е станало през 1213,когато Крал Джеймс дава всички активи на *гущероподобния/рептилен Папа*

Америка не е получила името си от Америко Веспучи. Илуминатите никога няма да нарекат континент на името на италиански рисувач на географски карти. Америка е комбинация от следното-



AM на еврейски значи хора

AME е заповедна форма на испанско латинската дума- да обичаш

ERI , ARI е лъв на еврейски

RICA е богат в женски род на испански

KA на египетски е душа,или силата на духа в тялото

Може да да се преведе по един еврейско-египетски начин като- Хората на лъва със душевна сила

А в превод на латински като- обичай богатия/богатството.

Това може да ви покаже как мислят илюминатите.



Втората световна война може да се нарече тест на крайната глобализация и на психотронните оръжия. Тестванно е също действието на флуора във водата,който убива активността на мозъка и понижава съпротивата. Експерименти в лаборатории със затворници/роби докъде издържат на съпротивление, също така да приучат масите да се шпионират един друг. Създавани са сексуални роби/ както мъже,така и жени/ с цел набиране на информация.

Всяка година Илюминатите се събират за да планират продължаването на световния контрол и доминация. Когато все повече хора разбират плана им, все по трудно става за Илюминатите да го наложат.






анонимен написа:
ДАЙТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА ИЛЮМИНАТИТЕ - НЕ СА ЛИ НАИСТИНА БОГОИЗБРАНИ!?!

цитирай
23. misbis - пирамидалната система
22.03.2010 21:15
друга не е известна,защото земята от хиляди години е колонизирана от рептилоподобна извънземна раса. Колонизатораторите ни имат колективен модел на съзнание, и само пирамидална структура отговаря на съществуванието им.А на колонизатора му трябват роби, тоест-ние хората
Има много други форми на хуманна организация на обществото, в нашата галактика, но докато тази раса е на замята ни, трудно ще се стигне до промени,защото те са алиирали с продажното правителство и военни..управляващите са ни продали

анонимен написа:
ДРУГ МЕТОД НА УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО НЕ Е ИЗВЕСТЕН - ВСИЧКО Е ПИРАМИДА - ЗАВИСИ НА КОЛКО СТЕПЕНИ-СТЪПАЛА Е ИЗГРАДЕНА. ЩАТСКИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ОРГАНИЗАТОРИ СЧИТАТ, ЧЕ ПЕТ СТЕПЕНИ СА НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕДНА КОРПОРАЦИЯ. ВИЖ - ВСЯКА СТЕПЕН ВЪТРЕШНО МОЖЕ ДА СИ Е ОРГАНИЗИРАНА КАК ЩЕ - ДОРИ ЛИНЕЙНО . . .

цитирай
24. ernest - Някои хора са прекалили с дневните си дози, но пък защо трябва другите да им вярват
23.03.2010 14:46
Погледнах списъка на "епархията на илюминатите" и общо взето доколкото се знае хора от тези фамилии влизат в масоно-илюминатната прослойка. Има една книга "13 illuminati bloodlines" която не е излизала на български, но може да се намери в нета и е доста добра на тази тема, ама лудите дето говорят за рептилоподобни не са чак толкова много. През 1213 г. да припомним, че континентите наименувани по Америко Веспучи все още не са открити, въпреки че викингите са достигнали до Ванкувър. Фалмилията Ротшилд (Червен щит) през 1604 г. все още не е носила това име и още са си били вехтошари и лихвари, а не банкери каквито стават през XVIII век. Основател на династията Ротшилд е Майер Амшел Бауер (1743-1812), който си живеел в гетото във Франкфурт. Едва през 1790 г. той получил разрешение от принц Вилхем IX (1743-1821) синът на Фридрих II ландграф на Хес-Касел, който бил известен масон да прибави към името си Ротшилд. Има и други смешки в горенаписаното, но както и да е. Кралят известен като King James чието име носи най-добрият превод на Библията на английски не е живял през XIII век и споменатата година 1213 е някаква идиотщина. Той е живял през периода 1566-1625 г. Джеймс I е крал на Англия и Ирландия. Също така е крал на Шотландия (от 1567 г.) под името Джеймс VI. Той е първият крал на Англия от династията на Стюартите (от 1603 г.). Иначе организации като Bilderberg group и CFR са контролирани от илюминатите. Но доколкото въобще може да се каже, че е известна йерархията над илюминатите има един орден носещ името Palladium, а над него са деветимата неизвестни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542363
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031