Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2010 13:15 - ОБЯВЕНА Е ВОЙНА НА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА.ЕСТЕСТВЕННО Е ТОГАВА И РЕВОЛЮЦИЯТА ДА ЗАПОЧНЕ
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 16211 Коментари: 19 Гласове:
13

Последна промяна: 10.03.2010 13:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
THE LOVE POLICE в действие.
ВОЙНАТА,КОЯТО Т.Н. ЕЛИТ НА СВЕТА, ИЛИ ПО-ТОЧНО ТЕЗИ,КОИТО СМЯТАТ ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА ЗА СВОИ РОБИ И БОГАТЕЯТ НА НАШ ГРЪБ, Е ЗАПОЧНАТА.
Още преди 2000г, когато е създаден плана за депопулацията на човечеството и графиран на латински, на каменния монумент в Джорджия.
Война,чиито средства са различни, така че да тече безшумно.Чрез изкуственно създавани икономически кризи, чрез изкусвенно създавани болести, глад и недоимък.Чрез авансирана технология,която създава природни бедствия,като последните земетресения,психическо и други въздействия върху човешкото съзнание....
Манипулации,всяване на страх...всичко,което да държи човешките същества далеч от истинската им същност,която е Любов,Радост,Свобода на Духа.
Защо им е нужен целия този диктаторски контрол?
Защото те знаят,колко силен е човешкия дух,когато е в контакт с Любовта на Твореца.
Наскоро минах през летищата в Лондон. Навсякъде са сложени инструкции,които ясно показват,че свободата ни е свършила-документи с чипове,кучета,рентгенов контрол на цялото тяло....всичко в името на “нашата сигурност“. От кога станаха толкова загрижени за нас? image


image
КАК ДА СЕ БОРИМ С ВСИЧКО ТОВА? ПОКАЗВАТ НИ ГО В КЛИПА ГРУПА МЛАДИ ХОРА В АНГЛИЯ-ПОЛИЦИЯТА НА ЛЮБОВТА.
ВОЙНАТА СЕ ВОДИ С НЕПОЗНАТИ НИ ДОСЕГА СРЕДСТВА. ЗАЩО РЕВОЛЮЦИЯТА ДА НЕ БЪДЕ СЪЩО РАЗЛИЧНА? ИЗЛЪЧВАНЕ ,ПРАКТИКУВАНЕ НА ЛЮБОВТА,НА ВСИЧКО ТОВА,КОЕТО НИ ПРАВИ ХОРА, ОБИЧАЩИ СЕ ЕДИН ДРУГ.
СИЛАТА НА ЛЮБОВТА Е ВЕЛИКА. КОГАТО БЪДЕМ СЕБЕ СИ- ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА С ЛЮБОВ  В СЪРЦАТА ,ТОГАВА СМЕ СИЛНИ.


ПЛАНЕТАТА ЗАМЯ Е ЗА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА,НЕ ЗА ГРУПА ЛУЦИФЕРСКИ,ТАЙНИ ОБЩЕСТВА,КОЛОНИЗИРАЛИ И ЕКСПЛОАТИРАЩИ МАСАТА ОТ ХОРА.
ВРЕМЕ ЗА СЪБУЖДАНЕ,ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ.







Тагове:   война,   ОБЯВЕНА,


Гласувай:
15


Вълнообразно


1. анонимен - Твърде късно е. . . човешкият род си ...
10.03.2010 14:30
Твърде късно е ... човешкият род си отива!
цитирай
2. анонимен - КАК ДА СЕ БОРИМ С ВСИЧКО ТОВА? ПОКАЗВАТ НИ ГО В КЛИПА ГРУПА МЛАДИ ХОРА В АНГЛИЯ-ПОЛИЦИЯТА НА ЛЮБОВТА.
10.03.2010 16:59
Хора, поредният беби-бум ида!!! И той няма да спаси света.
цитирай
3. injir - Казват на глас това, което и ние п...
10.03.2010 20:53
Казват на глас това, което и ние понякога мислим.
цитирай
4. misbis - няма по-голяма сила от силата на Любовта,която е в човешкия дух
11.03.2010 08:11
става въпрос за това,че хората се събуждат.Всеки за себе си е отговорен пред себе си ще вземе ли активно участие в този съдбовен процес..или ще наблюдава отстрани.
Но пасивността няма да е най-доброто решение,защото трансформацията, през която планетата и човечеството вървят изискват активно участие
цитирай
5. ellitto - 4УДЕСЕНО
12.03.2010 11:31
Е ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА!!!ИСКАМ И НИЕ ДА ГО НАПРАВИМ!!!
цитирай
6. vencislavomtatsat - Привет, Мисбис :-))
12.03.2010 20:02
И поздрави за чудесния пост :-))
Наистина е време вече хората да се събудят и да вземат Живота си в собствените си ръце - вместо да го оставят в ръцете на други, които да манипулират с него...
Или както се казваше в поговорката: "По добре е да запалиш свещ - вместо да проклинаш тъмнината." Тази Свещ е Нашето Съзнание и е време вече да го запалим с Огъня на Осъзнатостта, Любовта и Просветлението - за да излезем от тъмнината на илюзията, която ни пробутват за "реалност".
Бъди Здрава и Щастлива, Мисбис - Много Радост, Светлина и Всичко Най-Хубаво :-))
цитирай
7. misbis - blagodaria
12.03.2010 20:41
много Любов и на тебе Венцислав. Ти също вършиш чудесна работа и аз се радвам на възможността да срещна сродни души.
цитирай
8. milady - nadejda
13.03.2010 14:59
kolko e xubavo 4e imaa takiva xora da ni sabudyat ..
цитирай
9. bven - изкуствено създавани кризи,глад,болести
13.03.2010 18:07
Вярно е , че всичко е създадено изкуствено, но го създават хора и само хора могат да го променят. Няма кой да помогне - всеки сам трябва да промени мисленето си, живота си - дори начинът на изразяване да промени, е добро начало. Всичко това трябва да се гледа от всички, за да разберат какъв свят създаваме с поведението си!
цитирай
10. moliva067 - АНТИГЛОБАЛИСТИТЕ , СА КОМУНИСТИТЕ НА 21-ВИ ВЕК
15.03.2010 19:51
НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ ВСИЧКО ТОВА....
ВСИЧКО Е ЕДИН ОГРОМЕН СЦЕНАРИЙ...ПРЕДИ ВРЕМЕ ГЛЕДАХ УЖАСЕН ФИЛМ ЗА КРЪГА BILLDERBURG ( дано не ви подвеждам с името )ТОВА СА ГРУПА ОТ БИВШИ И НАСТОЯЩИ МОНАРСИ ОТ ЕВРОПА , КОИТО РАБОТЯТ ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕН ПЛАН ЗА ГЛОБАЛИЗИРАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКАТА МИСЪЛ И ТРУДОВИ РЕСУРСИ....ИДЕЯТА Е ДА СЕ КОНТРОЛИРА , КАКТО ИНТЕЛИГЕНТНАТА , ТАКА И ПО НИСКО ОБРАЗОВАНАТА МАСА ОТ НАРОДА...ВСИЧКО ТОВА СТАВА С КОНЦЕНТРИРАНЕТО НА ХОРАТА В ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ , МАГИСТРАЛИТЕ И ПЪТИЩАТА ОПАСАНИ С КАМЕРИ , ПЛАТЕЖНИТЕ СРЕДСТВА СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ВИРТУАЛНИ , А ЕЛЕКТРОННОТО ДОСИЕ НА ВСЕКИ Е ВЕЧЕ В ХОД....ОСВЕН ЛИЧНИТЕ КАРТИ С ЧИПОВЕ И ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ , ПРЕДИ 4 ГОДИНИ СЕ НАТЪКНАХ НА ДРУГ ФЕНОМЕН - СКАНИРАНЕ И ЗАСНЕМАНЕ НА РЕТИНАТА НА ОКОТО . НА ВРЪЩАНЕ ОТ КИТАЙ БЯХ ПЛАНУВАЛ ПОСЕЩЕНИЕ НА ДУБАЙ...ВЪПРЕКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНАТА МИ ВИЗА , НА ВЛИЗАНЕ , ЛЮБЕЗНИ АРАБСКИ СЛУЖИТЕЛИ ТЕ ПРИКАНВАТ ДА ПОГЛЕДНЕШ ПРЕЗ ЕДИН ОКУЛЯР....СЛЕД МАЛКО ВИДЯХ СНИМКА НА ОКОТО СИ НА МОНИТОРА ОТСРЕЩА....ВЕЧЕ СЪМ ВЛЯЗАЛ В МАТРИЦАТА..... : ))))
цитирай
11. eltimir - Краят?
17.03.2010 09:03
Малък цитат:
"Ние сме земни сенки на Небесната Воля. Пълзящи през времето и тъпчещи пространството сенки. Изпълзяхме през времето и изтъпкахме пространството, сега се упътваме към своя първоизточник, към Небето. Може би не успяхме да изпълним поръчаното, може би не се справихме, може би се провалихме, но поне опитахме. Направихме каквото можахме и си тръгваме. Земните сенки си отиват, идват сивите. Предвестниците на Пазителите. Не мога да го обясня, никой няма да разбере. А когато бъдат в състояние да разберат, вече ще е късно, прекалено късно. Достатъчно късно, за да дойде Краят. Отвсякъде ще пада огън, а на тях ще им е студено. Отвсякъде ще вали вода, а те ще изпитват жажда. Този свят вече няма да е техен и те няма да приемат нищо от чуждия свят, освен смъртта.

Аз видях този край. Едно дете излезе пред входната врата. Навън валеше мокър сняг. Детето погледна обувките си – бяха скъсани. После погледна покритата с киша улица. Погледна локвите. И отново своите скъсани обувки. Сви безпомощно рамене. Потръпна под протритите си дрешки. Накрая вдигна поглед към небето. Озърна се още веднъж около себе си, после разпери криле и литна.

Навън, под дъжда и под огъня, нито свой нито чужд стоеше Моня. В едната си ръка стискаше лък, в другата цигулка. Моня стоеше там и плачеше. И нямаше кой да му изтрие сълзите. Съчувстващите бяха си отишли, а на останалите им беше все едно."
http://erigkan.ucoz.ru/news/poslednijat_13/2010-01-22-485
цитирай
12. анонимен - Полиция на любовта
17.03.2010 14:09
Поредната киша и заблуда, за да се програмирате уж на любовна вълна, само че то тази работа така не става, защото програмираноте не е нещо истинско.
Голям смях е, дори самото име Полиция на любовта и ясно показва откъде идва. Био-роботи програмирани да изпитват някакво изкуствено чувство на любов. Та нима не чувствувате, колко е трагико-комично това ? Пардон забравих, че чувствата у зомбарите са доста притъпени, почти на нулево ниво и само се мяткат нагоре налоду и са хващат и на най-тъпите капани. Неам думи. Пълна трагедия и не е чудно защо манипулаторите жънат успехи навсякъде и с всички.
цитирай
13. анонимен - Полиция на любовта е гати и резила
17.03.2010 17:46
Полиция и любов на едно място ? Това си е чист резил да вярвате на такава явна манипулация, но не е за чудене, зомбацията е нещо страшно наистина и затъпяването тотално.
Когато жертвите станат палачи, наистина е много страшно и тепърва ще се види !
цитирай
14. анонимен - Полюция на любовта от полюцаите
17.03.2010 17:49
Каква еволюция, това си е пълна манипулация ?
цитирай
15. eltimir - Палачи и жертви
17.03.2010 18:53
"Дали пък предсказанията не почнаха да се сбъдват? Дали Жертвата не тръгна лов за Ловеца и дали зебрата не изяде лъва?..."
http://eltimir.ucoz.ru/news/khaos_vv_vrazheskija_stan/2010-03-17-931
цитирай
16. blqqq - Още малко по темата
22.10.2010 06:23
Още малко по темата - http://blqqq.wordpress.com/2010/10/22/bilderberg-group/
цитирай
17. анонимен - Шкафы купе на заказ в Москве
08.02.2012 15:06
[b]Шкафы купе на заказ в Москве [/b]

[b]Уважаемая администрация форума[/b], большая просьба не считать данную статью [b]за спам[/b] или рекламу. Поскольку не нашёл подходящей ветки для размещения моего топика, прошу модераторов данного форума переместить материал в подходящую для этого ветку. Заранее благодарствую!

Шкафы-купе представляют собой популярную разновидность современной мебели. Этому существует вполне логическое объяснение. Далеко не каждому из нас посчастливилось стать обладателем большой жилплощади, и большинство жителей Москвы проживают в городских квартирах со стандартной планировкой, неудобными простенками, углами и узкими коридорами. Целесообразно использовать данное пространство с обычной мебелью практически нереально. Единственным оптимальным решением в данной ситуации остается использовать встроенные шкафы-купе.
Наша компания предоставляет заказчику полный комплекс услуг, который подразумевает собой изготовление шкафов-купе на заказ в Москве . На всю нашу продукцию мы даем официальную гарантию. Если вам не удалось после долгих поисков подобрать для собственной квартиры оптимальные модели мебели или вы хотите заказать эксклюзивные модели – обращайтесь к нам. Изготовление шкафа-купе представляет собой сложный процесс технологического производства, который подразумевает использование современного оборудования, высококачественных материалов и наличие профессионального рабочего коллектива. Все эти требования постоянно соблюдаются в нашей компании.
Заказывая у нас шкафы-купе, вы всегда будете получать приятные скидки, и вам будет бесплатно предоставлен мастер для осуществления профессионального замера. Мы предлагаем вам именно у нас заказать шкаф-купе в Москве. Наши специалисты всегда гарантируют клиентам идеальное качество за вполне доступную цену. Вся предлагаемая нами продукция изготавливается из экологически чистых и прочных материалов. Во время производства будут учтены индивидуальные пожелания каждого клиента.

[b]Адрес : Москва,Анненский проезд, д.15/17

Email : zakaz@invit-mebel.ru
Тел: +7 (495) 766-86-14 +7(495) 776-89-78[/b]
цитирай
18. анонимен - sadas
13.02.2012 22:15
ние вече не спим само някви думи тука има ли в българия такава организация как може да се присаединим и т.н
цитирай
19. анонимен - Отврете си очите
26.08.2012 10:53
анонимен написа:
Поредната киша и заблуда, за да се програмирате уж на любовна вълна, само че то тази работа така не става, защото програмираноте не е нещо истинско.
Голям смях е, дори самото име Полиция на любовта и ясно показва откъде идва. Био-роботи програмирани да изпитват някакво изкуствено чувство на любов. Та нима не чувствувате, колко е трагико-комично това ? Пардон забравих, че чувствата у зомбарите са доста притъпени, почти на нулево ниво и само се мяткат нагоре налоду и са хващат и на най-тъпите капани. Неам думи. Пълна трагедия и не е чудно защо манипулаторите жънат успехи навсякъде и с всички.


Мъчно ми е за тези, които приемат видяното в клипа дословно. Научете се да четете между редовете.
Тези млади хора ви показват какъв е пътя, а не да ходите по улиците и да прегръщате хората, като демонстрирате някакви изблици на любов. Те искат да ни кажат, че промяната започва първо в самите нас, като индивиди, и чак след това, да промениме света. Те прокламират да се обичаме, защото само по този начин могат да се променят нещата в този свят към по-добро. За какви манипулации може да става дума, ако някой ви каже да обичате и помагате на хората около вас ? О да, това звучи доста манипулативно, даже ми се струва и добре режисирано, та нали любовта е само за манипулираните зомбита. За останалите хора, нормалното състояние е....Омразата към ближния, сиреч близки и приятели.
Точно това е целта на управляващия елит. Защото, когато хората са безразлични един към друг, те са разединении, съответно по-лесни за опитомяване и контролиране. Което пък води до глобално зомбиране на населението по цял свят.
Та в този ред на мисли, мога само да кажа, че това клипче е доста поучително и полезно за тези, които са още на вълна.." Аз нали съм добре, другите да се спасяват както могат". Отворете си очите, промените тепърва предстоят. Ние сме от към страната на печелившият отбор, защото сме 99%, а те са останалият 1%. Помислете върху това и обичайте хората около вас. Успех
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4541876
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031