Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2010 18:14 - НИЕ НЕ СМЕ САМИ НА ПЛАНЕТАТА И НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ САМИ
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 15411 Коментари: 13 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ОТНОВО СРЕЩА С РОБЕРТ ДИИН И АЛЕКС КОЛИЕР.
В ДРУГИ ПОСТИНГИ ПИСАХ ЗА ТОВА,ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕМ ИСТИНАТА ЗА ТОВА КОЙ ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВА НАШЕТО,ЗЕМНО,СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО.КОЙ КОЙ Е НА ТАЗИ ЗЕМЯ.
Според това,което научих до сега, пространството бъка от представители на интелигентен разум. Кои доброжелателни и като семейство,опитващи се да ни помогнат,кои чисти колконизатори и използвачи.
Най-лошото е,че земното правителство е част от всичко това.Те са видели изгодата за себе си,да сключат споразумение с колонизаторите.Енергии и технологии,срещу- експериментирайте,правете каквото си искате с хората по земята.
Но човешкото същество е едно уникално творение,на което е дадена душа и свободен избор. Ако ние всички се събудим,прогледнем и  осъзнаем нашата духовна мощ....тогава и помощта от другите хуманоиди във вселената ще дойде. Защото те по принцип не се намесват,ако не им е поискана помощ.
Така,че задачата е за нас- или вечно робство на тяло и душа.....или смелост да се осъзнаем,прогледнем...и пораснем





Тагове:   Ние,


Гласувай:
13



1. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
26.02.2010 20:16
Ъх..Пропуснал съм много...вече и земно правителство сме имали, а аз, глупака, все си мисля че всяка държава за себе си... Но пък е гот така- това означава, че когато тръгна за Тайланд няма ми искат виза...
цитирай
2. ellitto - пробуждане
26.02.2010 21:55
4удесно благодаря misbis за постинга!Всеки е 4ел нещо каквото е намерил по въпроса в книгата на Ян Хелсинг ли беше не се сещам то4но, но се казва "Не пипаи тази книга"се говори за нещо подобно!Не е зле да се събудим от съня в които не живеем живота си а нас някои ни живее!Това е моето мнение!
цитирай
3. анонимен - хахаха
26.02.2010 22:06
хахаха
цитирай
4. svilen75 - Ох, Миси, спри да бълнуваш на глас, ...
26.02.2010 22:36
Ох, Миси, спри да бълнуваш на глас, моля те. Нищо лично, просто пречиш на другите. Можеш да направиш услуга на целия свят и да отидеш при твоите извънземни. Няма значение къде, важното е да е надалеко. Добрите, лошите, няма значение, които си избереш. За случая можеш да използваш я пистолет, я някое друго подръчно средство ;)
цитирай
5. galatceq - Хората казват: “О, тези хора от е...
26.02.2010 22:42
Хората казват: “О, тези хора от елита там горе са много могъщи.” Не! Силата, която се използва да манипулира човечеството ден след ден, е просто силата, от която то се отказва ден след ден. Това е всичко! Та ето ни в тази пирамида на комфортната зона нали? И всеки е на рамената на другия и има различни нива на йерархия в обществото. И всяко ниво казва на долното: “Да не си мръднал! Стой където си. Завися от теб. Ако си тръгнеш цялата система ще се срути. Ще има хаос. Ще има глад и ще бъде ужасно.” – “Добре ще те поддържам да не паднеш...” И във всяко ниво на пирамидата всеки го е страх да напусне и да се възпротиви, защото го е страх от последствията да не бъде в този затвор. И на самия връх на тази пирамида, която се крепи от този страх, има неколцина хора, които спускат надолу всичко, което искат пирамидата да приеме за реалност. Като всеки, който не се занимава с религия или наука, а с духовност и метафизика и който осъзнава, че ние всъщност сме много различни от начина, по който ни описват. Ние не сме едно дебело парче месо, а сме многоизмерно Съзнание. И сами ще се сетите какво ще се случи, ако отстраните само една единствена карта от най-долния ред на кулата. “Всемогъщият връх” просто ще изчезне. Нивата изчезват и всички започваме наново от равно ниво.
цитирай
6. raders - ок
26.02.2010 23:34
Много интересно, само дето ми се чини, че е доста налудничаво. Земята не може да е куха и луната си е била тук винаги и по всяко време заедно със земята. Това са факти. Що се отнася до извънземни цивилизации, вероятно ги има, поради факта, че във вселената има безброй /повтарям безброй/ планети - годни за живот и не е възможно живот да е възникнал само тук. Но тези обекти са твърде далеч, дори светлината пътува до там десетки, стотици, хиляди... милиарди години, за да ги достигне, така че за преки контакти е трудно да се говори.
цитирай
7. misbis - do nr 6
27.02.2010 04:59
ако се мисли с научните понятия,сервирани на нас масата,за всеобщо употребление,да.Логиката,базирана на тази наука, ти казва,че не е възможно.
Но за наше съжаление,особенно военните,разузнавателни и др.тайни служби,както и елита на света,познат като илюминати...живеят в един съвсем друг свят на познание. Свят крит от нас.
Има и сега земна техника,която използва антигравитационната енергия, тази която т.н.нло използват.Парадигмата за света в който мислим,че живеем е била изкуственно внушена на спящата маса.Ние сме им нужни единственно да произвеждаме благата им и увеличаваме богатството им.На нас не се казва и просено зърно истина.Има възможности много отвъд нашето сегашно въображение.
Можете да прегледате какво казва по въпроса за измеренията например Мичио Каку,един брилянтен физик..а и Карл Сейгън беше излязъл с интересни факти преди вече много години....но истината не се включва в нашите учебници...елита от върха на пирамидата няма интерес ние да знаем....докато живеем в илюзия и дезинформация, сме лесни за управление и манипулации.
В предишни постинги съм писала за това.
като например този
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/02/23/otnovo-seriozno-za-nlo-tema-umishleno-prevyrnata-v-posmeshis.498541
цитирай
8. bven - sos
27.02.2010 22:31
До вас,хора от земята
Отворете очите си!Събудете душите си!Не остава много време!
До нсички тайни господари
Не си играйте на тайни,защото не вие сте боговете!
До всички политически и военни ръководители от земята
"Необходими са ни само осем минути земно време,за да прекратим изцяло всякаква активност на вашата планета.Това вмешателство ще бъде осъществено незабавно,ако нещата опрат до ядрен конфликт между две или повече държави.Това е нашето последно предупреждение,което не бива да се разглежда нито като призив,нито в смисъл на окупация или превземане на вашата планета...."
Галактическа конфедерация,съвет на деветте,съвет на дванадесетте и команда "АЩАР"
Ст.Стаменов-Събуди се,човечество!
цитирай
9. анонимен - kakvo izliza sega
01.03.2010 20:29
che tova koeto se dopuskashe za nashia sputnik che e otkusnalo se parche ot zemiata pri sbluskvane na kosmichno tialo sus zemiata ne e viarno?a vuzmojno li e da e viarno edno dopuskane koeto sum chela predi godini,che zemiata e kosmicheski korab,koito ima tsel i vurvi kum neia.
цитирай
10. анонимен - zashto puk da ne e?
02.03.2010 19:18
reptilnite si postroili koraba zemia.letiat si s nego.drugi planetiani,go vijdat sled godini ,kogato toi veche e pokrit sus debel sloi prah.pretseniavat ,che moje da se jivee na nego i se zaselvat.da ama reptilite useshtat promianata ot vutre i zapochvat pregovori, boi i stigat do reshenieto za razdelianeto im na muj i jena/moje bi samo na niakoi,a tezi v koraba da sa si oshte hermofroditi/.te si se skrivat pak v koraba i ot vreme na vreme se pokazvat da si vzemat po niakoe hibridche za da vidiat kak se razviva suzdadenoto.koi geni vzemat nadmoshtie i da izmisliat kakvo da praviat,che da domenira tiahnoto v nas.razbrali sa,che tehnia gen epo slab i sa izmislili :red,religii, suorujenia za manipulirane..no neshto niakude po virigata ne rzboti v harmonia s kosmosa i ako produljava da ne e nared shte ni miastoto za jiveene.ako zemiata e bojie tvorenie shte ostane?a ako e korab shte se stopi svie na rulo i shte se opecat ne samo tezi kato nas ot vun a i onezi ,koito sa vutre v koraba,nai -golemmite shefove,tezi koito zamisliat novia svetoven red.koi gi znae ot koia planeta sa.moje da sa izhvurleni ot tam imenno zaradi tova che ne sa s chuvstva i sa gi pratili na zatochenie v kosmosa.:)
цитирай
11. анонимен - Мартин
09.03.2010 13:07
Откакто Божиите синове паднаха на Земята и си заченаха деца от човешките дъщери не сме само ние тука. Тези деца, така наречените исполини в Библията бяха избити от наводнението, но нечистите им духове останаха на Земята и така ще е до деня на Страшния съд. Всичките истории за тези извънземни са поредния опит на тези духове и техните бащи падналите ангели да се завърнат на Земята в плът и кръв и да заблудят човечеството отново, както са го правили и преди. Ако не се хванем за Исус няма как да се спасим и за това за елита е много важно да повярваме в каквото и да било само не и в него. В Ащар, в Буда, в рептили и тем подобни дивотии, няма проблем, но където започва властта на Христос свършва властта на Злото. И те го знаят, ако искате да се убедите потърсете филмчета за ексорсизъм в църквата да видите как тези "извънземни" се гърчат само при споменаването на името му. Гледайте и новия филм с Мила Йовович 4-тия вид. Там ясно е показано как тези "извънземни" обладават хората. Така че спрете да се заблуждавате и търсете истината по-усърдно, недейте сляпо вярва на всякакви теории за каквото и да е било без да проучите материята внимателно. Дяволът в Библията е наречен Господар на Заблудата и Баща на Лъжата и то с пълно право.
цитирай
12. misbis - prav ste Мартин
10.03.2010 08:54
за това,че няма значение как ще ги наречем.
Факт е,че и на земята и във вселената в момента се води усилена борба между двете сили. И че всяка душа е изправена на избор-или към тъмнината,или светлината
Рептили е общоприето понятие за тези представители на ниското съществувание.Военните не ги наричат така.Но те са факт.Аз лично съм виждала,както “рептил“ така и генномодифициран рептило-човек. /западната цивилизация е пълна с такива мутанти/
Как ще ги наричаме,не е толкова важно,важен е изборът на всеки един човек,и дай-боже повече хора да се събудят и изберат светлината,според своите си разбирания
цитирай
13. barborok - да не забравяме, че хаарп освен земетресения в Япония...
18.07.2011 15:30
... може да причини суша в Судан, проливни дъждове в Бразилия, торнадота в Тексас, адски студ в Сибир и Аляска.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542446
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031