Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2010 18:44 - КОЙ ДЪРЖИ ВЛАСТТА НАД ХРАНАТА НИ,ЗА ГЕННОТО МАНИПУЛИРАНЕ И ФИНАНСОВИТЕ ИНТЕРЕСИ ОТ ТОВА
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4574 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ТОЗИ,КОЙТО ИМА ВЛАСТ НАД ХРАНИТЕ, ИМА ВЛАСТ НАД СВЕТА.

Др.Рима Лайбоу, от години изучавала храните и манипулациите с тях, ни поднася факти за това кой и как решава съдбата на човешките животи,и как всъщност илюминатите планират депопулацията на световното население.

В този аспект бих искала да вмъкна моето мнение за това,колко е важно да се запознаем с фактите,документите, истинската същност на нещата,ако искаме да сформираме правилно отношение към каквото и да било.
В противен случей рискуваме да изпаднем в безсмислени дискусии и най-вече безрезултатни.

Западната илюминатска,пирамидална система е построена на жестока и безмилостна логика,където интереси и финанси се приоритират.Тя е една бизнес корпорация.
За тази цел,тази система е съставила тежка и сложна бюрокрация,с цел да не е лесно за обикновенния човек,който и без това е изнемощял от борбата за оцеляването си,да успее да се запознае с истинската фактология.

И понеже техните планове са с дългосрочен ефект, обикновенните хора не съумяват да видят истинския замисъл тук и сега. Е,живота си тече,казваме си....но нашите деца ще попаднат под ударите на тези последствия.

И понеже всичко е логично и “научно“ доказано....ние не му обръщаме особенно внимание.
Само ако тази логика мине през призмата на сърцето,тогава може да се види двуличния,злокобен,безпощаден план на логичните илюминати.

А ако едно логично,“научно“ заключение,колкото и желязно да е то, резултира в загуба на човешки животи, болести,мъки за човешките същества, аз казвам- не.

А за това кои са илюминатите, хора ли са те или не....вижте в предишните постинги на Джордан Максуел и Стюард Свердлов.






Тагове:   НИ,   манипулиране,


Гласувай:
5



1. universalnite000 - Като допълнение по темата за флу...
28.01.2010 21:06
Като допълнение по темата за флуоридите ще споделя следното : От началото на 20-ти век индустриалните флуориди са основният замърсител на реки и потоци, отравяйки земята и животните. Те са вторичен продукт от алуминиевата промишленост. През 1939 г. институтът "Мелън" в САЩ помолили д-р Джералд Кокс да намери пазар за флуоридните отпадъци. Кокс, който бил биохимик, предложил те да се добавят в питейната вода за обществени нужди. Това задоволило неговите работодатели от "Мелън", защото той бил собственост на семейството на Андрю Мелън - шеф на "Алуминиъм Корпорейшън ъф Америка" (ALCOA). През 1944 г. Оскар Юинг бил нает от ALCOA с годишна заплата от 750000 $ ! Само за няколко месеца той станал шеф на Федералната агенция за сигурност и повел кампания за добавянето на флуорид в общественото водоснабдяване. Към 1951 г. вече бил убедил Конгреса, че това е добра идея и получил 2 милиона $ за начало. Тази отрова за плъхове не може да се пуска в реки и потоци, понеже се смята за твърде опасна, но става за водата, която пият хора ! Това било страхотно за ALCOA, но ужасно за хората и подобен род прикрити машинации се извършват зад думите на политиците всеки ден. Интересното е, че е установено, че флуоридът води до затъпяване.
цитирай
2. universalnite000 - И кратка справка за Илюминати : На 1 ...
28.01.2010 21:47
И кратка справка за Илюминати : На 1 май 1776 г. Адам Вайшоп основава тайно републиканско движение, наричано Илюминати. След като успяват да превземат масонските ложи Илюминати става господстващата сила и започва да изпълнява плана на Вайшоп за унищожаване на християнството и ликвидиране на държавните управления. Първата експлозия е Френската революция от 1789г. Следват я всички други революции и икономически и стопански катаклизми от тогава до днес.
Продължители на Вайшоп и Илюминати са Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Техните най-големи врагове са всички мирни управления, монархията, частната собственост, патриотизма,семейството и религията. И днес подривната дейност на Илюминати се извършва от различни организации. Под лозунга за "световен ред" тези конспиратори целят да унищожат половината от населението на Земята. Това именно е главната задача на тяхното поделение "Римски клуб", който вече открито и усилено провежда малтусовата теория.Техен именно е големият натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие, като се стремят постепенно да го измъкнат от други ръце и да премине в техните. Целта е ООН да вземе контрола му, а тази организация понастоящем е главната им квартира.
цитирай
3. анонимен - vsichko e dobre izkazano, no kajete ...
28.01.2010 22:24
vsichko e dobre izkazano, no kajete - s kakvo da se hranim, ako vsichkite tezi merki stanat realnost ?
цитирай
4. misbis - процеса е толкова напреднал,че
28.01.2010 22:43
не е лесно да се отговори с една дума,с какво да се храним. Не искам да плаша никого,но дори вече не е само въпрос с какво ще се храним, а че на земята се води скрита война, с цел редуциране на масата. С две думи, планирали са отдавна да ни изморят.
Положението е сериозно,защото не се знае дали цивилизацията ще оцелее,има надежди,но всичко е много интензивно в днешни дни.
цитирай
5. анонимен - Добре, че 2012-та е близо и дано не ни разочарова!
29.01.2010 11:24
Отдавна ми се смутнолееше в душата, че време разделно май е дошло и човешкият род ще трябва да си ходи!
И не са само илюминантите! Ако се позаровим по-надълбоко в историята и загърбим юздите на "образователната си закваска" ще открием доста обезпокоителни и странни, дори бих казал страшни факти, съзнателно прикривани и оставяни в сянка. И всичките гравитиращи около правото на наследниците върху трона още от времето на Христа. А може би и отпреди това!
Ако трябва да сме откровени и си сложим ръката на сърцето, ще ни се наложи да си признаем, че очичките ни са отпред и човекът винаги си е бил хищник! И независимо от мераците му за социализиране и прикалъмичкване в стадо, себеподобните винаги са били и си остават своего рода плячка! Обезпокоителното в този факт е, всички сме участници в един спектакъл, но... предимно като публика! И само онези от нас, които притежават фината настройка на съзнанието, режисират и манипулират обществото, използвайки го за своите си цели. Всички останали участваме доброназорно, без да си даваме сметка и най-вече поради вродения навик да реагираме първосигнално, когато някое действие не ни засяга пряко. А "кукловодите" разчитат именно на този тип поведение, защото той им дава властта над публиката - т.е. нас и възможността да ни използват за постигане на своите цели.
В крайна сметка, нищо ново за човешкия род и психика под Слънцето!

Явно, че натрупалите се с хилядолетия повторения са се отразили и генетично по някакъв начин. Не говорим за малоумията и шантавите идеи за "табула раса", по-скоро все още ни убягват някои основни закони в развитието на живота. Доскоро, а и все още за по-голямата част от хората, Земята е нещо здраво, постоянно фиксирано, с лоши навици от време на време. Самата идея, че представлява нещо повече от сбироток от дадености за лична употреба, е продължава да е еретична за мнозина. Но тя е жива, динамична и постоянно променящо се. И това важи и за всички населяващи я. А ние сме го забравили и ще трябва да си платим!
цитирай
6. vencislavomtatsat - Пивет :-))
30.01.2010 19:20
Поздрави за поста и за целия пробуждащ блог - дано повече хора започнат да се държат по-осъзнато и да търсят правата и свободата си - за да бъдат прекъснати веднъж завинаги желанията на разни същества с изкривени съзнания да превръщат ближните си в пушечно месо - с цел печелене на пари - успех в битката и Всичко Хубаво! Бог да ти помага в Пътя на Доброто!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4542446
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031